Hey, bring it on baby, all your friends.You’re the shit and I love that body.


David Guetta ft Nicki Minaj, Flo Rida – Where them girls

En shopping tur i stan och kom hem med två shorts, en kavajtröja eller vad man ska kalla det, underkläder och så lite nödvändiga saker som tjejer behöver :) Kom nyss hem från en promenad med tjejerna. Och nu känner jag att det vattnas i munnen så ska ta och gotta mig i allt gott framför mig med lite serie! Supertorsdag kallas det! :)

Everyone smiles with that invisible gun to their heads


Årets förta dopp and damn! Det var fan kallt! :O Frös som fan, men sedan blev ju det helt okej. Fast kanske inte, blir pale white när jag är i vattnet, no kiddin'! Tycker synd om människor som ser mig då. Hahha, de får liksom se ett spöke live. xD  Anyhow, det var gött och skönt att bara chilla sådär. Det är därför bloggen har varit lite off och så kommer det förmodligen att vara lite framöver.

We are young, we run free. Stay up late, we don’t sleep. Got our friends, got the night, we’ll be alright!

Travie McCoy - We'll Be Alrigh
Blev en sväng till IKEA och nappade åt mig både tyg och muffinsformar, samt ljusblock och ljusfat. Ja, ibland blir det mer än man tror det blir. Sedan blev det att sola i x-antal timmar uppe på garagetaket och tanken slog mig, varför inte dra till stranden? Så imorgon drar vi till stranden och badar och solar skönt! Inte för att jag är speciellt förtjust att bara utomhus, men heey! Det är varmt och man vill gärna svalka sig! (:

Tired of bitches bitching about other bitches bitching & being bitches.


Tacokväll hos H.A. Inte helt lyckad, glömde köpa salsa :O Men som tur köpte hennes lillesyrra det till oss! Tur, annars skulle vi inte kunna käkat xD Hehhe, sen blev det kladdkaka och chips med dipp för hela slanten! Asmätt när jag gick därifrån, kunde knappt gå! Magen blåstets upp som fan att det såg ut som om jag var gravid eller nåt! :O Nej, men nu mår jag bra och är jävligt trött bara.

Anyone who thinks that sunshine is pure happiness, has never danced in the rain.


Har hunnit att käka pannkakor med grädde och en liten fruksallad bestående av jordgubbar och nån annan konstig frukt. Mums säger jag bara! :) Har solat en stund också för den delen nu när solen äntligen är framme, yeey! ♥ Ska passa på att sola nu när solen är framme och hoppas på lite färg åtminstone.

My own little world inside my head can be so much better than the reality sometimes.


OMG, såå pinsamt och såå skämmigt! Alla vet ju redan att jag övningsköra såå blablabla, men idag så råka jag göra nåt så otroligt dum sak! Eller alltså det var inte meningen, det blev liksom bara så.. Just nu tränar jag att köra på rondeller/cirkulationer och idag så skulle jag prova köra med en hand. En hand på ratten ena på växelspaken okej. And i'm tellin' ya, det är inte lätt för en liten kvinna som jag är! Råkade köra UPP, läs UPP, på rondellen och paniken bara kommer ut! Fast lyckades återhämta kontrollen igen, med båda händerna! Asläskigt! Som tur blev pappa inte arg när jag begick misstaget. Alltså det hände för att jag skulle växla, kolla på höger sida om det fanns trafik samtidigt som jag skulle byta över till högerfil. Ja, mycket att ta in och det visade sig i mitt körande. Tur att däcket inte gick sönder också som pappa trodde, annars skulle jag dött for sure.

I'm wearing wichita by Malava


Like roses we blossom then die


Eftersom att min kära kusin M.B åker bort på läger så har vi tjejer firat hennes födelsedag tidigare och idag fick hon också sin överraskning från oss! Ett album fullt med bilder och finfina kommentarer. Så hoppas hon blir glad nu. ♥ Annars så har jag inte gjort så mycket. Vädret har inte sätt helt underbar ut se senaste tiden, men imorgon sägs det bli soligt. Då jävlar ska jag passa på att sola! (:

I wish people would listen as much as they talk.


Hemma hos oss firar vi inte middsommarafton men iår blev det annorlunda. Vet inte vad som hände med mamma, men hon bestämde sig för att ha en mega middag med hela familj och David bestämde sig för att göra en sommartårta. Och ja, tårtan ser ni ju ovan ^^ Det var rätt så ovanligt, fast mysigt! Passade även på att köra lite med pappa när alla är borta från vägen så jag kan träna vid rondeller.

Insidious


Textkälla & bildkälla.

HANDLING;

Berättelsen om en ung familj som gör en fruktansvärd upptäckt. Deras medvetslösa sons kropp har förvandlats till en magnet som drar till sig onda väsen, samtidigt som hans eget medvetande är fångat i det mörka och lömska rike som kallas The Further.

ÅSIKT;
Jag tycker att filmen var väldigt bra i början, men sen vid slutet så blev det bara sämre och sämre. För allt kändes ganska så verkligt i början, men sedan blev det lite överdriven. Annars var den lätt värd att se! :) Rekommenderas till alla som gillar skräck. :) 8/10 av mig. :)

Come on just admit it, even when your crush does something incredibly stupid, it still looks cute to you.

Det går successivt framåt med mitt städande i garderoben. Hahha, halva är klar, den andra kvarstår. Har faktiskt införskaffat två nya lådor. Denna nedan är från Jysk och en rosa som är från IKEA som jag inte orkar visa ^^ Gillar iallafall korgen nedan, så himla fin och mysig. Egentligen skulle den ligga i den andra halvan av garderoben, men det visade sig vara för stor så fick lägga den i den första delen istället. Men det blev ändå rätt så bra tycker jag.

Jysk.se

Rubber boots, umbrella, bag and jacket - all in a beautiful color

Regnet öser ner och det som skulle kunna pigga upp mig är om jag fick alla dessa saker! Såå fiina och underbara!Älskar att paraplyet är i em creamy color och att det finns snören på gummistövlarna. Ooh, måste skaffa mig ett par gummistövlar. Skämmigt att erkänna, men har inga gummistövlar..


We spend to much time wondering why we're not good enough.


Idag är det jag som står för middagen och jag försöker att återskapa P.H's goda mat! Så får se hur det blir, dock blir det en liten twist. Känner mig som en deltagare i en kockprogram, hehhe. Typ Hells kitchen eller Masterchef. ^^ Snacka om att jag skulle vinna feett! :D Fast neej, skulle knappt komma med i programmet. Potatisen är iallafall inne i ugnen och jag väntar på att de ska bli klara så att jag kan börja med kycklingen och en enkel sallad.

Wichita, riga and arosa


Alltså kan inte få nog av nagellack, har säkert hundra nu!! HHAHA, men fyfan, dessa färger är sååå jag! Köpte dessa igår och funderar starkt på att köpa tre till för 99:- De kostar normalt 45:- ST, men just nu får man 3 för 99:- så ja.. det är bara att slå till liksom! :)

Apricot & sheer meadow


Bilderna är inte rättvisa, får ta en bättre bild ute i vädret. När det blir fint igen, för just nu regnar det. Eller ja, det skiftar mellan regn, sol, regn, regn, sol, regn. Köpte iallafall dessa för ett tag sen.

Never push yourself to hard


Middagen hos P.H igår, fyyfaan! Såå gooottt! TACK P.H! ♥
Jag som var sååå glaad över mina betyg, men nu när jag har kollat riiiktigt noga på dem så är jag inte glad alls. Är riktigt besviken faktiskt, nästan så att jag blir irriterad på läraren vilket jag är nu. ÅÅÅH, man inte rå för det men ville veerkligen ha MVG i japanska, men neeej fick VG.. Åååh, vill strypa honom nu! :O Måste bara få ut mig det här, kan inte kväve det inom mig... aah. Känns en aning bättre faktiskt. Efter att ha släppt ut det.

That split second where you forget why you are laughing and it make you laugh too.


Dagen har bara varit så onödig känner jag, fast samtidigt inte. Vi har äntligen beställt biljetter till London, så ja, vi drar till London i juli! Helt oväntat, nåt spontant som jag hade snackat med mamma. Först skulle vi till Frankrike, men ändrade oss så det blev London. Kommer bli roligt! :) Förövrigt har det varit segt. Orkar knappt göra nåt fast har lyckats röja upp i brorsans skåp! Nu är det bara mitt kvar och mitt rum också. Annars suger vädret men det är lika bra. Ska bänka mig framför datorn och börja på en ny serie tror jag. Om jag känner för det, kan inte riktigt bestämma mig.

M.Bs' early birthday dinner



I'm on the edge of glory, and I'm hanging on a moment of truth.

Lady GaGa - Edge Of Glory
Middag hos M.B and it was awesome :) God mat och gött people så livet rullar på som det ska. Sitter här och laddar upp bilder på fb så alla tjejer kan se. Bilderna kommer upp imorgon här på bloggen. Orkar verkligen inte lägga upp nu, är så fucking trött att jag kan sova sittandes! :O

I can tell which person in my family is coming up or down the stairs by the sound of their footsteps.


Alltså åååååh! Hatar att inte ha det reda och ordning! Har sprungit runt som ett fån och letat efter uppladdningsbara batterier och hittar bara några få batterier och uppladdaren. Själv påsen med batterier hittar jag inte och jag blir gaalen! ÅÅÅÅH! Fan vad jobbigt... får fortsätta att leta imorgon eller så och jag måste verkligen sätta igång att städa igen. Dra till IKEA och köpta några smarta förvaringboxar. MEEEN inte idag, ska iväg till M.B's "partii" snart! So it gonna be fun! (:

Iphone 4


Klickbar bild!
Vet inte vilken mobil jag ska ha! :O Ja, jag ska ääntligen skaffa mig en high tech mobil, iphone, smartphone, whateeveer. Meeeen jag vet inte vilken. Pappa och frågat och frågat och jag vet inte riktigt. Funderade först på HTC, men gillar inte den till hundra procent. Faller mer för Apple Iphone 4. Fast pappa har en i svart, jag vill ha i vit.. gaaaah, får kolla vidare.

People will always believe what they want to believe.


Changes plans, blir istället hemma och plugga på teori och träna lite. V.P ville inte följa med och jag vill inte gå själv så ja.. people do break their promises. Känner lite skuld sådär, men det går gottgöras på något annat vis. Nu väntas iallafall middagen och jag är huungrig! :O Inte så att jag dör, men känner the emptiness in my stomach.

Last Friday night. Yeah we maxed our credit cards and got kicked out of the bar. So we hit the boulevard.


Katy Perry - Last friday night
Gomorgon! Högtalarna dunkar ut musiken ovan, eller okej, inte dunkar. Snarare strömmar ut ^^ Hehhe, ja, familjen är inte hemma nu, de skulle iväg på några äranden. Inte alltid man har huset för sig själv. Ska iallafall snart ner och äta nåt innan jag drar iväg till stan med pappsen och Lisa när de kommer hem. Senare blir det en liten trip to the church med V.P som jag lovade M.B. Let's se how that goes! (:

Me like the way that you hold my body. Me like the way that you kiss my yeah yeah yeah yeah me like it

Nicole Scherzinger Ft 50 Cent – Right There

Om jag hade pengar skulle jag shoppa loss yttligare, men det kan jag inte göra för att jag inte har cashflow, men ja, så är det ibland. Har istället pluggat på teori och ja.. det går som det går. Segt, men det går nog bra. Måste vara positiv fan! xD Hhaha, alltid negativ, men fan det är M.T som smittar av sig! xD Okej, överdriver, men hon har lärt mig (A)

Shirt, tights, skirt, ring and some undies.


Det blev lite shopping med två underbara tjejer ♥ The undies visas inte för vem som helst liksom, soo yeaah..

I refuse to be weak, I'm gonna stand there as a champion and prove to you that I can.


Officiellt sommarlov nu för min del! Fyfan, äntligen! Eller ja, har ju redan tjuvstartat med mitt sommarlov, men det är skönt att veta att det är officiellt nu. :) Fast å andra sidan så har jag ju inte riktigt lov, för nu måste jag plugga teori. Fan, sjuktjobbigt juuu... Fan, det är bara att suck it up liksom. Får försöka kombinera mitt lov på bästa möjliga sätt. Jag hade iförsig planerat att plugga teori och sommarjobb så ja, man får det man får. ;)

Sometimes when I'm lying on the bed and really bored, I'm pretend I'm in a music video.


Sitter och letar efter några nya låtar samtidigt som jag målar naglarna. Fiffig tjej va! ^^ Funderar på att mumsa i mig en chokladkaka med grädde och mogna, goda bananer... Hm.. dilemma or what? Nej, men svaret är tydligt, visst ska jag göra det! Det är lov så det är tillåtet. Imorgon blir det utspring i min skola så ska ta och kolla lite tänkte jag. Vet inte om jag ska köpa studentsaker med tanke på att jag är typ.. fattig? Men vi får se. ;)

Not all goodbyes are sad, example; "goodbye class!"


Mitt rum ser ut som en mess och det har det gjort i några dagar nu! Eller igår städade jag faktiskt det, men nu är det stökigt igen. Ja, så blir det när två stora apor hoppar på min säng och stör mig.. -.- Vid tolv kom det några gäster som jag inte visste skulle komma, men det var lite småtrevligt sådär. Åååh, vill bara äta upp den där kille pojken som var här, han var så sprallig och urgullig på alla sätt och vis! Helt glad när han spela playstation. Hhahaha, hoppa upp och ner och sparkade med sina små, korta ben. Fyfan, sötis! ♥ Nu ska jag njuta av sommarlovet! Eller mitt börjar inte än, men tjuvstartar lite. Har avslutning på onsdag så det är najs. Fast nää, det är det inte. Kunde slutat i fredags, men neej, skolan ska alltid vara jobbig.. -.-

Priest


Bildkälla & textkälla

HANDLING;
Priest, en legendarisk krigare från det senaste vampyrkriget, lever i en obskyr tillvaro bland andra överlevande människor i en muromringad, dystopisk stad som styrs av kyrkan. När hans systerdotter blir kidnappad av ett gäng mördarvampyrer bryter Priest sina heliga löften och beger sig ut på en manisk jakt för att hitta henne. Han får sällskap av systerdotterns skjutglade sheriffpojkvän och en före detta prästinna som har en utomjordlig förmåga att slåss.

ÅSKIT;
Helt okej film. Kollade egentligen bara på filmen för att Maggie Q är med i den, hon som spelar Nikita i serien Nikita? Ja, hon ^^ Genre är ju action och science fiction och jag gillar inte science fiction så värst mycket. Men filmen var helt okej, en tidsfördrivare skulle jag säga. Handligen var däremot lite boring och det påminde mig om andra filmer i vissa scener. Så filmen får 5/10 av mig.

Even though she wasn't with you when you were there she still saw you more then you know.


What a day! Grillning med hela bunten idag, brorsans vänner, e-tuna och mina vänner! Lyckad blev det också ^^ Som alltid blev det för mycket mat, but yeah.. så är mina päron iallafall! Och så bakade jag också tårta, chokladkaka och blåbärspaj. Fast blev verkligen inte nöjd med insatsen. Fyfan, skäms för dem. :S Nåja, gjort där gjort. Dessutom så hade jag så mycket att göra, städade och gjorde massor samtidigt när jag baka. Ingen bra kombination egentligen.. Nu är jag iallafall trött och svettig och vill bara ta det lugnt. Så ska kolla film nu!

I'm to the where I don't really care about anything anymore.


Shit, är skittrött! Kom hem för en stund sen och jag vill bara sooova! Fast ja, jag kan ju göra det men mitt hår är blött och jag orkar inte röra mig just nu. Känner mig som en zombie.. Anyhow, det blev en lektion i skolan idag sen taggade jag, oorkade inte vara där. Kom egentligen dit för att veta mitt betyg i NK och jaa, MVG! :D Livet rullar ♥ Sen blev det lunch på Subway med syskonen och solade massor också. Tror att jag typ sola i tre timmar, är inte säker..

& maybe someday people will understand before they start talking shit.

Tur att det inte blev en biltur idag för jag är otroligt trött! Alltså bokstavligen talat.. jag gäsper hela tiden och jag orkar knappt röra mig. Fast ska ändå röra på aslet lite. Ojuste, det hände en skitkonstig sak igår, vet inte om jag ska skratta eller knock down that kid?! :S
Jag är på väg hem från den första mottagningen. Går där, helt normat med småklackar och så en jumpsuit och så ser man två ungar, en äldre och en yngre.
Den äldre; Vad fiiin hon är!
Den yngre; ....
Jag närmar mig dem..
Den äldre; Jaa, precis. Hon är en FJORTIS!
Visste inte om jag skulle knocka henne eller om jag skulle skratta. Flicka lilla, du är knappt tre och du säger att jag är en fjortis? Ah, barn alltså, underbara or what!? :O


Studentmottagning före & efter

Snacka om att jag vattnas när jag ser matbilderna.. aaaaaaaaaaaaaah... Före och efter bilder, orkar inte lägga upp alla, men det gör nog inget. ;) De kommer efterhand.

Party your ass off, 'cause guys, you deserve it all!


Det är fullt ös här i storstan! Eller ja, när jag var det, nu har det nog lugnat ner sig lite. ^^ Sjuuktroligt att se de som har tagit studenten! Längtar tills jag tar! Då jäävlar är det partyyyy!! Fast ja.. det är två år kvar.
Igår blev det att gå på två studentmottagningar och det var suuuupernice! Tror att jag gick upp fem kilo or so, åt som fan. Och träna hann jag inte göra heller. Men det gör inget, får ta igen det. Har försökt att ringa sommarjobbet men de svarar inte så ska ringa igen imorgon. Jag hoppas på att de svarar fan, orkar inte ringa hela tiden.. :S

Sometimes she just stare in the window and hope that she can believe in herself and just do her own race.


Ibland önskar jag mig att jag lärde mig snabbare. Inte för att det skulle underlätta, utan för att man slapp all påtryck och tjat. Just nu orkar jag inte mer, men vad ska man göra? Pressen är rätt så hög och jag måste börja lära mig snabbt om jag vill slippa undan. Tänka på varje detalj och även de omkring mig. Ibland är läget hårt, men suck it up Linda, 'cause you have summer vacation soon! Längtar som in i helvete! ♥ Inte för att det skulle hjälpa så mycket, mest för att man slipper tänka på yttligare saker. ;)

I spend my entire childhood wishing that i was older. Now i'm older and this shit sucks.


Seriöst, måste gå på en av Tyra's show, alltså Tyra Banks snackar jag om. Man får ju väärsta prylarna!! Off, såg ett avsnitt nytt och det fick typ hela studion! Fast nää, inte precis, men ni fattar. Sjukt mycket saker nästan så att man vill åka dit nu och sitta där som publik. Måste gå på en av hennes show någon gång i livet. :)

Pictures from the cruise 2011-06-04.


Cute bee nails


Sorrii för såå läskiga bilder, i mean.. my fingers... de är inte så där jättefina, torra som fan alltså, så ber om ursäkt för det. But overall here's the nailsdesign som jag gjorde i typ.. ehm.. i fredags? Eller var det torsdags? Kommer inte riktigt ihåg, men ja. En riktig söt sommardesign. :) Dock så har färgen på tummen redan försvunnit lite så ja, det är lite synd det.

Jimmy Choo Eau de Parfum & Lacoste joy of pink


Dessa två köpte jag. Ville även ha Britney Spears Curious men mamma lät mig inte för att Lisa hade också köpt två st och så massa godis och gosaker till pappa. Så ja.. nästa gång. Och fan att jag inte hade pengar! Glömde att ta ut innan vi åkte... -.-'

You are not alone and this is not the end of your story.


Tjeeenareee mittbena! Har precis kommit hem från kryssningen och det var trevligt trevligt! Massa goo mat och så shopping. Mittemellan allt blev det lite flum, foto och sömn. Ja, jag sov faktiskt på båten, eller ja.. försökte iallafall. Någon jävel snarkade galet mycket att jag inte kunde somna och när jag väl skulle göra det så var det dags att gå och shoppa lite. Blev två parfymer och så massa godis till syskonen. ;)

Every journey starts with a small step and ends with a lot of memories.


Har precis käkat vattenmelon och gosh.. soo yummie! ♥ Gotta loove watermelon! Ska ta och sova alldeles snart om jag ska orka att gå upp klockan sex imorgon. Ska nämligen på kryssning! Finally, behöver lite nya parfymer och komma bort en stund. :) Dessutom blir det massa goo mat. Tjockis jag är.... Fast näää, egentligen inte. ELLERR?!?! Hahha, bara mina tjejer fattar xD

But this girl worth the gossip. Take away the smile, the tattoos now forever she very guard less.


Akon ft. Flo Rida - Who da girl
Har solat i 40 min tror jag och jag kan inte säga att jag är brun. Är minst lika vit som innan om inte vitare, men det är skönt att bara sitta där ute och sola. :) Kan säga att jag blev en aning röd, men det går nog bort imorgon. Annars är det fredag och jag tar det lugnt! Eller nja.. ska ut och övningsköra igen och måste kolla teoriböckerna om hur man ska placera bilen vid korsning and stuff.. Inte för att ni bryr er nu, men ska ta och läsa teori nu.

hej mina läsare!

hej jag heter maryama torreya, jag har haft en lång dag. har solat hos jelena men fick aldrig färg men det kommer. ok nu när ni vet lite om mig kanske ni vill fråga mig frågor här är min email mary_torreya då det är bara attt fråga påååå hedååå miina läsare!=)

Hat with a bohemian style


Funderar på att skaffa mig en hat, men vet inte riktigt om jag passar i en. Har testat, det har jag, men kan inte riktig bestämma mig om jag gillar det jag ser eller inte.. Hmm.. tufft. Dessa hatar är iallafall från HM och de jag gillar bäst är den i mitten och den till höger. Den vänsta är lite för mycket för mig ^^

Every summer has a story..


Överredigerad bild, men man måste ha roligt ibland med photoshop ^^ Dessutom gillar jag den för den är såå överdriven och cool.

Ahjuste ja, min roadtrip.. Ja, alltså den blev inte så lyckad men det var roligt iallafall. Skulle till Solna och köpa en dator dock fanns det bara 10 st av den eftersom att priset var extra lågt. Och som väntat så hade folk campad utanför butiken och det var massa folk där redan när vi kom fram vid sju. Butiken öppnade 10 och vi var där sju och det var redan fullt, snacka om att satsa alltså! Nåja, roligt på vägen var det med brorsan och hans två kompisar även om man var typ död..

RSS 2.0