Imagine that



HANDLING,
taget från Discshop.se;
Här får vi möta Evan och hans sjuåriga dotter Olivia. Deras relation är minst sagt ansträngd. Han är allt för uppfylld av sin karriär för att förstå värdet av att bygga upp en far och dotter-relation, och hon har i det närmaste gett upp hoppet om en närvarande pappa.

Det hela blir inte bättre när drömjobbet plötsligt hamnar inom Evans räckhåll och plötsligt slits han mellan papparollen och den bittra striden mot sin värste rival, den närmast kultförklarade Johnny Whitefeather. Evan, som tidigare alltid haft koll på läget börjar tappa kontrollen. Men så en dag får han hjälp från oväntat håll. Info kopierad från discshop.se! Leverans nästa dag om du beställer före 16. Olivia träder in på banan och kommer med det ena aktietipset efter det andra och alla visar sig slå in. Tipsen får hon genom sina fantasifigurer, vars värld hon endast kan få tillträde till genomsin snuttefilt - som hon gett namnet Goo-Gaa. När även Evan får tillträde till Olivias magiska värld, börjar bitarna falla på plats och han inser att äkta framgång inte går att hitta i en välfylld aktieportfölj.

ÅSIKT;
Väldig bra film med Eddie Murphy med som huvudperson! :D Enkel handling och det finns roliga scener här och var. Dock så tyckte jag att filmen är lite uttjatat.. jag menar, det finns så många filmer med just den handligen. Okej, inte exakt, men liknade ^^ Men det var som sagt bra och lättförstådd. Den får en 8/10 av mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0