Baby, be a man and take her down. She wants you now.


Hade så jävla tråkigt på väg till skolan imorse att jag tog fram kameran och börja fota mig själv. HAHA, man behöver inte alltid vara seriös på bilder, i'm right? ^^ Dock så stör jag mig på håret som kom i ansiktet.. -.-

Klockan är inte ens nio och jag håller på att somna. Seriöst.. kan sova nu om jag vill, vilket jag kanske ska göra. Fan, testa själva att vakna sex på morgonen och va i skolan till 15.00+. Inte så trevligt, men tur att man hade en kort dag idag.

Plugget börjar verkligen ta fart nu, kan inte ens göra nåt annat när jag kommer hem än att plugga. Har pluggat massvis idag, japanska, matte och historia. Låter kanske like, men det är det inte. Dock inte vad jag tycker. Så det har mest vart det som hänt om dagarna. Sen har det ju också hänt ett och annat, men inte så roligt att berätta det då.

Apricot-colored, oversized shirt, black leggings and gold, pink bracelets


Jeg kalder på dig, jeg kalder på dig, jeg kalder på dig, jeg kalder på dig.


Rasmus Seebach - Jeg kalder på dig
Bara för grym låt?! HAHAH! Nä, men den är ju bra, erkänn? ^^
Tisdagar är min bästa dag! Kort dag och börjar inte så tidigt. Sweet, dock så borde de ha bytt ut den mot fredagen istället.. slutar 15.40 på fredagar.. -.-' Så mina fredagar är totally ruined.

Jag har slutat träna från ingenstans! NOO!! Fyfan.. hemsk.. Det var faktiskt D.D som sa det till mig, inte att jag har slutat träna men påpekade min vikt när jag sa att jag skulle ta bussen hem. Skitjobbigt. Fick värsta ångest.

Han ba; Varför ska du ta bussen hem? Du bor ju inte så långt ifrån.
Jag ba; Ja, men alltså när man har kort så tar man vara på den.
Han ba; Ungdomar, så lata att de tar bussen hem. Tänker inte på att röra sig, utan blir runda om magen istället.
ÅNGEST! Så istället för att köra crosstrainer varje dag så väljer jag att gå till t-banan istället för bussen och gör 50-70 sit-ups varje dag.

If payback is a bitch and revenge is sweet, then i'm the sweetest bitch you will ever meet.

Tumblr_l7z1rwhdmb1qduz3oo1_500_large

Bild lånad från we♥it.com.


ÅNGEST! Min hjärna funkar inte riktigt.. eller den gjorde det inte imorse! Helt jävla knas blev det! Var fan två timmar för tidig idag i tuben! Insåg det när jag kom fram till tuben via bussen.. Sjuktjobbigt! Blev helt arg och irriterad att jag började messa folk. Fyfan, inte roligt alls.. Dock så träffade jag massa människor på vägen till skolan när jag satt och väntade helt lonely. Men nej fan..

Träffade som sagt väldigt många människor. M.B messade mig och frågade om tider hos banken. Så jag checkade in den till henne. Så jag står där och kollar när jag plötsligt hör en röst.. Jag ba: Vem fan är det som ropar på mig? Inbillar jag mig or what? Och så fortsätter jag kolla in tiderna och rösten fortsätter att ropa. Så jag snurrar runt typ 360 och ser D.D sitta och ropa på mig! Fatta vilken chock, så snackade med honom ett tag. Sen slutade det med att vi åkte buss hem tillsammans och jag kom hem senare än jag hade förväntat mig.. -.-' Men äh, det var det nog värt ;)  

Felon


Bilder lånade från Google.


HANDLING, lånad av filmtipset.se;
En kärleksfull familjefader förlorar allt när han av misstag dödar en inbrottstjuv som har tagit sig in i hans hem. Dömd för dråp sätts han på sluten anstalt, där samhällets regler inte gäller.

ÅSIKT;
Jävligt bra fängelsefilm! Trodde först att den var skitdålig då brorsan rekommenderade den här filmen. Men så fort jag såg den blev jag helt fast. Grym handling och grym film i allmänhet. Inget överdrivet i den här filmen, man skulle nästan kunna tro att det hände på riktigt då USA är väldig hård med fängelse, eller har jag fel? Rätta annars mig ^^ Rekommenderas till alla som gillar fängelsefilmer. 8/10 får den av mig.

Vote for my friend R.M!!


Breaking is a cool stuff to do, you feel me? ^^


En liten inspelning som jag lyckades ta. Har en till som kommer upp senare utav dagen.

Shows on the streets in Sthlm.


Glömde att berätta att vi såg massa olika gatushower, här är två vi såg. En kille som breakade och två som gjorde nåt annat. Vette fan vad de gjorde, men häftigt var det. Han som breakade var så jäävla cool!  Breakade framför mig och Lisa, fyfan vilken upplevelse!

GL with the girls - final part


Colorful chemise and a pair of cute earrings.


Linne, rea 49:- | Örhängen, rea 19:-
En lång dag i stan idag blev det med fokus på kläder till David och Lisa. Dock så lyckades jag köpa lite saker till mig, ett linne och ett par urgulliga örhängen från GT. Nöjd med köpen är jag! Vill såklart ha mer kläder, men som sagt, fokusen var på David och Lisa, men framför allt David. Han lyckades iallafall köpa tre hoodies, och ett par jeans. Lisa lyckades köpa två tröjor och en skjorta.

GL with the girls - part eight


Checkered shirt, black west and denim jeans.


GL with the girls - part seven


GL with the girls - part six


Isn't it amazing how a person wh once was a stranger , suddenly meant the world to you?

Tumblr_l5l8bc84hk1qad2y0o1_500_large

Bild lånad av we♥it.com

HAHAHA! Ja ba kommer ut från duschen och är färdig och allt och ska precis föna håret när jag ser pappa och mamma stirra på tv med MVT påslagen! HAHAH! Fick fan en shock! Sen så visade de sig att de kollade på Cribs, sköna dem är alltså. Hahha, så jävla tunga.

Fredagskväll och jag blir alltid liiiite konstig. Var som vanligt med tjejerna och snackade om skolan och boys. Sen träffade vi C.P och M.G på vägen till IP. Hälsar som man alltid och snackar såklart för den delen. Chillar lite på läktaren där det pågår en fotbollsmatchen. Och ja, jag var lite off och on i spelade alltså. XD Och eftersom att jag var liiiite trött så började jag garva åt allt. Typisk mig på fredagskvällar.

And it's wrong, wrong, wrong, but we'll do it anyway 'cause we love a bit of trouble.

Tumblr_l47sehbwga1qa9fnro1_500_large

Lånad från we♥it.com.

Första historia lektionen och han langar oss 10 sidor att läsa, plus frikking 5 varför-frågor som vi ska ställa. Hur elak får man vara?! :O Nää, men jag antar att det är så. Hans sätt att arbete enligt honom då.. Inte precis en bra start, slänger läxor på oss. Fyfan, nej.

Nu vet alla i klassen att jag kommer vara den där papparazzin i klassen som kommer att plåta dem varje gång vi är på utflykt och såna saker. Swweeet! Ännu bättre är ju att det finns tjejer i min klass som äger frikking systemkamera nu! Så känner mig väldigt down. Nej, men det ska nog gå att ta foto med min underbara digitalkamera!  


Wanna be your lover, not your fucking mother.

Tumblr_l79k9zvz691qcon9bo1_500_large

                                                                 Lånad från we♥it.com. 
 Första japanska lektionen och det var faktiskt skitroligt! Ser framemot nästa redan nu ^^ Folket är chill där och läraren är skittung! Fifan, han driver med oss hela tiden, så jävla skön är han. Sen är han ju också seriös, har ju redan läxor.. -.-' Så sitter med dem nu. Ska banka in tio tecken på japanska. Men det borde inte vara så svårt, med tanke på att jag banka in 8-12 tecken på kinesiska ;) Och kinesiska är betydligt svårare! :O

Åh, kommer sova såå skönt inatt när jag vet att jag slipper två lektioner på morgonen imorrn och börjar 10.20 istället. Bättre kan det ju inte bli! :D Eller jo, sluta tidigt också.. Men tyvärr, slutar 15.15. Inga planer efter skolan, är ändå så himla trött.

Rösten har förresten blivit så mycket bättre! Låter nästan helt frisk nu, men hostar som en idiot. HAHAH, man hör typ bara mig som hostar! Jävligt pinsamt ^^ Men vaddå? Låt mig hosta, jag behöver göra det (A)


Checkered shirt, mint green t-shirt n' black-gold necklaces.


GL with the girls - part five


Fresh watermelon, white cardigan n' pretty bracelet.


GL with the girls - part four


Just look up, we are both under the same starry sky.


Älskar mina tisdagar, så himla sköna. Dock så börjar jag rätt så tidigt, men slutar även tidigt så det är det värt! Tvåorna & treorna var iallafall i skolan idag.. tror jag. Har ingen aning.. Min kompis sa det iallafall, för vi spanade in killar. Ojävlar säger jag bara, hittade typ ingen, medans hon dräglade över mig.. -.-' Holy shet, HAHHA! Men det var roligt :) Kanske hittar senare, vem vet? (A) Men jag hittade vääärsta många som liknade kompisar från min f.d skola! Jättemånga, blev nästan lite creppy, eller inte. Nä, men hittade en tjej som liknar dig, S.G. Alltså bara till sättet ^^ Sen hittade jag en S.H till sättet och en C.P.

Ojuste, vi har också en insparksfest den 2 sep, kl: 22.00-02.00. Det är en torsdag så jag vet inte om jag ska gå på den.. Tror dock inte det. M.T ska inte gå och vem ska jag liksom gå med då? :S


Two new bracelets, pink and denim-looking.


Köpte dessa två för inte så längesen. Tror att jag köpte dem i fredags, visst är dem snöögggaaa?!

Sometimes you just need to be with the person who makes you smile, even if it means waiting.


Så här såg jag ut på morgonen. Visst ser jag pigg och frisk ut!? Var fan helt snurrig i huvudet. :S
Började vid ett och slutade vid fyra. Skönt det, tror inte att jag skulle klara av dagen annars! Har blivit lite febrig av mig och rösten låter som en anka. Näsan täpps och rinner då och då. Inte så fräscht. Hade dock vara två lektioner idag. Drama och matte. Hittade inte till draman först. Skitjobbigt, så sprang runt som en galning. Sen fick jag reda på att den inte ligger i skolan, utan utanför. Så stack dit, kom typ 5-10 min försent. But what to do?!

Denim shirt, blue t-shirt, cupcake necklace and a nit, denim bracelet.


GL with the girls - part three


What is done in the dark will be brought to the light.


Mår verkligen inte bra.. Tror nog att jag håller på att bli sjuk. Fan alltså.. Halsen svider, näsan brinner och kroppen försvinner ur funktion. Hatar att var sjuk, känner mig som en gamling :S Ska ta och duscha alldeles strax, sedan blir det en alvedon. Därefter blir det nog sömn. Tur att jag börjar klockan ett imorrn! Ska nog ta och käka lunch i den gamla matsalen, orkar inte röra ett finger här hemma.
UPDATE; Kollade in lunchen nyss och det blir korv med bröd. Tror nog inte att de kommer ge mig.. Så för be mamma laga nåt åt mig eller så går jag hungrig hela dagen.

GL with the girls - part two


GL with the girls - part one


Maybe together we can get somwhere


MIN HAAALS! Gör såå oont! Skrek som en galen åsna igår i grönan med tjejerna. Jävlar vad ont det gör i halsen nu, får hoppas på att det går över snart. Känner mig dessutom väldigt febrig utav mig.. ingen lust att göra nåt egentligen. Trött och svag är jag också.. Men igår var det en jätteroligt dag! Grönan och ni kan ju gissa vad vi gjorde på en vanlig tivoli? ^^ Ojuste, det var även sista Sommar Krysset där ochså så vi var där med och dansade och sjöng. Kalla oss galna, men det var frikking amazing!

Idag blev det lite shopping åt Lisa och David. Pengarna räckte inte som mamma gav oss och så tänkte jag ta ut pengar från banken men faila totalt! Det var ju fan fel lösen och allt, och nu försöker jag logga in på hemsidan för att se hur mkt pengar jag har kvar och så, men det funkar heller inte. Blir fett orolig nu.. Ska testa snart igen och får hoppas på att det funkar, annars vet jag inte vad jag ska göra! PANIK REDAN NU!!

Jeansjacket, pink oversize t-shirt, black leggings n' pink watch.


The second the in school - afterwards.


Can't sleep at night, can't get up in the morning.



ÅÅÅÅÅH! Himlen är sååå fin! Det är rosa, grön och blå!! Såå tjusiiiig!!! HAHAHHAHA! Alltså neeeeej.. Jag är så trött jag blir knas av mig nu. Har garvat hela vägen från skolan tills nu.. men nu lugnar det ner sig lite. Skönt.. hahha!

Andra dan i skolan och jag börjar äntligen då kontakt med folk, or do I?? Well, i'm taking baby steps. Har redan är jäätebra kompis som jag umgås med, men måste verkligen umgås med de andra också. Så idag blev det lite tävlingar och grejer! Skitroligt faktiskt, eller okej. Roligt är ordet. Vi körde en tävling kallad "Mission Impossible". Det var faktiskt treorna som anordnade det. En tävling som gick ut på att vinna, såklart. Priset var dessutom högt! Första pris är nämligen - första ut i utspringet i trean! Snacka om mycket som står på spel! Och min klass vann inte alls, vi missa tillochmed prisutdelningen. Helt sega vi är. Mingel blev det efteråt och blää! Fick frikking äppel cider i håret, skitäckligt! Så håret är nu lite klibbigt..

A girl should be two things, classy and fabulous.


Första skoldagen avklarat.. GUD vad nervös jag var!! Alltså var så jävla nervös att jag ens inte kunde sncka med folk, fyfan vas skämmigt! Och jag som lovade mig själv att vara social, men det gick åt skogen. Dock så kom det fram två tjejer när vi skulle ta självbilder och hälsade på mig. Riktigt snälla. Sedan resten av dagen umgicks jag med en tjej i min klass och med dem i min studiegrupp som vi nyss fick reda på. Mina förväntningar stämde ganska så korrekt med the peeps in my class, men hade mer förväntningar om hur de skulle vara. Snälla och pratglada var de när de var tvungna att snacka med en. Sen så blev man lite utfryst.. eller så är jag bara osocial av mig. Jo, det är kanske det! Kunde knappt snacka eller nåt, var så jävla nervös! Nåja, ska försöka igen imorrn ^^


Strangers are friends you don't know yet.


Vädret ser heeemsk ut! Helt mörkt ute och regnar gör det också. Men det gör mig inget just nu när jag öndå sitter inne och chillar lite. Ingen träff med tjejerna, hade annat för mig istället x)

Imorgon är det dags! Är jag nervös? Ja, helt klart, men blev sedan uppspelad när P.H berättade om hur det var i hennes skola. Då måste det vara minst lika bra hos mig. Nåt som jag måste vara, som jag sällan är, är att vara social. Är inte så social av mig när det är bland främlingar. Det måste bli en ändring på det va! Så social och pretty is the two things that i have to be. Har självbilder imorgon, måste vara cute. Sen så är det också första intryck och då vill man helst vara fin. Eller har jag fel?..

Nu ska jag sms:a folk och lyssna på lite skön musik innan det är dags för lite träning och sömn. Måste lägga mig tidigt, vet att det inte kommer gå. Men i gotta try!

Pacman earrings to M.B


M.B, här harru dina lovely earrings, pacman!  Du får dem så fort vi träffas alltså imorrn! ^^
Klicka här för att se hur man gör. Har förklarar det en gång tidigare.

When the sun goes down, so does your smile.


WAAAAAAHHH! Känner hur det pirrigt i magen då och då när jag faktiskt tänker på att det här är sista sommarlovet för iår och att jag börjar imorgon! God.. hoppas det kommer gå bra ^^ Måste göra upp en plan för imorgon, first impression you know?? ;)

Annars har det inte hänt så mkt, får se om jag träffar tjejerna idag. P.H började ju idag, så vill se hur det är i hennes skola. Snacka lite om den, se om det finns några som hon hatar redan eller om hon hittat någon :P HAHHA! It's gonna be fun. Jag måste också snacka med M.T och M.B inför imorrn och så om vi alla tre kan åka tillsammans, för vi börjar ändå 09.00 imorrn.

WIWT - What i wear today

Alla har den där kategorien, dress code, dagens outfit och såna saker. Har kommit på en egen, WIWT - What i wear today. Catchy huh? xD Jodå! Lite mer original, lite mer personligt.
Första WIWT!  
(Ignorera fläckarna, det är bara vatten!)


Those were yesterday's feelings.


Gillar ni egobilder? xD HAHAH, har tröttnat som fan på växter och blommor nu. Hippi-Linda, you like the look? ^^
Dagen spenderades nere i E-tuna. En sista minitrip innan skolstarten, awesome. Kollade in lite bilar, shoppade två baslinnen för 49:- hos GT. Aprikos färg och ljus rosa, sweet! Sedan hittade jag en ursöt Hello Kitty skydd till datorn, dock så ska jag leta efter andra via nätet. Passade på att hälsa på faster och gratta henne i efterskott och innan vi drog hälsade vi även på M.D, kusse vår. Sedan vid åtta stack vi hem igen med en dator på köpet till David. ;)

Our last minitrip before school starts again.


New category, had it once before..


Yes, hade en kategori innan där den också hette Designs, eller vad den nu hette. Men sen tog jag bort den eftersom.. äsch, jag vet inte. Tog bara bort den. Nu skapade jag om den på nytt för tänkte att det skulle vara roligt att se hur mina designer såg ut förr i tiden, u feel? ^^ Den här kategoriern ligger utan My own stuff på dropdown menyn.

A new beginning, a new start once again.


Late coffee/movie night with my girls! ♥♥


A night with the girls before the school starts.


Lyckad fika/filmkväll med tjejerna! :D Fika, snack, skåla, och så film! :) Mittemellan allt fanns det både skratt och skämt ^^ Måste verkligen göra om det här igen! Eller vi måste iallafall fixa en filmkväll! :) Såg på Dear John, M.T, P.H och S.G hade inte sett den och de ville verkligen se den, så det blev den filmen. Efter att ha sett den så ville M.T kolla på Karate kid, fan att vi inte gjorde det! HAHHA, nästa gång kanske, next time ;) Sedan blev det lite traliers. Åh, måste se Last Song, jag vet.. lite sent, men gillar verkligen inte MC.. Äh, ska de den en chans ;)

Every second i'm without you, i'm a mess.


Kan äntligen säga det ordet, GOD MORGON! Längesen man vaknade såhär tidigt. Anledningen till varför jag vaknar så här tidigt är för att jag börjar skolan om fyra dagar och jag måste kuna vakna tidigt igen! Därför håller jag på att vända om dygnet igen! ;) Kan säga att jag inte är så trött alls.. men det kanske beror på att jag hat fått åtta timmars sömn.

Nu när skolan är igång igen så tänkte jag lägga in en ny, fräsch design. Den kommer förmodligen upp idag eller imorgon. Beror på vad jag känner för ^^


Baby, touch me like you never has done before.


Pic by me.

Mygbettet blir ju fan bara större och större att det inte är sant! :O Hatar det här, armen känns så jävla tung nu om man jämför med den andra.. Skitfult och jobbigt. :S Har inte fått så många myggbett iår som tur, mellan två-tre skulle jag nog gissa på. Och den var rätt så små faktiskt. This one is huuuuge!

Städning och massa skit är nu fixat och imorrn kommer tjejerna över och vi ska ha en fikakväll med skvaller och film! Mysigt or what?! ^^ Ska även baka massa så det kommer nog bli bra. Ska även passa på att beställa hem månadslinser nu när skolan börjar. Ska beställa sen säga till pappa att jag har gjort det, då blir han nog inte arg. xD Det är så att jag inte fck ha linser från första början, fick bara ha den på balen. Men nu när jag är så van vill jag ha på mig dem varje gång när jag går ut med kompisar och sånt. Därför ska jag ivägoch beställa dem, sen säga till pappa att jag har gjort det ^^ Hehhe, lite elak där, men då kan han inte säga nej, right? ;)

Lie down and try to think of something that makes you happy and then do it.



Efter många funderingar så beslöt jag mig för att stanna hemma. Hade verkligen ingen lust att dra in till stan för att vara på The Voice, lika bra att stanna hemma. Så min kväll blev en riktigt bra disney film, Pocahontas. Kollade på hela filmen via YT! Helt galet bra, fast kvalitén var ju inte lika bra. Men det gick att se på den ;) Älskar den filmen, görinte ni det? ^^ Känner mig så liten igen och så är den såååååå romantisk.. Ah.. Gotta love it.

Mitt mygbett blir fan bara större och större. Pillar ju inte ens på den, skitkonstigt. Vette fan vad jag ska göra så den blir mindre, men pilla ska jag iallafall inte göra. Får lägga på nån salva eller nåt..

Fönster i mitt rum är halvöppet och luften håller på att svala rummet medan jag sitter här och chattar med kompisar. :) Snart är det nog dags för mig att sova, kommer inte kunna vakna sen på morgonen när vi börjar skolan igen ^^ Kommer få kräla mig upp eller nåt xD Nä, vadå kräla? kommer se ut som en fisk på torr land.. -.-'

He told me that I was gonna have fun there and told me stories about it.


ÅÅÅh, så längesen man åt fruktsallad med glass.. MMM!


Tvingade David att gå ut med mig och se om det fanns blåbär i skogen. Gissa vad?! Hittade ynkliga två st som jag åt sen gav jag upp. På köpet fick jag en mygbett hem, great. Så får nog lov att köpa blåbär till mina bakelser härdanefter.

Inte långt kvar till skolan nu.. känner att jag måste hinna fixa en fikadag/kväll hemma hos mig snart. Det kommer nog bli av nästa vecka. För imorgon kan jag inte, ska då städa hela huset. Mamma tjatar som fan alltså!! Galet jobbigt, längtar tills jag flyttar ut! Eller, nja... då kommer jag sakna mammas mat xD Nä, men måste iallafall fixa det imorrn, har lovat henne.

E-tuna bilr det nog inte idag, Do har inte hört av sig. Så det blir The Voice med tjejerna. Hoppas verkligen på att det blir skoj den här gången! Annars kommer jag inte tillbaka till The Voice and stuff.
UPDATE;
 Sitter och funderar om jag ska till The Voice eller inte.. Har liksom inte lust nu..

Trust me, i won't tell it to someone if you don't want me to.


Ung08.. goddamn. Nej alltså.. det var inte roligt alls där. Visst var det musik och så, men jag trivdes liksom inte. Inget illa menat nu till människorna där, men fjortisvarning..! Får hoppas på att det blir roligare imorrn då vi ska på The Voice.

P.H och jag åkte in dit, sedan väntade vi på M.B som tog med sig R.M. Men medan vi väntade snackade vi massa och kollade på uppträdanden. Sen från ingenstans kommer det fram en kille med vääärsta platinahåret och ba:
- Ah, men hej tjejer. Vad heter ni? och stäcker ut handen.
Och jag, som alltid, gillar att driva med folk som jag inte känner så jag drev lite och sa;
- Anna.
Och så började han babbla massa om varför vi sitter där vi satt och fråga om vi två va lebb(?) Ofta, har inget emot homo, men nej vi är inte det -.-' Störd. Så fortsätter konversationen till att att han frågade mig vad han skulle få om han gick upp på scen. Liksom grabben, vad vill du mig? Så jag frågar vad han ville ha, och så kommer de sånna där onödiga saker upp och pengar från ingenstans. Helt jävla borta! Precis när jag skulle säga åt honom att gå gick han till ett par andra tjejer som kom gåande, tur det alltså. Konstiga människor.

Ung08


The time will not stop, even if we want it to.


Bild & redigerad av mig.
Om sådär en timme så ska pappa börja grilla sedan ska jag bara hugga in i maten så fort den serveras. amburgare blir det. Efter maten måste jag hinna paddla mig iväg till t-banan mot stan där Ung08 hålls. Yep, ska dit idag med P.H och M.B så vits jag vet. Får se vad vi kommer att göra det, men förmodligen lyssna på musik och kolla massa andra uppträdanden. Spännande or what?! HAHAH, äh.. känner typ ingenting nu xD Nåja, kameran kommer ligga i väskan så oroa er inte för bilder, för de kommer.

Imorgon är det The Voice så vi har tänkt att gå på den med. Men får se hur det blir, för faster fyllerår imorgon och Do erbjöd sig att åka ner till oss och hämta upp oss till E-tuna. Men man vet som sagt aldrig med honom. Så bättre att ha planer i förväg. ;)


Pink and white, graffiti.


Ja, jag vet det är nagellack utanför! xD Men whatever!! Såhär blev det iallafall!
Kom ihåg att applicera en bas lack först, i mitt fall blev det rosa, vänta 5-10 min sedan applicerar du på graffiti lacket. Du kommer se att det spricknar lite, skitcoolt! ^^ Rekommenderas till alla som vill ha en snygg design på naglarna men inte pallar lägga ner så mycket tid på det ;)

Don't try to act cool, 'cuz we both know that you ain't.


Bild av mig.

Finally done, id är klart! Nu är de upp till dem att fixa den ^^ Såg inte bra ut på bilden, såg jättearg ut! :O Fan att man inte få le, liksom le people. xD Anyhow, sitter här och försöker fixa till min Photoshop CS5. Den vägrar att öppna sig ibland och det är sjuktjobbigt! Ska ta och hitta en ny fan, det här är för jävligt.

När jag ändå var hos banken för att fixa id så passade jag på att gå runt lite i centrum. Fick med mig nagellack, den där graffiti som jag snackade om? ^^ 49,50:- hos HM nu! Tycker att det är asdyrt, men vad tvungen att ha den ^^ Tog färgen vit, fanns massa andra färger. Svart och blå var två av färgerna ur sortimentet. Kläder hittade jag inget utav, tur de.

Kryssningen kommer inte ske den här veckan, kanske nästa eller veckan där på. Gosh.. Anledningen är för att vår telefonen är trasig, alltså man kan inte ringa till oss och vi har ringt till dem som tar hand om det och så snackar typ bara skit. Så nu måste vi stanna hemma för att få det fixad. Dessutom så håller pappa på att renovera om köket. Eller han fixar om alla skåpdörrar.. 

Linda najsar/bajsar this month


» Liseberg - Trodde på riktigt att vi inte skulle åka, efter alla ändringar som skett.
» Vädret - Sommarlovet har varit supervarmt, men det börjar lida mot sitt slut.
» Tjejerna! - Gud, vad roligt man har haft emd dem! :) <3
´
» Sommarlovet - Snart slut..
» Alla ändringar - Allt som man planerar ändrats så snabbt och till sist blir det inget.
» Sommarrea - Waah, final sale nu och jag är fattig! x'O

If I going to buy one mini ipod shuffle, then it'll be pink.

 

Vill ha en sån ähr liten mini-ipod inför skolstarten då jag kommer åka långa sträckor. Hittade den här i Teknikmagasinet för ynkliga 200:- Riktigt bra pris omru frågar mig ^^ Vet dock inte om jag ska köpa eller inte, but if i do, then it'll be a pink one ;) Skitsöta och enkla också. Enda nackdelen är ju att man inte vet kan se låt titlarna, men det gör väl inget antar jag ;)


And now I know it. Why didn't you say it before?


Fu*kit. När jag äntligen har orken till att fixa mitt ID så glömde jag passet hemma! Fyfan vad jobbigt! Men alltså den där tjejen som hjälpte mig förrut sa att man inte behövde passet, bara kortet och att jag kunde komma själv. Vilken bomb hon la! :O Så fixade bara kort och la in pengar. Ska ta och fixa ID nästa vecka eller så, när jag orkar resa min röv igen.

M.T frågade om jag ville med till Ung08, men har ingen lust för det nu. Jag vet inte, men Ung08 är inte min sak, you know? Äh, får prova att gå dit senare. Kanske på lördag om vi inte ska på kryssning. Ska ta och fråga så jag vet vad jag kan göra. Dessutom så fyller faster år på lördag och Doo erbjöd sig att hämta upp oss sen åka ner och fira henne samtidigt som vi träffar A.D. Låter superb! Men tror dock att det inte blir så.

Isadora nagellack graffiti - I gotta try it!

Har ni sett nagellacket?! Fyfan vad cool! Surfade nyss in bland andra bloggar och upptäckte den här snygga, coola & grymma nagellacket som ska ge dig en graffiti mönster på naglarna när man applicerar på! Jag måste verkligen prova för att tro det! Det sägs att det ska spricka när man blåser på den, så får se hur det blir när jag väl har den i handen. Så, ett tips för er som vill ha snygga naglar men inte pallar fixa. Testa Graffiti Nail Top by Isadora! :) 


Big bro and I went Hanghai in Liseberg.


Tog så jävla långt tid att ladda upp denna video, gosh! Men nu är den här! :) Brorsan och jag åker Hanghai i Liseberg! :)

And to me you're just a friend, nothing more.


Bild & redigerad av mig.

Middag är avklarad nu så nu väntar jag bara på att magen ska jobba lite sedan är det dags att träna igen. Har inte gjort det på ett långt tag nu. Kanske gjorde det får fem dagar eller nåt, och inte bara det, har käkat massa goo saker som nu måste bort ^^ Hahha, kalla mig pekig, but i have to ;)

Rensar mitt minneskort från mobil nu. Sätter in lite nya fräscha låtar och tar bort lite. Behöver göra det käns det som, har inte gjort det på hundra år! Kanske beror det på att jag inte kunde då, för att jag ahde den andra datorn och usb-kabeln ville inte fungera på min mobil. Men nu så tog jag bara ut kortet och stoppa in den i datorn, så det flyter på.

Hm, imorgon ska jag nog bege mig ut och fixa mitt ID.. hoppas jag. Sen kanske jag drar in till stan för en liten sista titt på final rean. Kanske plockar nåt på vägen, men tvivlar. Har knappt några pengar...

Supersize vs Superskinny kommer nu, skulle egentligen kolla på den. Men nej, tror jag skippar det och sitter framför dator innan det är dags för träningen ;)

The problem of not having a tinge of sleepiness cannot be cured.


Bild lånad av we♥it.com. Redigerat av mig.

Skulle iväg och fixa kort till mitt ID, men det kommer inte bli av idag. Brorsan pallar inte följa med mig för att bilen är sönder. Så jävla lat alltså..

Ingen bra dag för bloggning nu.. får se hur det blir sen. Är allmänt irriterad och seg nu. Blir irriterad på minsta lilla sak och det är inte roligt alls.. Ska ta och stirra på serie nu!

It's always me, it's always me. why just me?


Kollade lite noggrannare på mina papper från skolan och det stod att vi kommer ta självporträtt första dagen vi kommer dit, 19:e! :O Gooosh! Vad fan ska jag ha på mig nu? Vill inte se ut som ett mongo, vilket jag ändå kommer göra.. Så nu funderar jag på att klippa min lugg igen till sne lugg. Den har ändå växt så himla mycket under sommarlovet. Va sugen på att ha mittbena, men nu lutar det sig åt sne lugg igen.. Ska tänka lite mer på det där. För sne lugg är mer jag, men vill ha en ändring och mittbena är trenden just nu.. Äh.. får babbla för mig själv nu.

Omg, brorsans bil är typ knäpp! Den börjar tjuta från ingenstans, fett jobbigt! Så nu har pappa stängt av hela jävla bilen och vi kan inte åka till E-tuna nu och träffa A.D. FAN! Jag som inte har sett henne på åratal, eller det känns som det. :( Åh.. jag som såg framemot det. Jävla biljävel, måste du gå sönder nu? :S Får se vad som händer här näst? Vår telefon funkar förresten inte heller. Allt går ju åt pipan! :O Jobbigt värre.. Ångest..!

All the right friends in the all the wrong places, so yeah, we're going down.


OneRepublic - All The Right Moves
Brev från skolan har nu kommit och all info står där! Pirrigt värre! Första dagen är det redan självporträtt som står på listan. Dags att fixa sig lite extra då ;) Sedan blir det att lära känna klassen. Synd att jag inte går i Natur, för där känner jag ju alla redan.. Äh, lite nytt folk skadar inte.

Blev singstar hos M.C och så blev det utgång vid sex. Vandring lite överallt till runt halv tio. Yes, så såg min dag ut idag. K.L kom även över för att lämna lite saker till mig från Hong Kong, snacka om snäll! ^^ Hahha, det blev lite mobilsmycken och förvaring av cash.. typ. Glad blev jag iallafall när jag fick dem.

A hand that can't be held is now an anonymous friend.


Bild av mig.

Nu är det exakt en vecka och fyra dar innan jag börjar skolan igen! Shit.. lite pirrigt när man tänker på det samtidigt som jag vill ha mer lov. Hm.. får se hur det går när dagen väl kommer ^^

Ska iväg till M.C igen med tjejerna. Blir nog film och singstar som alltid  Mamma och pappa frågade nyss mig om vi ville på kryssning, för mig spelar det ingen roll. Men varför inte liksom? ^^ Ska säga det till dem, vill även till E-tuna för att träffa A.D, min kusin som flyttade till Malmö! :O Varför, har typ inte sett dig på 5 år! det känns som 5 år, vet inte hur längesen vi sågs. Hon åker iallafall hem imorgon från E-tuna, så vi har bara denna vecka på oss. Ska fråga föräldrarna om det är okej om vi syskon åker dit.

The karate kid


HANDLING, lånad från Filmtipset.se;
Dre Parker kunde varit den mest populära killen i Detroit men tvingas flytta med sin mamma till Kina. Dre blir snabbt förälskad i Mey Ying men de kulturella skillnaderna verkar göra deras vänskap omöjlig. Dessutom hamnar han i bråk med klassens tuffing. Utan vänner i ett främmande land, vänder sig Dre till Mr Han som i hemlighet är en kung fu-mästare. Mr Han lär Dre att kung fu inte alls handlar om sparkar och slag, utan om mognad och inre lugn. 

ÅSIKT;
Så fort jag fick veta om att denna film skulle komma blev jag helt uppspelad! Längtade som fan och äntligen har jag sett den! Alltså, den är asgrym! Älskar alla filmer med Jackie Chan och den här filmen var inte en besvikelse. Dock så var det inte lika höga som mina förväntningar. Men helt kalrt en sevärdig film! Rekommenderas till de som gillar Jackie Chan och karate/ kung fu ^^ 9/10 får filmen av mig! :D

Liseberg 7/8-2010 ~ Part two


Liseberg 7/8-2010 ~ Part one


And you have nothing to do with the tears I swallow.


Bild av mig.

Igår kväll skulle vi, enligt planerna, åka hem. Men som alltid ändrats det och vi åkte hem idag istället, vid elva. Så igår natt satt vi uppe och spelade kort. Hahha, vet, no life, men vad ska man göra när de inte har kanal 3 och 5? Så kort blev det. 

Liseberg igår också! Fyfan, blev väckt klockan 9 när jag somnade dagen innan vid 2 efter att ha sett Karate Kid! Grym film, mer om den sen :) Så vi käkade sen åkte vi iväg till Liseberg. Kom liiiite för tidigt, typ 40 min fick vi vänta innan vi kom in. Eller kanske en halvtimme, me don't know. Var så tröttt! Fett mycket folk för att vara så tidigt.. Nåja, sen åkte vi massa. Fan att vi inte började med Balder! :O Värsta längsta kön till den när vi skulle åka, så vi skippade den. Får åka den nästa gång, den åkattraktionen gillar jag mest! Åkte iallafall Kanonen två gånger ;) Sen massa andra saker som finns där.

Guud! Folk är som djur där i Liseberg när vi skulle käka. Det fanns inga plaster så vi fick leta och leta, still slut campade jag vid ett bord när folk var nästan klara med maten. Så fort de reste sig kom en frikking kärring och lägger ner sin väska på stolen och står och väntar på dem. Jag ba: Men vad fan! Serru inte att jag har stått här och campat i hundra år jävla kärring?!  Skitjobbigt, så jag tog i hårdhanskade jag med. Rätt åt folk där fan, kan inte ens vara snälla. Ojuste! Vad ni än gör, käka inte kebab där! Fyfan, ingen tomatsås i kebaben, vad fan är det liksom? inte värt det!

I want to see you, but you keep hidin' from me.

Åkte hemifrån vid elva och kom fram vid fem. Ja.. så jag har varit här ett tag nu. Kunde tyvärr inte blogga i bilen.. Anyhow, är i Borås och hälsar på pappas kompis. Imorgon åker vi till Liseberg där det ska bombas med bilder! :) HOHO! Sen på natten ska vi hem igen. Skara blir det inte iår, kanske lika bra för jag kan ändå inte bada nu. -.- Suck, får hoppas på nästa år, men då har jag redan andra planer. Jobba och plugga.. Buhu.


She will be gone before you know it.


Bild av mig idag när vi va hos M.C.

Hemmadag hos M.C igen. Börjar bli en tradition! Hahha, nää skojar! Eller vem vet?.. Vi gjorde det gamla vanliga, film och singstar :) Fett med chill, trots att vi slet när vi sjöng! Vi ville slå Big bang, men det gick inte så bra. Faila varje gång.. -.- Hahha, Så nära på att slå den! 243 eller nåt ifrån! Guud.. Nästa gång så ska vi fan slå det!

Imorgon drar det till Göteborg efter många ändringar. Liseberg väntar, men Skara tror jag att vi skippar denna gång med.. Vi har ändå spenderat skitmycket pengar på massa saker iår att jag inte vet om vi har pengar kvar ens.. :S Kylskåp, dator, mina shoppingstunder, och mitt nya bankkonto som jag fixade idag. De la in pengar till mig, uff. Fett med stålar alltså! xD Så ja.. pretty much.. Men Liseberg är säkert! Så nu väntar packningen, vet dock inte om datorn följer med.. men tror nästan det. ;) Vi får se, kanske bloggar i bilen? ^^ Har ändå tänkt sova hela resan.

Mobile jewelry, or in my case the camera jewelry


Mitt nya verk! HAHAHA, så.. såå mäktigt xD  Guess what it is? Mobilsmycke, eller jag använder den som kamerasmycke :) Supercuute!
Allt du egentligen behöver är en tång, en knipsare, en kedja, satinband och pärlor. I mitt fall blev det hjärtan. Du behöver även lite ståltråd för att fästa fast pärlorna. Med hjälp av knipsaren bryter du kedjan i önskad längd och klipper även ett litet mellanrum mellan en ögla som är fäst vid kedjan för att sedan trä in dina pärlor. För att stänga den sen så den inte ramlar ur så använder du tången. För att piffa upp den ännu mer knyter du fast ditt satinband på änden av kedjan till en roset, and then it is done! :)

Billiards with E-tuna for few day ago


Grönan pics.


It would be funnier if you guys were with us.


Outfit från igår när jag var i Grönan.
YES! Fyfan vad bäääst jag äär! Lyckades äntligen instrallera den nya Photoshop CS5! WOOHO! Happy Linda here! :) Så bilder kommer inom kort again.

Igår vad jag i Grönan med syskonen och brorsans kompisar. Helt okej väder, halvklart och sol, sen mot kvällen började det småregna lite. Men det gjorde inte så mycket, vi hade det iallafall roligt. Tror att vi spenderade 2200:- igår xD HAHAH! Nåja, det var det värt! Åkte också den nya berg- och dalbanan, eller den nya och den nya, Insane iallafall. Kön var inte så lång som tur, men åkattraktionen var lite väl kort. Rolig, men kort. Kändes som 20 sek och sedan vad det klart. Man köar liksom 15 min för att åka sen tar det slut på 20 sek.. så lite längre bör den nog vara allafall. Sen åkte vi massa andra åkattraktioner, såsom Jetline, Radio bilarna och Kvasten.

Skit längesen jag åt pommes frites! Så igår tog jag och bestämde mig för att käka det, MM! Så good! Men så mycket olja! :O Man såg värsta fett fläckarna på själva påsen som pommes fritsen låg i.. Inte så fräscht, men göööttt!!

My expectations are always too high, time to stop having expectations maybe?


Lånad från Deviantart.com.

Sov skitdåligt inatt.. har ingen aning om varför, men jag vred och vände på mig hela tiden. Kunde helt enkelt inte ligga still. Så jag vaknade runt fyra på morgonen och trodde klockan var runt åtta. Men nope, vad fel man kan ha. Så försökte somna om och till slut sov jag, inte djupt, men jag sov. Sov kanske sju timmar och vaknade igen runt elva. Inte så dumt..

Angående alla planer som mamma och pappa har.. ehm.. Vet inte ens om det blir av. För det första så regnar det skitmycket. Så varför åka till Skara då menar mamma. För det andra så har pappa ont i benet igen. Han hade ont i det för en månad sen, men sen fick han medicin och det gick över, men så kommer smärtan igen. Så har ingen aning om hur det blir.. Orkar heller inte bry mig, hoppas bara att pappa blir bra igen! Han har gjort röntgen och allt, så får se vad resultatet blir.

Oh btw, i just cut my hair. Så mycket slitet, så nu är håret superkort! Okej, enligt mig då, men jag överdriver typ alltid min hårläng. ^-^ Ville ha en sån där V-slut längst ner, men lyckades inte med det tror jag. Men tycker att håret blev helt okej. Fortfarande tjockt. Luggen lät jag bli att klippa.

Wonderful straight out.


Tyvärr kommer jag inte ihåg vad hemsidan heter för den ligger i den gamla datorn..

Hey soul sister, I don't want to miss a single thing you do tonight.


Train - Hey Soul Sister
Gillade inte den här låten först, men ju mer jag lyssnade på den ju mer diggade jag den så nu älskar jag den! ^^

Väntar på att P.H ska komma hit till mig, sen ska vi ut och möta J.P som har varit borta halva sommaren! Så vi ska snacka lite och bara umgås lite :) Har inte sett henne på länge den dära :P Så det ska bli trevligt att träffa henne. OOPS, tre meddelande.. dags att kila!

I wonder what you'll do if you saw me with another guy..

En sväng till centrum, en sväng till Siba, en sväng till IKEA för käka och inköp, en sväng hem igen för att kolla upp en buffé i stan samtidigt som det blev lite chill, sedan blev det kinesisk och thai buffé och för att avsluta det hela spelade vi lite biljard i heron! :) Så såg min lördag ut idag, riktigt trevligt. Vårt sällskap blev såklart E-tuna som vanligt, ^^ När de är här hittar vi alltid på nåt roligt :) Först så tänkte vi faktisk åka go-card, men sen så ändrade vi oss eftersom att det är rätt så dyrt. Jag menar, 100: för 7 minuter?! Råneri på hög nivå! Sen så tänkte vi köra bowling, men nån jävel glömde att boka.. -.- Så det blev biljard, trevligt! HAHAH, dock så var jag inte så bra den här gången. Men hello, skitsvårt att göra med klackar, och jag vill ju inte ta av mig dem för jag vill inte ha skitiga strumpor.

Bilder togs också såklart, det som jag är känd för (A) HAHA! David, Lisa och H.C blev helt galna när jag tog bilder på dem! Stackarna, så H.C tog min kamera och började fota mig.. -.- Pss, nice try tho, men jag tar ju bort bilderna sen ju ;) Hehhe! När bilderna dyker upp här är osäkert..


RSS 2.0