Dedicated to you, thank you for being there for me


Linda najsar/bajsar this month


New Moon! Fan, vad bra! Äkta chickmovie! (A)
Snart vinterlov! Serious, jag vill ha lov nu, nu, nu! :D
Gymnasiemässa. Nu har jag iallafall en aning om vilka gymnasie jag vill gå i.

Prov/läxhörhör.. Orkar inte banka in all info till prov och sånt. Det är bara jobbigt!
Gris-sprutan.. Hahha roligt ord, gris-spruta! xD Nä, men jag avskyr sprutar, fast det gick rätt så bra.
Paranormal Activities.. Jag förväntade mig mer av den. :/

New Moon, you gotta love it!

New Moon.. ååååhhh.. sååå bra! xD Hahha, känns som om jag överdriver, men jag dyrkar filmen. Okej, nu överdriver jag, men filmen är amazing! ^^ Heheh. Fan vilka muskler! :O Speciellt Jake (A) Hahha! Nåja, som ni kan se så har jag sett filmen idag. Japp, såg den astidigt, vid 15.05! Way too early i would say. Men syskonen ville kolla så tidigt så det blev som det blev. Gick även på öppethus på Södra Jensen. Intressant skola.. åååh. Känner mig så nervös över gymnaise att jag inte vill snacka om det nu. :P Blir bara såå.. jag vet inte.. Nåja.

Her very first kiss will be special

Har aldrig sett på maken! xD Nä, men serious.. :P Alla 9:or satt i caféet och pluggade matte tillsammans. Damn! Vilken upplevelse. Alla hjälpte alla och sånt, amazing. Vi hade matteprov del B och jag vet ärligt talat inte hur det gick för mig. Tror att jag kommer plocka aslite poäng där, men bättre än inget, right? ^^ Har redan G på provet nu, men vill nå VG. Vilket jag inte kommer göra denna termin. Dröm och glöm! Nåja, ska satsa på MVG på biologi. :) Hoho. Yes, imorgon är det fredag och jag längtar som bara den!! :D

Can I borrow your brain? My doesn't work xD

Yes, i'm alive thanks for asking :P Hehhe, nä, men har haft fullt upp och har det nu oxå. Men tänkte bara skriva lite kort här. Matteprov idag, del A och det gick väl som det gick. Kändes som att det gick ganska så bra, men så fort jag kom ut som insåg jag att jag gjorde några slarvfel! xD Damn.. nåja, får hoppas på det bästa, right? ^^ Hade även vår biologiredovisning med M.T. Gick great! :D HAHAH, ingen i klassen var där så jag och M.T redovisade bara för F.B. :) Hon tyckte att vi gjorde ett strålande jobb och att vi fick med allt. Känns så skönt när hon säger så. Restan av tiden ägnade vi åt att snacka och olika saker. OMG, hennes familj är klockren, klockren. Perfekt. Felfri. Så bra. No comments at all really.

Push me to the end, i'll thank you later.

Now it's serious. I have alot of things to study on. Maths, biology and other stuff that I can't remember now. So I'll not be able to write here on my blog for a while. Hope you understand. But I'll write when I have the time and when I feel like it. Hope you don't leave my blog now! xD Before I leave, I can tell you about my day. If you have the time to read about it ^^ Okey.. I don't really have that much to say, except that we got our essays back. And crap! I just realize that I forgot some words and I didn't check my grammer before I gave my essay to my teacher. Well, that's nothing I can do now, except to learn and become better. I will do my best next time!

Please comment if I wrote wrong, so I can become better on my english! ^^

Every moment is a memory


If i knew you, i would take you and make you mine


Tror att det är sista dagen idag för gymnasiemässa och jag och syskonen gick på den. Skitmycket folk, och såg en assnygg kille där! Fan, vad heet xD Vet att jag inte borde skriva det här, men uuuf! Läckerbit. Han stod vid.. vafan hette gymnasiet.. ojuste, Colin Leclairgymnasiet! Tror att han gick i 2:an.. är inte säkert, men såg vad han heter :P Hahha, och nej. Tänker inte säga häääääär! (A) Driver, han heter P.. HAHHAHA! Nä, nu får ni gissa er fram ^^ Funderar på att ta Södra Latin, men intagningspoängen är för höga för mig.. tror att jag inte kommer klara det. Men vi får se, jag gör så gott jag kan. Ska försöka att satsa på MVG nu, satsar alltid på VG annars. Vill absolut inte ha några G när jag går ut 9:an. Det är mitt långsiktiga mål :)

 


Missing you make me cry...

Veckan har varit helt dramatisk! Fast på ett roligt sätt då ^^ Har inte haft sådär jättemycket plugg, utan det var mycket gymnasie-snack och så. Vi hade även studiedag i måndags och det blev ju typ bara två pluggdagar. Juste, vi hade även knytis! ^^ Så hungrig som jag var glömde jag att ta bilder på maten! xD Men tog istället bilder på alla people där och på kompisarna :) Lägger in bilderna när jag får dem av brorsan. (: Så de kommer så småningom upp här. Idag hade vi bara snack om gymnasie och jag känner mig rätt så stressad. Har lite funderingar och sånt, men behöver mer info så ska på gymnasiemässan imorgon igen. Kommer gå bra, hoppas jag. Fick sprutan för svininfluensan idag också. Kändes inte så farligt alls, jag lovar. Men nu så känns armen rätt så svag, men det kommer gå över. :)

Pictureless

Oops, hann inte blogga igår. My bad, men hade iallafall inget vettigt att säga. Så.. Har inget vettigt att säga idag heller. Förutom att vi ska på gymnasiemässa imorgon. SKa jag hurra eller inte? xD Hahha, venne. Men jag tror nog att det kommer gå bra. Spännande rättare sagt. Nu har jag inget mer att säga.. så, seeya!

People can be so wonderful. <3

En sån underbar dag idag! Shit. ja, vad har hänt då? Joo, mycket kan jag säga ^^ Heheh. Idag så hade vi vår lilla överraskning för lärarna. Och jag höll tal! xD Gosh, skit nervös var jag, men sedan släppte det sig :) Hihi. Fick reda på att jag och M.T skulle hålla tal typ 2 timmar innan och vi satt och övade in allt som stod på pappret. Dock så glömde vi bort några saker, men det spelade ingen roll. För vi snackade typ från hjärtat eller hur man ska säga ^^ Sedan minglade vi runt, hugparty and stuff like that. Ojuste, orkade inte ta bilder denna gång. Ville bara relaxa. Hope you understand! :D




I try, i try to understand..

Good morning! Hope you guys slept well! :D Today is it Study day, and it means that we are free from school! Wooho! But i still need to study, so not that free i'm. x) Very soon i'm going down stairs and eat some breakfast, and then i'm going to fix me a bit and then i'm ready to go and meet the girls ;) Fun, right? :P Yeah, we always have fun together. Oh, today we're going to do the surprise for all the teachers in our school. It'll be fun! I'll try to take some pictures too.

I'll be careful, just so you know

Hello! :D Kom nyss hem från en liten sak, berättar mer imorgon! ^^ Snart är det middag, gosh, i'm like starving now.. ^^ Nåja, får vänta ett tag till. Måste plugga oxå! Damn.. måste även hinna chatta och kanske kolla på film? (A) Mohoh! :D Kanske Up? :D Hahha, så sööt film. :) Okej.. ehmm.. nothing more to say.. i should stop here.. Oh, måste börja skriva mer på engelska! xD Well, next time, next time!  


I did it for you, and now you're gone.

Snart är det dags för bio! :D Var ett tag sen jag var på bio, om jag ska vara ärlig. Men det ska bli superb. Hahah, David är där nere och fixar maten till mig och brorsan, hahah, vad tunga vi är. Låter lillen göra allt till oss (A) Nä, men hello? Vi behöver man och jag behöver chatta med M.T :') Hoho. Okej, ska inte vara taskig mot David nu (A) Nu verkar David vara klar med maten.. läskigt, tog knappt en kvart! :O

I'll put my heart in this.

Jippi! Fredag och det innebär helg för hela slanten! :D Och vi har inte bara två dar helg, utan tre! Studiedag på måndag, i know, we are a bit late (A) Men anyway, har tagit bort mina naglar nu. Om ni inte märkte så var det fakenaglar som jag själv hade målat på x) Hahha :) Köpte fakenaglar med presentkortet hos Kicks :) 100:- för 10 set eller vad man ska säga. Så har 9 set kvar :) Så nu är de borta från mina naglar, skönt! För de har varit svårt att skriva för hand och på datorn, med de är ju assnygga (A) Nåja, ska skippa nagellack ett tag nu. Låta naglarna få växa och vila ;)

Hug me and don't let go of me no more.

16.16! :D Hahha, kanske inte står 16.16   när jag publicerar inlägget, men jag såg det (A) Jahapp. idag är det onsdag, en vanlig dag i mitt tråkiga liv. x) Hihi, stackars er som läser detta skit xD Nä, skojar bara :) Okej.. idag så hände det inget speciellt om jag ska vara helt ärlig. Eller jo! Z.G fyller år idag, så GRATTIS GUMMAN! Ett år äldre ^^ Vi sjöng för henne i matsalen, fast alla var inte mer. Så det blev inte sådär hejsanhoppan precis.. utan mer chill. Så såg min dag ut, nu måste jag fixa middagen sedan plugg -.-' Joina med vettja? xD









Late photos on my nails.. again..


She will lean against your shoulder and say she wants to be with you forever


Älskar måndag! Inte för att det skolan böjar igen, utan för att det är min kortaste skoldag i veckan! And we love it! :D Idag hände det inget särskilt, utan det rullade på som vanligt. Ska ta och plugga lite spanska. Det lär behövas om jag vill behålla mitt VG ^^ Oh, just! Har fixat nya naglar, lägger in den senare! ;)









Daddy's cake from yesterday


Father's Day

Farsdag idag, vad säger man då? Grattis pappa..? Äsch, har redan firat pappa en gång så det räcker ^^ Dessutom så kommer han inte ens ihåg att han fyllde år igår! :O HAHA! Nä, men jag tror att han driver med oss ^^ Som han alltid gör <3 Lotterna som vi köpte igår gick på 180:- och av alla lotterna vann vi 155:- :D:D HAHAH, ingen vinst alls, snarare förlust! Men whataheck, it was just for fun! :D Tog ett par bilder igår, fast bara på tårta (A) I like cakes (A)

You always make me laugh and smile

Snart är det dags att sjunga för pappa som fyller år idag :) Har köpt tårta och massa trislotter med bröderna, hehhe! :D Hahha, svårt att välja en fin tårta när alla tårtor är underbara! Så vi fick åka runt och leta lite överallt. Vi var sjukt nära att bli upptäckta! Vi skulle till Kungens Kurva och så ser pappas vita bil! Snabbt som bara den körde vi in till Elgiganten och satt i bilen. HAHAH! Så jävla roligt, och så sms:ade vi Lisa för att se vart de var och så. Skitroligt :)

One years older, but you're still wonderful as my only dad!


She needs to see you once again

 

Idag ramlade det ner post i brevlådan från skolan, precis som C.E sa idag. Papper om bl.a vårt knytkalas och om vaccinet mot svininfluensan. Har redan fyllat på blanket som jag fick idag, och det verkar som om jag måste ta vaccinet, enlig daddy. Då kommer sprutan fram! Gillar inte sprutor.. :/ Vårt knytkalas, crap.. vad ska jag fixa fram då?! :O Öhmm.. fan vettja. Ahja, ska fråga C.E eller min mentor om det är okej att baka nåt. Hoppas det är det, för vad ska vi laga för mat och ta med oss fan? -.-''

 


Another five things you didn't know about her

Längesen jag körde sån där "fem saker du inte visste om mig"-thing. Så idag tänker jag göra en till! :D Let's start, shall we? :)

1. Jag sover alltid med mitt hår ÖVER kudden - Känns annars så obekvämt med allt hår som kommer här och där.  
2. Jag har alltid velat spela piano - Älskar att lyssna på pianospeladet! Beautiful it's the word!
3. Jag ville bli flygvärdinna, men inte längre - Vet inte varför, men det är nog mest för att flygvärdinnor inte får så mycket sömn och att de reser väldigt ofta. Resa är okej för mig, hello? xD Men sömn däremot är min favorit! xD
4. Älskar att ha det rent! - Känns så mycket fräschar och finare! :D
5. Älskar att äta sallad - Många gillar inte det, men så gott med sallad och en underbar dressing till! Me likey! ^^

You should never let her go by herself when it dark.



Hola crap, finally home! It has been a really long school day today, and I can't tell you guys why. I'm too lazy! xD I'll tell you later, I promise. Here I'm sittin' and blogs a bit. Tired as a uhm.. as a what? wolf? Well, you see, I'm quite tired. I don't know what I should write about! xD Um.. I'll stop here now, I think..


Fall/winter fashion with Ginatrico



If you were with her, everything would be great

Tänk att det är november nu! Skit, vad tiden går fort. Nä, men ärligt, det går fort. Snart ska gymnasievalen göras och jag har fan ingen aning om vad jag ska ta :O Gosh vad jobbigt -.-'' Åh.. orkar inte tänka på sånt nu.. Kommer säkert bli samhälle.. kanske media? Eller varför inte natur? Okej, om jag tar natur så dödar jag mig själv, sakta och säkert.. Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte tänkt på gymnasiet alls. Jag har ju alltid varit så van med att någon annan gör allt för mig, alltså väljer skolan and stuff like that. Men nu är det MIN tur att välja. På tal om skola nu så har vi ändrat studiegrupper. Men vi har ingen vinnare från "tävlingen" som vi alltid har när vi har studiegrupper. Så det står mellan min och M.T's team. GRR! xD Vettu vad priset är? Biobiljett, hello I want to see New Moon! xD

Ghost nails, simple to do and easy to wear!



Jupps, spöknaglar! :D Enkel och.. läskigt? ^^ Well, what do you think? :D

Back to reality

*GÄSP!* Fan vad trött jag är, och jag vaknade nyss? Behöver mer sömn! ^^ Men nä, nu är det försent att att lägga sig igen, för om jag nu gör det så kommer jag inte kunna somna på kvällen. Och jag vill helst vara utvilad imorgon. (; Idag är det en sån där boring sunday. Läxor ska göras och hemmet ska fixat lite. Tror jag xD Iallafall, vintern håller på att komma jag vill ha mina uggs! :O Fan att Lisa köpte precis dem som jag vill ha -.-'' Apjävel! xD Får se om jag hittar andra par..

RSS 2.0