This is the end of the chapter 2010.


Vid åtta blir det paarrtyy hos J.P! Wooohoo! Vi ska dansa in 2011 samtidigt som vi dansar ut 2010, yeah baby! Dock måste jag dra hem innan tolv slaget för att fira brorsans födelsedag, hela 22 år! :O Hahha, gamling. Nej, skojjar ju bara.
Hm, sitter här och tar det lite lugnt med musik. Fuck, måste på toa, kissnödig!! Ah.. såja, åter till bloggandet. Jo, det är ju så att jag måste komma på några nya nyårslöften och just nu kommer jag inte på den sista.. GRR, frustrerad.. Äh, kommer på det snart hoppas jag! Annars får det bara vara två st ^^ Anyhow, take care! ♥

Day Ten: One confession.


En perfekt avslutning på året är ju ändå att listan tar slut idag. ^^ Och ja.. jag gillar inte punkten alls. Aja, here we go!
Day Ten: One confession.
Det här kanske kommer som en chock.. eller inte. xD Det beror ju på vem man skriver till liksom, men nu till saken. När jag var yngre så snattade jag godis. Ja, jag fick inte äta godis av mamma och pappa för att jag hade typ hål i tänderna och så. Så när vi var i affären tog jag tag i en grön hubba bubba och stoppa den i fickan. Fyfan vad rädd jag var när jag tog den att jag ville lämna tillbaka den, men insåg sen att jag inte kunde. Så åt upp den och varje gång när jag gick in i butiken så kilade det lite på fingrarna efter godis. Och nej, jag snattade aldrig mer igen efter det. Skitpinsamt ju, men tror nog alla har gjort det en gång minst.. Alla tror ju att jag är ängeln, men nää, alla änglar har dark secrets. ^^ Säger inte att jag är stolt över det, säger att jag ångrar det och tycker det är skitpinsamt. :S

Knitted scarf made by mom and the cuteness made my me.


Min tubhalsduk som mamma stickade till mig. Söt huh? :) Hon ville även virka dit några blommor, men nekade och fixade ihop två söta bollar istället.

Very late Christmas gifts from my littlesis. ♥


Lite sena julklappar av Lisa, men bättre sent än aldrig! Första gången hon ger mig julklappar också ^^

And we fighting every other day, but now it's nothing new.It's another typical day of the life of me and you.


Eminem ft. Rihanna - Love The Way You Lie Part Cover
Har bara varit hemma och lyssnat på massa cover av olika låter och måste bara säga, WOW. Finns skitmånga personer därute som är grymma på att sjunga, hahah. ^^ Fast det vet ni ju redan..
En tanke som slog mig nyss - imorgon är det sista dagen av 2010 och jag måste komma på ny nyårslöften! :O Opps, dags att börja tänka igen och se vad det blir det här året som kommer. Hm.. Brukar ni också ha nyårslöften? Om ni har, vad är det då? ^^ Alltid roligt att veta vad andra har för nyårslöften!

Day Nine: Two favorite songs.


Det går ju fasiken inte ha två favoriter fan när det gäller musik. :O Men har lyckas hitta två st, en som jag hitta ganska nyligen och en asgammal som man inte kan få nog av. :) 
Day Nine: Two favorite songs.
1. J.R.A. - By Chance (You & I) (ORIGINAL) - Gillar verkligen den här låten för att han har skrivit och gjort låten själv. Så fin och ren. Finns en annan version av den med lite mer instrumment och så, dock har jag inte letat efter den ännu. Nöjer mig med den här. ^^
2. Ne-Yo - Because Of You - Behöver jag ens säga nåt? Ne-yo, så jefla fin röst och låten är ju helt wonderful.

Cute, silk pillow.


Gjorde den här kudden för ett tag sen. Ursäka de asdåliga bilderna, men är för lat att ta bra bilder nu ^^ Anyhow, gjorde örngottet av tyg från ett linne som baksida och som framsida använde jag min utav silkestyg och lite satinband för dekoration. Sen var det bara att sy ihop allt med symaskin. La till en liten bow för upptäckte att det fanns en fläck som David eller brorsan råka göra.. -.-'

Day Eight: Three turn ons.


we♥it.com


Day Eight: Three turn ons.
1. Muskler, hmmh! MEN, det ska inte vara fööör mycket, vill inte ha en bodybuilder..
2. Vara bestämd, ta styret och led mig! ^^
3. Snygga, manliga händer. Inte såna här tjejiga händer, för jag är ju tjejen?

Two rings, make-up and a gorgeous bag that I did not take a picture on.


Nail designs..


Gillar verkligen inte den första till vänster.. så misslyckad xD Annars var de andra helt okej, lär ju mig fortfarande. Måste också tilläga att jag äälskar the butterfly. Så fin för att vara mitt första försök! Vilken gillar ni mest resp. sämst? ^^

Day Seven: Four turn offs.

Tumblr_le6neh1ukz1qemgizo1_500_large
we♥it.com


Tidsställt inlägg för att jag glömde skriva den igår ^^

Day Seven: Four turn offs.

1. Han måste ju ha stil, det är det första intrycket ju.  
2. Dålig hygien and I leave! Han måste ju vara fräch.
3. Killen ska kunna ge saker, dock inte överdrivet mkt. Så snål får han inte va.
4. Röka eller snusa.. Ewwu.. inte så fräsch att kyssas sen va..

Light pink silky blouse and brown leather gloves


Otroligt dåligt lys i mitt rum. Blusen är egentligen mycket ljusare och mer rosa-aktig än vad bilden visar. Mycket enkel blus förresten, så det måste bäras accessoarer.

Dreams don't come true because you believe they will, but because you fight strong enough to make them real.


Idag var det planerat att gå ut till centrum, meeen jag orkar inte.. Mitt rum ser för jävligt ut, likaså mitt hår. På den senaste tiden har mitt hår varit ovanligt fettigt och läste runt och snacka med P.H om det och problemet är att jag tvättar alldeles för ofta. Man ska ju egentligen bara tvätta håret 2-3 ggr i veckan. Jag tvättar 7 ggr i veckan, alltså alla dagar xD HAHAH, men kan liksom inte rå för det, för håret blir så fiint och lent då.. Så nu har jag och P.H kommit överrens om att jag INTE ska tvätta håret varje dag.. aw.. Kommer bli en fett utmaning för mig.  Nåja, vill ju mitt hårs bästa liksom. :) Dessutom sparar jag på shampoo and stuff like that.

Nu blir det lite städning i mitt rum, sedan kanske nagelfix. Är lite sugen på att göra nåt med naglarna, dock inte på mina egna. Har nyligen klippt dem så det är extremt korta. Ganska skönt, men föredrar som sagt långa och målade. (: Ska måla på mina fake ones.

If they don't chase you when you walk, keep walking.


Igår blev det inget smink, men däremot blev det en rosa blus och bruna skinnhandskar som fick följa med mig hem. Ville leta efter jeans, men pappa blev lite småirriterad på mig för att jag köpte så mycket så jag avstod får att köpa. När pappa är irriterad och har sovit extremt lite, så ska man fanimig inte bråka med honom! :O 

Vid fem kom Do, H.C och en tjej hit och vi åkte in till stan och gick runt där till sju. Sen ville Do köpa nåt i IKEA så vi stack dit, men det visade sig vara stängt. Men istället för att åka hem till oss så smög vi in genom utgången och där köpte vi pizza, korv med bröd och dricka. Och så köpte vi lite mat också för väl hemma hos oss baka vi en uuunderbar blåbärspaj! HMM.. himmelsk! Synd att jag bara tog så lite.. Äh, får recreate it en annan dag.  
Ojuste, jag var också heeelt hype! Jag vet inte vad som flög in mig, men jag dansade och garvade ovanlgit mycket. Hahhah, så funny! ^^

Day Six: Five things you like to do.


Day Six: Five things you like to do.
1. Skratta - Men hello? Alla gillar ju att skratta, eller?
2. Shoppa - Blir så glad och hype av att shoppa.
3. Fota - Åh.. släppa lös kreativiteten och bara skapa!
4. Baka - Älskar att baka och bjuda andra. Hohoho.
5. Sova - Nåt som jag verkligen njuter av är att sova.. Ah.. zzZzzzZZZzz..


And people say that we are different and i guess they have right on that one.


Mamma bad mig visa kläderna som jag köpte och hon och jag har inte samma smak när det gäller kläder. Så fort jag visade mig gav hon mig den där blicken vad-är-det-här-för-något-skit-du-köp? Och ja ba: whaaat?! HAHAH. Och så visade jag det sista plagget till henne ↑ och så säger hon: Nästan..nästa. Man ba; what?! HAHAH, vaddå nästan? Alltså enligt mamma faller det sista plagget i hennes smak, nästan. Mamma lilla, hon är rolig hon! ♥ Sen så frågor hon om det finns i andra färger som vit och rosa och man ba nämen tjenare mamma! Svarade att jag skulle kolla imorgon så om jag hittar så köpter jag den! ;) Dock i en annan färg då.

Day Five: Six men you think are totally handsome.

Det här har ni längtat till va? Vissa som tror att jag är lebb.. -.-' HAHAH! Nej, nu blir det lite blandad fruktsallad här va! :)
OBS; De är inte rangordnade eller nåt så ni bara vet, rabblar bara upp! :)


Läs från vänstra hörnet och högra hörnet ner.  

Day Five: Six men you think are totally handsome.

1. Wu Chun - An asian guy som är model, sångare och skådispelare. Har sett massa serier där han spelar med i ^^ Cute as hell!
2. Brad Pitt - Damn, he's hot but man he's old.. xD
3. Columbus Short - Så snygg chokladbit! Han är med i filmen Stomp The Yard förresten.
4. Kenny Wormald - Riktigt ung-snygg! Han är med i filmen Center Stage: Turn It Up.
5. Jerry Yan - Han är mycket snyggare med kortare hår, men ack, fortfarande fin :) Upptäckte honom när jag kollade på series. ^^ Serienörd som jag är. ♥
6. Channing Tatum - Alla vet ju vem han är och han passar faktiskt i båda kort och liiiite längre hår. :)

It is after all sale and I'm a girl so shopping!


Hann inte gå runt i alla butiker med syskonen med mig så imorgon ska jag iväg igen. Den här gången själv tror jag, om inte mamma och Lisa följer med till centrum. Måste köpa smink också, mitt håller på att ta slut. Hittade värsta foundation och som jag är så har jag ingen aning om vilken färg som är min.. så jag avstod med att köpa. Får hoppas på att det finns kvar imorgon, om inte.. ja.. då får jag väl böla lite. HAHAH, nejdå. ;)

GÄSTINLÄGG!


The face of HYYYYYYYPE; ME!!!

Heeeeeeey y'all, gästinlägg på gång! Jag heter Paula och kallas för P.H i Lindas blogg - kompis till Linda ;) Kommer ifrån Sverige och Finläänd, LOOOOOOVE MUSIC blir absolut HYPE av det - hiphop, rnb och soul baybe! MUSIC IS MY BOYFRIEND! Och så är Michael Jackson en stor förebild för mig på alla sätt och vis. Jag älskar dessutom potatis (hahahahahahaha), läppstift, mina fina vänner och maaaaaassa annat (det är bara fråga om det är något ni undrar)! Första gången jag bloggar, galet. Ligger förövrigt i min säng, pumpar braaa musik i mina nya vita hörlurar som jag fick i julklapp och kollar runt på finfina bilar på internet, HAHA! Yes girls diggggg cars too! Och så tjafsade jag med Linda om hennes nya baby: systemkameran. Vad tycker ni readers? Är inte Lars ett bra namn för honom? Tungt gubbnamn! Linda kallar honom för.... Pontus. :S Inga ord. No offence alla ni Pontusar.. Anyways, det får bli dagens fråga people ;)(larslarslarslars). Och så hade jag ingen aning om hur man bloggade, trodde jag skulle in på hotmail när Linda skickade mailen och lösenordet. Blondmoment -.-. Nejjjjj nu ska jag hämta mat, julmat e gooooottt! Alright, that's all for now. You will probably hear from me again, det här va ju kul hahahahahaha! PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :)
btw, JAG ÄLSKAR DIG LINDA! min fiiiiiina asiangirl! :* tack för att jag fick gästblogga! (och det heter INTE lusseKATTER utan lusseBULLAR!! hahahaha, bara en påminnelse sådär)

Day Four: Seven things that cross your mind a lot.



Day Four: Seven things that cross your mind a lot.

1. Har gått runt och tänkt på min kamera och idag fick jag den! Överlycklig ^^
2. Mellandagsrea. HAHAH, är lite desperat nu efter nya plagg.
3. En goo boi att vara med. Det blir så efter att ha sett liiite för många taiwanesiska dramaserier xD
4. Ett par snygga, nya vinter skor. Jag skulle ha köpt dem för längesen, men det blev ju inte av.. Tips nån på snygga vinter skor? Det skulle nog behövas!!! Jefla mamma som köpte före mig när hon har 1000 par.. -.-'
5. Att pappa faktiskt har köpt en Iphone till sig själv! :O Otroligt.. och jag är fortfarande kvar på 1900-talet med min tegelsten mobil som vissa kallar den för.. -.-'
6. Att vi närmar oss 2012 och det betyder att nåt ont kommer hända oss.. eller nej.. M.T har bara sagt det så många gånger att det har fastnat i skallen på mig. ^^
7. Sommaren.. åh, längtar tills sommaren så jag slipper gå runt som en fet, grön pingvin hela vintern!!


I makes plans then i ask my parents, this is one of them.


Första bilderna tagna med min älskling! :) Inte de bästa, men kommer bli bättre med tiden ^^
Åhhh, har ätit mig grön nu! Jag är alldeles mätt och håller just nu på att föra över en film till usb-minnet så pappa kan kolla på den. Hahha, han tjatar alltid om att vi ska kolla på film. ^^ Så nu är det gjort. Mamma har bara bakat hela dagen idag! Först baka hon nåt kinesiskt, typ bröd med kött. Alltså det låter skitkonstigt, but trust me, it's goood! Sen blev det lussekatter, eller som pappa säger lussecake. Sist men inte minst blev det också rulltårta. Känns som om vi ska ha kalas eller nåt! x)

Canon EOS 500D is finally mine!


YESBOX! Sitter här och leker med min nya älskling! AWESOME!! Ska leka vidare nu så jag får lära känne henne.

Day Three: Eight ways to win your heart

Day Three: Eight ways to win your heart
1. Dans - om killen dansar så faller jag död på marken. ^^
2. Ros och choklad - åh the key to my heart.
3. Sjunga eller spelar nåt instrumment, helst piano - då kommer jag rysa som fan. ^^
4. Matlagning - kan han laga god mat så tar jag honom. xD
5. Humor - han måste vara rolig annars så kommer förhållandet inte vara långt. x)
6. Överraskar mig - det kan vara vad som helst, från en present till en liten puss ^^  
7. Värma mig när jag är kall - är ju alltid det så behöver honom som kramar om mig då&då.
8. Snackar med mig om allt - Alltså du menar jag om ALLT. :)

we♥it.com

Tumblr_ldy71j64jq1qb9uyvo1_500_large


Merry Christmas 2010!


Day Two: Nine things about yourself.

Dag två är här och nu det är dags att fortsätta på utmaningen.
Day Two: Nine things about yourself.
1. Jag tycker att det är lite obehaglig när folk läser min blogg när jag är i närheten. ^^
2. Jag äter som en man och folk blir ganska så förvånade när de ser mig äta så mycket för jag är ganska liten i storleken säger folk. x)
3. Jag har speedpoop säger David. HHAHAH! ^^ Jag sa till honom att jag skulle på toa och han brydde sig inte, men så fort jag kom tillbaka så frågade han vad jag gjorde och jag ba: Sket. Sen han ba: VAAA?! Så snabbt?! Jag hann bara skriva en mening och du är redan tillbaka?
4. Jag är inte så förtjust i böcker, men jag lär mig gilla dem.
5. Jag har en världens äldsta mobil, men den funkar så jag behöver inte byta ut den! xD
6. Jag är urusel på matte.
7. Jag har bara gått i en skola i hela mitt liv, bortsett från gymnaiset. Om man räknar från årskurs noll till nian. ^^
8. Spenderar hellre mina pengar på kläder än mat.
9. När jag var mindre ville mamma måla mina naglar, men jag vägrade. Men så fort jag somnade tog hon fram nagellacket och målade mina naglar och när jag vaknade trodde jag att allt var en dröm. x'D

Devil


Bilder härifrån.

HANDLING, lånad härifrån:
En grupp människor blir instängda i en hiss på väg till sina möten. Ganska snart börjar de, tillsammans med säkerhetschefen och polisen, inse att det inte är någon slump att de befinner sig i samma hiss. Konstiga saker börjar inträffa och det spekuleras att en av dem är Djävulen i mänsklig skepnad...

ÅSIKT;
Trodde helt ärligt att filmen skulle suga k'k. Men det gjorde den faktiskt inte. Den lyckades fånga upp min uppmärksammhet en bra stund. Spänningen skedde ju mest när det blev helt mörkt, kolla så fattar ni vad jag menar ^^ Bra film för att den utspelas sig i en hiss, så den får en 7/10 av mig. Rekommenderas till de som gillar skräck. Dock är det inte mycket skräck enligt mig då ^^

I really need a new box for my nail polishes..


Happiness is a journey, not a place.

Tumblr_lbh1a6g5lu1qaepr1o1_500_large
we♥it.com


Hemma från en liten runda och fika i IKEA. Hahha, spenderade säkert en och en halvtimme där på att leta och kolla efter mina saker :) Köpte en förvaringshängare till alla mina halsdukar och sjalar, sen köpte jag massa ljusbehållare och ljus från Rusta. Fan, borde köpt ljus från IKEA. 100 st för 27:- Äh, får göra det en annan gång.

Nu blir det lite städ och fix i hela hemmet och i mitt rum med. Ska tända ljus också så det blir mer mysigare. Sen kommer säkert brorsan att släcka dem.. Fett tråkig, bara gå runt efter mig och släcker dem. -.-' Aja, hörde att pappa kollade efter doftljus så jag grymt stolt över honom. Fick höra det av Lisa btw, så man vet inte riktigt om det är sant ^^

Day One: Ten things you want to do before you die.

Day One: Ten things you want to do before you die.

Day Two: Nine things about yourself.

Day Three: Eight ways to win your heart.

Day Four: Seven things that cross your mind a lot.

Day Five: Six men you think are totally handsome.

Day Six: Five things you like to do.

Day Seven: Four turn offs.

Day Eight: Three turn ons.

Day Nine: Two favorite songs.

Day Ten: One confession.


Listan är lånad från Mimi och tänkte att jag också kunde göra en sån nu när jag har massor av tid! :)
Day One: Ten things you want to do before you die.

1. Hoppa bungyjump med nån awesome friend(s)!
2. Hoppa fallskärm så att fejan blir helt kansig och ta foto på det!
3. Resa runt, främst till USA, Japan and China med mina närmaste.
4. Shoppa loss så att jag blir tvungen att leva på mamma och pappa igen. ^^
5. Find a hot guy and hook up with him!
6. Bilda familj när mitt liv är över och bli en jävligt snygg mamma.
7. Bygga en walk-in-the-closet och göra alla avis (A)
8. Bada i en sjö med en mysig kille under stjärnorna.
9. Spela piano inför en minipublik.
10. Slå ner en kille och visa att tjejer faktiskt är starka.


we♥it.com

Mom, do you trust me if i cut your hair? I promise to cut extremely nice.


Nu har mamma sparat sitt hår och de har växt ganska så mycket. Så mycket att hon kan sätta upp håret i en tofs nu! Najs mami! ♥ Men det är så att hon vill klippa det nu, lite kortare och fräschare. Inte jättekort snackar jag om nu, men så kort att hon fortfarande kan sätta upp håret i en tofs och hon har frågat mig om jag kan klippa henne. Visst kan jag det och visade genast henne bilder. Tror ni inte bilderna ovan skulle passa henne?! HAHHA, inte för att ni har sett henne och så, men frisyrerna är ju snygga! Skippa dock luggen då hon måste ansiktet fri från håret då hon arbetar. Men jag tror iallafall det skulle passa henne! Vet inte här jag ska klippa henne.. Hon sa imorgon, men jag kan inte klippa såå fort! Måste kolla på massa videos och läsa lite innan och studera bilder innan jag ger mig på denna utmaning. Men det ska nog gå bra så, om mamma litar på mig vill säga. ^^

I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night, that tonight’s gonna be a good night


The Black Eyed Peas - I Gotta Feeling
Vet att låten är typ 1000 år gammal, men just gotta put it in here. :)
JULLLLLLOOOOOOVVVVVVVVV!! Så glad och sååå trött! :D Fyfan, här ska det firas med lite dans alldeles strax! :) Ska dansa till den här låten ovan ↑ ♥
Innan vi fick sluta hade vi dos lektioner sen var det julspex som var sååå värd att se. Jag tycker att det var assrolig! Speciellt i slutet när lärarna dansade. M.T ville att jag skulle spela in, so i did it. Fast ska nog inte lägga ut den här med tanke på att de inte vet att jag har filmat och så. Men det var en rolig upplevese.
På väg till tuben ville E.J och J.P mula mig, men det gick inte. Hahha, sprang ifrån dem som en vilsen, skrattande kyckling ^^ Sen så gjorde jag och E.J en pakt och bestämde oss för att fälla V.P. HAHHA! Fast vi misslyckade lite. Alltså hon är ju inte klok! V.P alltså, hon tog tag i en bils bildörr och öppnade den! KNAAS. HAHAH! What to do? xD

Mötte upp P.H och J.P i centrum med M.T, men stack ganska snart för skulle till IKEA. Det var planerat att jag och brorsan skulle dit, men när jag stod och väntade på honom så kom hela jävla familjen med den vita bilen. Och IKEA blev det heller inte, för pappa skulle köpa en dator till David och en skärm till Lisa. Helt random alltså, vad har hänt med pappa?! xD Nåja, ska dit imorgon istället om han inte gör några random moves again..

Step up 3D


Bilder härifrån.

HANDLING, härifrån

Moose och Camille har börjat på college i New York, men det dröjer inte länge förrän storstadens pulserande undre värld frestar! De träffar dansaren Luke som har samlat stans vilades dance-crew i en nedlagd fabriksbyggnad och plötsligt är de alla mitt uppe i en showdown där bara vinnaren räknas!

ÅSIKT;
Förväntade mig oerhört mycket av filmen och ja.. vad ska man säga? Storyn var väl helt okej och dans scenerna var grymma! Gillade den i början mest, sen blev jag inte lika fascinerad. ^^ Helt okej film som sagt. Rekommderas till alla som gillar dansfilmer! :) Den får 5/10 av mig för att den inte var så bra som jag trodde.

Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die tomorrow.

Tumblr_ldq3wch7vg1qbr1zko1_r1_500_large
we♥it.com
HAHAH, alltså ni får ursäkta att jag ALLTID ska ta Starbucks bilder ^^ But I kinda like them alot (A)


Ville seriöst bara lika kvar i sängen, men jag tvingade mig själv att stiga upp. Tåget var försenad så kom lite försent till lektionen, men mig kom typ 8 andra också så jag var inte ensam ^^ Hade den lektionen sen skulle jag till läkaren. Efter det gick jag och tog ett blodprov för att min andra läkare sa att jag skulle göra det. Jag vet inte, men alla som ska trycka upp en nål i armvecket misslyckas med att träffa min blodådra. Skitjobbigt, så efter två försök lyckades hon träffa den och jag kunde gå. Jobbigt med tanke på att jag inte är speciellt förtjust i nålar. :S

Anyhow, efter det var det ungefär 1,5 h till min nästa lektion så knallade till Mcd och stötte på två gamla klasskamrater. Så satte mig ned med dem och snackade lite. :) En av dem går i frisörlinjen så jag bad henne att ha min som modelldocka när hon skulle ha prov i färgning. HOHO, vill ju liksom färga och då kan hon ju göra det åt mig, för free också! ^^ How amazing, huh?! ^^ HAHHA, snål jag är.. :P

Så en lektion som sagt and guess what? Jag skippade den och gick runt i stan och centrum istället. Liksom det är snart lov så jag liksom förtjänar det.. right?

Congratulations my wonderful, dear blog


Maybe it's okay to still be a kid once in a while.

5244632692_ff9b84fcc5_z_large
we♥it.com


Det var tänkt att dra till IKEA idag och kolla lite nödvändiga saker till mitt rum, men brorsan skulle plugga inför tentan på måndag så det blev inte av. Sedan tänkte jag om och funderade på att gå runt lite i centrum, men sen slog det mig i tanken att jag inte har busskort. Ja, jag har blivit så mycket latare nu ^^ HEHE. Så till slut blev det en hemma dag med slapp och godis. Och fyfan, så jävla skönt att bara vara hemma och slippa bry sig hur man ser ut and stuff. Hehhe, har varit så upptagen med att göra massa saker hela tiden, men inte nu längre! Eller förtillfället ^^

Kreativiteten strömmade igenom mig som ni kanske märkt i det tidigare inlägget. Ville skapa fler saker, men hade inte de verktygen så det blev att glo på youtube och möblera om lite i skrivbordet.

Save your candy boxes and use them instead of throwing them!


Three bows and one sparkling, pink nailpolish


Detta fick jag från P.H igår! :D Cute huh?! :D ♥ Tusen tack igen! ♥♥ Och jag hade S.G så jag gav henne ett fotbollssmycke och mocka armband :) Hope you liked it S.G! ^^

It pays to fight even if you sometimes want to just quit completely.


ÄR SÅÅ LYCKLIG OCH SÅ GLAD! ^^ Varför? Jo, skulle egentligen ha skrivit av mig i torsdags, men det gick inte att logga in då. Helt konstigt. :S Och igår orkade jag inte, var helt sluut efter julklappsutdelningen hos M.B som blev aslyckad! Längtar till nästa! :D Ojuste, lycklig ^^ skolterminen är snart slut! Två dagar kvar och har en simple uppgift kvar, greeeeaaat! Sen fick vi reda på våra resultat på både FE - företagsekonomi - sen på historian och jag är supernöjd med min insats på båda. Fick MVG i slutbetyg i FE och VG i historia skrivningen som hade i torsdags. :) Äh, äntligen fick jag skriva ut det. HHAHHA, värsta ångesten när jag inte får skriva ut mig lite. Hehhe ^^

An early Christmas with the crew! ♥



You can't be great at everything, but you can be great at something.

Tumblr_ldaq9gji5p1qenbbdo1_500_large
we♥it.com


NP är avklarat och vill inte ens nämna det igen. Ähm.. ingen japanska så det blev håltimme med datorn och tidningen Elle. Lunch. FE som idag var seminariet som man skulle vara förbredd inför. Jag och V.P satt nervöst och väntade på vår tur, men det kom aldrig för tiden räckte inte till. Tur det, hahha! Alla som blev utfrågade var så nervösa att en kille i min klass skämde ut sig lite. Skitroligt ju! ^^ HHAHA! Han skulle säga ett namn, men kom inte ihåg vad han hette så istället för att säga det så försöker han komma igår och ur munnen kommer det ett pruttljud. Det är tecknet på att han inte kom ihåg namnet. ^^ Engelskan kom därefter och vi gick igenom en skrivning och fick feedback. Hahha, måste träna lite på att fylla i ord i luckorna ^^ hOHo.

Ett prov till sen kan jag njuuuuuta!! Helvete vad skööönt, men fan vad plågsamt med ett sista prov. Äh, just gotta suck it up!

Just gotta keep my head up high and deal with it


Med dessa två chokladpuddingar satt vi och pluggade i biblan. Fick värsta impulsen och hängde bara med M.B för att möta upp M.T. Så där satt vi, plugg, snack, plugg, garv, plugg, snack. Och så fortsatte det så tills P.H kom och hälsa på oss lite snabbt. Alltså, gotta löööve her nails! :) ♥ Beautiful. Så vi snackade en stund till och sedan var det dags för mig att knalla hem. Och då uppstår ett problem.. vad ska vi käka till middag idag?! :O Pappa är såå extremt lat att vi kommer få käka ute idag. Har inte tid med det fan, måste plugga. :S Så lat dad.. -.-' Äh, jag klagar inte även om det kanske verkar som det. xD

Hinner inte babbla mer nu, har matte att ta itu med sen historia. På vägen till skolan imorgon är det tänkt att läsa vår, V.P & min, företagsarbete för vi kommer ha seminarium också. Gotta löve it right?..

I just gotta convince myself that i'm strong enough to make it work.


Jag dör lite inombords.. Det är drygt en vecka var innan lovet börjar och jag har fortfarande saker kvar att göra. Svider lite, men ack vad skönt det kommer kännas efteråt!

Trodde att lucian idag började 08.45, men nej. Gissa när den började? 08.00!! Fick ett sms av V.P vid 06.03 men ignorera det. Sedan ringer hon vid 06.24 och säger att lucian börjar 08.00! Stress, frikking stress! Kuta till toan, fixade mig snabbt och på med kläderna. Pappa undrade om jag hade käkat frukost, men sa att jag inte hade gjort det eftersom att jag var försenad. Så han ger mig lite mat och jag rusar iväg till bussen. Väl i skolan så var folket inte där ju och efter lucian var det fika. Gissa hur många som var där i min klass? Fyra, fyra st. Alltså gud, kunde legat hemma och sovit för därefter hade jag bara en lektion! :S Svider lite ju.. kunde faktiskt gått på julavslutning hos småsyskonens hemspråk. :(

I never told you lies until I fell in love with you oooh


Keep it 100 - Tank
Jag är i behov av nya vinterskor så jag har gått runt och letat nu de senaste helgerna och resultatet har varit det samma, nada. Ska nog titta lite på nätet sen gå ut i stan också. För Uggs får jag tydligen inte köpa nu. Skitjävel. -.-' Jaja, det finns andra skor antar jag. Vill bara inte ha kärrningsskor som pappa alltid tar.. Jag må bli äldre, men hell no att jag ska bära kärringsskor nu! Goddamn dad..

Det känns som om jag behöver en ny sminkväska nu, allt mitt smink håller på att ta slut.. :O Läskigt.. Äh, får köpa på rean. ;) Yeah, that's how I roll! Och när jag ändå var i toaletten så fixade jag till där. Allt mitt smink ligger där, eller inte allt, men det mesta. Eller inte alls, smink till ansiktet ligger där, alltså skin and stuff. Iallafall, fixade till med ljus och byta ut handdukar och fyfan, det blev såååå mycket mysigare!! Så nästa helg, lördag, då planerar jag på att dra till IKEA och köpa lite ljus, ljusbehållare, och förvarningsboxar till alla mina nagellack. Åh, it's gonna be awesome! Kommer svida lite i plånboken, men det är nog värt det!

A part of my summer 2010.


A part of my summer/fall 2010.
Ska nog börja göra såna här så  collage med bilder, eller vad säger ni? Lite roligt att se vad som har hänt och så. :) Jaja, nu drar jag och käkar nudlar! ^^ ♥

I'm great in bed. I can sleep for days.


Sov till tio idag och gissa om jag njöt?! Sååå skönt, sen var det bara tre lektioner och så hem igen. På vägen hem plockade jag med mig lite godis. Blev lite för mycket dock! xD HAHAH, äh, det är bara att vara glad och äta upp det ^^ Till middag blev det kebab i centrum med alla. Första gången jag ser pappa käka kebab! Eller okej, inte första då, men det var ett tag sen han åt det.

Snart är det dags för mig att införskaffa en systemkamera!!! OMG!! Gissa om jag är typ glad?! Som bara den!! :D Har kollat på två stycken, dock från samma märke. Ända skillnaden mellan dem är att ena av den har en högre HD-kvalité vid inspelning annars är det nästan som lika. Men mer om kameran kommer inom kort! :)

There's always gonna be another mountain. I'm always gonna wanna make it move.


The Climb - Miley Cyrus — David Sides ft. Ahmir

Hela veckan har jag låtet som en jävla talande anka.. Alltså min röst är sååååå rostig och jag hostar lite då och då och jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk på lovet. Får klä mig extra varmt och knarka i mig alvedone när det behövs. Så imorgon tänker jag skippa idrotten. Vi kommer att åka skridskor och jag har redan åkt en gång. Men ack, så roligt att åka skridskor! Vill införskaffa egna skridskor så jag kan åka på IP. :) HIHI ^^ På nästa idrottslektion så kommer jag att vara med, för vi ska nämligen klättra och köra volleyboll. ♥ Måste vara med, det är ju innan lovet och ända chansen att visa att man kan klättra..

To find ourselves, we must first lose ourselves


we♥it.com. redigerad av mig.
Hallelujah moment! Skrivningen på NP gick väl bra antar jag, det kändes som det. Nåja orkar inte snacka om det. Film på svenskan, frivillig mattelektion och så historia. Åh, historia dödar mig.. Långsamt och plågsamt.. Gillar inte heller att vi har prov på det på torsdag nästa vecka. :S

HAHAHA! Alltså nej, vem cyklar när det är vinter? HAHAHAHAHA! Jag och V.P var på väg mot tuben och så hör vi massa ljud och jag ba: Men orkar vara högljudda. Nåt i den stilen och så ser vi att en kille ligger nere medan en annan tar upp cykeln. HAHAHAHAH! Och ja, kan man ju gissa på att de faila totalt med att cykla tillsammans. Alltså det var så sjukt! Jag garvade när jag gick förbi, lite elakt kanske men vafan! Det var ju roligt! xD

Let a miracle happen now and I'll forever me thankful.

Tumblr_ld18uuvmao1qa56rro1_500_large
we♥it.com


Från klockan ett till klockan halv sex satt vi och skrev FE. Visst är det sjuk?! Som fan alltså.. vill verkligen ha bra på det här nu fan!!! Måste fråga H.M - vår FE-lärare, om hur vi ska göra och om vi har gjort bra och så. Åh.. det här är bara så sjukt jobbigt. Sen blir det inte bättre utav att veta att vi kommer ha NP på torsdag och historia läxa på torsdag också. Vill bara ha loov nu!! :'/ Snart så, snart kommer jag få det!

Känner mig för att lyssna lite på disneymusik. Disneymusik får mig att lugna ner mig lite, konstigt va? Ja, men så är det. Avslappande och skönt, det gillar jag. Ska fortsätta lyssna och ta en dusch. Sen bara ta det lugnt och ta itu med plugget igen imorgon.

I try to convince myself that everything will be okey in the end.

155642_169958389692769_100000358274107_416857_2775461_n_large_large
we♥it.com


Kunde ha gått hem redan efter japanskan eftersom att jag hade en fet håltimme där sen en mattelektion. Men nej, gjorde inte det. Behövde verkligen gå på matten och plugga inför NP på torsdag. Ogillar läget alltså.. Vill verkligen inte få ett frikking G.. :S Jag känner på mig att jag kommer få det. Suck. På lektionen var det lite svårt att fokusera för jag var och är fortfarande, täppt i näsan att det inte är sant! Skitsvårt att andas nu.. andas som en jävla kossa. -.-'

YES! Imorgon ska jag soooova ut och sedan drar jag på date med V.P i biblan och pluggar sönder oss med FE. Göttens! ^^ Nu ska jag plåga mig själv med lite matte.

We change, we grown up, we fuck up, we love, we hurt, we're still teenagers. We're still learning.


M.B är helt inne i glöggen medan jag poserar för fullt ^^
Två och en halv timme i biblan idag, fan vad jag förtjänar lite soft nu alltså. Ska kolla på lite serie medan jag håller på att ladda upp en video på FB. HOHOHO! Asfunny! Alla som har min på FB, check it oooouut! När den är ute vill säga.. Ska också ladda upp den här tror jag.. När jag orkar.. Alltså ååh, mitt nätverk är knas! Den knsar hela tiden, först så funkar den, sen inte och så håller det på så. Vet inte vad felet är, men hoppas att det fösvinner utav sig själv. Äh, nu blir det serie sen plugg återigen. Have it nice peeps!

Some memories never fade away, while some memories do.


Ska alldeles strax dra ut och plugga med V.P igen. Inte precis som jag vill spendera min söndag, men måste som sagt göra klart FE-uppsatsen. Satt och pluggade igår också ju och träffade M.T där som satt och pluggade hon med. Fett söt :) Vid tre avslutade hon plugget och vi stod och snacka lite. Jag och V.P avslutade vid halv fyra sedan så mötte jag upp föräldrarna och Lisa för att kolla vinterskor till mig. Och fu*kit, får inga uggs.. -.-' Varför? Jo för de tydligen läker in vatten.. Alltså gud, pappa och hans kvalité snack. Så vi knallade runt i centrum men hittade inget så vi for hem. Provade också assnygg skinnhandskar, bruna sådana som kostar 249:- Billigt right? Tänkte köpa den igår, men nää.. jag vill vänta lite ^^

A checkered scarf, a colorful tank top and black leggings with rivets on the side


My wishlist 2010


Första året som jag skriver en önskelista här på bloggen. Har inte gjort det tidigare ju, och hade heller inga funderingar på att göra det tills M.B sa att jag skulle göra det. Jag är en sån person som gillar allt man får av nåogon så jag tyckte att det lät lite självisk, men så tänkte jag; Vafan? Det är ju min blogg så jag får skriva vad jag vill, right? ^^
OBS; Sakerna är inte i rangordning så ta det med en nypa salt! ^^

Smink – allt från mascara till ögonskugga till massa andra smink!
Smycken – Speciellt ringar! Stora som små, men föredrar stora med fina färger ^^
Presentkort – Alltid roligt att få det.
Nagelsaker – Glitter, stickers eller nagellack. It’s up to you.
Kläder - Man kan aldrig få för mycket.
Skor - Samma gäller det med skor. :)
Parfym – Behöver! :O
Stora kuddar - Behöver till mig feta säng ^^
Väska – Helst en stora sådana så skolböcker får plats.


Typical asian style for girls - Ulzzang.


Bilder lånade från Farpop.com.

Typiskt asiatiska tjejer ser ut så här, eller vad jag får för uppfattning iallafall. ^^ Jättesöööta!! Det kanske är dags för en förändring för mig? xD Det är ju snart nyår och varför inte? ^^ Det är iallafall jättesöt. Vad tycker ni? Too much? xD Stilen kallas iallafall för Ulzzang och är fokuserde på större, sötare ögon, fint hår och flawless skin.

Everybody wants happiness, nobody wants pain but you can't have a rainbow witout a little rain.


Fredagen idag har varit otroligt kort och skön! Sovmorgon till 10.00, dock kom jag lite försent. Men det är fan inte mitt fel liksom, för bussen skulle komma 8.00, men nej, den kommer 8.07 och så missa jag tåget som jag skulle ta. Äh, what to do, right? Idrott var det iallafall på morgonen. Klättring/vollyboll och jag körde vollyboll. Orkade inte klättra just då, ska klättra om två veckor istället ^^ Hahha, jag är så himla klen att jag kommer ramla på vägen upp x) Lunch, matte och svenska. Historian blev inställd och hela klassen jublade! Det gjorde jag med iförsig, hehe!

Anywho, min helg kommer i princip bara bestå utav plugg för har två grupparbeten som måste in innan lovet så det måste vi ta tag i nu. Hoppas på att vi kommer skriva klart FE-uppsatsen nu till helgen sen påbörja vår SH-uppsats. Vet typ inget om den eftersom att jag inte gick på lektionen. Hade läkarbesök, så fick lov och fråga en klasskamrat och hon sa att vi hade ett grupparbete som vi skulle göra om kränknigar mot de MR.

Men nu är det fredag så det ska bara bli slapp!!! SÅ SKÖNT!!! Eller vänta.. måste fixa kläderna.. Åh.. Gör det nu så slipper man göra det imorgon eller nåt. Det är bara att höja volymen och sjunga loss samtidigt som man viker kläder. Awesome huh!?

Linda najsar/bajsar this month last month

Det var ett tag sen jag körde en sån här najs/bajs.. Har haft så mycket att göra att jag har glömt bort, men så är det ibland iallafall. Men nu kör vi december månad!

↑ JULLOV! - Två veckor kvar, kämpa på Linda!! ^^ 
Julklappsdelning med de närmaste - Ja, det kommer bli superb! 
↑  Ny köpta saker - Har köpt hem lite nya nagellack och tillbehör att jag måste fixa fram en ny förvarningsbox.

↓ Skolan - Lite mycket nu, men det ska nog gåå.. hoppas jag.
Tempraturen - Det är väl lite för kallt va? Eller, vad tycker ni? xD
Mitt rum - Så fort jag har jullov så skas det fixas i mitt rum har jag tänkt mig. :)

Why the hell would I work for what I want, when I can just lie in bed and fanaticize about it?


Sååååå jääävla kallt!!!!!!!! Håller på att typ died here.. nej, men seriöst, det är svinkallt! Blir fan kall om fötterna.. Tror att jag måste invenstera in ett par snygga, varma vinterskor på rean alltså. Det är ett måste. Sen måste jag också skaffa min ett par läckra skinnvantar. Hm.. funderar om jag ska skaffa svarta eller bruna.. Hm.. Och så måste jag skaffa en mysig halsduk även om jag har ganska så många här hemma. ^^

Min hals.. har lite ont i den att det känns som om det kommer bli värre imorgon. Hoppas inte. Orkar inte ha ont i halsen.. -.-' Men om man ska se från den ljusa sida.. IMORGON ÄR DET FREDAG!! Men det bästa är ändå att jag har sovmorgon imorrn! :) Lycklig! Lite mindre lyckligt är att jag kommer få slita aset av mig innan jullovet. Har två grupparbeten som måste in, NA i matte, historia prov, drama prov, och lite små förhör här och var.. Bäst att sätta i gång va!

Christmas moment at our f.d mentor's house with the f.d 9B.


And all we do sometimes is to smile and look happy.


Julfika hos C.E som sagt och det var väl mysigt! Åt massa, alltså MASSA lussekatter och drack varm te. Alltså var så jävla kall när jag, M.T och O.L kom fram att jag var tvungen att fråga efter te. Så ja.. jag kände mig som hemma ^^ Det blev iallafall lite snack, koll på bebisen som är uuuursöööt! Fyfan, vilka småå händer och fötter. Gosh.. Vi spelade även ett spel som bara bestod av fusk.. -.-' Sen tog jag och M.B massa egobilder som kommer dyka upp här de kommande dagarna :) Vid sex så började vi dra oss hem för mitt kort och andras kort räcker bara till sju. Så ja, vi började iallafall knalla hemåt och nu ska så ska man ta tag i plugget innan man hoppar in i duschen.

RSS 2.0