Some people wish they were dead, I just wish I felt alive.


Jag älskar känslan när man är nyduschad. Det är så himla skönt och rent, underbart med andra ord. Det skulle passa bra med en smoothie eller varm te nu, meeeen orkar inte gå ner och fixa te eller smoothie. Har inte ens alla sakerna som man behöver när man gör smoothies så den ideén gick åt skogen. Istället ska jag softa lite med boken i handen på sängen innan jag slocknar för dagen.

Faith, keeps life possible. Hope, keeps life workable. Love, keeps life beautiful. A best friends, keeps life meaningful.


Jag vill bara lägga mig på sängen och sova bort resten av dagen. Det skulle vara underbart om jag fick göra det, men nope. Ska ta och umgås lite med min snälla pojkvän (plugget) så pusshej! ♥

Don't go telling me there's no second chance


SÅ ÄCKLIGT!! USCH, USCH!! Fyfan.. nej, det var vidrigt. Jag diggar att SE på boxningsfilmer, men att göra det själv är en annan sak. Så vidrigt. Man har ju handskar på sig för att boxas liksom och de var vidriga! Täckt med andras svett.. gud.. äckligt! Så fort det var slut sprang alla tjejer och tvätta händerna med tvål och vatten. Inget jag vill göra om säger jag bara.

Annars är jag sugen på en god fruktsallad eller nåt söt! Skulle kunna dricka oboy men David har druckit upp all mjölk.. -.-' Så får vänta till brorsan kommer hem med mjölk och frukter. Förövrigt är jag bara supertrött och sliten. Försöker ständigt peppa mig själv för att orka med, ett knep som en kompis sa att jag skulle göra. ^^

A person that truly loves you will never let go of you, no matter how hard the situation is.


Kaos imorse! Tågen gick inte mellan Slussen och Gullmarsplan så vi var tvungna att ta bussen till Gullmars för att sedan ta tåget till Kärrtorp. Alltså knas! Alla människor tryckte sig in i bussarna och man kunde knappt andas. Det var sjukt. Vaknade också vid sex och så händer det där. Men lite roligt var det ändå för det var så enormt mycket människor som drabbades av det här. Hahha, så ja.. det var roligt att se alla strömma ut från tunnelbannan som små fiskar xD Vet inte varför det var stopp, men det sägs att någon hoppade ner på tåget. :S Nåja, det återstår att de imorgon om det nu kommer ut i Metro ;)

Stand up for something even if it means standing alone.


Numera använder jag mig utav Mozilla Firefox och måste bara tilläga, fyfan vad bra den är! Hahha, har inte haft den så länge alls, men kan ändå säga att jag gillar den starkt! Designen sitter på plats, precis som den ska sitta ockå. Tumme upp! Dessutom finns det snygga designer till självaste Firefox. Testade några igår kväll men insåg ganska snabbt att de inte var i min smak riktigt så ska leta vidare i helgen. Fast det är ju lite ovanligt också, ovanligt, men bra än så länge iallafall.

Messin' with me means that you're taking the bitch out of me.


Såhär ser min blogg ut hos mig, so yeah.. Detta är anledningen till att jag wainar om det hela tiden. Åhh.. jobbigt värre! Måste fixa det, dampar varje gång jag ser det hos mig.

Najs/bajs this month - March 2011


♥ Vår lilla surprise till P.H - Den var en lyckad en trots de små knas som fanns där emellan.
♥ Ear cuff - Hittade äntligen dem! Eller Lisa hittade dem till mig, men whatevveeer. They are mine! :D
♥ Min mentor - Alltså han är en skön lärare, trollar och grejer.


♥ Min design - Den krånglar sig så mkt hos mig, men det verkar det inte göra hos er antar jag?
♥ Vädret - Den fifflar med mig så grovt.
♥ Min plånbok - Blir bara tunnare och tunnare..

You have to risk going too far to discover just how far you really can go.


Egentligen slutade jag redan vid kvart i ett, men gick på extra matten idag och fick faktiskt något gjort. Hahha, ja, jag lovade mig själv att börja gå på extra matten för att inte halka efter and stuff. Vill som sagt höja mitt betyg, men det går trögt. Bra, men trögt. Sitter och dricker te nu förtillfället och ska glo lite youtube innan jag sätter igång med det gamla vanliga. Fan, har ingen mjölk hemma så teét smakar inte lika gott.. suck.

We stopped checking monsters under our beds when we realized they were inside us.


Orka snöa väder.. Det låg friking snö på morgonen i morse .Not cool man.. Jag som hade packat ner alla vinterkläder och nu blev man tvungen att ta upp allt igen. Okej, inte allt, men vinterskorna. Fast det är luugnt, de låg ändå framme. Annars har det rullat på. Sommartiden nu och känner ingen skillnad.. Eller jo, lite piggare så det är ju bra. Då är man liksom med på lektionerna... nooot! Anyhow, ska ta och plugga nu så jag sätter ett VG på provet. Åhh.. har japanska ocksåååååå..... jobbigt.. jag som tyckte det var lätt, men nu är det bara jobbigt när man behöver komma ihåg alla tecken.. det tar på krafterna hörrni!

15 Anniversary at the mall


Jumpsuit from Bikbok


Ett måste i år, ska ta och köpa så fort jag får tid och har pengar till det! Vill ha två st, såå niiice. Fanns en lila med massa mönster, men tyvärr finns den inte på hemsidan ännu. Så om ni vill se den får ni nog gå till butikerna ^^

Missing someone is your heart's way of reminding you that you love them.


Jag är bara liiite irriterad på min design just nu för att den inte sitter som den ska. Jag menar, menyn bara hoppas över till andra sidan.. det är knas rent ut sagt. Vet seriöst inte vad jag ska göra...... Orkar inte pilla med den nu och dessutom ser den utmärkt ut på Lisas datorn. Fattar nada, vad är felet? Är det kodningen or what? Åh.. jag dör lite nu. Orkar inte!! Får testa och se om det är så hos andra datorer om det inte är det så vet jag inte vad felet är. Måste antingen fixa om den eller låter jag den vara.. men jag fixar förmodligen om den om den inte rättar sig snart alltså.

Be as the birds, fly after your dreams and don't give up


Förutom att kvällen spenderades med de bästa så tog jag en tur till stan och centrum. Vandrade runt där ett bra stund innan jag bestämde mig för att köpa ett par träningsleggings. Finally, tog lite tid och det sved lite också med tanke på att det fanns massa annat jag kunde ha köpt. Nåja, ska använda dem mycket flitigt! (;


Fruit salad as P.H's birthday surprise and earth hour.


Så, grattis P.H! :D Hoppas du älskade vår lilla överrasking lika mycket som vi gjorde ^^ Iallafall jag, garvade som fan. Anyhow, just wanted to write her for you so here you go! ♥

She pointed to the map and said; any place looks good to me, just run with me.


Jag vet inte om nu ser det, men meny ser helt konstig ut. Hos mig sitter den inte alls rätt, men när man kollar på Lisas dator så sitter den perfa. Vet inte om det är kodningen eller om det är min dator som visar fel eller nåt, men jag avstår från at fiffla runt förtillfället och ser om det löser sig imorgon. Blir bara så irriterad liksom..

Knit sweater, grey, black and pink.


Skulle vilja ha någon av dessa. Finns också en persika färgade men hitta den inte på hemsidan.

Cross ear cuff


Har äntligen mina efterlängtade earcuff!!! Ni anar inte hur länge jag har letat efter dem, guud alltså. Nu letar jag efter andra ear cuff. Fyfan, så jäääävla snygga! Synd att jag inte får beställa hem nu.. :S Skulle bara ha slösa alla pengarna xD Nä, men nån dag ska jag bannemig beställa nåt från nätet ^^

New design - light and bright.

Den nya designen är äntligen på plats!! WOOHO! Har gjort massa nytt. Kan få in större bilder nu och så har jag ändrat header, bakgrunden och massa annat. Ja, ni ser ju. Tyvärr får den detta inlägg bara bildlös eftersom att jag gömde ta bild på min gamla design.. -.-' Glömsk eller dum var jag där iallafall. Suck, men njut av den nya utseendet! Hoppas verkligen att jag kommer gilla denna en längre tid. Tröttnar ju alltid så snabbt på designerna...


Double ring with three stars


Snappade med mig den här skitsnygga ringen! Finally har jag skaffat mig en dubbelring! ÅÅÅHH, soo happy! :D


Dear whoever is reading this, don't forget to smile tomorrow.


Istället för hälsodagen i skolan idag var jag och M.T på jakt efter ett presentkort på HM värd 200:- Faaaan, vi var såå nära.. Sved lite faktiskt, buut what to do? Förutom det så har jag bara pluggat en massa till provet imorgon och jag känner mig riktigt säker. Eller ja, nu gör jag det. Imorgon kommer jag känna mig sååå misslyckad. Och jag orkar inte lyfta upp boken igen och börja läsa. Ögonen håller på att trilla av av trötthet.

Awesome shoe laces

Kommer ni ihåg inlägget där jag la in massa tips om hur man kunde knyta sina skosnören? Ja, David och Lisa gjorde det igår och såhär blev resultatet!

Pink t-shirt, creamy pink cardigan and a owl necklace


Because the voice says that you have to take care of yourself more then you take care of others.


Det är alltid lika roligt att se personer pressa sig in i proppfulla vagnar, hahha. Log lite smått när det hände idag. Eller jag snarare garvade tyst. xD Så roligt det såg ut. En lite man bara kutar in och pressas sig in möt folket där inne medan en annan tar av sig sin feta väska för att få plats i vagnen. People... de gör allt för att inte missa tåget. ^^

Har iallafall hunnit att äta en litem mellis innan det är dags att plugga biologi. Asroligt ju!! Fast nä.. inte precis... Gud, trodde att jag kunde det mesta men när hon började babbla idag så visade det sig att jag inte kan så jävligt mycket ändå.. help..

You were born an original. Don't die a copy.


JEFFLAR, jag är asstrött! Gäspade hela dagen idag och ögonen ville bara blunda på varje lektion. Tur att man bara har tre lektioner på tisdagar och slutar ett. Lyxigt där va? Trots det var jag ändå rätt glad för solen sken som fan och det var varmt!! Våren är på väg, känner det på mig!! Och det betyder att jag måste införskaffa joggingsskor, träningsleggings & sportbehå. Fan vad jobbigt det kommer att vara att jobba ute, men ack så skön känsla efteråt.

You have no idea how hard it is to force myself to stop thinking about you, sometimes.


Egentligen är det inte tillåtet att äta fyra st rulltårtsbitar, men det är inte precis mitt fel att de ligger på bordet och ser så goda ut, right?! Så vad jag man? Jo, man smakar en bit, sen tar man en till sen lovar man sig själv att inte ta någon mer alls. Men vad händer? Jo, precis efter middagen åker två st ner i magen och nu sitter jag här och ångrar det lite lagom smått. Åh, vad livet kan vara hårt ibland.

Ultra shimmer palett


Nu vet jag inte om jag har turen på min sida, men man kan ju alltid hoppas! Jag tävlar om denna underbara palett hos Helen, gör det du också!

Sometimes it is not only the bad memories that makes you sad, but also the best ones which you know will not happen for the second time.


Dagen idag var tänkt till att plugga, men så mycket plugg blev det faktiskt inte. Satt och pilla med min design som kommer upp i veckan tror jag. Är inte riktigt klar med den och ska försöka sluta pilla med den under veckans gång också. Blir annars så beroende att jag inte kan sluta. ^^ Det bara kliar i fingrarna när jag loggar in på bloggen. Nåja, nu drar jag och svettas lite innan jag penslar på lite färg på fingrarna. Envisa naglar som inte vill växa utan att gå sönder..

If you want to make your dreams come true, the first thing you have to do to is wake up.


Lisas urbanears hörlurar som hon fick i födelsedagspresent av brorsan. Damn, måste också skaffa, dock inte samma då. Hon tog min färg.. :(
Har pysslat med den nya designen ett tag idag och måste jag nämna att det är den finaste jag har gjort någonsin. Jag total ääälskar den! Men med tiden kommer jag nog börja hata den också.. eller? Nää, tror inte det, den är assnygg enligt mig då (A)
Nu tycker jag att jag förtjänar att se på film. Har ännu inte hunnit se klart The hangover, and I know.. jag är liiite efter. Såg den i skolan, men hann inte se klart den så ska bänka mig här nu och glo på den nu!

You're beautiful, it's true. I saw your face in a crowded place and I don't know what to do. 'Cause I'll never be with you.


Shay ft. Stevie Hoang - You're Beautiful
Har inte haft en blogglust nu på den senaste tiden. Vet inte varför, men tror att det beror på designen och på att jag inte har något roligt att berätta om egentligen. Har bara haft massa värk i kroppen och varit allmänt seg. Boring, but true. Skönt imorgon med en studiedag, soova ut! Finally, längtade det till. Annars sitter jag här och käkar upp det sista godiset från igår. Gotta loove candy.. fast egentligen får jag inte käka nu ju.. det är ju söndag. -.-'

Remember even though the outside world might be raining, if you keep on smiling the sun will soon show its face and smile back at you.

Tumblr_li3i9oaywi1qc63yeo1_500_large
we♥it.com

Vill ha ett sådana armband, dock i äkta silver så det inte rostar. Asläckert jaaauw!
MUPP, jag är såå jäääävla trött! Har varit tvungen att gå upp klockan sex på morgonen tre dagar i rad den här veckan! Eller var det fyra? Veenne, men är iallafall mupp-trött just nu. Hm, kanske ska ta och använda ordet mupp nu? ^^ Just to do it liksom, behöver ett ord som kännertecker mig (A) Har redan mina asian-fingers on photos really (: Nej, ska ta och göra alla tråkiga saker nu innan jag softar lite. Åhh, vill bara ha heelg nu, nu, nu! Extra lång helg är det också, studiedag på måndag. LOVE ♥

Just for the record, I'm all that I can be, and I'll admit I'm appauled when you envy.


Hur grym får man vara på biljard egentligen?!?? Jag var asgrym idag! Spöade upp alla, eller okej, nästan. Förlorade en gång, eller var det två? Tror det var två gånger, fast det är typ inget. Var ändå så grym. V.P och M.T var däremot lite ringrostiga. Hehhe, stackarna som förlorade hela tiden, eller V.P gjorde det. HAHHA!
Vi körde iallafall färg som ni säkert har räknat ut. Först körde vi mot tre tvåor. Eller emot och emot, säger man med? :S Hur säger man? Aja, de var iallafall med, sen stack de och då kom några från NV ettor till oss istället. (: Så det var rätt najs. Det ända som fattades var musik, men man kan ju inte få allt.

It's beauty that grabs attention, personality that captures the heart.


Jag känner att jag behöver förnya designen lite, typ byta texten i menyn.. har ju redan fått min älskling Pontus ♥, min kamera alltså...... Orkar tro nåt annat..... -.-' Anyhow, ska göra det så fort jag kan. Måste också skaffa lite fler bilder då.. Får se när det blir av då, har massa annat att göra också för den delen. Nej, ska rör på röven lite och träna innan jag hoppar in i duschen för sedan väntar plugget på mig. :O Undra hur mycket jag kommer göra egentligen, känner att jag inte typ pallar nu?..

I pretened that I don't care, but it makes me miss you even more.


Känner mig så seg just nu....... Funderar på att skippa min träning idag, men känner att jag inte kan det. Känns som om jag måste göra det liksom, det har blivit en del av min vardag, ya know? Får se hur det blir, kommer förmodligen tvinga mig själv att träna lite. Annars strömmar det en lugn melodi från högtalarna. Ska också sätta igång att plugga inför provet imorgon. Gaaah, såå roligt.....not....

You've got to take the good with the bad, smile with the sad, love you've got and remember what you had. Always forgive, but never forget. Learn from mistakes, but never regret.


Trots att japanska steg ett inte ger några meritpoäng så är jag ändå supernöjd att jag valde det! Skulle inte pallat med spanska nationellaprov eller att ha spanska överhuvudtaget. Ussccch, tre år räcker. Nåt jag hade på tanken bara just nu eftersom alla hade språkprov, förutom vi! Eller vad jag vet, hohoho. Kommer inte ha prov på ett bra tag, skönt det fan. Synd bara att jag inte kommer ha japanska steg två i höst.. (-.-)

Never a night has overcome dawn, and never a problem will overcome hope.


Medan pappa sover rummet intill mig sitter jag här och pluggar inför provet på tisdag. Happy times, right!? Eller nää, inte precis. Alla syskonen är någonstans i Sverige och skuttar runt medan mamma tog bussen och knallade vidare hon med. Helt lonely jag är nu...... -.-' Fast det är ju skönt också, slippa folket omkring mig. Nä, en mini paus sen studytime med Blue fruit te och lite godis. Eller ska jag avstå från godis? Hm.. beach 2011 eller godis? Beach 2011 eller godis, godis eller beach 2011? Fan vad svårt val det blev helt plötsligt! :O

A light brown coat and a creamy pink cardigan


Koftan köpte jag igår och kappan var ett inpulsköp med M.T.
OBS; Färgeerna på bilderna är helt knas. Vet inte varför, men det kan beror på belysning i mitt rum. Helt dåligt..  

Melodifestivalen 2011 final at J.P's plaaace

 
Final höll hemma hos J.P och daaamn vad vi skrek! HAHAH! Galeeet roligt! Eric vann som sagt, inte oväntat iförsig. Det stod ju trots allt mellan honom och Danny. HAHAH, P.H's man kommer dansa vidare! ^^ HHOHOH! Okej, ska sluta där..

Songs in real life.


J.P visade mig videon och den är sååå tung!! HAHA, garvar igenom hela! Alltså, den är så skön. Inga ord, inga ord. ;) Watch to see what I mean.

LOVE. We give up. We give in. We let go and begin.


Det känns som om jag har fetaste blåtiran på vänstra ögat. Det gör så himla ont varje gång jag blundar. åh, skitjobbigt. Jag tror att det beror på min lins. Enligt F (brorsan) så ska det ha kommit smuts på linsen innan jag peta in den i ögat och därför ska det ha påverkat ögat. Om det är sant vet jag inte, men hoppas på att det gör över imorgon. Vill inte ha en blåtira i ögat. Det skulle inte vara en vacker syn alltsåå.. ^^

If you wanna learn something, you gotta find a fun way of doing it.


Har nog aldrig sagt det här, men jag tror att jag börjar gilla matte!! The human calculator besökte vås skola idag och fan vad grym han var!! Alltså han var såå grym att mina tanker inte tänkte på mat fastän jag var skithungrig. Han va ashäftig iallafall, diggar matte. Ska fan ta och lära mig mattens mönster.. när jag har tid (A) Oj, nu ropar pappa.

Baby pink and baby blue with dots and flowers.

Stylade Lisas naglar igår och resultatet blev som ni ser nedan ↓ Påminner mig om godis för färgerna är välidgt söta och ljusa ^^

Fly like you've never flown before


Bilden är tagen i somras när vi tjejer var i Grönan. Så underbart det var!
Det känns som om det kommer ta ååratal för sommaren att komma. Längtar iallafall till sommaren ska komma, det är så mycket som väntar då! Sommarjobb, övningsköra, vänner, träna ännu mer, spela gitarr, och bara njuta. Ah.. life alltså. ♥ Ta sommarbilder och leta med kameran så mycket som jag kan. Långa promenader och glass i handen hela tiden. Åh.. vad jag drömmer nu alltså.. xD

Black raspberry vanilla body lotion


In the end she writes "You are always near".


Om hon inte vann Ukraine's Got Talent då heter jag bannimig inte Linda. Hon är helt fantastisk! Kan sitta och stirra på hennes konst i timmar! Åh, om jag också hade en sån konsttalang.

Finally, gravity pulled us closer I feel like somebody just knocked me over. And I'm falling, I'm falling so in love with you.


Colby O'Donis - In Love With You
Har ni någonsin känt er så kissnödig att ni bara ville kissa på er? Ja, så kände jag idag och det var heeeemsk! Kunde knappt sitta still, så jobbigt! Ville bara kissa på mig på t-banan och må bra igen, men neej.. fick lida hela vägen hem. Och det blev inte bättre när en äldre kvinna (tant) kollade konstigt på mig. Man ba; Men alltså.. jag är kissnödig, alright? -.-' Sa såklart inte det till henne, men var nära på det liksom. Hehhe. När jag äntligen kom till min station så nästan kuta jag till biblan, bara nästan. Kunde knappt gå, var såååååå kissnödigt. Det var hemskt!

You turned my whole world upside down, so won't you come save me now?


Äntligen klar! Puuuh, allt som jag behöver göra nu är att läsa igenom den, men det gör jag senare idag. Så skönt! Tyckte jag förtjänade en lite blåbärsmoothies så gick ner och fixade en. Råkade också ha sönder mixern och samtidigt få jordgubbar i näsan. Mycket fräscht alltså! Precis som en smoothies ska vara!

You've seaching so hard that you've lost yourself.


Årets jordgubbar och jag åt dem igår! Himmelsk alltså, himmelsk! ♥
Jag är en fighter. Kräla mig upp redan vid nio för att käka frukost och nu sitter jag här och ska avsluta mitt skrivande. Eller det är planerat, får se hur mycket jag egentligen får gjort. ^^ Ska också hämta mitt citron te där nere och sätta på lite soft musik.

Secret goodiebag


Börjar dagen med att delta i en tävling hos Anna och tycker att du borde göra detsamma. Allt man behöver göra är att gå in här, välja en produkt man verkligen gillar och kommentera att man är med hos henne. Easy, huh? ;) Vad väntar ni på, delta vetja! ^^

French manicure with a twist of purple swirls and rhinestones.


Blueberry-chocolate and strawberry-chocolate milkshakes

Ignorera de fula glassen och all skit omkring, men vi orkade inte anstränga oss att städa när vi skulle plåta dessa härligheter ^^ Sjuuuktgott och onyttigt, men alltså.. jag förtjänar det! Har wainat hela dagen idag, såå yeah..

Remember when I'm on the road, baby don't think I forgot about you.


Unique feat. Charice - Wherever You Are
Sitter och kissar på mig snart.. är såå kissnödig, men orkar inte lyfta stjärten... Fail Linda.. fail.. Annars har jag bara checkat in Melodifestivalen och crap! Alla som jag ville skulle vidare åkte ut.. buuhu. Äh, life is hard. Nej, men det ska bli spännande och se på finalen nästa helg.

Every story has an end, but in life every ending is just a new beginning


Igår blev det blåbärsmuffins, idag blev det blåbärs smoothies. Asgooodd juuu! Hahha, roligt och enkelt att göra för den delen också. Senare idag blir det också milkeshake. Måste lyxiga till det innan man börjar skolan igen vettu ;) Sen var det också planerat att dra till stan, men David pallade inte och jag tappade humöret. Så stannade hemma och nördade sönder programmet the beauty and the geek. Loove it! ♥

Gotta have ring from HM


I wish I could explain myself, but the words escape me.


Jag brukar aldrig kolla på tv, men de här programmet var tungt! Varning för barn heter den och visades på trean 21.00. Asroligt program där barn frågar vuxna och snus-saker. HAHAH, skitroligt! Fast den var bara 30 min lång och de innehöll två reklamavbrott? eller var det två? Tror det, har sånt. Tar bara upp massa tid juu.. ;S

Goodiebag with amazing stuff


Bilder från Helens blogg.
En liten goodiebag som man kan vinna hos Helen! Allt du behöver göra står hos henne, tävla vetja! :)

Don't ever judge anyone. You don't know their story and what's really going on. A smile can hide so much.


Just nu plågar jag mig själv lite med plugg. What do to? Kan ju inte precis skita i det, or can I? :O Fast neeä.. Ska fortsätta att plåga mig själv om det går. Sitter fast nu för vet inte vad jag ska skriva, men hoppas verkligen det släpper sig. Jag vill bara bli klar och dansa som en åsna och dricka te som en ko. Mina jämförelser är så kassa.. ursäkta. Men det är lov.. -.-' Eller nej, det är över förresten, suuuckit!

Leopard nails on short nails.


A spontaneous visit with my place with chill and pills


You can always re-take a class. You can never re-live a party.


Sommarjobb skulle fixas idag, men de var inte där. Suck. Så det blev centrum och stan och fick med mig mina nagellack från HM! :) Japp, 80:- fattigare, 8 nagellack rikare! Wooho! Nu, seriöst, nu är jag paaank!
Aja, efter vår lilla vandring blev det mat och chill hos mig. Alltså en spontan sak really. Fast imorgon blir det inte något, för måste study the hell outta me! :S NOW; Crosstraining och svettas grisen av mig! :)

Strawberry, braided, brown belt and black leggings.


No one has afford to lose them, the persons who will be by your side for a long time in life.


Klockan närmar sig ett snart och jag tror att jag ska sova. Bara tror liksom. Sover annars bort halva dagen. Skitjobbigt, man hinner inte göra alla saker som ska göras liksom. ;S Så imorgon, eller idag.. daahh, så ska jag ställa klockan på typ nio? Sen får vi se hur det går sen. Om jag ens kommer upp eller hör klockan..
Nu ska jag vara lite social på FB som jag förövrigt inte vet varför jag har. Ojuste, mina bilder..

Abstract nails - Pink, purple and white dots.


Målade och lite abstrakta naglar på P.H. Hm.. tycker att jag kunde göra bättre, men hade tyvärr inte mina saker där.. :/ Får göra om den en annan dag. Såå svårt att måla på korta naglar, man kan ju nästan inte designa alls! :O Ignorera nagellacket som kom utanför förresten ^^

A spontaneous visit to P.H ♥



When you don't know what to do, walk fast and look worried. That's what I could do.


Bara en spontan händelse idag. Jag, och J.P stack till P.H och hade en liten mys stund tillsammans, och nej.. det är inte en sån mys stund som ni tror det var.. -.-' Kallade också på M.T så där satt vi med deras Coca-cola och vårt godis. MUMS! Och ja, deras Cola-cola.. jag är ett fanta fan, ingen cola här inte.

Because we are who we are.


Hell no, imorgon blir det centrum med mamsen och kolla runt lite där. Hoppas på att nåt kommer hem också, men mest för att umgås med mamma liksom. Har sagt nej till henne två gånger nu! :O Dels för att jag har plugg och dels för att jag åkte till IKEA och köpte förvaring till mina nagellack idag. Finally, tog typ hundra år.. Nej, men seriöst, måste spendera min tid med mami fan. Ser henne aldrig annars typ när jag har skola. :S

Contest - winner gets a secret packages


Jag är med och tävlar om ett hemligt paket hos Tsukii, gör det du med! Klicka på bilden för att komma till tävlingen! ↑


RSS 2.0