So dance, dance like it's your last, last night of your life, life


Världens skakigaste bild, men det är fan svårt att ta bild på sina egna fingrar.. -.-' Men ja, som ni ser är naglarna klara för nyår och så är det resten kvar! It's gonna be awesome! Nu laddas bara Iphonen, kameran och så ska jag packa ner lite saker till J.P och fixa mig där med tjejerna. Fast först ska jag äta årets sista middag med familjen min. ♥ Allt jag har att säga nu är GOTT NYTT ÅR! PARTY SAFE AND SMILE LIKE NEVER BEFORE! :D

Usher - DJ Got Us Fallin' In Love ft. Pitbull

A smile is the best make-up any girl can wear.


Bild i repris men det får duga!
Har kollat klart FEM Harry Potter filmer och har two more to go! Then I'm done with that movie. Måste säga att Harry Potter är helt okej, iiibland lite för överdriven. Nåja, har hunnit sova lite på brorsans säng, ätit årets sista sushi och sen har jag inte gjort så mycket mer. Det som står på listan är väl duscha, fixa naglarna och kanske film? Eller nej, det blir nog lite YT. Kanske ska testa att göra min sminkning som jag ska bära imorgon? Eller?...

Two gold rings


Dessa två ringar är mitt sista köp för iår! Tänk er att det är nyårsafton imorgon! :) Wiie! Party bitches!! Hell to the yeeah! Men idag blir det chill. Nu blir det lite Harry Potter! :)

Nice dark pinkish knitted shirt from HM


Nu har säkert märkt att bilderna har varit keeffa på sistonde (inte de två senaste kanske, men resten) men har liksom tappat fotosuget. Vet inte varför men jag tror att det beror på att ingen vill stå modell för mig.. :/ Well what to do? Får hitta på nåt sätt att skaffa tillbaka den. Shopping med David idag, precis som planerat och kom hem med ett plagg och lite andra småsaker. Ni har säkert redan märkt att jag är inne på min stick-period? Well, I'm ^^,  Har iallafall precis druckit upp téet och sitter och lekar lite på photoshop. Håller på att fixa en sak till brorsan, that's why. Annars var det planerat att kolla på ännu en Harry Potter film men nu är klockan så mycket. Vill inte vända på dygnet helt.

Three new nail polishes.


Igår kunde jag inte motstå att köpa hem dessa tre nagellack från Vera Moda. Tre för 80:- typ, awesomeness! Ville verkligen ha den guldiga till nyår och att köpa en nagellack vara bara dumt så tog tre st istället.

Idag skulle jag egentligen ut och shoppa lite med David men foten min gör så jävla ont. Vet inte riktigt vad jag har gjort, men jag kan ha sträckt den... Sucks ass alltså! Får hoppas på att det går över innan nyår för jag kommer att ha på min klackar oavsett smärta eller inte. Så idag blir det vila med lite film tänkte jag. (:

Because I'm not the kind of girl that guys fall on love with.

Sitter med handduken i håret och håller på att fixa mig. Ska alldeles snart ut och fira en sen födelsedag sedan blir det hem till M.B för lite trevligheter. Förövrigt slår vinden hårt emot oss och det ser ut som Thailand har varit i vår bakgård, med andra ord, KAAOS! Nåja, ska fortsätta fixa mig!

Mellandagsrea shopping 2011


Idag blev det shopping för hela slanten! Har äntligen införskaffat mig mina efterlängtade koftor. Blev så jävla glad när jag såg de på tre att jag var tvungen att slå till! Hahha, efter att jag hade köpt dem försatte jag att kolla på ännu mer koftor men M.T lyckades stoppa mig från att köpa ^^ Bilderna är inte rättvisa förresten. Plånboken är mer vinröd än vad bilden visar och den andra koftan är typ mer gammeldagsvit. Kanske med en grön underton...  Får se om det blir mer shopping på onsdag då jag ska dra ut med David för lite shopping. :)

& we start to appreciate what we have when we haven't seen it for a while.


Juldagen spenderades hemma hos kussen i E-tuna med andra kusinerna och kompisarna som man inte sett på 100000 år. Så det var asroligt! Träffade på min kusin som jag inte har sett sen jag vet inte hur liten jag var. Och så bjöds på mat och julklappsutdelning. And guess what I got!? HHAHA, fick typ den tyngsta julklappen där, tillsammans med en annan snubbe som fick precis som jag och det var en sandwich maker! Helt sick! HAHHA, nu tänker ni säkert.. vafan ska du ha den till? And all I can say, you don't got a sandwich maker for Christmas! XD GOO JUUL OCH GOOD NATT!

When.I.Read. Stuff. Like. This. The. Voice. In. My. Head. Takes. Pauses.


Iågr köpte pappa dess nötter och jag smakade dem igår och har blivit besatt av dem! :O Så goda att mumsa på så det blev en sväng till affären och köpa mer nätter men även mat. Ni anar inte hur mycket mat som finns just nu, alltså förvaringen räcker knappt till och frysen är proppfull. Jag som tänkte göra en dessert med glass och kaka, får se hur det blir. Annars känner jag mig en aning sjuk, halsen svider lite lätt och jag är trött efter att ha sovit typ 10 h.. Får hoppas på att jag INTE blir sjuk, om jag blir det är det farsans fel! -.-'

We're all in the same game, just different levels. Dealing with the same hell, just different devils.

Nu är det officiellt jullov för mig! Hallelujah movement! :D Det var faktiskt ganska onödigt att gå till skolan idag. Fick bara tillbaka våra engelska uppsats och julspexet iår var fett med keeeft! Den måste ha varit väldigt spontan för den var verkligen urdålig, har inget annat att tillägga. Efter julavslutningen blev det en sväng till stan för att köpa julklappar. Folk frågar alltid mig om jag firar jul och jag vet inte riktigt vad jag ska svara. Först och främst måste man identifiera ordet "fira" för mig för alla har ju olika uppfattningar om att fira jul. Jag köper julklappar till mina syskon men vi har ingen julgran. Vi äter jättemycket go mat hela familjen tillsammans men vi träffar inte hela feta släkten. Vi bakar lussebullar men vi julpyntar inte. Så ja, man kan väl säga att jag firar jul ändå. ;) Iallafall, kvällen spenderades med tjejerna hemma hos mig med chill och snacks. Tror att jag gick upp typ 5 kg..

Merry Christmas!


Inte för att bilden och titeln har något gemensamt men god jul på er folket! ♥ Idag är allt klart för denna termin! Fyfan, det känns både skönt och lite små jobbigt för att jag måste verkligen slita inför nästa termin för att må mina mål. Men nu är det jul och jag ska inte skriva om plugget! ÅÅH, så sköönt!! Ett välförtjänat jullov väntar nu på mig så träningen får vänta efter nyår. Because I going to chill as heeeell!

Sweet red coat even though the picture is in black and white.

Nu blir ni allt förvånade va! För någon dag sen klickade jag in mig på Kenzas blogg och såg denna snygga kappa! Jag döör, så jäävla fint och den satt som ett smack idag när jag testade den! HAHAH, jaa.. jag testade den idag. Kunde inte motstå, såg den hänga där så fint... Ååh, vill ha, vill ha, vill ha! Får se om jag köper den.. den ligger runt 500:- Det är väl inte så farligt? Eller? har redan två kappor.. men ja... Kenzas kappa är förresten röd och jag tänkte satsa på en svart, fast å andra sidan har jag en svart redan... Dilemma.. :O


I don’t play football but I’ve touched down pretty much all around the world, all around the world


Pitbull ft Chris Brown - International Love
Borde gå raka vägen hem efter skolan idag men var så jävla sugen på att gå runt och kolla kläder so I did! :) Kändes som om jag shoppade loss för jag hittade massa fint. Men lyckades hejdade mig och fick med mig en navyblue skjorta som känns som silkes och så enkla armband. Så nu är jag glad! Eller nej, humöret sjönk nyss när jag kom att tänka på att jag måste skriva klart min romananalys idag.. Better go now!

Three years of my life written in this blog


Tänk att det redan har gått tre år sen jag startade min blogg! Gaaah! Tiden går så fort! Vet inte hur länge till jag kommer att fortsätta, men det tar inte slut här inte! ;) Får se när det är dags att lägga av, men till dess, GRATTIS BLOGGIS! :)

And in another life I would be your girl. We keep all our promises, be us against the world.

Katy Perry - The One That Got Away
Snön har äntligen börja falla och vi får hoppas på att det blir en vit morgon, dock tror jag starkt på att det kommer bli slask.. Sitter här och försöker att skriva klart min romananalys men det går jävligt trögt att jag funderar på att ta och kolla på Harry Potter, andra filmen. Eller kanske pimpa upp mina korta naglar? Huh... får se..

Sticks and stones may break your bone, but word can hurt like hell. - Jeffree Star


Har inga fräscha bilder så det får bli en vinter bild från förra vintern :)

Idag ville jag ut och gå i stan för att röra på mig lite  sedan avsluta dagen med ännu en julbord, dock denna gång på IKEA ^^ Fast vädret gjorde så att jag tappade mitt humör och jag blev istället väldigt rastlös och började klänga på syskonen istället. Sedan blev det middag i IKEA som sagt och måste säga att julbordet där var en besvikelse. Tycker att skolan var så mycket bättre. Nåja, man kan inte få allt. Därefter blev det att kolla på Harry Potter! Jag vet, jag är asseg med "klassiska" filmer, but I can't heelp it! Men nu har jag äntligen sätt ettan och den var riktigt söt och bra. Nu återstår de resterande filmer...

Because food is my love on Christmas


Vilken dag det har varit. Ska försöka sammanfatta det hela, annars blir det jävligt mycket text..
Ingen japanska prov = irritation och lättnad. Julmys med klassen och jag var ett emo. Lunchen bestod av julbord och jag rullade ut från matsalen och sov sedan på en bänk. LYCKAD. FE provet gick som det gick och på matten garvade två klasskamrater åt mig för att jag verkade rolig när jag sa fan till ett tal som kom på nationella och jag fattade nada av det. Så ja, roliga och mindre roliga stunder! :) Och nu har jag bara en engelska läxa och romananalys att göra then I am done! :)

I skolan..

Sitter på japanska lektionen och har inget prov idag. Alltså jag som slet röven av mig! :S skitjobbigt.... Kunde pluggat mer på FE...


Remind yourself that it's okay to not be perfect.


Så skönt när morgondagen är över, alltså vid tre or so då är alla prov avklarade för denna termin! Puuuh! Fyfan, lycka! Ska fira med något riktigt smarrigt, eller ja.. vi får se. Vill gärna stoppa i mig en cupcake nu eller en glass-bull-tårta som Jamie Oliver gjorde på TV i tisdags. Fyyyfan! Den såg himmelsk god ut! Får ta och knåda ihop en själv snart känner jag! :) Nåja, nu måste jag prestrera så jag förtjänar alla godigheter (A)

Sometimes you just gotta be your own hero and save your own little heart. Because sometimes, the people you can't imagine living without can actually live without you.

ÅÅÅÅÅÅÅH, har ont i magen.. :( Fett jobbigt.. kanske borde jag lite te eller? Fast är inte hungrig eller sugen på att dricka något... Får hoppas på att det går över, gillar verkligen inte känslan över att ha ont i magen. Det gillar väl ingen? Anyhow, såg en dokumentärfilm på GEO idag om hur och varför man dödar foster som har kvinnligt kön i Indien. HEEMSK! :O Anledningen är att de är dyrare att uppfostra och blablabla. Men fyfan, hemsk ändå! Tänk om jag inte bodde i Sverige utan i Kina? Då skulle jag fan inte vara född pga enbarnspolicy.. :O Heeemsk!

Where shall I go? To the left where nothing's right or to the right where nothing's left.


Kan ni fatta att gräset fortfarande är lika grönt som i somras trots att det är december nu? Gaaaalet! I mitten av december snart och ingen snö, gött som fan! Fast vill ändå ha lite snö, en liiiten del av mig längtar efter att det faller snö så det blir riktigt mysstämning ^^ Men idag slutade jag redan vid tolv, fett med awesomeness! Dessutom har vi avklarat ett prov och två more to go and assignment to hand in. Sen är jag frii som en fååågel! Det tyngsta med proven är att de är på samma dag, shoot me now.. So yeah, happy life!

Screw this, I gonna sleep.


Lucia idag i skolan vid 8.00, tror ni att jag går när jag börjar 9.40 och kan sova istället för att kolla på Lucia? HHUH? You do the math.. Så det blev ingen lussebulle eller festis eller Lucia för min del idag, men mer sömn blev det däremot :) Och det gillas starkt! Missade däremot inte risgrynsgröt. Faan vad gott, synd att jag tog så lite men blev ändå skitmätt av det. Now back to work! ;)

Everything will be okay in the end, if it's not okay, it's not the end yet.

Måndag och jag sitter som vanligt och pluggar. Ja, har som sagt tre prov denna vecka och kommer bli så sjukt skönt när det är över! Men nu är det bara att plugga och hålla ut, kan jag det här. Det här är typ mitt liv just nu.. -.-' Vill bara säga att uppdateringen kommer bli lite svajigt men ska försöka att skriva nåt när jag tar pauser. Inte för jag skriver nåt speciellt, men ja.. För er som läser kanske gillar det :) Eller inte... Och ja, har total brist på bilder så det kommer bli bildlösa inlägg now and then. ;)

A new plat iron - GA.MA cp1 ceramic


Har införskaffat mig en ny plattång eftersom att Lisa tog sönder min, remember? Anyway! Såg GA.MA's plattång på rea hos Media Market så kuta dit efter skolan för att köpa upp den. Den sägs vara en av de bästa plattängerna, det återstår att se. ;) Ska däremot aldrig köpa plattång från OBH Nordica. Säämst enligt mig. Kanske beror det på hur jag använder den eller hur jag förvarar, men nej. Ska icke köpa den igen. Har redan köpt den två ggr och båda gångerna gick de sönder... -.-

& in the end everybody turns to be the person they swore they'd never become


Har hunnit med extremt mycket känner jag! Bakat lussebullar för pappa ville ha, städat som jag tidigare har nämnt och jag har också hunnit att tvätta massa. Fast att tvätta är inte så ansträngande för mig, det är liksom att slänga in kläderna, vänta, slänga in dem i torktumlaren, vänta och hänga upp dem för de blir lite fuktiga i torktumlaren. Har hunnit plugga lite också, skickat in svenskan för feedback och studerat lite japanska och idrott. Produktiv tjej minsann. På tal om lussebullar så vill mamma att vi ska baka mer nästa lördag och pappa vill käka julbord.. alltså.. va? xD När blev de "svenskar"? Inget illa menat, men de har aldrig varit såhär vid jultider. Tycker att det är lite gulligt faktiskt :) Dock ogillar de starkt att julpynta, hahah!

I'm not a fucking second choice.

Har fullt upp idag! Måste städa för att det ligger hår ööverallt, snacka om att jag tappar mycket... Sedan måste jag fixa tvätten, alltså goosh! Högar av kläder! Seeeeen måste jag också plugga. Har typ tre prov den kommande veckan och ja.. jag är så stekt.

Park West military style boots


Idag införskaffade jag mig ett par nya skor! Helt spontant, men så är det ibland när man går ut med päronen. :) Hade ett litet dilemma där inne i butiken för jag såg dessa och andra svarta och kunde verkligen inte bestämma mig vilka jag ville ha. Men till slut blev det dessa bruna trots att jag ville ha dem i svart. Fast de var total såldsluta så fick ta dessa. Man kan inte få allt, kan man? ;) Men jag är nöjd för man kan ju styla dessa skor på olika sätt så tumme upp! :)

Sitting in the car....

Gomorgon! Klockan är tolv och jag är ute och övningskör. Brukar ofta köra nu på lördagar eftersom att dagen är så kort nuförtiden. :/ Sitter iallafall och väntar på föräldrarna medan de hämtar pengar så ja... Idag är jag deras chaufför. ^^,


Fur? Yes please!


Hela kvällen har jag spenderat på att kolla på kläder online. Gosh, är sååå shoppingsugen! Vill så gärna ha västen ovan och pälshalsduken. Jag vet! Jag som aldrig har gillat päls, men nu är den perioden inne hos mig. :) Fast gillar inte de där fästen som finns på västen, där skärpet ska sitta där. Får hoppas på att jag hittar en annan när det är rea (A) HAHAH, ja, men vad ska man göra om man inte har en inkomst..? -.-' Annars sitter jag bara här just nu och lyssnar på Pocahontas. Ja, lyssnar för just nu skriver jag ju.. -.-' Har redan sagt det förut men måste bara säga det igen. I. LOVE. DISNEY. ♥

You don't deserve my tear. I guess that's way they ain't there.


Idag blev det sushi till middag, så jeeffla gott! Tyvärr är bilden ovan inte min, men min och Davids sushi var minst lika god som de på bilden även om de inte kanske såg exakt som de ^^ Såå gott.. sitter här med magen full med sushi, hmm! Ojuste! Bestämde mig för att ta och köpa pälsvästen men vet ni vad? Det som alltid händer mig hände igen, den finns inte inne!! :O Jag dör lite smått alltså.... WHY?! Från och med nu ska jag lägga undan, punkt slut.

Oh, you know, hunting elephants.....

Har faktiskt funderat på den här frågan. Fyfan vad dum man är egentligen, men det är ju en standad fråga, eller? Jag har iallafall försökt att undervika den frågan om jag verkligen undrar vad han/hon vid denna plats.
Har precis tränat lite och sitter här nyduschad med en pago (en asgod dricka!) och ska snart lägga mig. Jag vet, jag lägger mig extremt tidigt, men jag behöver verkligen mycket sömn för att kunna jobba.. (A) Börjar astidigt och slutar sent också.. -.- varför just fredag? ;S Det är iallafall två veckor kvar till jullovet! Fyfan! :D

You told him what you like and what you hate. And now I stole your heart and it's way too late.

Mohombi - In Your Head
Hahah! Så jävla egolåt alltså! xD

Alltid när jag bestämmer mig för att köpa ett plagg efter att ha funderat så försvinner de alltid! Så sjuktjobbigt att jag ger upp, typ. Nej, men ska se om jag hittar den i stan efter skolan, om jag orkar. Hoppas att jag hittar den, det är ju 10 % off nu i HM! :D
Förövrigt skrev vi uppsats i engelskan som ska betygssättas och jag blev helt hysterisk när jag skrev. Jag hoppas på att den blev bra, det kändes bra om man jämför med min förra som jag bara slängde ihop som inte hade en struktur alls och språket var keefft! Nåja, nu sitter jag iallafall här och ska plugga japanska. Så jävla jobbigt för jag glömmer allting så jävla snabbt, speciellt när det gäller språk. Om jag inte ständigt lyssnar på det eller så.

Everything in life is about waiting, waiting for things to happen, waiting for peace forever.


Förlåt för alla "naturbilder" men har inget annat att bjuda på förtillfället ^^
Ni har säkert alla varit med om det här och det är såå himla irriterade. Blir alltid lika irriterad när det händer bara för att man inte kan vänta. Upptäckte idag att min efterlängade tröja från HM, stickad grå kofta med luva? Ja, den är iallafall på REA nu och det gör mig lite sur. Eller inte sur så att jag vill typ döda någon, men sur för att jag inte kunde vänta med att köpa den. Men hur ska jag liksom veta att den ska komma på rea några veckor efter? :S Fan alltså, svider lite. Hm, vet inte om jag ska köpa den där vita pälsvästen från HM som jag visade i ett tidigare inlägg eller om jag ska vänta tills REAN kommer? Dilemma... vad ska jag göra?!? :( I want it nooow!...

Remember, chew like you have a secret. - She is the man


Årets första snöfall skedde igår och idag ser det ut ungefär som på bilden! Mysigt huh? ^^ Fast kallt som fan! Slutade redan vid tolv och kunde inte bestämma mig om jag skulle en sväng till centrum eller hem direkt. Men till slut blev det hem eftersom att det var så jädrans kallt! Fick typ vänta i Slussen i minst en kvart för att mitt tåg skulle komma, snacka om fail... Satt och frös samtidigt som jag var kissnödig. Fyfan, vilken kombination.
Nu sitter jag iallafall i vardagsrummet med laptopen i knät och ska påbörja mina självstudier. Fan vad jag ska belöna mig själv på något fiffigt sätt! ;)

But I set fire to the rain, watched it pour as I touched your face. Well, it burned while I cried, 'cause I heard it screaming out your name, your name!

Adele - Set Fire to the Rain
Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om YT:s nya startsida... Det är väl snyggt, men ovanligt. Äh, man vänjer ju sig efter ett tag. ;) ÅÅH, känslan av att ha avklarat ett prov och ett läxförhör är underbar för stunden, sen blir det lite osäkert eftersom att man börjar analysera sina svar i hjärnan. Ja, precis så är det för mig, men hoppas på det bästa iallafall! Har typ tre prov kvar innan lovet och dessutom två inlämning tror jag. Om inte mer.. Men det ska gå bra så! :D Ja, jag försöker peppa mig sig.. -.-'

Sometimes, the tings we can't change end up changing us.

ÅÅÅÅH... orkar inte..... Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle börja träna igen, nu, idag, söndag? Ehm.. aah.. fan. Orkar inte och har knappt tid egentligen med tanke på mitt prov och förhör imorgon. Suger stenhårt.. Nej, ska träna en stund sen sitta med plugget ett tag till innan läggdags. Peace ouuut!

Abdution


Bildkälla & textkälla.

HANDLING;
En ung man söker efter sanning då han finner ett foto av sig själv som baby på en hemsida med bortrövade barn.

ÅSIKT;
Såg den igår och den var helt okej. Bättre än förväntat även om jag inte hade några förväntningar alls. ^^ Inget speciellt med den egentligen. Är den värd att se? Ja, faktiskt. Du har 1,5 h underhållning och det är alltid roligt. ;) Men finns bättre filmer därute. Rekommenderas till alla som gillar.. ja. Vanlig amerikansk action, drama, thriller. ^^ Filmen får en 6/10 av mig.

You can't start the next chapter of your life if you keep re-reading the last one.


Heej! Sitter i mitt rum och pluggar NK och engelska med julmust. Härligt va?!? -.-' Är inget fan vad julmust men kände att jag ville ha det ändå och nu sitter man här och dricker det. Blir så frustrerad! :O Kan inte banka in 50 engelska ord just nu, det verkar inte gå! ;S Panik, jag som ska kunna dem tills imorgon. Och som pricket över I:et så ska jag även kunna NK då jag har prov på det. Heja mig!

Takers


Bildkälla & textkälla.

HANDLING;
En Los Angeles-detektiv gör allt för att stoppa en bankrånarliga från att komma undan med 20 miljoner dollar.

ÅSIKT;
Helt okej film, inte en sån där superbra. Går att kolla på en söndagskväll innan plugget liksom, men ja.. det finns andra filmer. ;) Fast måste bara nämna, daaaaaamn! Hot guys, hot, hot, hot! Speciellt han med den gråa kavajen på sista bilden. Just där ser han kanske inte så jättesnygg ut, men damn! Look at his eyes! Hmh.. Tror att det var det ända med filmen, hoooot guys! Rekommenderas till alla tjejer who likes hot guys (A) Inte en måste se film tycker jag, men filmen får 6/10 av mig.

Nail polish and mascara


Igår blev det ett litet inköp av både nagellack och mascara! Tyckte att jag förtjänade det så yeea.. Älskar verkligen färgerna på nagellacken. Hade checkat in den tidigare på året och hade hoppas på att det skulle rea ut den, men det har de inte gjort ännu och jag kunde inte vänta. Så de fick åka med hem. Kommer bli lite småirriterad om den sänks på mellandagsrean, vilket den förmodligen kommer att göra... ;S Förresten, någon som har provat mascaran? Tänkte testa något nytt och se om jag hittar något som passar mina typiska, spikraka, korta fransar.

Linda's wish list


Lite saker som jag önskar mig iår! :) Och till födelsedag också iförsig (A) Ååh, tänk att få en resa! :O Skulle vara skitnajs! Fast ja, en plattång skadar inte nu när Lisa har bombad sönder min... Tycker att håret blir finare när man lockar med plattång. Är det bara jag, eller håller ni med? :)

Waka waka dancing


HAHAH! Vet inte om det är meningen att man ska skratta eller inte, men fyfan vad glada de ser ut! Och de dansar bättre än vad jag gör, speciellt kvinnan i vit i mitten! Fyfan, diggar henne! Åh, videon påminner mig om hur lat jag har varit den här senaste veckan. Har typ skippat träningen helt pga att jag har varit sjuk. Men nu känner jag mig riktigt bra så ska börja röra mitt arsle igen nu på söndag, precis som hon i vit! :) Diggar henne asmycket!

Talent is luck. The important thing in life is courage.


Det är hemsk att jag inte har några nya bilder, men det är som det är just nu!
Förresten ser det typ ut såhär nu och det är 1:a december idag! :O

Tre importkillar (förlåt för mitt ordval!) stirrade sönder på mig och V.P idag. Fett jobbigt! Trodde först att jag överdrev, men gjorde inte det och usch! Det började med att de kom ut från datasalen, titta ner och får syn på oss som står på andra våningen. Deras blickar typ fastnar på oss och jag känner sådär... uuew... Så kommer de ner och vinkar och säger hej till V.P tror jag för jag liksom ignorera dem. Istället för att komma fram direkt så går de en runda och när de kommer emot oss så tvekar jag inte på att gå in till klassrummet och lämnar V.P ensam. HAHHA, snacka om att jag är en bra vän va! (A) Och hela situation blir helt awkward när vår klasskamrat sitter och flinar åt killarna när de börjar vissla och grejer. HAHAHA! Som tur var det inte pinsamt för mig för jag stack ju redan in, men V.P.. HAHHAHA! Dog lite där.. (A)(A)

RSS 2.0