And the world thinks i'm alone, well, that's is a lie.


Gammal bild..
Jobbig dag.. bara städa och organisera i hemmet, inte roligt alls. Men rent är det nu igen. Har kastat en massa saker, flyttat på saker och hittat gamla saker. Hittade två bilder på mig, brorsan och en kompis och hennes pappa när vi åker ber-och dalbanor. Fyfan, vad liten jag var! xD HAHHA, och helt ful också för den delen. Älskar att åka berg- och dalbanor, men hatar när facet typ fladdrar i luften. Skitfult, så på en av bilderna bet jag typ ihop för att förhindra det, men det gick inte så bra iallafall xD HAHAH. Ser så roligt ut bara ^^

Förutom allt städande så har det inte hänt så mycket intressant alls. Har mest ägnat mig åt att skapa nya saker med min fantasi och kreativitet. Hitthills har jag lyckas skapa några söta örhängen och en ring. Dock så är det inte klara ännu, därför kan jag inte visa den ännu. Men de kommer dyka upp så fort de är klara ;)

A grey leggings, blue t-shirt and a nice, brown bag


Leggingsen och tröjan kollade jag in igår då jag väntade på tjejerna. Tänkte göra om leggingesen och tröjan är mest för bas-plagg. Måste nog skaffa mig mer enkla bas-plagg, har typ inga. Inpulsköp på väskan dock! Kunde inte motstå att köpa den, fyfan vad läcker den äär! Tillräcklig stor också för min feta plånbok som nu är tom förtillfället.


Not in the rain then I'm on my way to the rain.


Jävla skitrygg!.. Har skitont i ryggen och jag vet inte varför?  Är det för att jag sover konstigt eller vad? Blir galen här.. Snälla rygg, bli bra igen!!!

Vädret är piss och jag måste ändå ut och köpa lite saker, bl, rengöringsmedel till ansiktet, leggings och en tröja. Tänkte först cykla till centrum, som jag alltid gör. Men så kollar jag ut och det småregnar. Damn, så jag ska släppa med brorsan och hans bil istället ^^ Awesome huh?? :D

Vad tycker ni om outfits pic? Någon ide att börja med det? Alla har ju det redan.. Hm.. Får se hur det blir ;) Men då kommer der förmodligen inte hete outfit eller dress to succes, eller vad nu heter.

Freedom writers


HANDLING,
lånad från Filmtipset.se;
Läraren Erin Gruwell kommer till sitt nya arbete med höga ideal. Eleverna i hennes klass kommer alla från samhällets baksida och har inga förväntningar på livet. Men Erin försöker inspirera dem att skriva om sina egna liv genom att läsa om Anne Franks öde. Varje elev har något att berätta och genom skrivandet vågar de snart hoppas på en tillvaro utanför de egna kvarteren.

ÅSIKT;
Trodde först att jag inte skulle gilla den, men efter att ha sett den så var det väldig bra. Har en mycket djup berättelse bakom sig. Mycket om att alla kan lyckas, oavsett var man bor och vad man är. Ska vänner och såna saker. Rekommenderas till dem som tänker mycket på livet, vänner och på andra nödvändiga saker. 7/10 får den av mig.

Do you still remember this or was this just a moment for you?


Bild av mig.

MMM, glass! :) Har precis käkat klart middag och min underbara blåbärsglass. Skeetgöött! Var ute med tjejerna idag, och guud vad hungrig jag blev av all snack om mat!! Fyfan, pizza, lasange, kebab.. mmm.. HAHHA, låter som värsta fettot x) Näädå, har bara god aptit.

Nu är det verkligen brist på bilder här.. Har inte fotat på ett tag, dags att göra det ;) Ojuste, håller på att ordna här nu. Sätter in mina bilder till min dator, ska även instrallera nya typsnitt. Får se hur det går, har försökt tidigare, men gav upp då jag inte hittade saker och ting. Skitjobbigt..

If only the function was there


Min nya mus, dock så är den ljusgrå.

Ångrar mitt musval nu när syskonen har tjatat på den. De säger att den är för lite och att den saknar en speciell funktion som gör att baka bakåt igen.. Fan alltså.. kanske borde ha valt en annan, men nu går det ju inte. Har ju redan öppnat den och allt.. -.- Damnit. Varför måste de jämt tjata och inte hjälpa mig när vi väl är där och ska köpa en ny mus till mig. Helt wierd. Får bara lära mig gilla den bara. Gör ju redan det, men den där funtionen.. om den bara fanns där skulle det bli succé!

I never thought I would hear from you again.

Puuuuh.. lite kvar att göra, men det ser fortfarande ut som en mess in here! Har möblerat om lite och rensat bland kablarna. Ser så mycket finare ut nu, men som sagt, det är inte kalrt ännu. Synd att jag inte tog en före- och efter bild.. Skulle varit roligt att se, right?

F#¤".. vet ni vad jag kom på?! Mina bilder, musik och filmer ligger i den gamla datorn som jag glömt att tömma! GRR.. måste verkligen göra det, och så är den inte ens inkopplad.. -.- Fuck, får använda davids dator, alltså koppla bort hans och sätta in min sedan föra över alla sakerna i min hårdisk. Mycket jobb som ska fixas alltså..  Fan att jag inte rensade den tidigare.. -.-

Brorsans kompis är här, G.S. Så ska passa på att sno David's dator nu när han är där nere och är social :) LAATER!


Sony Vaio, welcome to my world! :)


Sitter här i vardagsrummet med min nya älskling! Gud alltså, så svårt att välja en dator.. först så ville vi ha en annan. Kommer inte ihåg vad den heter, men det var en liten och smidig. Men den var ju slutsåld. Så vi kollade in en annan, skitsnygg modell! Dock lite tyngre, men större minne. And guess what? Den fanns inte inne heller! Så till slut kolla vi in den här! Lite tyngre än vad jag hade förväntat mig och designen är väl helt okej. Väger runt 3 kg.. :S Mycket för lilla jag, med tanke på att jag också kommer ha böcker och massa andra saker.

Anyhow, jag är mycket nöjd med datorn. Måste bara fixa mitt rum så den här får plats, dessutom ska den klumpiga datorn bort.. hoppas jag. Lisa vill ju inte ha den så jag vet inte vad jag ska göra med den. Funger helt perfekt ju! Åh..

Make your own bracelets, cheap and easy!


I like the way you move, the way you dance and the way you talk.


Bild av mig.


Efter lite titt så hittade jag en dator som jag ville ha. Men gissa vad? De är totalt slutsålda! :O Det ska alltid hända mig va?! Alltid.. -.- Så jävla jobbigt att det inte är sant. Men brorsan snackade lite med den där personalen som hjälpte oss och så bestämde vi att vi ska gå tillbaka imorgon och snacka med honom då han har snackat med sin chef och fråga om de kommer få in nya eller om vi kan beställa. Vill verkligen ha den, gillar den. Dock så är det en grå dator med typ ränder? Låter jättekonstigt men den är riktigt okej design. Ska själva pimpa upp den senare ;)

Brorsan och brorsan stack nyss iväg till en kompis för att typ fixa datorerna som vi har hemma. Vi har typ tre st som är trasiga! Snacka om mycket xD Och så har vi två som funkar och en bärbar. Jävlar alltså.. väärsta datanördar vi är! HAHAH! Nerdforlife! ♥

Vet inte vad jag ska göra nu.. internet är seg för brorsan håller på med nåt. Jag är rastlös, vill bara göra nåt roligt just nu. Om man bara hade en system.. Okej, ska sluta tjata om den nu!

Take me away. A secret place. A sweet escape. Take me away.


Natasha Bedingfield - Pocketful Of Sunshine

Sminkad och klar sitter jag här och väntar på lunch som mamma strax ska laga. Sedan ska vi iväg ock kolla på min laptop! :) Annars så händer inte mycket mer.. Livlös dag förvörigt. Vädret helt död, men det är okej för min del. För växterna ser ju också helt döda ut, helt bruna och fula. Men med lite regn så växer de nog igen ;)

Skara och Liseberg väntar härdanefter, men när det sker vet jag inget om. Alla snackar och ändrar så nu ska jag inte säga när vi åker längre. För vem vet? De kanske ändrar igen -.- Så skriver om de när de kommer istället. Säkrast så ;)

The world's logic, the logic is to follow strong people.


Bild & redigerat av mig.


En väldig händelselös lördag har jag haft. Förutom att det har regnat så har jag inte gjort nåt alls. Inget alls. Nada. Nothing. Ja.. har bara slöat hela dagen. Skönt, men samtidigt riktigt rastlös.

Imorgon, eller idag, så ska jag kolla på en ny dator till mig! En laptop! :D Huh?! Nice va? ^^ Får se hur det går, hoppas på att jag får den snart, så jag skippar den här datorn -.- Nää, jag kommer sakna den här datorn! LOVE.  Längtar tills dagen då jag kommer få en system.. vilket kommer inte att hända på ett tag så som jag ser det. Nåja, jag nöjer mig med en laptop så länge! :)

Unable to find the one who is destined to be with me.

Bild lånad av we♥it.com


Varför vara så jävla jobbig fööör?!?! Seriös, vill bara strypa honom.. -.- Först den här veckan, sen nästa sen den här helt plötsligt! Alltså guud.. hoppas för guds skull att de ändrar daturm! Det kommer regna imorgon, så varför ens åka dit för?! Helt knäpp alltså!!

Puh.. okej.. Det där var om Skara som Do hade planerat. Eller planerat kan man absolut inte göra. Iallafall, det verkar som om han och E-tuna ska åka den här lördag, imorrn. Helt knäppt enligt mig. Ska se om jag kan få honom att ändra sig. Tror dock att jag inte kommer att lyckas.. Hoppas på det bästa iallafall, kommer inte bli lika roliga om vi åker utan dem. Nåja, tack vare honom så blev det som det blev. Det nu inte när vi ska åka. Fett jobbigt, man har ju liksom andra planer också. -.-

Till bättre händelser nu. Hahha, gissa vad jag har gjort idag? ^^ Joo, baka såklart! Bakade faktiskt till Do för att han skulle få dem, men nu får han nog inte dem alls! Kanelbullar och kakor blev det, chocolate chip cookies! Mumsiga! Ochså har jag märkt att jag har fått lite muskler, magmuskler! ;) Fett glad jag blev xD Så snart ska jag träna igen, för jag missade igår. Brorsans kompisar var här så kunde liksom inte, så idag får det bli ;)

You said you want my forgiveness so you can live on more comfortably


Bild av mig.

You're frikking messing with me huh?! Guud alltså.. han är så jävla jobbigt.. Nu snackar jag om Doo, kussen. Först säger han att vi inte ska åka till Skara för att han inte har cash, sen inatt sa han att vi skulle åka den här eller nästa. Liksom bestäm dig dude, för jag har okcså planer.. -.- Får se hur det kommer bli, ska snacka med honom så fort vi får tag på honom. Mamma tyckte iallafall att det var en bra ide, eftersom att hon och pappa inte vill gå in. De kommer liksom ändå inte göra nåt där säger dem, så varför ens betala för at gå in? Så mamma gillade iden enormt.

Rätt längesen man klippte håret märkte jag när jag nyss höll på att leka med det. Hm.. undra när man ska klippa den.. Snart nog, innan skolstarten. Tänkte ändra mitt hår en aning då! :) Ville först färga håret, har alltid vetat det. Men sen när jag kolladein priset så var det jävligt dyrt! 500+ för att färga för att jag har långt hår.. damnit. Så det kommer inte ske stora förändringar med mitt hår iallafall.

What do you see when you close your eyes, i see the sky.

Bildlös inlägg idag.
Girls day today at M.C's house blev det idag. :) Först blev jag lite sådär;
- Ska jag komma? Hahha, tänk om jag bara är en sån där inbjudare.
Sen så sa M.B att hon redan hade sagt till M.C att vi skulle komma, så varför inte hänga med då liksom? Så vi åkte till henne och hade det supermysigt! Först käkade vi lite frukt och snackade, sen blev det lite film. M.T var så ivrig att se på Avatar igen och M.B hade inte sett den. Så snabb som M.T var så tog hon filmen och frågade M.C om det var okej om vi kollade på den. Och det var det ju naturligtvis. Stackars M.B som inte ville se den, hahha! Tvingade henne typ xD

När filmen var slut så beslöt vi oss för att sjunga lite singstar. Sheetroligt!! Vi sjöng halsen av oss! Heter det ens så ens? xD Nä, men vi sjöng och hade det väldigt roligt! Åt sen lite där och sjöng sedan igen. M.C's pappa fotade även oss när vi höll på att sjunga, guud vad pinsamt! Men sen så brydde man sig inte. Han stod till och med i dörröppnigen när vi håll på att sjunga som galningar! Speciellt M.T (A) ♥ Men hon var ju bara för bra ^^

Take a happy pill and you will be alright.

Mirakel att jag sitter här nu när klockan inte ens är tolv ännu. Helt otroligt. Var tvungen att vakna vid elva idag för jag behöver kortet som mamma har. Sa det igår till henne, men man vet aldri vad hon gör. Rätt som det är så kan hon sticka med kortet och där står jag, alldeles ensam without a card.. -.- Tragisk.

Nu är jag iallafall uppe och ska snart göra nåt att käka.. Vet inte riktigt vad det blir, men får hoppas på att det blir nåt fan. Vill inte få ont i magen igen! :S

Vid ett eller halv två drar jag till centrum för att möta upp tjejerna för att sedan vandra vidare till M.C där vi ska hålla hus hela dagen. Så vitt jag vet iallafall.

Bild lånad av we♥it.com


Making my way downtown, walking fast faces past and I'm homebound.


Vanessa Carlton - A Thousand Miles


Nyduschad och fräsch sitter jag här och lyssnar på musik. Innan så tränade jag lite. Har gjort det i en vecka och två dagar nu! Känner mig riktigt stolt ^^ Hursomhelst har jag bara varit hemma och haft så jävla ont i magen.. Alltså känns som om man kommer skita ut alla organ man har! Okej.. nu överdriver jag, men damn.. det gör fan oont! HAHHA, låter som om jag ska föda eller nåt -.- Men nej, det ska jag inte göra. Vet inte vad det beror på, varför jag har ont i magen. Men det kan beror på att jag inte käkade nåt förrens två.. Skitsamma, mår iallafall bra nu efter att fått i mig middag och lite andra saker.

Ska strax ta och koppla av lite med en härlig serie som jag håller på att se på! :) Härligt värre, huh? ^^

Trying to decide, trying to decide if I, really wanna go out tonight.


Shontelle - T-shirt

18-20 år?! Ser jag så.. vad ska man säga? Såå vuxen ut? Det tyckte nämligen den där försäljaren som snackade med mig i Fruängen. Om typ tele2 and stuff.. Ville egenligen inte snacka med honom, men sen han stoppade mig och frågade vad jag hade för abonnemang. Och trög som jag var just då så jag comviq och poof så var jag fast där i minst en kvart.. -.- Men han snackade om typ gratis saker, och vem vill inte ha det?! xD Så får se vad de skickar hem till mig då (A)

Stan igen med M.T och M.B. M.B shoppade lite och vi andra hängde bara med och gled förbi alla kläderna i butikerna som vi var i. Roligt nog hittade jag inget till mig själv, förutom min 3/4 leggings som jag nu har! :) Tur att jag inte hittade nåt, för då skulle jag förmodligen ha köpt den och mamma skulle skrika igen. Okej, inte skrika men snarare sucka och gnälla över att jag redan har tillräckligt med kläder ^^ Men enligt mig kan man inte ha för mycket kläder, ju mer man har desto bättre :)

Kan inte skriva mer nu, ska ut och övningsköra. See ya and wish me good luck?! xD


SKRIVEN IGÅR! Fattar varför den inte dök upp när jag publicerade den igår? ;S

What you see depends on what you looking for.


Bild & redigerat av mig.

Jag äälskar dena här bilden! Så fin bild! Och vilka minnen alltså.. gotland. ♥ Stränderna var så fina där, trodde knappt att man var i Sverige. För här i Stockholm finns det inga såna ständer, eller vad jag har sätt iallafall. Måste åka till Gotland nån vacker sommardag!

Bad David hjälpa mig att rensa datorn från allt damm som hade samlat sig där inne. Uurg, mycket äckligt damm var det. Inte så fräscht, men nu är det ju fräscht. Inget mer damm, men datorn låter så konstig nu.. Det låter typ som om nåt vasst glider nåt en svart tavla.. Låter inte ljuvligt kan jag säga. Hoppas ljudet går bort snart, orkar inte öppna upp datorn igen..

I fredags satt jag, Lisa och mamma och snackade om vad vi skulle göra när de har semester. Vi kom fram till att vi skulle till Skara och Liseberg. Funfun! Mer om det kommer när dem dagarna är här ;) För nu måste jag dra, middagen är tydligen klar nu! ^^

Perler bead berlocks.


Resultet av vad jag har gjort idag! Grymt snygga, eller vad tycker ni? Dessutom är det väldigt enkelt också! Allt du behöver är pärlor, pärlplattor och så ett stryckjärn. Ojuste, bakplåtspapper lär behövas. Sen är det bara att lägga upp ditt mönster, när du känner dig nöjd tar du bakplåtspappret över ditt mönster och strycker sedan på den. På så sätt "limmar" du fast mönstret. Pärlorna smälter och kommer då att sätta sig fast vid varandra. Var bara extra försiktig när du ska ta bort bakplåtspappret, för det kan vara att det inte är klart ännu. Sen är det bara att fästa dit lås och saker så dem kan hänga på ditt halsband/armband/örhängen. :)

Perfection requires patience.

Bild lånad av we♥it.com.



Orka plinga på dörren 150 ggr tills någon öppnar, gissa vem som stod där och gjorde det? LISA! Fyfan, hon, pappa, mamma och brorsan var nyss ute och handlade mat och saker medan David och jag låg hemma och sov så skönt! :) Sov till klockan halv ett, gött! Hann se på American's got talent med David, fett roligt! Att Sverige måste härma dem. -.-

Trots det fula vädret så ska vi grilla, snacka om timing (A) HAHHA! Alltså.. det är inte kallt ute, det är fuktigt och varmt så jag antar att det är okej att grilla då, eller? Det kommer bli fett med grill alltså.. från små, ytliga korvar till saftiga köttiga revben! Nåt emellan dem kommer det finnas hamburgare och kyckling ^^ Doesn't sound bad at all.

Med min kreativitet i farten ska jag nu skapa nåt underbart! Vad det är får ni senare veta ;)


The hardest thing to do is watch the one you love, love someone else.

Glömde kameran när jag skulle ut! Kom på det när jag var vid skolan typ.. typiskt.. Så tyvärr blir det inga bilder. Me sorry! Skulle gärna vilja visa lite bilder..

Festivalen/konserten var inte som väntat alls. HAHHA! Visste inte ens vad det var för musik som skulle spelas, M.B sa att det skulle vara reggae. Det var lååååångt ifrån reggae! Det var en kille, eller snarare man som stod och sjöng där med sin gitarr. Påminde mig om jesus.. varför? Jo, han hade långt, lockigt, brunt hår och en vit liknade dräkt på sig. Helt skum, sen så skålade han med publiken på scenen. Det vara bara för skumt! Sen satte vi oss iallafall och lyssna samtidigt som vi snackade och kommenterade människor där. För roligt! 

M.T får syn på en spå-tält och säger till M.B att hon ska bli spådd. Vi gick dit för att se hur mycket det kostar, och det visade sig kosta 200:- Ofta att vi ska paya för det? Saajk, så vi stack och köpte  lite bakelser och vatten och satte oss på tåget hem igen. Sen planerade vi vad vi skulle göra den kommande dagarna och vi kom fram till att vi ska bada på tisdag, samt grilla! Underbart :) ♥ 

You never know what will happen until it really happen.


Bild &redigerat av mig.

Väntar på att M.B ska komma till mig, sen for vi till stan för nåt festival som hon snackade om. Let see how that goes!  Hoppas hon kommer snart bara.. Man vet aldrig med henne ibland, för hon kommer typ alltid försent :P När hon säger en tid så betyder det oftast en timme senare, men man vet aldrig med henne.

Är i behov av vita 3/4 leggings som jag måste ha till min korta kjol från London. Supersöt, men ack vad kort! Så det får bli vita 3/4 leggings under, sen är det perfa! Hittade tyvärr inga idag, som förväntat, så ska kolla igen nästa vecka då de sa att de kommer in.

Dags att dra nu, fick sms av M.B. See ya people and have a great day!

Happy birthday M.B! ♥


And suddenly it hit me, i was one of them.


Bild av mig.



En mycket händelsefull dag idag. Allt började i Sätra där jag, syskonen och M.B badade/solade/chillade. Göttigött! Dock så bade bara jag, Lisa och M.B, vilket var helt okej :) Hahha, lärde mig att simma.. vad heter den?.. Ehm.. den där när man rör på armarna? Nää, vet inte vad den heter, men lärde mig det av M.B. Första försöket gick väl, andra nja.. och tredje försöket gav jag upp på. xD Ska träna på det där simmandet när jag väl är inne i vattnet, då jävlar ska ni få se! Or not..

Vid fem bilade vi hem och släppte av M.B i SKHLM där hon skulle träffa M.T & P.H. Själv skulle jag hem och bytta om och fixa mig lite. Sen vid sex träffade jag dem!! :D Träffade även Oliver, P.H's systers hund. Jättesööt, men lite rädd var han. Med honom efter oss gick vi runt där i området och snackade om allt vi hade gjort när vi inte var med varandra. Fyfan, P.H's äventyr i USA och M.T's festade i London! Att jag inte ens var med på någon av dem.. :( Fick iallafall höra hur det var. :) Oliver blev lite varm av solen så vi gick hem till P.H och lämnade honom och fortsatte att snacka.

Vid åtta började vi gå hem mot mig där middagen väntade. Det slutade med att alla tjejerna satt hemma hos mig och åt tacos! :D Mysigt värre! :) Mycket snack och skratt ingick också. Även lite dans (A) HAHAH.

Light pink with an adorable pink and white strips.


And i never knew that you would be like this until now..


Bild av mig.


Där tog pengarna på luren sluuut! Typisk.. Det måste alltid hända när man sms:ar för fullt. Ska ta och köpa cash snart igen.

Är det bara jag som inte visste att min bästa vän kom hem idag?! xD HAHAH, nää, men hon är hemma igen! :D Welcome again my deear! ^^ Har saknat dig megamycket! Tänk om hon inte läser det här och jag bara säger det rakt ut nu.. hahha! xD Fan, måste träffa dig så du kan berätta om allt som hänt i London!!!

Stranden imorgon, ska bli gött! Bada också.. första doppet faktiskt! >.< Jag vet, jag skäms.. Men jag har faktiskt mina anledningar. Sådetså! Kommer träffa M.B där också, sweet! Ingen aning om M.T orkar följa med efter sin resa.. och så kan jag inte fråga henne heller.. -.- Äh, tar brorsans iphone.

Cinnamon rolls with a twist of strawberries




Var så himla sugen på att baka idag igen, så beslöt mig för att göra kanelbullar - med en twist! I mitt fal blev det jordgubbar och damn, det var gööttt! Perfekt rättare sagt. Dock så kanske det var lite för många jordgubbar, men heey. Det är somamr, då är det tillåtet med extra mycket jordgubbar ;) Ska ta och fixa till en blåbärspaj också snart. Men först måste jag köpa en form..

Tooth fariy


HANDLING, lånad av Filmtipset.se;
När Derek gör en unge ledsen blir han dömd till två veckor som tandfe, med vingar, magi och trollstav.

ÅSIKT;
Underhållande och lättförståelig är filmen. Mitt intresse fanns där under hela filmen, dock så kunde man lista ut vad som skulle hända. Men jag antar att man ska göra det, eftersom att det är en komedi/familjefilm. Rekommenderas till alla som gillar komedi/familjefilmer. 7/10 är mitt betyg på den! :)

From a black old to a fabulous one.


Hur enkelt och snyggt är inte det här? Mycket lätt att göra, det ända du behöver är ett halsband, helst en lång och platt, ett diadem och lim. Rekommenderar att använda limpistol då det torkar snabbt och är easy att hantera vid såna här tillfällen. Sedan är det bara att limma på halsbandet ovanpå diademet and then you are done!

I hate this part right here. I just can't take your tears.. I hate this part right here.


The Pussycat Dolls - I Hate This Part


Strax ska jag bege mig ut på ett äventyr! Nä.. skoja bara, ska bara till stan. Helt spännande, right?! Åh.. rastlös är jag bara, inte knäpp. Har inget att skriva just nu, så nu drar jag! Eller vänta, ge mig lite musik tips innan ni också taggar!

Miss or miss not, you all were a part of my life.


Bild av nån kompis.

Mamma.. jag vet inte om hon ska driva eller ljuga för mig! :O Alltså vädret ser ju perfekt ut! Sol och varmt, vaddå varmt och regn? -.-' Tror att mamma inte ville ge mig sitt kort, hennes ägodel, hennes sak.. >.< Ska klaga på mamma när hon kommer hem. Hon frikking drev med mig! Omg.. helt otroligt.. Tack mamma -.-

Ska strax ut och plugga lite. Sen chilla med isvatten. MM.. isvatten! Så sjuktgott nu på sommaren, amaziing ♥ Släcker törsten och gott samvete :) Hahha, passa på att använda kylskåpet med automat is va?

Ohh.. welcome my pink bracelet.


Mitt nya armband från Urochpenn. 25:-

Like raindrops people walk through it.


Bild av mig.

Den här bilden togs på skolavslutningen med P.H. Vet inte vad hon tyckte om bilden och så, därför suddade jag bort henne. ;) Inte på ett taskigt sätt, utan mer på ett bra sätt.. Feel me? ^^

Planen var att paddla in till stan idag, men så regnar det och mamma vill helst att jag ska stanna hemma.. -.- Like det finns så kallade paraply? Så planen är ändrade nu, ska in imorrn och förhoppningsvis är det fint väder! Istället för stan ska jag träna, övningsköra och designa lite kanske?

GRR.. vill ha min bärbara dator now, now, nooooow! Så jag slipper den här.. den tar alldeles för mycket plats och tagentbordet är sämst. -.- Fett skönt att få den nu, då allt skulle bort! Ah..

I lie to myself, just to make it bearable.


Bild av mig.

Den här bollen slog vi sönder när vi var i E-tuna när vi körde brännboll. Gick inte så bra, Doo och Lisa fick åka och köpa en ny boll xD Hahha, vi är liiiiiite för starka va? xD

Tempraturen ligger runt 30 och det är ju frikking amazing! Kan inte vara gladare ^^ Har varit och shoppat lite, dock så hittade jag inte mycket alls. Så jag har bestämt mig för att åka in till stan imorrn och se vad man hittar där. Köpte ett par flip flops också, skönt! Men fan att mina gladiator gick sönder!! :O Dragkedjan är trasig på högra foten.. -.- Blev fett arg. Ska se om jag kan fixa det senare eller nåt, tills dess får jag undvika att använda dem ;)

Ska nog ut snart och sola lite, sen ska jag träna! Yeep, har bestämt mig nu! xD Ska träna, men ska inte minska på maten, ska minska på sockret. Får se hur det går.. HAHA! Kommer inte vara så länge alls. :P

Dance flick


HANDLING,
lånad av Filmtipset.se;
Parodi på olika dansfilmer. Megan och Thomas strävar efter att bli professionella dansare. Nu försöker de hjälpa varandra att nå sina drömmar.

ÅSIKT;
Jag visste inte att filmen var en parodi av dansfilmer tills jag såg nåt väldigt konstigt i filmen. Då förstod jag. Jag absolut älskar parodi, men inte på filmer. Det blir lite för mycket känns det som, och till slut långtråkigt. Filmen var i överlag tråkig helt enkelt. Fanns lite roliga skämt, men annars var det inget mer med filmen. 3/10 av mig.

Do you come here much? I swear I've seen your face before.


Timbaland feat. Katy Perry - If we ever meet again

Woohoo, älskar den här låten! Musiken bara dunkar från högtalarna!! I neeever be the saaame!! Well, ni kommer fatta när ni lyssnar på låten, om ni ens kommer göra det.

Jag är i behov av enkla skor, så nu jagar jag efter ett par flip flops för en liten peng. Lisa hittade idag när hon åkte runt med pappa och mamma, fast hon såg dem i en annons. Så ska försöka ta mig dit imorgon och kolla in dem. Och köpa dem också tror jag.

Borde jag göra en ny kategori som heter "Music" eller inte? Jag vet inte.. är väldigt osäker.. Vad säger ni? Borde jag? Hhahha, ni säger inget ju, men fine.

It was the kind of kiss that made me know that i was never so happy in my whole life.


Bild och redigerad av mig.

Puuuh! Nu är vi klara med städningen! Hahha, så jävla smutsigt det var, såg det på vattnet fan. Helt svart :O Men så blir det väl när man inte orkar lyfta ett finger ;) Nåja, nu är det rent och fint! Fett skönt, har dock lite saker som ska fixas. Måste rensa mitt rum lite och flytta över det till toaletten. Menar så linser och såna saker. Onödigt att ha dem i mitt rum när jag ändå tar på mig och av dem där inne. Dessutom så finns det ju plats där, så varför inte ta?

Hade också en lust att baka så gjorde också det. Jag vet, jag bakar asmycket nu förtiden. Iallafall, det ligger nu muffins och kakor där nere på köksbordet, hoppas pappa blir glad. Det var han som ville ha, han tjatade precis som vi barn.

Har också funderat på att träna igen.. alltså mina träningar varar inte så länge alls.. -.- kanske två veckor som högst sen paallar jag inte mer.. Men nu känner jag mig så slö efter mina lata dagar att jag nog måste göra det igen. Men inte nu, har slitit med städningen så jag förtjänar att äta mig tjock nu! ^^


Valentine's Day




HANDLING, lånad från Filmtipset.se;
Filmen knyter samman fem olika historier i Los Angeles under en och samma dag - Alla hjärtans dag.

ÅSIKT;
Jag tycker att filmen var super! Första filmen med väääldigt många huvudpersoner med, vilket jag gillade! Trodde att jag skulle bli förvirrad eller nåt, men nej. Det blev jag inte alls ;) Eller kanske lite, men sen förstod man ju och så ^^ Det allra bästa med filmen var att det fanns båda unga och äldre personer med, alltså huvudpersonerna. Så filmen passar för alla åldrar. :) Filmen får 10/10 av mig :)  

You never know how strong you really are, until being strong is the only choice you have.

Bildlös inlägg. Har inte haft nån ork till att snappa nya bilder även fast jag bara varit hemma och latat söönder mig. Jag vet inte.. måste verkligen ut snart! Ska ta och göra det imorgon. Så rastlös att bara vara hemma och ruttna. Kunde faktiskt ha gjort nåt vettigt hemma som att läsa teori.. men eftersom att det är sommarlov så pallar jag verkligen inte göra det. Måste dock göra det snart. Och även köra bil igen.. var ett tag sen man gjorde det :O Kanske 3 veckor sen? Det känns som det iallafall.. Nej, men imorrn blir det övningskörning med brorsan har jag bestämt nu! Och lite teori läsning om jag pallar ^^

Så sistone har jag ägnat all min tid åt köket faktiskt. Bakat och lagat en massa. Känner mig som väärsta hemmafrun eller nåt! xD Nåja, det var iallafall roligt. Bakade faktiskt kakor nyss med Lisa eftersom att jag lovade att göra det sen måndags.. hahha! Kakorna är i princip klara, allt de behöver göra är att svalna lite sen är det bara att käka dem! Ska käka den under filmen som jag och Lisa ska se snart. ;) Vilken film får ni redo på sen. ^^

Dear John


HANDLING, lånad från Filmtipset.se;
Den rebelliske John hoppar av skolan och tar värvning inom armén, bara för att han inte vet vad han ska göra med sitt liv - tills han träffar sin drömtjej, Savannah. Deras ömsesidiga kärleksaffär växer snabbt till den typ av kärlek som gör att Savannah väntar på John ska avsluta sin tjänstgöring inom armén. John drömmer också om att få flytta ihop med den kvinna som har fångat hans hjärta, men 9/11 förändrar allt. John anser att det är hans plikt att åter ta värvning.

ÅSIKT;
Så jävla fin film! ^^ Ohh.. om man hade en sån kille alltså xD En jättebra romantikfilm på högsta grad! Mycket bra skådespeleri att jag själv ville gråta lite. :P Handlingen är jättelätt att fatta, men ibland blev det lite tråkigt. Spänningen bara försvann, men den kom snabbt tillbaka igen ;) Rekommenderas till alla som gillar romantik och Channing Tatum! Uff, vad jag älskar när guys crying like girls! ^^ 8/10 får filmen av mig.

I don't think I will be good enough for anyone. And that really scares me.

Lånad av we♥it.com.

Eclipes vad fett med braa!! Hottien var fett hot, if you know what i mean ;) Hahha! Nää, men den var grym. Dock lite uttjatat med allt det där, i-love-you-more-thing. xD Gillar ju sånt, men inte allt för mycket bara! ^^ Åh.. längtar till fjärde filmen kommer ut.

Anyhow, har nyss kollat klart på Dear John. Snack om den kommer senare.. i nästa inlägg vill säga ;) Annars har det inte hänt så mycket. Har bara varit hemma och latat sööönder mig. Vill bara boort nu! Åka någonstans.. E-tuna, Ullared eller Skara.. anywhere! På tal om Skara och Ullared, får se hur det blir. Hoppas dock på Ullared, vill ju typ shoppa där? xD Och juste, apropå shoppa så måste jag göra det innan skolstarten, 19 aug :O Damn..

I want to be your favourite hello and your hardest goodbye.

Tumblr_l55baqxbe61qa19d4o1_500_large

Lånad av we♥it.com.



Är sjukttaggat inför Eclipes! Kollade nyss igen på trailern, and damn, that's what a call a fight! ^^ LÄÄNGTAR! Hahha, tur att det är om en timme vi drar, ungefär. Skulle inte klarat mig annars.. okej, överdriver igen -.- Buuuut you get ma point.

Ska strax sätta på mig linserna och softa framför TV. Ojuste, måste fixa håret också. Nåt bekvämt och enkelt får de bli. Vet dock inte vad jag ska ha för kläder.. det regnar ute så det kanske får bli leggings med nåt soft över ;) Ingen jacka ska med, det skippar vi. Hoppas på att jag inte bli frikking kissnödig under filmen! Vill ju inte gå på toa mitt under filmen, missar ju skitmycket! :O Ska försöka att inte dricka alls ^^

Whip it


HANDLING, lånad av Filmtipset.se;
I Bodeen, Texas finner en indierock-älskande tjej ett sätt att leva med sin småstads misär efter att hon upptäcker en rollerderby-liga i närheten av Austin.

ÅSIKT;
Jag tycker inte om denna film. Den var inte så bra som jag hade trott. Handligen var helt okej, man fattade och så, men det fattades nåt. Jag vet inte, men spänningen fanns inte där, detsamma gäller intresset. Den var inte bra, rekommenderas inte alls. 111 minuter av mitt liv gick till det här.. great.. den får en 4/10 av mig.

Peter Pan and Wendy turned out fine, so won't you fly with me?


Bild av mig.

Idag smäler det feean! Idag ska det bli Eclipse! ^^ Ska ta och beställa så fort brorsan kommer hem igen. SKa ta första bästa platsen sen är det bara att vänta in tiden. Ah.. ska bli sååå spännande! I know, iäm a bit aaafter, men bättre sent än aldrig.

Förutom att vädret ser skit ut mår jag utmärkt! Sjunger som en apa just nu, högt och fint! :D Hahha, ååh, det är så roligt att irritera syskonen, banka in en ny låt i dem (A) Ojuste, på tal om låtar, någon/några låtar som ni rekommenderar? Behöver lite ny till bilen när vi ska åka nånstans, orkar inte höra samma hela jävla tiden. Eller radion.. är inget radiofan heller ;) 

Well, everyone has their problems, right?


Reader question


SVAR; Hejpådig! ^^ Ehmm.. ja.. ladda ner filmer är ju inte bra.. men jag har inte riktigt brytt mig om det. ^^ Okej, till frågan igen. Jag laddar/tankar ner från två olika sidor som jag tycker är rätt så bra, dock så kan personen som ladda upp filmen på hemsidan ljuga. Med det menar jag att filmen kan vara fejk, alltså att det inte är en film. Iallafall, sidorna är Tankafetast.com & Isohunt.com.  Tankafetast.com är den nya versionen av tankafett.se eller vad det nu var igen. Dte var det! Ojuste, du kommer behöva torrent för detta om du ska tanka ner från dessa sidor! ^^

Shutter island


HANDLING, taget från Filmtipset.se;
Året är 1954, mitt under det brinnande Kalla kriget. Sheriff Teddy Daniels och hans nye partner Chuck Aule kallas till Shutter Island för att undersöka det osannolika försvinnandet av en kvinnlig massmördare som tycks ha rymt från ett låst rum på det ogenomträngliga Ashecliffe Hospital. Omgivna av snokande psykiatriker och livsfarliga psykopater på en avlägsen, vindpinad ö förstår de båda poliserna snart att inget är som de först trott.

ÅSIKT;
Jag vet inte vad alla babblar om, men jag tycker att filmen sög. Kanske beror det på att jag inte har läst boken, det finns tydligen har jag läst, eller så är det bara jag som är seg? xD Hahha, nä, men filmen är inte i min smak. Tycker att den är väldig seg genom hela filmen.. Dock var handlingen okej och slutet också. Men det ändrar inte min åsikt, den får en 3/10 av mig för att den har en sån seg handling! xD

People say forever, but forever is never.


Bild & redigerad av mig.

Oh nooo! Har sovit bort typ halva dagen nu! Great.. Men det gör inget, har ändå inga planer på nåt ;) Eller jo, ska ta min feta röv till centrum idag och kolla runt lite där. Hoppas på att jag hittar en sööt byxdress eller nåt annat pretty/nice/hot!

Öhm.. vill på bio och kolla på Eclipse idag eller den här veckan. Måste bara boka biljetter och fråga pappa om en är okej vetni. Jag har helt pank så jag har noo cash at all.

Inget vettigt att säga så nu drar jag. Ska försöka fixa lite mat.. om jag orkar röra mig vill säga.

The backup plan

HANDLING, taget från Filmtipset.se;
Efter flera år av misslyckade dejtare bestämmer sig Zoe för att ta saken i egna händer. Fast bestämd att bli mamma, gör hon upp en plan och bestämmer sig för att göra det hela själv. På vägen till sin insemination möter hon Stan, en trevlig man som uppfyller alla hennes kriterier.

ÅSIKT;
Helt okej film. Tycker inte att det var nåt speciellt med filmen. Typisk amerkansk komedi/romantik film. Inget mer att säga, förutom att filmen får ett stort plus för att Jennifer Lopez är med ^^ Vet inte med killen är, men damn.. hans mage dödar xD Rekommenderas till alla people, speciellt till tjejer ;) 7/10 av mig ;)

Linda najsar/bajsar this month


♥ Väärme - Kan sola hela dagen lååång! ^^
♥ Vår nya kylskåp - Nu behöver jag inte oroa mig för is mer!
♥ Långa nätter - Film hela natten lång.

♣ Mitt finger - Täckt med plåster nu.. not cool at all.. -.-
♣ Vit - hur mycket jag än solar blir jag inte brun.
♣ Otränad - Fyfan! Måste verkligen börja träna! Så fort jag får lite tisp och hjälp så ^^


Byxdress, i wanna buy one!!


Är den inte uuunderbara! Vill bara ha en byxdress nu! Dessa är såklart från forever21.

"I wanna be a billionarie so fucking bad. Buy all of the things I never had"


Travie McCoy ft. Bruno Mars - Billionaire

Är det bara jag som är blekfisen här?! Igår vad vi som sagt och solade och badade lite och dagen efter, idag alltså, så ser jag att alla mina syskonen är typ chokladmuffisar. Och som vanligt ska jag vara en vaniljmuffin.. -.- Fett jobbigt, och pappa ba;
- Alltså det hjälper inte om du solar. Du kommer ändå inte bli brun. Bättre åka till Gotland eller Öland då!
Liksom.. tack pappa för ditt stöd.. -.-

Solat idag igen i en och en halv timme. Fett nice!!! Sen pallade jag inte mer, blev helt varm och huvudet dunkade som faaen. Klättra ner från taket och möblerade om lite i mitt rum. Eller rättare sagt flyttade på saker. Flyttade alla parfymerna från fönsterbrädan till skrivbordet. Lättare att öppna fönstret då när det blir så varmt om kvällarna! ^^ Dock så ser det rätt så fullt ut på skrivbordet nu. :S

If you want to know where your heart is, look where your mind wanders.


Bild av mig.

Stackars pekfinger.. Råka skära mig idag när jag skulle fixa mackor till vår lilla trip. Damn.. Det gör inte ont, men det är jobbigt att ha väärsta plåstrerna runt fingret. Kan knappt skriva här xD Skar mig vid nageln typ, så har typ plåster där.. Svårt att förklara, men mycket plåster är på gång.

Solade massa idag med syskonen! Dock så fick vi inte plats på vår matta, så vi var tvungna att slås om den xD Förövrigt blev jag inte så brun alls.. det tar ett tag innan jag får färg. Några timmar senare droppade några vänner in. Hann vara med dem en stund, sen vad jag tvungen att dra. David tjatade typ.. -.- Jävla latmask, skyller på solsting.

Imorrn åker P.H till NEW YOORK!! Fyfan vad roligt hon kommer att ha det! Shoppa en massa och käka massa skärpmat! :D Shit.. har bara lust att krypa ner i hennes bagage och följa med henne. ^^ Snart ska jag iallafall träffa henne, om det blir av. Får se hur det blir ;)

Work hard. Have fun. Get lost.


Bild av mig.

Ser man på! Jag äter nyttigt igen! Hahha, okej, förutom glassen som har smält, men annars så var det fruktsallad som gällde efter middagen ;) Riktigt surt var det dock. Vindruvorna, jordgubbarna & nektarinerna var rätt så sura.. ananrs var det helt okej! Bananen passade dock bäst till glassen. Synd att chokladsåsen tog slut, för den skulle förmodligen balansera smakerna.

Gosh.. my bedroom is a totally mess! Jag menar det.. Allt för att min trådlösa tagentbord inte funkar.. den verkar vara helt pajad.. crap alltså.. Hoppas på att jag får min laptop snart, men tvivlar hårt! Pappa har ont i knät och det ser ut som om han kanske ska opererar knät. Det är iallafall vad brorsan tror, hoppas verkligen inte det! För vad kostar egentligen en operation? Får hoppas på att han blir bättre!

Har faktiskt märkt en sak.. min blogg ser helt knas ut på andras skärmar. Hur vet jag det? Jo, jag checkade fårn David's dator och det var min header&inlägg längs till en av sidorna när en egentligen ska vara i mitten! Fan.. det här är juu bara knas.. Är det så hos er också? För då kan det beror på min feta skärm som jag har nu, för hos mig ser det perfekt ut.

You got me at hello.


Bild av mig.

Now everything is dooone! Kom in i skolan jag ville och linjen är jag lite osäker på, men whataheck! ^^
Huvudsaken är att jag kom in ;) Ska fira det med en lång solstund ute på taket på garaget! :D Hm.. får hoppas på lite färg alltså, annars jävlar! xD Kanske ska ta och baka senare? Eller nää.. vill inte bli större, har typ bara käkat glass och bakelser hela dagarna känns det som! Nåja, får se hur dagen blir.

Nu måste jag klaga lite, inte på gymnasiet, utan på tagetbordet.. Alltså gud vad jobbigt. För två dar sen så exploderade min trådlösa tagetbord. Okej, inte exploderade, men you get the point. Och nu använder jag en jättedålig kass tagetbord med tråd och värsta ljudet som kommer när man skriver. Skitjobbigt ju.. -.- Måste kan fixa tillbaka till min vanliga tagentbord.

I'm in bitches! Here i cooomeee!


The Princess and the Frog



HANDLING,
taget från Filmtipset.se,
Den jazz-älskande Prinsen Naveen av Maldonia blir förvandlad till en groda av den elaka Voodoo-doktorn, Dr. Facilier. I ett desperat försök att bli människa igen försöker Prins Naveen att få den vackra servitrisen Tiana att kyssa honom för att bryta förtrollningen. Men kyssen ger inte den önskade effekten som Naveen hade hoppats på. Istället för att han blir människa igen, så drog den in Tiana i förtrollningen och även hon förvandlas till en groda. Nu måste båda två ge sig ut på äventyr för att finna den godhjärtade Voodoo-prästinnan av Bayou, Mama Odie, för att få hjälp.

ÅSIKT;
Så fort jag snabbspolade så ville jag se filmen för jag kände mig som ett barn igen! :D En mycket underhållande barnfilm som passar alla människor! Som alla disneyfilmer så fanns det musik, dock var den inte så bra som jag annars hade förväntat mig. Men det gör inget, för handlingen var ändå grym! Det bästa är ändå att huvudpersonerna är mörka i hyn och inte ljusa! :D 7/10 får den av mig ;)

BBQ at E-tuna.


Take into account that great love & great achievements involve great risk - Dalai lama


Bild och redigerat av mig.

Bloggen har varit rätt så nere nu på den senaste tiden. Bloggar alltid kväll/natt, men hello?! It's summer -.- Anyhows, planen blev av. Vi stack iväg till E-tuna och hjälpte faster att flytta. Fyfan, dett mycket saker! Soffor, skåp och massa stolar.. -.- Hahha, men lite komisk är det, för det är bara faster och hennes son som flyttar. Alltså två per för sååå mycket saker. Som belöning fick vi gratis lunch, faster bjöd ^^ Kebabpizza, MM!! Och så från ingenstans kommer M.D, min kusse, och käkar medd oss. Har inte sett honom på åratal! Okej, på månader, men det känns som ååår! Men det var iallafall roligt att träffa honom, fick se hans nya lägenhet. Ganska så fint faktiskt (: Tyvärr fick vi inte träffa hans tjej.

Efter att ha sett hans lägenhet, så åkte vi iväg och handlade mat för grillning var planerad! :D Grillade kyckling, korv, marshmallows och annat gott! Tyvärr tog kolen slut så vi hann inte grilla allt. Men nästa gång ska vi fan grilla sönder! ^^ 

Skulle egentligen sova över, pappa ringde och sa att det var okej (från ingenstans :S) Men brorsan ville inte så vi taggade hem. Och ja, David och Lisa blev fett sura, de som ville sova över sååå gärna. Själv hade jag inte med mig ombytte och ville helst åka hem eller låna kläder xD  

The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.


Bild av mig.

Skulle egentligen iväg och kolla på Eclipse idag, men det blev inte av. Dels för att det var helt fullt på kvällen och dels för att jag inte vågade fråga pappa om cash, han var på värsta dåligt humör. Don't mess with him then xD Fanns dock platser på dan, men jag vill inte se på dan. -.- Om man ska se en bra film, måste det vara ett bra tillfälle och plats, that's it. Får ta och kolla på den någon annan dag ;)

Förövrigt har jag tagit hand om huset samtidigt som jag har bakat bullar och kladdkaka. MM.. kladdkaka! Sjuktgott ♥ Speciellt med grädde och jordgubbar, mumsigt gott! Måste fan ta och fixa en fikkväll hemma hos mig, vad säger ni tjejer? ^^

Min mage har inte mått bra alls de senaste två dagarna.. Gör skitont och går på toa typ var halvtimme? Okej, överdriver, men gör det ovanligt ofta nu.. -.- Skit mage, go and die.

Ska alldeles strax gå och lägga mig, ska upp tidigt imorrn. Får se hur det går.. Vaknar typ klockan ett varje dag? xD Hahha, skäms, men hey! Det är sommarlov, you feel?!?! xD

RSS 2.0