Black, cute ear muffs, liquid eyeliner, two care nailpolish and pink lipgloss.


Köptes igår på HM och Cubus.

NEJ! Det plingade nyss på dörren och ungar kommer och tiggar godis. Fyfan, de tog mitt godis! :( Så nu har jag ingen godis kvar.. kanske lika bra. Skulle ju inte äta godis. But still..
Det blev en sväng till Media Market och kolla på en present till pappa. Han fyller år nästa söndag! ^^ Goddamn, gissa hur gamla han blir? ^^ Så vi letade efter en present redan nu och hittade. Dock var den rätt dyr. Äh, får se hur det blir.

Pink, pretty design instead of blue, soft design.

NY DESIGN UPPE! :D yey! :) Oops, glömde ta en bild på min förra blåa design så ni kunde se skillnaden.. fuckit huh? Nu är iallafall den nya designen uppe och kan säga att jag känner mig megaaanöjd! HAHA! Kommer tröttna på den ganska så fort känner jag, men sån är jag liksom ^^ Vad tycker ni förresten? Rosa, enkelt och pretty, can it be more me? ^^

Salt


HANDLING, lånad från Filmtipset.se;
Evelyn Salt är en CIA-agent som har svurit att skydda och älska sitt land. När en avhoppad rysk agent anklagar henne för att vara spion så måste Evelyn fly för att rentvå sitt namn.

ÅSIKT;
Så jävla grym film! Tror att det är första filmen av Angelina Jolie som jag har sett. Hhaha, efter or what?! xD men filmen var awesome! Blev inte uttråkad alls och så var det en rätt så bra handling. Angelina är så coooooool i filmen, måste ses! Rekommenderas till princip alla, okej, inte småbarn och sånt, men ni fattar ^^ Får 9/10 av mig :)

Gray poncho, mocha-brown cardigan and an adorable jack-shirt.


Köpte också hem lipsgloss, liquid eyeliner & ögonmuffar från HM. Visar upp när jag orkar ^^ Tänkte köpa en halsduk från GT, men lät bli eftersom Lisa köpte en. Dock i fel färg, min ska vara svart, hon köpte en rosa. Men kommer ändå att låna hennes  ^^ Så jag köper min när jag känner för det liksom.

When the moon rises in the night, i'll follow 'til the end like i'll follow you forever.

Tumblr_lb10oxley11qd0m5eo1_400_large

we♥it.com

HÖÖÖÖÖSTLOOOV!! Gotta love it, right!?! Fyfan, stirrade på klockan hela tiden på sista lektionen som då var historia. Tur att vi kollade på filmen, skulle dött annars! xD Hahha, nej det skulle jag inte. Men det skulle ha varit sjuktjobbigt iallafall.

Skippade gympa, vilket var asskönt. Dock så dansade de bara, så det var inte så ansträngande egentligen. Fast det var ju riktigt roligt att kolla på och garva lite ^^ ÅÅÅHH, fanns ett "danspar" som dansade så grymt bra! Gosh, ruskigt bra var de. Nästan så att jag beundrar dem (A)

FE-duggan idag gick riktigt bra. Läraren satte upp facit på ytterdörren så man kunde se på den när man var klar. Vilket var väldigt smart gjort av honom. Hoppas på ett MVG och en stjärna i hörnet! ^^

Nu ska jag sluta snacka skola och njuta av kvällen! Fyfan, ska nörda lite youtube nu medan mamma lagar mat. Sedan tänkte jag påbörja en ny serie eller kolla på film. Får se hur det blir. Ska också passa på att träna lite med tanke på att jag missade gympan. Åh, juste! Fick väärsta finaste komplimangen utav min klasskamrat C.L.

Hon: Men Linda, du är såååå himla smal! Du tränar inte va?
Ja: Nä.. och du är ju ännu smalare!
Hon: Men hur mycket väger du då?
Ja: Runt 50 kg..

Heal me so I can be normal and whole again.

Tumblr_lb05hzq3yt1qbuhado1_500_large
we♥it.com

SH-provet är finally över och jag kan pusta ut! Alltså provet var inte så där jättesvårt, utan mer krånglig. Otroligt mycket att skriva, har ingen aning om hur det gick för mig. Kändes inte så säkert säger jag bara, men gjorde absolut mitt bästa. Satsa 110%!

Imorgon är det FE-förhör som gäller och jag vill ha MVG på den. Sen är det också gympa och jag funderar skarpt på att skippa det den här gången. Orkar inte ta med mig kläder, dessutom så orkar jag inte byta om.. Om jag göra det så missar jag ju bara en gympalektion och det borde inte skada, right? Men jag vet inte.. Alltså jag förtjänar att skippa en gympa lektion. Vi ska ju bara köra styrketräning.. Nej, jag skippar.

We all have stories we'll never tell.


we♥it.com


Sitter och finsliper inför SH-provet imorgon. Visst är jag duktig? :P Hhhaha, nä, men seriöst.. tror att jag kan det mesta, men det känns som om jag måste plugga mer och så känns det nästan lite för lätt att det kanske kan vara fel saker som jag pluggar på. Hänger ni med? Jobbigt alltså, vill bara att provet ska vara över och så kan jag fokusera på FE-duggan som är på fredag. FE är inte så svårt när man får grep om det som jag har nu då :) Det blir nästan lite roligt :)

UPDATE; Blev inte så mycket plugg nu va, för M.B ringde och vi snackade i typ 1,5 timme nyss! HAHAH!

Do you remember how we had it before, how close we stood and now we're so far apart?


Åh, saknar alla tider med er. Saknar hur nära vi stod varandra och hur vi skrattade ihop. Ibland ville man bara strypa folk, och bara kasta dem i väggen och ibland ville man bara krama om dem så länge att de inte kunde andas mer. Kommer ni ihåg? Hahha, tider alltså. ♥ Love is a big word and I don't use it very often, but now I'll. I love you guys! ♥

And I say the same thing every single time.


En otrolig random bild som jag snappade på vägen hem. Jag vet inte vad jag ska tycka om bilden egentligen, men det är ju alltid roligt att prova kameran lite på olika sätt. Dessutom är jag efter att hitta en rörelse-effekt på bilderna när jag t.ex ska fota på fester. Såna där coola bilder, ingen aning om ni fattar, men ja..

Skulle redovisa på svenskan idag med min grupp, men det blev inte av. Så vi kommer få köra på torsdan. Fandå. Ville ha det överstökad så jag slipper tänka på den senare. Men nej.. -.-'
Hur som helst, skulle planka idag för att hinna med tåget som kom så vi slapp vänta i yttligare 10 minuter på nästa. Så det är två minuter kvar, så vi springer - jag och V.P. Sen så kommer spärrarna och jag måste ju planka, men hur fan ska man göra det med en tung väska om axeln plus feta, snygga kängor med fetaste klacken? HAHAH, så vad gör jag? Kan inte planka och kan inte hoppa, så ja.. jag kryper under istället! Aspinsamt!! Men fan, måste göra nåt, kunde inte tagit fram kortet skulle missat tåget då.. -.-'

Don't let anything break you down. Just stand up again and fight back like you always do.

Tumblr_laur0mhi901qc8jyko1_500_large
we♥it.com


Måndagar, alltid lika långa. Vad ska man säga egentligen? Hände inget speciellt förutom att jag hade håltimme istället för japanska. Great, stod och väntade där i fan en halvtimme innan vi fick reda på att vi hade hål. Nåja, hade inget vettigt att göra på håltimmen iallafall. Gick till skrivstugan där alla datorer är och surfade lite. Alltså gosh.. det var fan vaaarmt där inne. Eller som jättemånga säger i skolan, lökigt det var här då.

Nästa måndag blir det bio med tjejerna, förmodligen Paranormal activity 2. Hoppas, hoppas! Måste ju se den nu när man sett ettan! :D Hhihi, it's gonna be fööön! :)

Five new stuff you didn't know about me.


1. Jag är kortast i familjen. -.- Mina småsyskon har redan vuxit om mig. :S
2. Jag börjar bli allt mer sminkintresserad. :)
3. Älskar att style håret! :D
4. Vinter är inte den bästa årstiden trots att jag fyller år då.
5. Jag har ljusaste hår i familjen, trots det vill jag fortfarande färga det ^^

I like you 'cause you like me and you don't like much.

6a4ba46c_large
we♥it.com


Väder har varit skit idag, men det gör inte så mycket. Sitter ändå bara hemma och gör saker som skas göras på söndagdagar, dvs städa, tvätta och plugga. Ja, jag städar och tvättar. Mamma tjatar på mig hela tiden att jag inte hjälper henne, men det jag gör ju! Alla som har läst min blogg lääänge nu vet att jag städar på söndagar. Eller? Men jag gör det iallafall, och nej, gör inte det gör att det är roligt, utan för att det behövs. Dessutom rör jag på mig.

Väntar på att middagen ska bli klar sedan blir det återigen plugg. Denna gång är det SH som jag ska plugga. Pluggade lite FE för en stund sen eftersom att jag inte kunde nåt alls! Men nu känner jag mig rätt säker, behöver dock träna ännu mer så det sitter i lång minnet! Heter det så? Långt, lång minnet? Kort mi

Grown ups


HANDLING, lånad från Filmtipset.se;
Fem vänner som är före detta lagkamrater som har förenats för att hedra sin gamla tränare som har gått bort. Tillsammans med fruar och barn spenderar de en weekend tillsammans.

ÅSIKT;
ÅHH, såå bra film! :D Komedi rakt genom hela filmen, hahha. Den är jättebra! :D Nästan två timmar lång, men kändes som en timme eller nåt för den var väldigt underhållande. Jag blev inte uttråkad en sekund och tror heller att ni inte blir det. Rekommderas till alla komedi-älskare. Den får 8/10 av mig. :)

Blue, cool tank top and a black jacket with a pocket at the chest.


Hittade inget i centrum så det blir stan nästa helg om inget annat dyker upp! :) Allt är från GT. Det var faktiskt meningen att jag skulle köpa koftor, men de är såå obehagliga att ha på sig tycker jag. Eller vissa, för de typ irriterar min hy. Men den här tröjan är superskön att ha! :) Och linnet greppade jag bara om så fort jag såg den liksom. Inpulsköp ^^

Be proud of who you are and make it best of it.

Tumblr_laphwjqemq1qch9dho1_500_large
we♥it.com


Min fredagskväll kommer att vara helt lugn och avslappnande är det tänkt. Har precis stigit ut från duschen och sitter här med handduk om huvudet. Ska strax fixa en kopp te och lägga på ansiksmask. Naglarna ska jag också pyssla om lite, det behövs. Klippa, fila och måla om dem. Buhu, short nails once again.. :(

J.D - min klasskamrat - fyfan vad han kan vara jobbig ibland, dock på ett roligt/bra sätt. ^^ Idag när klassen stod och väntade på svenska läraren, som förövrigt jag inte gillar längre, så stod jag typ vid trappuppgången. Där finns det liksom ett galler.. svårt att förklara, men ni får försöka tänka er. Iallafall, står där, helt lugn och vanlig och så kommer han och greppar taget om min fot och knyter fast den vid den nedre gallret! Gissa om jag typ skrek? xD HAHA, skrek så högt att svenska läraren hörde det att hon blev skiiitarg att hon blev uppkäftiga mot hela klassen. Fyfan, har aldrig sett henne sådär arg. Det blev nästan lite läskigt att se henne så. :S Men whataheck! Låt oss vara tonåringar/ungdomar. :)  

Zipper and make-up and you got a beautiful look for Halloween!


Nu är Lisa på väg till sin Halloween fest och så här ser hon ut! Jag sminkade henne, *stolt* Visst blev det jävligt snyggt?! Jag älskar håret, fyfan. Wonderful is the word. Vet inte riktigt vad hon ska föreställa, men tanken var att det ska se ut som om dragkedjan har typ öppnat upp kinden och man ser allt där inne. Jaja, svårt att förklara och svårt att fixa! All maskeradsmink som vi köpte gjorde ingen nytta alls, så en rekommendation; Köp inte maskerad smink, köp äkta, vanlig smink! Det ska jag iallafall göra till nästa gång!

We're afraid we care too much for the fear that the other person doesn't care at all.

Bow_large
we♥it.com


Historia läxan är avklarad, hell 2 da yes! Sen ska man nog ta och plugga lite samhälle, sen imorgon på väg till skolan ska man nog läsa lite FE - Företags ekonomi. Yes, I'm a busy girl ya know? And I'm not digging it right now.

Veckan har förövrigt gått skitsnabbt och jag tycker bara att det är sköönt! :) En vecka till sen är det fkn höstlooov! WOOHO!! Får se vad som händer då, det var planerat att vi skulle ha en tjejkväll hos M.B, men det blir tydligen inte av. Så ska se om jag kan fixish something fun, huh? Får se hur det blir!

Alltså vetni vad?? Jag är så jävla lat nu för tidena att det börjar märkas på mig.. på min kropp! Fyfan, det är heeeemskt! Kolla nyss på mig själv i spegeln and damn! Magen bara putar ut och låren är helt.. ska inte ens nämna det. Lisa stod brevid mig och bara gapade och ja ba; Visst är jag tjock? Tyvärr blev svaret ja. Så tror att det är dags att börja träna igen. Får fan göra det, vill inte ha en ballongmage. Vill ha en snygg, sexig mage, vilket jag inte kommer att få ännu tror jag. Eller snarare vet. Alla i klassen, eller de flesta, har skiiitfina magar att jag dör lite inombords..

I like hugs on rainy days, just so you know.

Tumblr_la3q9aa9to1qauurfo1_r1_500_large
we♥it.com

 


 

Känner att jag behöver skaffa mig lite fler ringar. Äger inte många alls kan jag ju bara säga er liksom. Men vill ju inte spendera mina pengar på ringar så.. ja.. Det är väl det. Behöver också köpa in lite nya höstkläder. Det är ju jättekallt ute nu på mornarna när jag ska till bussen. BRR! Får se när shoppingen sker då :) Har också otroligt kluvna naglar att jag måste lacka dem skitofta. Men det hjälper ju fan inte! Så måste kolla om det finns nåt annat som hjälper mot kluvna/fula naglar.


We do not remember days.. We remember moments.

Tumblr_l5qfuxhrse1qanzzco1_500_large
we♥it.com


Har hunnit plugga lite matte nu. Räknade inte så mycket i skolan idag, hann tre-fyra tal sen slutade vi. Seg man är, men han typ tog halva tiden till att ha en genomgång, vilket var riktigt uppskattat!

Alltså gud, på draman idag så hade vi individuella samtal med läraren så klassen fick sitta i salen och typ göra lite vad vi ville. Så några slogs, andra tränade på repliker och andra lekte med sina iphones. Själv gjorde jag inget annat än att fundera på vilka saker man skulle välja att jobba med resten av terminen. Dramastuff. Anyhow, från ingenstans hör man hönsljud läääängst bak i salen och där ligger, notera ligger, min klasskamrat och gör hönsljud. Alltså, jag dog! Jag garvade som fan, kollade på honom och garvade. Shit, det var sååå frikking roligt! Fyfan, det var ett gott skratt! :)

Det blev även massa skratt på lunchen med några från natur. Så roligt att jag fick tårar.. gosh alltså. Love till them ^^ ♥

When in rom


HANDLING, lånad från Filmtipset.se;
Beth Harper är en framgångsrik, ung karriärkvinna, men hon har otur i kärlek. När hon åker till Rom för att träffa sin nygifta syster, stjäl hon impulsivt några mynt från en fontän där folk slänger mynt och hoppas på kärleken. Hon blir nu förföljd av ett gäng beundrare.

ÅSIKT;
Vet inte om jag har skrivit om den här filmen.. Iallafall, helt okej film. Komedi och drama. Hahha, ganska roligt när massa killar kommer efter henne. HAHA, nu avslöjar jag lite, saajk! Nä, men kolla på filmen, en tidsfördrivare inget mer tycker jag. Rekommderas till alla, speciellt tjejer ^^  Får 7/10 av mig.

Last night I had a dream that everything was back to normal.


Har druckit mig mätt på massa Citrus Fruit Tea hela dagen idag. Gosh, så gott och mysigt med te. Gotta love that. ♥ Nu sitter jag iallafall och nördar lite disneylåtar samtidigt som jag pluggar japanska. hade ett diagnos prov förra veckan och fick inte sådär jättebra på den.. 40/78 eller nåt :S lite skämmigt faktiskt. Nåja, imorrn ska jag sätta alla rätt och visa läraren att jag faktiskt kan (A)

Två veckor kvar sen lov! Längtar som fan, soooova! :) Ska sova dagarna ut och in, sen kanske åka in till stan och shoppa lite. Om man får av mamma vill säga. Annars har jag inget planerat där, så får se vad som händer.

Money rolls in as it should, things are going well now.



Ska tjäna lite stålar på dessa mobiler via Mobilpengar.se. Coolt or what?! Får hoppas på cash nu för de är rätt så gamla och slitna. Men om man inte får pengar så gör det inte så mycket heller faktiskt. Gör ju en god gärning genom att bara skicka in den. Och ja, det är kostnadsfritt. Annars skulle jag ju inte skicka in dem. Har dock inte gjort det än. 

M.T, P.H och M.B kom hem till mig lite random sådär. M.B och P.H kom vid fyra tiden och då började vi käka lite frukost. Jag var tillochmed klädd i mina pyamasbyxor, men ofta att jag ska byta om när man är hemma? Nää, men sen var jag faktiskt tvungen att byta om. Lite wierd att sitta där med vänner i pyamasbyxorna.. Hm.. Sen kom M.T vid fem-sex tiden. Hon skulle till en middag hos en klasskamrat, men insåg snabbt att hon var sen och hon skippade det. Dropade in till mig istället där vi skrattade massa åt både bilder och videos. Gosh, måste verkligen göra flera videos! :) Hohhohoh!  

Tarzan 1 & 2


Bilder lånade härifrån.

HANDLING, taget från filmtipset.se;
Tarzan 1; Tarzan växer upp bland apor i djungeln. När han blir äldre och stöter på människor måste han bestämma sig var han hör hemma.
Tarzan 2; Disneys Klassiker Tarzan fortsätter nu i Tarzan 2, ett nytt storslaget äventyr med djungelns största hjälte - innan han blev stor. Följ med när han ger sig ut i den farliga djungeln och hamnar på Mörka Berget. En plats där alla lever i skräck för ett monster de aldrig sett - den fruktade Zugor.

ÅSIKT;
Åhh, man kände sig som ett barn igen!! HAHAH, nä, men kärlek till filmen. Fast lite konstig var den när man såg på tvåan för då blir han liten igen? :S Wierd, ska han inte vara stor då..? Nåja, filmen var iallafall bra och rekommenderas till alla i alla åldrar. Speciellt till barn ^^ Iallafall, filmerna får 8/10 av mig för att tvåan var lite konstigt.

Miss when i'm gone, miss when i'm gone, miss when i'm gone tonight.


Mohombi ft. Nelly - Miss Me

Känner mig som en gammal gumma just nu. Har ont i hela kroppen från igår.. träningsverk på hög nivå.
Jag lovar, karma straffade mig med att min klasskamrat råka langa mig en fet höger. Låg och tänkte på det igår när jag skulle sova, och det stämmer ju fan! Läskigt, men antar att det är rätt åt mig. Hoppas nu inget mer ont händer mig..

And they act like they like you and then they just ignore you.

Tumblr_laciv3okcb1qcg4f2o1_500_large

we♥it.com - Brist på bilder..

Blev en liten utgång med P.H, M.T och J.P till centrum där vi snackade massa och träffade på två andra killkompisar och vi snackade ännu mer. Åh, fyfan vad roligt de verkar ha det i deras nya skola. Och ja, de går i samma skola för er som inte förstår det. xD Blev en liten längre pratstund än förväntat, men det gjorde inget. Pappa ville bara att jag inte skulle vara ute och frysa ihjäl, så jag sa till honom att jag var i centrum. Som vanligt sa han att jag kunde tagit med mig pengar och äta på Mcd. Men visste ju liksom inte att vi skulle vara där, men jaja. 

Ojuste! MVG på aidass-modellen på FE!! YES, vad grymma vi är! En stjärna vid kanten och att han vill använda den som en mall och visa för andra klasser som inte fattade den. GRYMMA VI ÄR!! Fyfan, me like it :) Trodde for real att vi inte skulle få MVG, bara VG. Men ser man på, han gillar visst mig (A) HAHHA, nää, men driver. Min mentor är skön ;) Han trollar för oss (A)(A)

Tarzan in my ♥ Jag vet, jag är lite efter med disneyfilmer, men gosh. Den var ju bra! Hahha, så nu fattar jag varför P.H och M.T älskar den filmen. Ska se tvåan också innan jag skriver om den ;) Just to mention it.

 


Baby, thank you for the second chances and everything you did to help advance at this


Timbaland & JoJo - Losing Control
Förutom att jag ficken fet höger i idrotten så har dagen inte varit så mycket mer. Skkeeet! Killen är fan stark! Han slog såklart inte med flit, utan vi hade styrkestäning och på en stationen var det boxning. Så vi kommer dit och jag, tyvärr, får stå emot honom och han slår. Stark är han ju, så mina händer bara flyger bak. Seriöst, de gjorde det! Så går en klasskamrat bakom honom och så säger jag till honom, sen från ingenstans så slår han och jag är ju inte bredd. Så får handen flyger och träffar mitt öga! Alltså, gud vad ont det gjorde! Tror att det kom tårar.. Ah, det kom nog tårar.. HAHAH! Men allt jag tänkte på vad bara min lins. HAHAHA! Sååå skön man är! HAHHA, nej, men det gjorde ont. Efter lektionen så tänkte jag: Men vafan, fick nyss en fet höger. Kommer jag få ett blåmärke nu? Och som tur så får jag nog inte det, eller vad jag tror.

It'll happen so bad thing to me now that I only have me self to blame on..

Tumblr_l8wquh7wj11qbsikno1_500_large

we♥it.com

Nej, gjorde det inte. Lämnade inte tillbaka skiten när jag sa att jag skulle göra det. Men fan, hade väärsta ångesten och så övertalar min bror mig och V.P mig att jag ska ha den. Great liksom, de är fan så lika, båda retar sönder mig... -.-' Men jag ska lämna tillbaka den OM en lapp dyker upp eller nåt. Då lämnar jag den, annars får det vara som det är liksom.

Iallafall, har typ 10 sidor att läsa i historia plus massa instuderingsfrågor som man ska svara på. Inte nog med det, vi ska ha ett frikking förhör också! Kill me like.. now? Åh, lyssnar inte ens på honom när han snackar. Det är ju fan astråkigt att man somnar, bokstavligen talat. Trodde förresten inte att vi skulle ha förhör på det, men det har vi tydligen..

Nu ska jag ha det roligt med min historia bok. Great huh?! Har ett uuuuunderbart liv just nu -.-'

I'm so stupid.. karma will punish me if I don't do the right thing now and leave it..

Tumblr_l9j0lrgckq1qbmye4o1_500_large

we♥it.com

Borde inte ha gjort det nu, men fan att jag gjorde det!! Åh.. jag är en hemsk människa.. Nej, imorrn ska jag
lämna tillbaka räknare som jag och V.P hittade i datasalen till vaktmästaren. Det jag gjorde är fan inte okej nu, även om man måste vara egoistisk ibland.. Stackaren som köpte den och behöver den nu, kanske. Åh.. vet hur jag skulle känna mig om jag tappade bort den elr nåt. Men alltså allt som flög in i mig i just den situationen var ju bara; Åh, en räknare! Den kan jag ta, tappade ju min liksom. Dessutom står det ju inte namn, så why not?.. Åh.. ångest nu. Nej, ska verkligen lämna tillbaka den. Folk gör ju dumma saker ibland, och även jag kan göra det.. men ändå känner jag en jävla ångest! :S  


Always laugh when you can. It is cheap medicine.

Tumblr_l7bwb92pck1qbg4z7o1_500_large


we♥it.com

 Nu har jag ändrat tandläkartiden från 28 oktober till 16 december, sweet! Dock är jag liiiite oroligt över vad de ska säga. Egentligen är det bara en sista check för mina tänder, se hur de går med de och om de har förändrats. Jag hade till uppgift att trycka upp en sak i käften på mig varje gång natt tills nästa besök, and guess what? Gjorde det i kanske två månader, sen gav jag upp! Orkade inte sätta in den mer, är jävla skarrigt och vidrigt. Så jag hoppas tandläkaren inte säger nåt eller frågar nåt om det.

Måste bara påpeka att jag är så himla nöjd med min mössa som jag köpte från Ginatricot. Så nööjd så! Slipper fixa håret på mornarna(?) Det är bara att dra på sig mössan, style håret runt ansiktet och så är det bara att gå. Simple, huh? Fast nu har jag haft mössan rätt så mycket på sistone. Det är nog dags att variera nu känner jag ;)


He's the reason for the teardrops on my guitar. The only thing that keeps me wishing on a wishing star.


Taylor Swift - Teardrops on my guitar

GOTDAMNIT! Råka tappa min räknare i skolan, från frikking fjärde våningen!!!! GUD! hade den inlindrad i min skinnjacka och när jag skulle sätta på mig den så flyger den bara ner! Alltså fyfan! Och allt man hörde var:
BOOOOOM! Jag var typ i chock och inte brydde mig så mkt alls, men sen så insåg jag att det faktiskt var min räknare som föll ner och typ dog.. Sved i hjärtat att veta att jag måste köpa en ny tills brorsan fixade den! Och ja, den funkar nu, men fuckar upp sig då&då, men annars så går det! Är hur glad som helst för det! :) Slipper paya en lax på en räknare när man liksom kan köpa kläder för det istället. ;)


UPDATE; Måste nog köpa en ny räknare iallafall :S Den dummar sig, först funkar den, sen inte. Sen igen och den dör den, och så fortsätter det. Fandå. Måste fråga någon om man kan hitta exakt samma räknare för en liten billigare peng ;)

10-10-10.


Det är inte varje dag det är 10-10-10. Så man kan säga att det är en speciell dag idag, det är det ju också. En kompis till mig fyller år, så.. GRATTIS K.A ♥

You took the wrong book? Not anymore!


Till nästa gång jag ska köpa nya skrivböcker kommer det att bli kollegieblock i varje ämne, inte en sån där fet bok med fliker. Har lärt mig det nu, för det är jävligt tungt att bära runt på den där feta blocket när man bara ska plugga på, tex matte. Då blir man tvungen att ta med hela skiten och det väger kan jag säga.

Alla dem där kollegieblocken ser ju likadana ut, så därför pimpade jag upp min allra första kollegiebok som fick bli matte! Allt du egentligen behöver till att gör en sådana som jag har är följande;
Sax, papper, lite finare papper - mönster eller färgad, penna, kniv, lim och din fantasi.
Först så ritar du dina bokstäver, klipper ut de med hjälp av en kniv. Lägger mallen på boken där du ska ha texten, knivar ut det igen och  till sist klipper du ut en bit av lite finare papper och limmar fast den på baksidan så det syns på framsidan.

Dear brain, sorry for the overloading you with school stuff. I'll make it up to you.


we♥it.com.

Söndagar innebär bara ångest dagar! Okej, inte bara ångest, men också slapp-dagar. Och det är precis det jag ska göra, slappa och ha massa ångest. Ångest lika med plugg. Yeah, that's how my day looks like today. Mina söndagar ser alltid ut så, i princip då. Annars finns det inget mer att säga egentligen.

Igår däremot stack jag ut med P.H och J.P. Vandrade runt och snackade och åt godis. Träffade på några f.d klasskamrater, dock så svängde de när de fick syn på oss. Snacka om fega! :P Satt iallafall vid en bänk sen och snackade minnen and stuff. Fan vad man saknar det. ♥ Well, life has to go on.  

You should show us some respect before I give you mine.


Kebab på Palmyra i Årsta idag med syskonen. Sedan blev det smårundor till olika ställen och även ett inköp för min del. Köpte nämligen min mössa som jag ville ha i inlägget under denna. Så nu har jag mössan, dock blev jag 59:- fattigare! :O

Det blir en utgång idag med P.H och J.P vid sju. Hoppas jag får gå, pappasen är tydligen arg för småskit. Så får se hur det blir, men fan. Behöver komma ut nu känner jag, orkar inte var hemma.

Medan jag väntar på att klockan ska bli sju så blir det lite plugg. Ja, plugg på en lördag låter inte klokt! Men måste utnyttja all tid jag har liksom, så varför inte? På kvällen hoppas jag att jag kan kolla på en bra film.. Dock vet jag inte vilken jag ska kolla på.. Är sugen på en hongkong movie.. eller kanske dans?

Have to have for fall/winter.


Detta måste inskaffas snarast! Speciellt mössan! Lisa har en likadan, men vill inte använda hennes. Hon har redan skitigt ner den. Det finns typ vita prickar på den :S

Pictureless.

Klockan är inte ens mycket och jag känner mig redan söming.. Ska fan ta och sova om en strax, måste bara borsta tänder and stuff. Alltså, ögonen bara stängs och öppnas långsamt, långsamt.. Åh.. Sova. ♥

FE-duggan var otroligt lätt att det blev svårt, känner ni igen det? Ja, hoppas iallafall på att jag får MVG, men tror inte det alls att jag får det. Nåja, I did my best and that's all it matters, right?
Anyhow, dagen har varit otroligt lång och tråkig. Gympan bestod utav att jogga 2,5 km och jag joggade på 17 min. Superlångsam! Men jag har ju ingen kondis så jag tycker att det är en helt okej tid.. eller? Tror att jag måste börja träna igen. Har inte gjrot det på jättelääänge! Har inte ens gjort sit-ups! :S Ångest? Ja, som in i helvete. Men ska ta och träna snart igen.. när jag får kraften och tiden till det. Jag har massa andra saker som jag verkligen måste prioritera före. Har också märkt att jag har fått en större höft, eller så ser jag bara i syne? Jag vet inte!


So so what?! I'm still a rock star, I got my rock moves and I don't need you.


Pink- So What
FE-dugga två imorgon, jippi.. Men det ska nog gå bra, har suttit och pluggat bara på det och känner att jag kan. Ska nog inte plugga mer för idag, kanske på väg till skolan, bara för att repetera en sista gång. Sen ska jag bara köra järnet! ^^ Så skönt när det är över, hehhe.

Annars har det inte varit nåt speciellt med dagen förutom att V.P och jag sparkade lite på varandra. Roligt från början, sen fick man bara ont! :'( Hon knäade min platta rumpa.. :'( Sorgligt nog hann jag inte få min hämnd, men kanske imorgon! HIHI!

Someday this will be worth it all.


Hahha, måste bara digga bilden! Min mobil i min lärobok, amazing huh? ^^ HAHAH! Sitter här och ska avsluta pluggandet och börja förbredda mig inför min underbara sömn! :) Fan, vakna klockan sex för att hinna med samma tåg som tjejerna. Dock så åkte bussen för tidigt igen och jag var tvungen att springa till tuben så fort jag steg av bussen som kom efter min planerade buss. Jobbigt värre! Sprang med datorn i handen :S Skitjobbigt, jobbigare var det när jag inte ens använde den! -.-' Jävel.

Känns som om en tung sten har tagits bort från mina axlar! Fyfan, älskar känslan. Anledningen till att varför det känns så bra är för att matteprovet är över, dock så faila jag totalt. Känner det på mig, men fan. Den vad assvår!! Svårare än jag trodde! :S Försökte hålla mig lugn och göra mitt bästa. Satt och stirrade på talen i fan timmar kändes det som.

Simple black cardigan, texted, grey, long t-shirt and classic, black leggnings with rivets on the sides.


Zebraprints with a touch of silverglitter.


Enkelt och snyggt. Väntar fortfarande på att naglarna ska växa. :S Skitjobbigt, för de går av varje gång de blir längre att man blir tvungen att klippa de korta igen för att det ska se snyggt ut. Men nån dag så!!

When I see you face, there's not a thing that I would change 'cause you're amazing just the way you are.


Bruno Mars - Just The Way You Are

Lågt. Har sjunkit så jävla lågt på matten att det inte känns nåt alls. Jävlig sorgligt va? Äh, får fan jobba upp det. Så kommer inte kunna ägna min tid till bloggen nu, om jag inte skriver vill säga då. Har massa skolarbete att göra att det känns som om jag inte känner nåt alls. Låter skitkonstigt, men så är det helt enkelt.

Förutom att plugget tar över och det blir tråkigt att läsa här så har det faktiskt inte hänt nåt hysteriskt. Håller på att rensa datorn lite, för över saker till hårddisken.

Var förresten skitnära att komma försent till skolan idag. Missade 44-bussen, såg den åka vid 42 men orkade inte springa efter den eftersom att jag trodde att en buss skulle komma efter den, alltså 44-bussen. Men hade fel. Så fick stå och vänta där till 57, sen kom den. Snacka om att man inte kan lite på bussar.

You cannot run away from yourself, you're always right behind you.


Sitter här och grinar över en serie nu! Okej, gör inte det, men det känns som det! xD Fyfan, den är såå bra! Det är en japansk serie och japaner är lite konstiga utav sig, men det gillar jag ju bara ^^ Ska fortsätta se klart serien nu, sen måste jag nog ta och plugga. Har bara suttit och stirrat på tv medan pappa städade huset. Själv orkade jag inte röra ett finger.

Karma's only a bitch if you are, you know.


Slapp och seg dag idag, precis vad jag behöver! Har bara varit vid datorn, hjälpt mamma och ska även baka snart. Mamma bad mig att baka äppelpaj för vår äppelträd har precis slagts ut och alla äpplen som hänger där håller på att ramla ner. Många av äpplena har redan gjort det, så mamma stack ut och plockade in de resternade och bad mig att fixa äppelpaj. Great. Ska se om det finns vanlijsås, annars måste man nog be brorsan köpa det när han ändå är ute på stan.

Hösten verkar komma på riktigt nu och min garderob är tom! Har inga höstkläder alls.. måste verkligen köpa in. Får göra det under de kommande månaderna. Vill ha såna stickade, mysiga tröjor, halsduk och mössa. Soo cozy!

Linda najsar/bajsar this month last month - Sept.

Euw.. har totalt glömt bort Najs/bajs. Så här kommer en. Najsar/bajsar för förra månaden, sept.

- Min underbara käängor! Gotta love them, for reaal! ♥
- Middagen med tjejerna :) Tack för den girls!


- Mina fötter! :O
Har fortfarande ont i fötterna sen orienteringen.. :'/
- Skolan. Okej, det är en jättebra skola, förutom att den käkar upp mitt sociala liv..

Dinner at Kungshallen with the best girls eeveer!


Think with your head, act with your heart, fellas!


En snabb besök i Väster med M.T idag gick väl bra. Vi snackade med några lärare och blev även bjudna på lite fika (A) Käkade lunch där också och så deltog vi på C.E's engelska lektion med 8:orna. Hon ville berätta lite om hur vi hade det och så. M.T berättade typ allt, verkade som om hon skrämde dem lite mycket. HAHAH! Äh, de behöver bli skrämda va!

Efter det blev det en tur i centrum på jakt efter snygga ringar. Gosh.. hittade en som jag skulle kunna köpa, om den lite sved som fan i plånboken.. -.-' När klockan närmade sig så stack jag till ögonläkaren, sedan gick jag runt i centrum ensam igen tills det var dags att åka till en kompis och plugga. Fyfan, han har vääärlden sötaste hund! ♥ Gotta love heer! ♥♥
Satt och pluggade där att jag glömde bort tiden tills J.P ringde och frågade var jag var. Så det blev att knalla in till stan och möta upp tjejerna och käka på kungshallen. Middagen på kungshallen blev en mixtallrik, fyfan vad gött!
När alla hade fått nåt i magen började flummet! ( Hur stavas det egentligen? )

RSS 2.0