You are responsible for your own happiness.

Tumblr_lbrp5vblo41qaefeto1_500_large
we♥it.com


En kortkort dag i skolan med bara två lektioner. Lite småtråkigt, men nåja. Efter skolan blev det två timmars FE med V.P. Vi håller på att skriva uppsatsen om vårt besök på Clarion Hotel och det går väl.. sådär. Inte jättebra, men det går! Vi har kommit en liten bit nu, men vi har fortfarande väldigt mycket kvar. Så vi måste verkligen ta tag i det.

Av två timmars plugg och lite flum så avbröt vi och jag träffade tjejerna för att köpa en liten julklapp till C.E - vår gamla mentor. Ja, så imorgon blir det julfika hos henne efter skolan! Massa.. ehm.. lussekatter? ^^ Åhh, fett goott! Ska proppa i mig så mycket jag kan för jag lär bli ashungrig efter skolan! Är alltid det.. -.-'

Så min underbara kompis Kameran kommer också få komma med på lite julfika och föda sina små underbara barn Foton! :) Så vi får se hur det blir! Spännande? Jaa.. lite ^^


Give me the strength to keep movin' on, 'cause I don't want to fall.

Tumblr_lcnbpsfl5t1qaneoto1_500_large
we♥it.com


Har varit trött hela dagen och min trötthet kommer nog inte att ta slut där. Blä.. Träffade Doo och H.C nyss i IKEA. De åkte upp hit för att köpa ett soffbord.. -.-' Hahha, såå onödig. Men vad ska man göra om det inte finns en IKEA där man bor, d.v.s E-tuna? ^^ Det blev en vit lågt bord. Väldigt simple och rent. Sen är det bara att lägga på saker så kommer den bli jättesöt! 

Brukar i normala fall käka middag vid 18.00, men eftersom att vi träffade dem så håller David, Lisa och pappa att fixa middagen nu. Jag kan tyvärr inte göra det, dels för att jag har plugg som jag måste ta itu med nu och dels för att jag inte orkar helt enkelt.


Geopards pattern


Bestämde mig för att pröva de nya nagel-sakerna som brorsan beställde hem åt mig. Resultatet ↑

You can erase someone from your mind. Getting them out of your heart is another story.


Har påbörjat en ny taiwanesisk serie som jag håller på att nörda sönder. Serier är fan ett beroende. Så fort jag påbörjar en vill jag bara se och se och se och se.. Lite jobbigt kanske, men otroligt avslappande :) Men nu ska jag sluta kolla på den för idag för ska ta tag i plugget nu. Måste plugga drama, göra lite matte och så engelskan. Jobbade inget i skolan så bäst att göra lite så man inte halkar efter. Och så träningen.. Har slarvat lite nu och det känns inte så bra.. Så måste få igång det igen. Har också passat på att måla om mina turkos naglar till snygga geopard. Visar bilder imorgon, om det blir en bra bild vill säga ^^

Thinkin' about us, what we gonna be? Open my eyes, yeah, it was only just a dream.


Just a dream - Nelly — Cover by Sam Tsui & Christina Grimmie.
Jag bara äääälskar låten! Den är ju fan bättre än den originala låten av Nelly. Kärlek till dem! ♥ Dock så känns det som om tjejen anstränger sig liiite för mycke och killen överdriver också lite. HAHAH, hans ansikte xD Men den är ändå heeelt uunderbar!

Stan och centrum för min del idag. Pröva massa kavajer och woowh! Jag är förälskad. ♥ Köpte en kavaj, men skulle kunna köp de andra som jag provade också. Så fukking snygga! Åh, jag dör lite inombords. Vill bara att mellandagsrean ska komma så jag kan shoppa loooooooosss!! Alltså jag ska bokstavligen shoppa loss! Ska ta på mig min skinnjacka och springa runt i butikerna. Knuffas lite här och var för att få mina saker, yeah, that's how I role! Och pappa sa ju också det, att vi ska vänta tills rean är igång. ;)

Supernice blazer from H&M


Ska dra till stan och haffa den här snyggingen! ↑ Haffination på gång huh?! Den är iallafall superläcker, så mååste verkligen ha den! Måste också inskaffa en vardagskavaj. :)

Ice-skating with the class SP1B


Skidskor med klassen idag på idrotten. Skitroligt! Men fan vad man har glömt så mycket! I början var det vääldigt vingligt, hahha! Som en bambie på hal is. HEHE. Men ju mer jag åkte desto bättre blev jag. Man brukar oftast bli det så ;) Det blev iallafall lite hockey och foto på samma gång.

Live well, love much, laugh often. ♥


Efter basketmatchen mot IEG stack vi fyra ↑ till stan och gick runt där en stund. Kollade in lite kläder, och fyfan! Mååååste köpa en kavaj som jag såg häromdagen. Eller såg den i onsdag, men provade inte den då. Men nu prövade jag den and all I can say, goooooddamn! Jag dog, såå jävla snygg! Ska ta och köpa den! :) Och så köpte M.B en assnygg kavaj, sexxii! Älskar den kavajen med! :D HAHHA, fyfan, nu är jag inne i min "kavaj" period. ^^ Stan var iallafalll i värsta julstämningen, belysning och saker. Riktigt mysigt, dock svinkallt. :S Vid kvart i sju stack vi hem igen. Tänk om vi skulle gå vid sju! :O Då skulle vi inte komma hem för vårt kort är bara till sju.. Eller mitt är det iallafall. Knaaas!

Kärrtorp mot IEG.


Everyday may not be good, but there's something good in everyday.


we♥it.com

3 t-shirts, 9 jeans, 3 kostymer och 6 boxers. Så mycket köpte vi, jag och brorsan. Men egentligen skulle vi kunna ha köpt mycket mer, speciellt jeans. Hhaha, låter som vääärsta pimpfamlijen ju! Fast det kan jag ju inte säga precis för att det var nämligen nyinvigning. Alltså det var inte planerat att köpa nåt idag, utan att bara träffa tjejerna, men så såg man det här och Dressmann, de är inte direkt billiga så här fick jag handla snabbt. Jag bokstavligen gick in i butiken och tog alla saker, sket i storlek på jeansen kollade på storlek på t-shirt och boxerna sen betalade jag. Fyfan, svettigt och tungt var det! Brorsan gjorde exakt likadant. Han köpte dock 6 jeans, och tre kostymer. Jag köpte resten, dvs 3 t-shirts, 3 jeans och 6 boxers. Kallas att man satsar stort här va!! ^^ 


Schoolwork - Clarion Hotel


The most important things are the hardest to say.


På FE så håller vi på med ett arbete som kallas för "företagsbesök". Vilket innebär att man ska besöka ett företag och skriva en uppsats om det helt enkelt. Låter lätt, men det är krävande! Jag och V.T gick iallafall tidigare idag från skolan och gjorde det här företagsbesöket i ett hotell i Skanstull - Clarion Hotel. Satt och intervjuade en person där sedan gick vi omkring och kollade på rummen. Gud så fina rum! Tog bilder till arbetet, men kan ju ändå visa upp dem här också.

Och de individuella val som man ska välja nu till tvåan har jag redan valt. Man skulle rangordna de ämne man ville ha, från ett till tre. Mitt första val är matte C, andra val är webbdesign och tredje fotografisk bild. Och alla dessa val innehåller 100 poäng, precis det man ska ha. Sen i tvåan väljer vi nya, dock får vi bredare val och man väljer till 200 poöng då. Just wanted you to know it liksom ^^

Let's play truth or dare, or maybe just dare because no one knows how to tell the truth anymore.


Ingenting har hänt idag. Absolut ingenting. I N G E T -.-'
Öhm.. vad ska jag skriva förutom att inget hände idag? Jo juste ja, köpte hem ett nytt nagellack. Svart från HM. Finally. Sen traskade jag vidare i centrum en stund. Funderade på att köpa hem från så jag kunde ha gjort en mumsig macka.. Men så slog det mig att jag inte har en påse och jag ska bannemig inte köpa en påse för 2.50. Ja, jag är extremt snål när det gäller påsar. Köper det när det verkligen är nödvändigt. Ananrs bär jag bara runt på en påse i väskan eller nåt. Ah, ska börja göra det! ^^ Letade också efter några snygga förvarningsboxar, fast hittade inga snygga. :( Fandå, jag som är i behöv av några just nu.

Anyhow, ska sluta skriva nu. Skriver bara massa trams hela tiden.. åh. Men snällt av dig som orkar läsa ända hit. Det uppskattas! ^^ Aja, matte och japanska väntar så dags att ta hand om det då. Wish me good luck on my math test tomorrow? :)

H&M's cooperation with Lavin


OJOJOJ! Lavins kollektion släpptes idag och alla kläder har redan blivit uppköpta av massa människor! Guuud, hahahha! Själv hann jag inte köpte nåt från kollektionen, vilket jag ändå inte skulle ha gjort. Men däremot hann jag ta en tidning från H&M! ^^

Give me some space to rest, 'cause sometimes I can't stand you.


Studiedag idag, göttens! Har sovit ända till elva och har käkat både en sen frukost och lunch samtidigt som jag kollade på Tyra Banks Show. AWESOOOOME!! Massa klädestips ^^ Och nu har jag bara pluggat och tagit korta pauser då och då. Ja, bara för man är ledig är man liksom inte fri från plugget. Mamma tjatade redan på mig när jag satt och kollade på Tyra Banks vid tolv.

Mamma: Ska ni (jag&brorsan) inte plugga snaaaart?
Jag: Joo, snart. Ska bara kolla och äta klart..
Mamma drar upp dragkedjan och säger: Hm.. bara för ni är hemma så kan ni inte bara slappa.
Jag: Okej, hejdå!
Och så går mamma till jobbet. Ja, så kan det vara ibland va!

Insparksfest - Internationella Engelska.


Never settle for less then you deserve

Tumblr_lc8gn2dxbw1qacuhzo1_500_large

we♥it.com


Känner mig så mycket bättre nu! Känns som om jag ä helt frisk nu! Fyfan, underbart! Tänk av alvedon kan göra egentligen. Otroligt, helt frikking otroligt.

Igår blev det iallafall utgång vid halv tio, men kom inte fram förens runt elva nåt. Men vad ska man säga? Folk fint kommer alltid sent. (A) Hahha, eller Fint folk kommer alltid sent för att de inte hittar vägen. Hahha, helt fail! HAHHA! Nej, men det va asroligt! Förväntade mig flera människor dock. Runt 50+ skulle jag gissa på att det var på festen. Men annars var det helt okej. Dans och musik hela natten lång. Så snålt bara att de inte sålde nåt. Inte ens en dl vatten fick man :S Cheap bastards..

Kom hem vid två-tiden med Mdc i famnen. Var så grovt hungrig, med tanke på at jag festade när jag var sjuk. Skrek gjorde jag också för den delen. Skek som bara den. Gick och la mig vid tre och krälade upp ur sängen vid elva för att möta upp V.P i biblan och plugga FE. Som en liten belöning knallade vi runt lite i centrum och kollade på ringar. Träffade också P.H för den delen. :) ♥


Party til you're passed out. Drink til you're dead. Dance all night til you can't feel you'r legs.

Tumblr_lc56kvloqa1qcbvuio1_500_large
we♥it.com


Har sovit hela dagen typ, men känner mig fortfarande jätteseg och trött. Detta är tecken på att jag håller på att bli frikking sjuk. Fuckdå. Men nej, hur illa jag än mår ska jag ändå festa loss idag med tjejerna! Om det är så att jag kommer spy, så ska jag ändå ut ikväll. Måste bara vila lite till och äta massa så jag inte går hungrig. Har lite svårt att käka nu. Men så blir det när jag inte mår som bäst. Snälla Lisa kom med några mackor till mig som jag håller på att trycka i mig nu.

I'll be fine, just not today.

Tumblr_lc16xzf6b11qzmzmho1_500_large
we♥it.com



Mår så extremt dåligt just nu. Allt började efter svenskan då illamåendet började krypa fram. Så gick till toan och det blev inte bättre. Snarare sämre, så fick hålla ut till den sista lektionen som var historia. Så fort vi hade slutat kuttade jag till tuben, men missa den precis så fick vänta 10 min. Mötte också upp brorsan vid Slussen för jag trodde han hade bilen i centrum, men nej. Det hade han inte så vi tog bussen hem och nu sitter jag här och vill spy! Alltså det här är bara så jobbigt. Får man inte må dåligt imorgon så ska knarka i mig massa alvedon innan jag går och lägger mig om det inte blir bättre. Det här inte icke okej..


Are you holding back like the way I do? 'Cause I'm trying and trying to walk away but I know this crush ain't goin' away-ay-ay-ay-ayy


David Archuleta - Crush
Inköp av julklappar. Ja, snart är det dags! Vår lilla tjejgrupp har kommit fram till att vi ska köpa saker till varandra. Dock vet man inte vad de andra har, utan man vet bara själv vem man har. Så det kommer bli spännande att se vem som hade vem ^^

Lite info om individuella val idag då på morgonen och det är dags att välja snart. Man ska ha en kurs på 100 poäng, så jag kommer förmodligen att välja matte C. Annars kan man ju ta två andra 50-poängar, men kommer inte göra det nu.. tror jag. 

Middagen väntar så det är nog dags att jag drar ner. Fan, skriker de som fan.. -.-'

But we never said goodbye so we maybe see each other again.


Öhm.. alltså jag kanske borde ha gått på det där mötet idag som hölls kl 18.00, men nope. Jag var inte där. Orkar liksom inte.. Handladeom individuella val. Hur man gör och vad det finns att välja mellan. Äh, får fråga någon sen antar jag ^^

Paradise Kärrtorp, en mini serie som några elever i skolan har gjort, som vi såg idag var så jäääävla rolig! Vi stressade i oss den helt okeja lunchen och trängdes oss förbi för att se på den. Fyfan, aulan var ju fullpackad att vi var tvungna att stå upp. Men det gjorde inte så mycket ändå. Skitroligt vr det iallafall. Dog av garv, sen så stod det att en nästa avsnitt skulle släppas och jag var heelt ivrig och ba frågade M.T's klasskamrat E.J: När kommer nästa avsnitt ut? HAHAHAH! Vi dog båda två, fyfan.. xD

Alltså bloggandet har fått lida lite nu i veckan för att jag har massa andra saker att göra. Som nu t.ex, måste hinna med lite matte innan jag sätter igång att träna lite. Tur att jag gjorde historian igår, skulle vara död nu annars.

The purpose of life is to enjoy every moment.

Tumblr_lc1i7ci0j01qch9dho1_500_large
we♥it.com


Uff tjejer, nu kommer ni bli glada va?! HHAHA! Såååg e såån snöögg boy in the tuben idag på väg hem. Gr8 huh??!?!? Ska beskriva honom sedan är det upp till er att föreställa er ^^ Okej, han är snaggad, ja V.P, snaggad! Uff, snyggt, snyggt! Mulatt, tjejer, vem av er gillar mulatter? (A) HAHHA. Läppar - stora och saftiga läppar. MHM, P.H, jag vet att du gillar det! Och sen hade han såna där softkläder, dvs baggymjukisar och en svart tröja. Och sneakers. Och nej, jag stirra verkligen inte på honom. Sneglade på honom då och då för han satt med värsta bullarna och åt. Men hey! Vi gillar killar som äter ;) Och han steg av vid Skanstull för att möta en kompis. Jag såg det, frågade verkligen inte! HAHA! Nu tror ni säkert at tjag stalkar honom, men gör verkligen inte det. HAHAH!  


The longest distance on earth: Not from north to south. It's when I stand in front of you and you ignore me.


weit.com
FUCK! Alltså råka stänga av sidan av misstag så nu måste jag skriva om allt! ÅÅÅH! orkar inte.. men eftersom jag är så oootroligt snäll så gör jag det ^^

När man kollade ut från fönstret så sken solen så och himlen var klarblå. Sen, när man var påväg hem, och skulle precis ut från dörren så kommer världens kallaste vind rakt upp på fejan och så vet kroppen inte vilket tempratur den ska ha. Så hela vägen till Vivo så fryser man sönder sig. Väl framme i Vivo så köper man mackor och knallar vidare till bussen och kommer hem och sitter här nu och fikar med en varm kopp Peach Mangoo te och med en god macka med färskost och tomater så pålägg. Och ja, det är mig jag snackar om nu.

Okej, nu är det bäst att jag slutar att blogga nu för hela systemet här knasar och jag måste fixa det innan den störtar totalt. Sedan blir det lite surf på nätet och plugg intar sedan efter.

I come alive in the night time okay, away we go, only thing we have on is the radio.


Rihanna ft. Drake - What's My Name?
HAHHA! Alltså hade sååå roligt på draman idag för vi lekte en lek. Kommer inte ihåg vad den heter, men man satt iallafall i en cirkel och en person ska stå i mitten med en tidning i handen. För att leken ska börja så säger någon ett namn. När personen hör sitt namn ska han säga ett annat för att undervika att bli slagen av personen i mitten med tidningen i handen. Alltså, det var såååå roligt! HHAHA, vi garvade sööönder oss. Jag gjorde iallafall det. Det blev så klart massa förvirringar för personen i mitten, men så ska det ju vara för då garvar man ^^ Jävligt roligt :)

Förövrigt har dagen gått oerhört snabbt att det känns lite overkligt. Men det är bara skönt, för nu är måndagen avklarad ^^ Dock har jag massa saker som jag måste ta itu med nu..

I can't let go of the past, can you give my a helping hand?


Igår blev det en kväll with the guurils at P.H's plaace! Mat och mat och mat! MHHM! ♥ Tog med mig mumsiga morotskakor från mammas jobb, och fyfan. De var himmelsk! Har ätit en nu på morgonen och det lär bli fler om det finns kvar ^^ Förutom mat och mat blev det även lite TV och snack. Och såklart gamla videos som vi har spelat in under åren. Fyfan, tiiiiider! ♥ Dock så kollade vi inte på alla videos för att alla fick inte plats i usb-minnet. Men en annan dag så ska vi kolla på dem ;)

Måste skriva klart min frikking analysuppsats i engelskan nu.. alltså.. great? -.-' Inte precis, hoppas bli klar med den idag och hoppas på att den blir bra och rätt! Åh gosh.. Någon som vill skriva den åt mig? xD

Girls night at P.H's place


A new bag would be great!


Ge mig en ny väska? Är så behov av det just nu.. Får se om jag hittar en som jag vill ha tillräckligt mycket köper den. Annars är det bara att vänta på rean som kommer snart ;) HAHAH! Fattig, men vad ska man göra? (A) Skulle vilja ha den bruna längst upp till vänster från accent och/eller den svarta fransväskan från Lindex som jag alltid har velat ha.

You'ar only young once, so be bad, break the rules, get caught & make it count.

Tumblr_lbdw48meml1qcitcgo1_500_large
we♥it.com


Att gå runt i stan med fetaste väskan på axel är fan inte skönt. Sen har man ju också vinterjackan på sig för att man fryser så himla lätt. Fyfan, det är bara jobbigt. Funderar på att använda skinnjackan och kappan igen, men är så rädd att jag kommer att frysa häcken av mig sen. Ja, extramt kallblodad är jag.

Bajs idrott. Hade prov idag i kondition och övade som fan, ändå så gjorde jag fel. Fuckit. Känner på mig att jag kommer på minst 5 fel eller nåt, jag sväär! Damnit då. Men kan bara jobba upp det för jag kommer ändå ha idrott i tre terminer till så varför stressa för? ;) Däremot gick det bättre på FE. ^^ Kommer ha MVG om jag får minst VG på vår projekt nu som vi kommer att påbörja nästa vecka. Skönt det! :) Matte klarade jag mig också på, men nöjd var jag ändå inte med testet.

Nu vill jag bara slappna av med lite träning och filmtittande. Ska youtuba lite nu och börja läsa om olika systemkameror. Ska ju köpa en så småningom! :) Fandå, nu vet jag inte vart jag har lagt mitt läppsyl som jag är addicted to.

EDIT: HITTA DEEN!!

Why can't everything work out for once?

5049951726_b279bfed5a_z_large
we♥it.com


 

Visst svider det lite när man är så nära målet och så snubblar man? Ja, det svider som fan för mig iallafall och de hände på mitt FE-dugga som vi fick tillbaka idag. Goddamn. Fick MVG, men var såååååå nära på att få en stjärna i hörnet, men nope.. det fick jag attans inte.. Hade ett litet fel i mitt exemple och det sänkte typ allt. Insåg sedan felet när jag såg vad jag gjorde för konstigt.

Japanskaprovet idag gick också hyfsad bra. Sved lite när jag gick ut från klassrummet och insåg att jag skrev fel på en av glosorna.. Väldigt enkelt ord att jag inte minns den när jag skrev provet. Så där rök en poäng. Får hoppas på att inget mer har gått snett då.

Föreställning från 14.00-15.00 och den var väl.. Vad ska man säga? Tråkig. Alltså jag fattade inte ens vad den gick ut på, men mycket sång var det så det var väl inte så pjåkigt ändå. Diggade killen som sjöng. Hhiih ^^

U P D A T E:  Har fått klassfoto, singelfoto och katalogen nu!! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEY!


I hope you know, i hope you know, this is nothing to do with you.


Fergie - Big Girls Don't Cry
S Å Å Å  G A M M A L  L Å T, M E N  S Å  B R A ! !
 
Utvecklingssamtalet gick väl helt okej. Inget speciellt att säga egentligen förutom att min lärare sa pappa till brorsan när det egentligen inte var pappa, utan det var brorsan.. Och jag sa inget när han sa det.. hahah! Snacka om att jag var trött! Men ska säga till honom att det var brorsan som vad med, inte pappa. ^^ Hahha, vad skämmigt.. tänk om pappa kommer på nästa utveckligssamtal och min lärare ba: Ja, men det här måste vara farfar. Hej! UUUF!! Skulle skämmas såå mycket!! HAHAHAH, nä fan, måste säga till honom. xD

Snö och slask, värre kan det inte bli? Joo, att det kommer fortsätta så! :O Åh, hoppas busserna funkar som de ska imorgon annars är jag illa ute.. :O Kommer bli tvungen att gå till tuben på en kvart med väska och allt. Great huh?..

Nu ska jag plugga järnet igen så jag kan sätta ett MVG på japanskaprovet imorgon! Vill inte sänka mig nu när jag redan har MVG. Skulle vara så.. såå förfärligt!

Sometimes all you can do is laugh to keep yourself from crying.


Mohombi - Bumpy Ride
Hela frikking skolan luktade skiiiiit!! Omg, alltså det var heeemskt! Och värre blev det när vi skulle käka, fan vad det stank. Ätbart var det heller inte så fick käka flingor med mjölk och bröd. Fattig man, men vad ska man göra? ;) Rasten däremot var så mycket bättre! Skönt sällskap och skoj med V.P's medium kortlek. Hahhaha, så högljudda vi var att lärare kom och typ sa till oss, men lyssnade vi? Nja.. vi försökte xD

Mitt vänstra öger gör så jävla ont nu, men smärtan minskar. Alltså skulle ta ut linserna för att den irriterade mitt öga. När jag tar bort den upptäcker jag att den är trasig för en halv lins kommer ut. Jag får ju lite småpanik och står där och försöker peta ut den i kanske en halvtimme utan reslutat. Sen blir jag tvungen att fråga brorsan om han kan hjälpa mig och då fick jag ut den. Uff alltså, har hänt mig två gånger nu. Dags att vara lite mer försiktigt med linser va? Kollar inte ens på dem om de är hela, utan stoppar bara in dem ^^

Show me the world as I'd love to see it..


Drygt sju veckor till jullovet och jag längtar som in i helvete! HAHHA! Så sköönt att sova bara, men nej. Nu är det dags igen. Det är väl bara att suga in det and look forwards? ^^ Yeah, guess so. 
Anyhow, dagen var tänkt till att plugga, men brorsan tvingade ut mig till Ikea för att köpa tyg till hans stol. Så vi far dit och köpte svart tyg, precis som han ville. -.-' Orka liksom släpa ut mig med? Men i för sig, skulle också köpa saker, eller jag tänkte, men sen blev det inte så. 

Har iallafall hunnit plugga lite som det var tänkt. Skrivit klart my summary and essay in english och pluggat inför matte-test som kommer att ske nu på tisdag! Åh, hoppas verkligen att jag kan! :O xD Känner mig så.. rostig? Har inte orkat tänka på matte under lovet, just to make it clear. Och så ska jag även ha mitt första utvecklingssamtal på tisdag också! Scary or what?! :O Borde inte vara det, har den tuuunga läraren - H.M ^^

Congratulations Dad!



Xperia X10 - Yes please, I wanna have one.


Bild härifrån.

Tänkte vara med och tävlar för en gång skulle och jag tycker att ni också borde göra det! ^^ Klicka här och tävla!

Min motivering: 
Mina småsyskon har nyligen köpt två st mobiler från familjen Xperia och jag har testat dem båda. De är verkligen smidiga och lätta att använda med tanke på att de inte väger så speciellt mycket. Jag själv äger en riktigt gammal mobil, Sony Ericsson W800i och jag känner att jag behöver en ny mobil. Dels för att mobilen stängs av då och då och dels för att nästan alla funktioner är trasiga. Så en ny mobil skulle sitta fint så man känner att man tillhör Xperia familjen och för att skolresan kommer bli så mycket bättre när man har en fungerande mobil. För vem orkar egentligen sitta 35 minuter utan musik? ^^

Some people has a different way of saying thank you then others.


Lunch på Wagamama med Do och syskonen vid två och sedan åkte vi iväg till Elgiganten och köpte pappas present och vidare till City Gross och hämta upp tårta. Alltså jag loovar, den där gubbjävel ville inte göra en specialltårta åt oss. Vi kommer dit och frågor om man an göra det och han ba; Nej, tyvärr.. Och ja ba; Aha, men då tar vi en tryffeltårta. Sen idag så ser man en annan man komma och hämta upp en tårta, speciallgjord! För han hade vääärsta fina förpackningen medan vi har plast.. -.-' Sug gubbjävel. Nästa gång ska, förmodligen när vi ska fira mamma, då ska vi också ha en specialgjord. Orka liksom dissa oss för att vi är asiater.. -.-'

Ate at Wagamama and we celebrate Dad.



How to tie your shoes fun and funky!


Bilder härifrån.

Varför köra på den klassiska, vanliga sättet att knyta skor på när man kan göra det så mycket roligare och mer personligare? ;) Detta ska jag testa någon dag, förmodligen på våren/sommaren ^^
Instrutionerna är lätta och följa även om det inte står på svenska. Kolla bara på bilderna och följ så kommer du nå resultatet inom kort!

The last airbender


HANDLING, beskrivning & bilder;
Vatten, Jord, Eld och Luft. En gång i tiden rådde det fred mellan världens fyra länder. Då uppehöll Avataren, de fyra elementens mästare, freden mellan stammarna. När han en dag försvann attackerade Eldlandet de övriga tre rikena. Nu, hundra år senare är det upp till den unga Aang, den nya Avataren, att bemästra elementen och återinföra fred och balans i världen.

ÅSIKT;
Alltså nej. Filmen sög!! Det var för mycket overkligt att bara sa nej genom heeela filmen. Nej, nej, nej! Hade väldigt höga förväntningar faktiskt, men så sög den grovt. Inte värd att se alls tycker jag. Skulle nog varit liiite bättre om det var asiatiska männsikor med, då skulle det verka mer rimligt. Inte värd att se, men du som vill se den, go ahead. ;) Det kommer förmodligen ut fre andra filmer tror jag. Iallafall, filmen får 3/10 av mig.

The best feeling in the world comes when you start feeling good again after you've been feeling awful.


Ja, jag stödjer bröstcancer :) Det borde ni också göra. ^-^

Åh.. lovet är redan sluut! :( Imorgon börjar helgen sedan är det back on track again. Är inte så peppad för det, för jag verkligen njöööt av att sova länge! Så skönt.. Äh, ska nog klara mig. Hoppas jag.. :O
Imorgon ska vi fira pappa tycker mamma för på söndag jobbar han så mamma vill hellre fira honom när han inte jobbar. Så då blir det att hämta upp presenten och även tårtan. Great! Beställde en chokladtårta! Hoppas den är gooood, för det var nämligen jag som bestämde att vi skulle ta den. De andra var som frikking frågetecken och sa inget typ. Man ba; Great, chokladtårta tack!

Alltså vill köpa mig massa stora kuddar till min stora säng och bara sjunka in i den efter en jobbig dag i skolan! Gosh.. I have to go and buy some when I have the money. Vilket inte kommer att se på vääldigt länge, men man kan alltid drömma.

Knight and day


HANDLING, bilder härifrån beskrivning här;
När June hamnar bredvid en mystisk, charmerande man på en flygresa tror hon att hon mött mannen i sitt liv. Men det blir ett bryskt uppvaknande då han visar sig vara en spion på flykt. Detta blir början till en härva där June sätts i livsfara och måste avgöra om hennes drömman är en förrädare eller den enda hon faktiskt kan lita på.

ÅSIKT;
Helt okej actionfilm med både skämt här och var. Inte en sån där WOW-film, utan mer en sån filmen som alla har sett, you know? Äh, kolla på den, det är faktiskt värt det! Rekommenderas till alla som gillar action och komedi. Den får 7/10 av mig.

We were all addicted to something that takes away the pain.

Tumblr_lb69q4rpt71qdjil4o1_500_large
we♥it.com


M.B meddelade att det var en pluggdag idag hos henne så jag och J.P stack dit. Pluggade ett tag, åt maat ♥ och youtubade lite också ^^ Vid fyra drog vi hem med bussen. Fyfan, fick vänta där ett bra tag och ni vet hur snabbt jag blir kall! Gosh.. det var iskallt för mig. Dags för vinterjackan huh? inte riktigt en va! Vill vänta lite med den, får istället klä mig lite varmare.

Omg.. vi beställde pappas tårta till lördag när han fyller år på söndag! Alltså nej, var ska vi gömma den nu UTAN att han märker den!!? Gud.. det här blir baara knaaas! Äh, mamma kommer säkert på nåt!

Nu blir det iallafall lite plugg för jag upptäckte just att jag måste göra en inlämning i ID om jag vill ha MVG där.. Suckass.. Åh... Jobbigt.


I would like to start over, please.

Tumblr_lbbortow111qcd5m6o1_500_large
we♥it.com


Idag blev det en sväng till centrum för att inköpa nödvändiga saker, dock så kom de inte hem. Tycker att de vara alldeles för dyra för lilla jag som måste ha pengarna till pappas present som ska köpas på förmodligen på lördag.
Skulle bara köpa lipbalsam och en tröborste men insåg ganska snabbt att det är lika bra att låta bli. Däremot köpte jag en assnyggggg ring i HM! :) Gotta love it!! Ska köpa fler ringar så fort jag kan! Fyfan, så snöööggt!

Nu blir det lite beauty time för min del, sedan film med David. ^^

Paranormal Activity 2


HANDLING, lånad härifrån;
Efter att ha upplevt vad de tror är en rad av inbrott sätter en familj upp kameror i hemmet. De inser snart dock att de kommande händelserna är mer hotfulla än vad de någonsin kunnat tro.

ÅSIKT;
Inte världens bästa skräckis, men den går att se på. Min uppfattning av filmen är att de skulle göra den så verklig som möjligt och det blev misslyckad tycker jag. Men jag var ändå tvungen att se den, har sett ettan redan så varför inte tvåan också då? ;) Rekommenderas till alla som gillar psykiska skäckisar, dock är det inte värt att se den på bio. ;) Ojuste, hahah. Smågarvade åt filmen också xD 5/10 av mig.

I am who i am because of the choices I made yesterday - Eleanor Roosevelt


Igår blev det bio med tjejerna och filmen var Paranormal Activity 2. Helt okej, skriver mer om filmen sen. Efter filmen blev det lite Mcd och snack. Alltså vilken tjockis jag är.. En kompis som redan satt i Mcd ville inte ha sin hamburgare och frågade någon om nån ville ha, och vad gör jag? Sträcker fram handen och tar emot den. AHHAHA! Alltså gud, blev skitmätt efter två hamburgare och pommes. Fick trycka ner min Chickenburger också för jag paya 15 kr för den och jag ska inte äta den? Uff, inte slänga mat va!

Istället för buss hem sen så gick vi hem och hade det skoj på vägen. Goddamn, en man kom typ emot mig, J.P och S.G när vi skulle hem och han lät som en jag vet inte vad! Så S.G blir rädd och säger vi ska svänga upp och vi gör det. Sedan börjar båda två gå snabbare och jag går inte så snabbt för hade mina boots. Nästan så de springer och S.G börjar snacka om att han är läskig och småskrika lite. Så det var lite läskigt det, dock bara för att hon skrek lite och för att de ökade takten. Om folk blir rädda så blir jag rädd, så är det bara.

Nu håller jag iallafall på att sotera bland filmer, bilder och videos så jag har lite mer koll. Alla filmer är lite var och här. Några på datorn, några på hårdiskarna.. Lite jobbigt är det ju. Samma sak med videosarna. :S

Cinema with the girls on HC.


Remember me


HANDLING, text härifrån;
Ett pars förhållande hotas när de båda försöker att handskas med sina respektive familjetragedier.

ÅSIKT;
Hade jättehöga förväntningar för filmen och kan bara säga att jag blev missnöjd med den. Alltså den var inte jättebra och inte jättedålig.. Fast den lutar sig mot dåliga sidan mer än den andra sidan. Tycker att den var tråkigt rent ut sagt. Rekommenderas inte, enligt mig. Eller jo, rekommenderas till alla som gillar Robert Pattison. Filmen får en 3/10 av mig.

RSS 2.0