You can't help but turn them heads. Knockin' them dead. Dropping like flies around you. If I get your body close not letting go.


Jason Derulo - It Girl
Låten börjar 0.11 för er som tror att det inte kommer spelas ^^
Är lite lagom stressad nu.. Dels för att jag måste plugga med natur för jag fattar typ nada. Eller okej, jag fattar, men måste se om jag fattar utan läraren där liksom. Natur är roligt tills matten kommer in i bilden. Då blir det extremt tråkigt! Förutom det måste jag också laga middagen. Just nu ligger potatisen inne i ugnen och chillar för fullt. Medan jag väntar ska jag ta och försöka lista ut vad jag ska handla till middagen imorgon.

I worry too much about little things


Kommer ihåg när solen var framme och värmde, fyfan.. kändes som igår. Dumma väder, måste det alltid regna när jag INTE har en paraply?! Ja, nuförtiden brukar jag bära med mig ett paraply, just in case liksom och idag skippade jagd et för jag trodde inte att det skulle regna. Men så gjorde det. Så där sprang jag så fort jag kunde till bussen utan att bli genomvåt, fast det hjälpte inte så värst mycket.. Anyhow, M.B kom hit en sväng and aaaaaaah! Long time no see liksom! :D Fyfan, kändes som år fast det bara var några veckor. Shit, undra hur det blir när man inte träffas på åratal? :O Läskigt.. Måste boka in en tid hos henne for the girl-talk. Ja, hon är alltid upptagen..

Leopard print sweater, braided belt, SWAG ring and a leaf ring.


&& things will just happen so it can fuck your moment once in a while.


300:-... det svider som fan och jag är arg och irriterad. Åååh, så mycket kostade det att fixa till mitt skydd till iphonen. Det första som kostar 200:- gick åt helvete! SU* K*K!! Sen idag köpte jag tre st andra för 100:-, dock är de av sämre kvalité. Men orkar verkligen inte bry mig längre, ta bara det första billigast från och med nu! Nej, ska dra och laga mat, blir så frustrerad...

Feelings changes - memories don't


Har spelat alfapet hela dagen idag på iphonen mot brorsan och damn, det är beroende framkallande! Även om man måste tänka som fan, men roligt är det ^^ Därför har jag inte orkat röra på mig idag. Får ta igen det den här veckan och köra åt alla dagar. Det kommer bli asjobbigt! Frågan är, kommer jag klara det? :O Återstår att se. Sitter iallafall här med nymålade naglar. Tror att de har torkat, är dock inte säker.. fan, jag som vill duscha nu...

Every part in my heart I'm giving out. Every song on my lips I'm singing out. Any fear in my soul I'm letting go.


Taio Cruz - Telling The World
Den här låten var med i Rio, gotta loove!
Ligger halft på sängen och på stolen just nu, visst är jag grym? Yea, typ.. Anyhow, köpte plastskyddet till Iphonen igår och den är på, dock är jag inte nöjd alls. Det lyckades komma massa skit under. Är skitsur, men vad ska jag göra? ;S Gaaah! Vill bara riva bort det... :'( Får se hur det blir efter några timmar, får ju inte använda den i tolv timmar nu..

From a boring, big t-shirt to a chill, nice basket shirt


Passade på att fixa om brorsans tröja som jag snodde och gjorde om den. Och den är superstor för mig, fast det gör inget. Det är bara skönt ^^ Lätt och enkelt! Kommer förmodligen att bära en banduea under för det visar väääldigt mycket.

Some days you gotta seek inspiration, other days it seeks you.


Äppelkakan igår! Äckligt god, dock borde den ha stått i ugnen yttligare fem-tio min till tycker jag. Men, det kommer bli flera äppelkakor nu eftersom att äppelträdet erbjuder det där ute. ^^
Vädret är göött så ska nog ut snart och njuta lite! Var vet jag inte, men det blir förmodligen uppe på taket om solen är så stark. Om inte blir det att hitta på nåt. Måste för övrigt köpa en kalender också.. damn, jag som trodde att jag kunde använda min Iphone till skolan, men ah.. Det är jobbigt så kör old style.

Rio


Textkälla & bildkälla.

HANDLING;
På sina äventyr stiftar Blu bekantskap med den färggranne Rafael som känner djungeln som sin egen bakficka, sångfåglarna Nico och Pedro som har lite olika musikaliska tolkningar på vad det innebär att vara en sångfågel, den vackra, vilda Jewel samt djungelns mest osannolika invånare; Bulldogen Luiz som förstår att det inte är snällt att äta upp sina fågelvänner men ibland vattnas det ändå i munnen på honom.

ÅSIKT;
Underbar film!! Rekommenderas till precis alla! Härlig musik och massa skoj samtidigt allvar, eller ja, inte döödsallvar, men allvar ^^ Och sååå söööta fåglar! Shiit, vill ha en hem (A) Finns egentligen inget dåligt med den tycker jag! Tycker också att amineringen förbättras med åren så det är ju också roligt att se, jag som äälskar det! :) 10/10 av mig! :)

What if i told you that you take up the most space in my brain


Gotta looove Iphone 4! Så snygga bilder! Denna togs när jag var och väntade på bussen imorse. Opps.. det här inlägget skulle skrivas för två timmar sen men middagen avbröt hela processen.. Nåja, ska strax ta och kolla på film med en nybakad äppelkaka. Hmm, hoppas att den är god också, första gången sen ser bra ut.

Pink polka dot shirt, cherry necklace and lovely rings


I can see what you can't see and I not gonna tell you what I see because you have to see it yourself.


Förutom att jag sitter i terassen och käkar min goda mellis på länge så har dagen inte varit på top. Det började med att jag INTE hade japanska idag på morgonen. Alltså åååh, asjobbigt! Kunde liksom sova en timme till istället för att sitta i datasalen och gå runt i området i en timme... -.-' Sen på tuben var det en skarrig man som kollade in våra väskor. Ja, jag är rätt så säker på att han gjorde det för han liksom gick och stirrade ner dem eftersom att han kollade ner vid höften på mig typ. Ja, axelbandet är typ för lång för lilla mig.. :(

She push people away when all she really wants is someone to hug her and tell her it's okay.

Det växer både persikor och äpplen hos mig att vi inte hinner äta upp allt. Gaalet mycket! :O Måste baka nåt på fredag eller nåt bara för att äta upp frukten, dock vet jag inte vad jag ska göra med persikorna.. Hm.. det återstår att se! Ska alldeles strax ta och träna lite, men först blir det chill och förhoppningsvis läsning i geografiboken.. -.-'

Brown leather braided belt, dark creamy cardigan and rings


Bilderna är verkligen inte rättvisa! De ger ju två olika färger ;S Men färgen är väl en mörk krämig färg, lutar mer åt rosa blandad med lila.. ååh, vet inte vad färgen heter.

Don't be afraid of death, be afraid of an unlived life.


Såja, nu har jag äntligen lämnat in min lapp angående sommarjobbslönen och lönen kommer nästa månad! YES, i'm rich!! Or not.. Nej, men har tänkt att spara till en resa senare, men vi får se hur bra det går. Andra dan i skolan och jag har redan en liten "läxa" inom min grupp.. suck. Svider lite, dock så tröstade jag det med att fika lite. Alla som känner mig vet att jag inte gillar att äta ute inklusiv att fika. Why? Joo, för jag sparar varenda öre till att shoppa istället för att äta upp pengarna. Det är liksom så jag fungerar (A) Är ni samma sak eller tvärtom?

’m here without you baby but your still on my lonely mind. I think about you baby and I dream about you all the time.

3 Doors Down - Here Without You (Boyce Avenue acoustic cover)
Åååhh, hur kan man sjunga så braa??? Dör lite inombords.. Sitter iallafall och skriver ner en filmlista till P.H. Passar på att göra det nu när jag har tid. Hoppas också bara att hon gillar filmerna, annars har hon en dålig smak!! Hehhe, neee, man får tycka olika (A)

White polka dots with light pink base.


Är inne i en ny period nu, nämligen prickigt och randigt! Guuud, såå fint! Har aldrig varit förtjust i prickigt förrän för nån dag sen. Så snööööggt!

Ruffled shirt, imitation leather jacket and a super cute bracelet.


Första skoldagen och jag såg ut såhär. Söt och enkelt ^^ Alltså när jag satt och lyssnade på läraren så slog det mig att skolan verkligen började igen. Åååh, guud! Läxor och plugg! Asroligt liv man har ibland, men som tur kan jag ta det lugnt nu, eller ja förtillfället iallafall.

Trust? Well years to earn and seconds to break.


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, vill bara kissa på mig! Är såå kissnödig, men kan inte gåå! :O Nu tänker ni säkert; Varför inte? Gå bara.. -.- Va inte jobbig.. HHAHA, men kan inte för har målat naglarna och de är inte torra ännu...  Fan.. dör lite här.. Har oxå hunnit att klippa topparna lite. Det var på tiden alltså, har inte klippt mig på jag vet inte hur längesen det var! Åh well, är det skola imorgon så måste man se lite fräschare ut. Eller ja, göra så gott man kan liksom (A)

Everybody tells me I should walk away, but nothin’ ever felt like this.

Blush ft Snoop dogg - Undivided
Skulle skriva denna inlägg för en timme sen, men tyvärr blev jag tvungen att hämta mammi från en fest. Första gången som jag kör i mörkret och måste säga att det är lite svårt. Var många gånger nära att ta fel väg, heheh! Men det gick bra iallafall, för varje gång jag var nära på att ta fel så skrek pappa som en galning. Typisk pappa.. -.-'

Two "Mimmi tops" and silver rings


"Mimmi top" från Ginatricot och så silver ringar från HM. Det blev lite shopping idag och kände faktiskt en liten skuldkänsla.. Ååh, suck. ;S Får inte köpa mer på läänge nu! Och den här gången menar jag allvar. Om jag nu ska köpa får de bli med mina egna pengar. Har man sommarjobb har man. ^^

But I always say, one's company, two's crowd and three's a party.


Ikväll blev det fika med tjejerna mina! & det var lika mysigt/roligt/bäst som alltid! LOVE YOU! ♥ Till fikat blev det tårta, äppelkaka och kärleksmums och det bästa var att jag inte gjorde ett skit av det! Eller ja, jag gjorde fruktsalladen/bärsalladen. Hheheeh, lat tjeje efter jobbet, hhmh! Sedan blev det film, som alltid ;) På köpet fick jag också massa snygga kläder från P.H. AAAHH, gotta loooove clothes!

Swag ring - better pic


Nu finns SWAG ringen inne på hm's sida! Bättre bild också. ;) Sa jag tidigare att jag inte visste vilken jag skulle ta, men det blev som sagt den guldiga. ;) SWAG or whhhaat?! ;)

But baby come and give it to me, cause I can tell by the way that you move.


Keri Hilson ft Nelly - Lose controll
Hämtade med mig några muffisar som mamma & pappa sa att jag skulle baka som tack or something like that.
Mamma; Ahh! Nu har du bakat rulltårta till syskonen! Nu kan du baka till gamlingarna också!
Jag; Hehhe.. mm..
Pappa; Jaa, precis!
Jag; Men varför? Måste jag?.. >.<'
Pappa & mamma; Jaaa! Artig, artig!
Hahha, typisk dem! xD Men dem blev glada! (: Och nu när jag ska sluta jobba så börjar äntligen ALLA gamlingarna snacka med mig.. -.-'

If you don't want anyone to find out, don't do it.


Nu har jag också köpt skal till den, fast måste också köpa skydd till displayen. Det kommer nog i veckan, får vi hoppas! Håller sakta på att lära mig om iphonen trots att jag har haft två st innan. Okej, JAG har inte haft, utan pappa och brorsan, men you get it! Det är iallafall två dagar kvar av mitt sommarjobb och det känns lite sorglig, men samtidigt en lättnad. Dels för att jag inte gör ett skit, eller jag gör inget ansträngande anser jag, och dels för att jag inte orkar lyssna på dem.. hehhe xD Ond jag är.. :(

Girls give boys code-names so they never know we're talking about them.


Ligger just nu på Davids säng och chillar galet. Fast snart måste jag röra rumpan för att duscha. Bläää... Har letat efter skal till min iphone och hittade ingen i min smak.. men måste köpa en nu som jag kan använda innan jag skapar massa repor and stuff xD And ocf ett rosa skal! :)

Ring bowl


Min nya ringskål! Eller ja.. har haft den ett bra tag nu. Innan hade jag en annan cylinder formad skål, men alla ringar fick inta plats så impulsköpte denna. Awesome huh?!? Och det bästa av allt, den kostar bara 20:-! Hiihi, blir alltid lika glad över billiga saker x) Och jag vet, ljuset är asdålig! -.-'... Måste hitta en annan plats att fota känner jag, mitt rum duger tydligen inte..

Simple bun with a braid at the side and a purple flower


En enkel bulle med en fläta på sidan och en blomma som dekration. Superlätt och fint att bära. Man kan ju ta bort blomman för en mer vardaglig look, fast föredrar att ha blommor i håret. Håret blir mer synligare då än allt annat. ;)

Iphone 4 white is mine now!


Iphone white 4 är min nu! Yeeyy! :D Dock kommer det ta några dagar innan jag kan börja använda den eftersom att jag glömde ta med mig min gamla mobil.. men alltså dahh! Hur ska jag veta att jag behöver den? -.-' Hehhe, dum ibland man kan vara, men whatääver!

Some people are meant to fall in love with each other, but not meant to be together.


we♥it.com

ÅÅÅååååhhh, varje gång jag ser så underbara pastell bilder så ryser jag! Såå underbara. Vill bara ut och fota såna underbara bilder, men ja.. har inte riktigt den färdigheten och redskapen ännu så det får vänta.
Idag får vi se om min Iphone kommer hem till mig idag. Det är inte säkert för pappsen han är lite borta ibland. Och måste också säga att vi har köpt yttligare två plantor! Björnbär! :) Fyfan, vi kommer ha vääärsta bärlandet i sommar, nästa år då. Kommer plocka och baka som en gaalning!

"You're never too old to set another a goal or a dream new dream..." - C.S Lewis


Efter middagen blir det fika! Jag har redan förberett det som ni kan se och kunde verkligen inte motstå fram att smaka en bit. Måste bara påpeka, fyyyfan vad goott!! Smakade dock bara hallon rulltårtan och den var supergod! Och mamma vill att jag ska baka åt gamlingarna.. Öhm.. får se ^^

A braided bun with a blue fabric in it and a nice, blue flower.


Ja, har uppklippt hår, det är därför det finns massa hår som sticker ut från bullen. Ska ända snart klippa mig igen inför det nya skolåret. Då kommer det bara med hår som sticker ut när jag flätar mig ^^

Laughing so hard, no noise coming out so you sitting there and clapping you hands like a retard seal.


Jag är sååååå trött! Helt onödigt att säga det, men jag är onödig ibland. Hoohho. Åh, skulle träna idag men orkade verkligen inte. Känner att jag håller på att bli sjuk eller nåt. I morse så var jag helt svettig och halsen kändes verkligen skör. Så det blev att ta en alvedon innan jobbet och hålla ut. Hoppas verkligen att jag INTE blir sjuk. Orkar inte. Funderar dock på at t

Cute summer half updo with braids


En härlig sommarfrisyr som är lätt att göra och fint att bära. Passar till vardags, men även till fester. Ta bort hår accessoarerna och du får en vardagslook. Lägg till hår accessoarerna och du får en festlig look.

Sharpay's fabulous adventure


Bilder - google.se / Text - filmtipet.se

HANDLING;

Sharpay Evans reser till New York där hon har fått möjlighet att göra en audition för "The Girls best friend" men det går inte riktigt som hon hade tänkt sig.

ÅSIKT;
Jag tycker att filmen var helt okej faktiskt. Hahha, roligt att de gör en film efter alla High school musical filmerna. ^^ Finns inte så mycket mer att säga egentligen. Man kunde förvänta sig vad som skulle hända, men jag antar att disney filmer är så. Rekommenderas till alla barn! 5/10 får den av mig för att jag tyckte att den saknade spänning.

Owling - because planking is so last month


Zazzle.se

Läste idag på Metro en artikel som handlade om Owling. Det är den nya trenden sägs det, istället för planking. Planking är nu att man ska hitta så konstiga ställen att ligga på magen, helt rak och sedan ta foto och ladda upp det på fb eller andra sajter. Något som jag inte har testat och inte ska heller. Fast owling däremot, hahah! Verkar så himla roligt. Det går ut på att man sitter på huk med armarna hängande bredvid. Sedan ska man titta ut i ingenstans samtidigt som munnen ska formas och bli så liten som möjligt så man ser ut som en uggla. HHAHA, asroligt! Ska testa det nån gång ^^



It made me raise my game, and I'm still rising, I'm still rising yeah

Jessie J - Who's Laughing Now
Det var ett tag sen jag höll på med teorin så sitter här och håller på med det. Skippar träningen idag. Har nämligen bestämt mig att träna varannnan dag så jag slipper tvätta håret så ofta. Det är ju inte bra att tvätta håret hela tiden som jag ibland gör.. men kan inte rå för det! Älskar känslan av nytvättat hår ^^ Ojuste, på tal om hår, kommer ni ihåg mitt experiment om att INTE tvätta håret VARJE DAG? ^^ Ja, man kan säga att jag lyckades, fast samtidigt inte, hehhe.

Sometimes we forget about the reality when we are up in the sky.


Ruutan tuuutan! Hehhe! Så heter en dam/tant där på boendet. Eller ja, hon heter Ruth, men personalen kallar henne rutan tutan för då ler hon som fan. Så jag har också börjat med det och hon blir lika glad varje gång. På tal om henne så  fyller hon faktiskt år idag. GRATTIS! :D Har sjungit så jävla mycket att jag är lite öm om halsen. ÖÖVERDRIVER, men seriöst.. har lite ont i halsen. :S

Suddenly gold just spoke to me and silver didn't care about it at all.


GAAH! Blir galen! Vill också ha en sån tung guldklocka! HAHHA, i know, är en silver människa, men daamn! Ser ju såå sexigt ut och sp jävla coolt på en och samma gång. Får se när jag köper en. Stora klockor passa inte mig. Har en sån himla smal handled att det ser bara konstigt ut. Ser ut som om handen sjunker ner till marken för att den är så stor och kanske tillochmed tung. Fast ja, får se som sagt.

Love is like falling asleep in class. You're not supposed to, but you did.


Det har baara regnat idag! Alltså bokstavligen talat.. regn, regn, regn och återigen REGN. Så det blev 6-kamp idag på jobbet. Jag höll i basketen och det var rätt okej. Folk kommer och kastar i korgen, ya you know. Anyway slutade tre dag eftersom att jag var så duktig (A) Jag menar, vem fan snackar i mobil på jobbet? ;S Om det inte är superviktigt, men hello? Nåja, det blev iallafall att gå runt i centrum och fiska med mig hem ett halsband. JAG VET! OMG, jag måste sluta! :O När skolan är igång igen så kommer jag inte ha tid att gå runt och kolla, så det så! xD

What doesn't kill you makes you wish it did.


Ååååh, ni anar inte hur sockersugen jag är! :O Fast så grym som jag är så kan jag faktiskt stå emot! Och har gjort det idag, det var jävligt svårt, men jag klarade det. Först var det på jobbet när de fikade. Alltså det låg chokladrulltårta framme och gissa om jag började dregla? -.-' Som en jeffla åsna kan jag säga. Fast åt jag? Nopp! I didn't! & efter middag satt David med glass och åt, direkt från paketet and guess what? Jag dreglade igen! Fast åt jag? Nopp! Hahha, visst är jag grym? ^^ Eller ah, ska frossa i mig på fredag, lördag & kanske söndag (A) Som en belöning ^^

SWAG ring


Det var inte meningen att köpa en ring idag! Eller jo, det var det, men inte den här snyggingen! HAHA! Alltså såg den sen ja ba; Hm.. den ser cool ut. Får se hur den ser ut på då! & så sätter man på den på pekfingret och vips så for den hem med mig. Jag kan liksom inte rå för det! xD Skulle egentligen köpa några andra smala ringar, men ääh. Den här är ju så mycket coolare! :) Fast fick lite ångest över vilken jag skulle ta, guld eller silver. Men till slut blev det guld - as you can see.

Two exactly the same watches, two different prices.. it hurts, that's all..


You are just a memory. A memory that I never will forget.


HEMMA! :D Hahha, så brukade man skrika ut varje gång man kom hem när man var lite. Jag gjorde det iallafall, skrek; JAG ÄR HEMMAAA!! Och så gick man runt med sina korta ben man har för att se vem som var hemma. Fina tider det! Sitter här och chillar samtidigt som musiken strömmar ut ur högtalarna. Fast borde nog fixa min underkläder.. de får knappt plats i lådan längre. ;S

She just want to be somebody's first choice just once.


ÅÅngeeest! Sönndag, vilket innebär att det är två veckor kvar till skolan, vilket leder till det vanliga som leder till inget liv. Gaaah! xD Äh, jag överlever... tror jag. If i'm not.. well, då är det synd ^^ Nääääj, ska sluta snacka om det. Ligger nu i sängen och chillar laget. Har verkligen ingen lust att träna idag, även om jag borde göra det.. Fan vad jobbigt.. Ska nog skippa det och så få jag ersätta det med att äta mindre sött. Ja, det får jag göra! Istället blir det att ta hand om naglarna och plugga teori. Kaaanske film också.. det återstår att se.

Everyone do not fit in converse..


Hade tänkt att köpa de conversen som är överst, men när jag provade dem så passade den inte mig. Själva storleken var bra, eller sådär, men modellen fick mina fötter att se ut som clownfötter! ;S Då testade jag dem undre och den var lite bättre! :) Fast damn,  jag som ville ha dem övre.. Var värsta glad när jag provade dem, sen så blev det liksom jaha.. nu har man clownfötter.. Nåja, man kan inte få allt i livet. Egentligen ville Lisa ha den nedre och jag dem övre, men det blev tvärtom ^^

It's not how your life is, it's how you live it.


Uzzt, uuutz!! Vi har skaffat oss blåbär och svarta vinbär idag! Snacka om lycka! :D Och inte vilka blåbär som helst, amerikanska blåbär! MUUMS! Pappa håller just nu på att plantera ner plantorna och vi räknar med att få fina bär till nästa sommar. Fyfan vad roligt det kommer bli att baka då! :)

Brown pearl necklace with a denim bow and a creamy brown jersey.


Längesen jag visade upp OODT. Fast ingen bry ju sig så why show liksom? ^^ Nej, men det är en rolig grej. hiihi! Anyway, halsbandet gjorde så att min tröja blev smutsig! Blev fett ledsen.. såg det när vi var i centrum idag. En fett stor svart fläck! Trodde det var bilolja eller nåt för det var sladdigt och kolsvart, men det visade sig komma från mitt halsband. Snacka om otur much? -.-' Letade desperat efter en ny tröja och som alltid ska min storlek inte finnas. Så fick gå runt som en tönt med en stor fet fläck. Anyhow, har tvättat tröjan nu fast allt gick inte bort.. är fett ledsen.. :'(

Beastly


Bildkälla & textkälla.

HANDLING;
En modern berättelse om "Skönheten och Odjuret" där en tonåring från New York blir förtrollad till ett äckligt monster för att finna kärleken.

ÅSIKT;
Först var jag lite skeptiskt till hur filmen skulle vara. Om den skulle suga balle eller inte. Men den överträffade mina förväntningar. Filmen var lite udda, men bra! Jag som älskar disney, och budskapet, sååå fint! :) Eller är det bara jag? ^^ Nåja, rekommenderas till alla, speciellt de som gillar ny modern av det gamla. Den får en 8/10 av mig!

Do you remember the good old days? Because I know I do.


Kände att jag och syskonen förtjänade att äta lite gott så det blev frukt & bär med choklad! Så jädrans gott och enkelt att göra också för den delen. Tycker att alla ska prova att göra det. Tar inte så långt tid och det är dessutom nyttigt och bra. Bortsett från chokladen dårå. Efter det satt vi och snackade gamla minnen. Fyfan, vad man minns lite, fast samtidigt inte. Stackars Lisa som föddes sist, hon kom ju inte med i bilden, hahah!

Waiting gets you no where, so move you butt and make something happen.


YEEEES! Har blivit broooown! Från vitchoklad till mjölkchoklad på en dag, härligt! Eller ja, nu överdriver jag en aning, men färg har jag fått! Och solade bara i en timme or so! ^^ Hiih, fast får jobba på brännan lite fast det lär ju dröja ett tag. Och måste också säga att jag solade UTAN solspray så det kanske därför jag fick färg så snabbt. Man ska ju egentligen ha skydd, vill ju inte ha hudcancer precis.. ;S

Cry as hard as you want to, but just make sure that when you’re finished, you never cry for the same reason again.


I måndags började jag min träningen igen efter ett uppehåll i hela Juli. Det känns lite trögt att börja igen och så kommer det förmodligen att bli nu i början. Skippade också dagens pass. Är för lat idag. Och att undvika go saker är inte helt lätt när man blir erbjuden på jobbet. Alltid nåt i vägen. Men imorgon är det fredag! Skönt!! Fast neej.. det är det ju inte. Det innebär bara närmare skolstarten.. fyfan. Tvåan. Känner mig inte störst, men större känner jag mig iallafall.

Nailpolish from London


Alla nagellack som kom med från London. Köpte också lösnaglar, såna vanliga fransk manikyr. Ja, passar alltid på att handla nagellack när jag ser dem för man vet aldrig när man ser dem igen ^^ Å andra sidan behöver jag inga mer för förvaringen räcker inte till längre... igen! :O

Najs/bajs this month - Juli 2011


- London! Det var härligt och spontant.
- Hotellet i London. Asbra! Synd att vi inte hann ta ett dopp i poolen, men ett bad hann vi med.
- Övningskörningen. Trots att det går lite segt nu så går det ändå framåt. Sakta och säkert. 

- Vädret! Det har inte varit bra alla gånger.
- Min bok jag håller på att läsa. Den är inte lika bra som jag ahde förväntat mig.. Den första delen var absolut bäst!
-

Rings from London


Mina ringar från London som jag köpte hem! Lovely lovely! :) Ville köpa mer men hittade inga mer som jag gillade, men ääsch. ^^ Ojuste, var med på Forever21 öppningen i London! Jaa, de hader premiär och det var fullpackad! Lyckades komma in, men damn! Soo much people! Köpte tyvärr inget där pga alla människor, men äh. Det var roligt att kika in iallafall. urfina saker i think! :)

'cause you'll born alone and die alone but in some cases it will be different.


Jag ska inte börja klaga nu, men damn! Det är fan stekhett ute! Det är inte så roligt att sitta dagarna ute med upprullade jeans och en fett t-shirt på jobbet när man kan ligga och sola med bikini och försöka få färg.. Nåja ska man jobba måste man offra lite saker. Dessutom blir ju plånboken tyngre sen också. Så ett stort plus där! Ska ta och ta vara på solen nu när den är uppe. Man vet aldrig vad det blir för väder imorgon.

Two high heels from London


Gaahh! Lyckades fånga upp dessa snyggingar i London. Det är vårt att hitta skor i min storlek, alla är ju sluut! :O Typiskt att alla ska ha storlek 37.. -.-' Fanns massor 38:or där.. ibland önskar jag att jag hade storlek 38.. Nåja, gillar mina små, smala fötter ändå. ^^

Anyone can make happy by going something special. But only someone cam make you make without doing something.


Mitt halsband från London. Sjuuktsöt! Dock är ögat cp, men det finns inte mycket att göra åt det liksom.
Solen har varit uppe i varv idag så vi passade på att gå långpromenader och njuta av vädret. Fick också lov att diska idag och det kommer jag fortsätta att göra framöver nu på jobbet. Men så jobbigt är det inte faktiskt. Nu blir det lite serie innan middagen, men först nyheter! ;)

Shopping from London 2011

Tror att det var alla plagg.. orkar inte ta bilder på EXAKT allt. Så det får räcka ^^ Köpte också massa andra saker såsom smycken, speciellt ringar. Crazy about rings! ♥ Ett par örhängen, ett halsband, nagellack och massa andra skönhetsprodukter/smink. && den citron-aktiga plagget är en storlek för liten mig för Lisa slängde in den i korgen utan att titta så ska nog ge bort när vi åker till Kina. Om vi nu gör det snart, finns så mycket kvar att fixa hemma.

Starbucks in my heart...


hello! kom hem för två timmar sen och jag känner mig riktigt trött. har inte gjort ett piss idag egentligen. första jobbdagen och den har varit mer än chill. har suttit och kollat på tv, gått på promenader och lyssnat när de sjöng massa sånger. inte så himla farligt, förutom att jag gäspade fyra-fem gånger under tiden de sjöng. förutom det så är jag riktigt sugen på en starbucks, men fan att sverige inte har här! :O nej, ska ner och fixa kläder. klädkorgen är mer än full!

RSS 2.0