Fur vests..


Har aldrig riktigt varit ett fan av päls, tycker det ser lite för mycket nu. Sakta men säkert börjar jag gilla det så varför inte ta och köpa en? ^^ Ja, får se.. Om jag köper en kommer jag förhoppningsvis köpa en riktig för mamma och pappa hatar när jag köper fake päls och skinn. Kvalité för pris, yeah, that's my parents. Men vi får se! Bli inte förvånade om jag köper en (A) Åh, wait, do!

p.s sorry doesn't fixing everything.


Bildkälla
Nu kommer ni bli chockade... jag vill ha snö nu! Yes, I said it! Jag vill ha snö! Tänk hur mysigt det skulle vara då? Sitta inne med en kopp te och äta lussekatter/bullar och kolla på film samtidigt som snön faller därute. Ååååh, mys! Men det lär ju dröja ett tag. Och mamma är fett söt! Hon fråga mig typ i lördags;
-Ska vi baka lussecake?

- Baka vaddå?
- Lussecake?

HHAHA, fett med söt hon är! ♥ Fett onda vi va som garvade åt henne, David, Lisa & jag. xD Som tur blev hon inte arg utan garva åt oss.

I don't care what you think about me. James Blunt thinks I'm beautiful.


we♥it.com
Skoldagen avslutades redan vid tolv idag men det innebär inte att plugget är över. Så nu är det självstudier som gäller. Härliga tider! -.-' Sitter iallafall här med böcker, dator och en varm kopp te och ska strax sätta igång igen. Men innan jag drar måste jag bara nämna, daaamn! Det är vinter och marken är lika grön som i somras! Underbart eller går vi nedåt? Hahha, jag njuter iallafall! :)

Wonderful rings, black jacket and a redish shirt


Såhär såg jag ut idag. Inte mycket att säga egentligen förutom att det var rätt skönt att ha på sig skjortan som är gjord av lite tunnare material ^^
FAN! Varför måste fronter inte funka just idag? Just när jag måste lämna in ett arbeta? WHY?! :( Har iallafall skickat mitt arbete till lärarens mail istället och hoppas på att hon tar emot den. ;S Nu när jag ändå snackar om mitt arbete så känner jag mig en aning osäker på den. Vet inte riktigt varför, men det känns som om jag har fattat fel eller något och läraren vill liksom inte hjälpa mig.. :S Sorglig med sant. Jag får helt enkelt hoppas på det bästa och minska mina förväntningar. FUCK. Förlåt, jag svär inte ofta men just nu känns det inte så bra.. ;S

We don't need to say something to show our love.

Pappa har varit på kryssning och har köpt en parfym till alla syskonen i familjen och jag fick Miracle by Lancôme. Skitgulligt av pappa ^^ ♥ Tänkte be honom att köpa Touch of pink by Lacoste men visste inte om han skulle fatta vilken det var. Dessutom hade han inte med sig sin Iphone så bilder kunde jag ju inte visa för att han har sämsta minnet ever. Men ja, tack pappi! ♥ Sitter förövrigt och försöker skriva på min uppsats/hemtenta och det går trögt just nu. Fan, nu blev jag lite nödigt sådär så nu drar jag! 

People say, keep calm. I say, don't keep calm, slap that bitch hard.


we♥it.com
Det står väldigt mycket om att årets första snö ska falla idag, men än så länge verkar det som in det inte har gjort det. Eller inte hos mig iallafall.. Det kanske kommer senare på dagen. Söndag och det är första advent! Snabbt det går, har inte ens en advendskalender... Brukar inte ha det i normala fall, men man kanske ska köpa en från triss och hoppas på vinst? (A) Nu till mindre roligare saker, seeya!

When people start to fade away and our moments are over, we go our seperate ways.

Bildlös inlägg igen...
Fredag närmar sig sitt slut och jag ska ta och kolla på en disneyfilm. Känner verkligen att jag vill vara barn igen och filmen tillåter mig att vara det i en timme eller så. Sedan är det back to reality again. Suck, men ska inte klaga! Det finns alltid folk som har det värre än jag so have to stay positive :)

Dear Math, I am sick and tired of finding your "X". Just accept the fact that she is gone. Move on, dude...

we♥it.com

Just sådär känner jag mig! ↑ Jobbigt läge huh? Har hållit på med min uppsats i x-antal timmar och känner att jag inte kommer någon vart! Skitjobbigt. & så ska den in på måndag, great.. Börjar faktiskt gilla prov nu istället för uppsatser.. Man vet liksom inte om det blir bra eller inte. Får fortsätta med uppsatsen en annan dag, nu är det matte som gäller! En smoothies skulle fan sitta bra nu, men nån jävel i familj tog sönder mixern........ -.-'