I don't wanna be someone who walks away so easily. I'm here to stay and make the difference that I can make.

Jason Mraz - I Won't Give Up

Sitter och lyssnar på denna musik ↑ Hhaha, tyck vad ni vill men låten är fan inspirerande ^^ Har tillbringat dagen med att ordna datorn lite och även hemmet. Snäll dotter som jag är städade jag huset, precis som mamma bad mig. Fast egentligen behöver hon inte ens be mig, jag gör det ändå för att det ser ut som en svinstia. Eller SÅG ut, nu är det rent igen ^^ Renade hårddisken på datorn. Hade ingen plats kvar för något så det blev att föra över både filmer och bilder till min andra hårddisk. :) Om sisådär två-tre timmar drar jag och kollar på The Avengers. Awesoooome! :D

Sex? No, my life fucks me everyday.


Wooho för låååånghelg! YES! Och så Ågesta på onsdag, yes! Så lugn vecka väntar nästa vecka. Fast nä, det gör det ju inte har NP i ENG B. Fuck. & har typ tusen inlämningar. & som grädde på mosen (säger man så? xD) prov.
Livet lekar med mig just nu. Aja, snart blir det choklad och tidningsläsning för mig! Såå skönt att bara chilla och äta sig tjock. Jag menar, de flesta är typ ute och dansar and have it crazy. Men jag är annorlunda, jag föredrar att chilla. Iallafall just nu ^^

Everyone's the same color when the lights is off.


Cee Lo: "Aw, man, you touched me deep down. As soon as I heard you, I said, that’s my man, that’s my brother."
Christina: “I got soul too, just not the same color as Cee Lo.”
Cee Lo: "Christina, everybody’s the same color with the lights off.” & så en high five av Adam Levine!
Så klockren kommentar Cee Lo's kommentar! Klicka på 2.27 för att höra, låter mycket roligare för att Cee Lo snackar snabbare än blixten! Och han som sjunger, wow.. vackert! Fast kanske lite gay? (A)
Aja, sitter och snackar klänningar med J.C och faan vad snygga dem är! Gaah, har checkat in dem tidigare. Sååå snygga ♥ Hhehe, dreglar nu..

There is beauty in simplicity


Mega bild igen. Tror att jag lägger in för stora bilder, aja. Bättre för er som har sämre syn, som jag te.x Förutom att jag har fått min underbara, enkla, silver lövring från Ebay så har jag även skaffat mig en klänning från Bikbok. Det var 50% off på ALLA plagg i hela butiken så kunde verkligen inte missa chansen! Så nu har jag blivit 200:- fattigare.. Aja, bättre det än 400:- fattigare som vad ord.priset.

There was plenty of room on that piece of wood.

Hatar när Jack i Titanic dör för att Rose är så självisk. Jag menar, kolla på bilden. De båda skulle kunna överleva!


I swear this time. I mean it now.


we♥it.com
IIIiieee.. Det kilar i fingrarna efter att göra något. Skapa något, typ armband. ↑ Såå snöööggt! Kommer ihåg när jag hade massor men den så vet jag inte vad de tog vägen. Kanske är läääängst in i skåpen. Vem vet? Ska se efter i helgen och se om jag kan pussla ihop något utan att köpa tillbehör. Försöker att hålla mig borta från att köpa saker. ^^ Hade förresten NP i SV B, muntligt och det gick bra. Kändes bra efteråt. Hhaha, "attackerade" publiken, så det var lite roligt och bra tycker jag. Alltså att jag fick uppmärksamhet på det sättet. Aja, snart blir det att laga middag. Ska laga lax för första gången, yaiks! :O

I miss the days when homework was just... coloring.

Ingen bild till denna inlägg, sorri! Aja, tiden har bara runnit iväg att jag inte ens har hunnit att göra något känns det som. Har flera uppsatsar i tanken nu. Håller på med både aktiearbete och en fördjupningsuppgift på svenskan. Inte nog med det har fick jag geografi uppsatsen och så har jag svenska NP imorgon. Tal. Men det ska nog bra, behöver bara utnyttja min tid väl. Klockan är 20.00, till och med över så ska röra fläsket på crosstrainern samtidigt som jag ska träna på mitt tal. Två flugor i en smäll, we like it huh? ;)

The vow


Textkälla & bildkälla.

HANDLING;
Ett nygift par återhämtar sig från en bilolycka där frun hamnar i koma. Hon vaknar upp med svår minnesförlust och hennes man måste försöka vinna tillbaka hennes kärlek igen.

ÅSIKT;
Hade lite för höga förväntningar.. Filmen var mysig att se på men det var inte nytt liksom. Tidsdriven filmen om man har tråkigt, som jag hade. Såg den på vägen hem igår från Vingåker. ^^ Storyn var helt och och Channing Tatum var så sööt när grät och var ledsen. Bebis.. ♥ Rekommderas till alla som gillar drama och som har tid till att titta på den. Finns bättre filmer. ;) Fast gillar slutat bäst! Så fin, men så synd.. Den får en svag 7/10 av mig.

I'm at a payphone trying to call home. All of my change, I spent on you.

Maroon 5 ft. Wiz Khalifa - Payphone
Heeeej knassbollar! Hoppas ni har en roligare söndag än vad jag har, sitter och skriver upsatser nu. Eller försöker. Har aldrig vart bra på det, but you got to try your hardest! Förutom det så väntar jag på att min Smoothies Maker kommer snart! YES! Zapade mellan kanalarna i morse och såg Smoothies Maker på Tvins och vad gör pappa? Jo, som han alltid gör - Taggar och köper den. HAHA, bäst ibland! ♥ ^^ Så snart ska jag få min efterlängtade smoothie, mums!

Love when we sit at the dinner table and just talk about random things.


Detta åt jag idag när jag var i Vingåker. Var inte så speciell hungrig, var mest shoppingsugen men maten var god. Snart är det dags för film och fruksallad med syskonen. Med andra ord, en myskväll. Perfekt, orkar inte röra mig rumpa mer idag.

Back to black.


Ni ser min fransväska från Ebay, LOVE! ♥ Så underbar. De där svarta, suede kilklackar är också från Ebay. Vet inte riktigt om jag äälskar eller hatar dem.. De såg skitsnygga ut på bilden! Men sen när man fick dem blev det liksom.. njaa.. Hehhe, Aja, kan ju inte lämna tillbaka dem så ja. Får se om jag gör om dem eller inte. ;) Förövrigt luktar den skit! Alltså den luktar typ fabrik! :S Inte najs alls och när jag öppnade den kom det ut massa damm.. så ja, de måste stå ute ett tag innan användning. Tills dess står de i garderoben i en påse knuten såklart. & de andra svarta skorna fann jag på Factory Outlet i Vingåker idag med mamma. ÄLSKAR DET STÄLLET! Måste tillbaka dit och shoppa ännu mer! :D

Oh please, if you don't have any good things to say, just shut the fuck up.


Min iPhone-case är heeelt smutsig och äcklig.. eeuuw.. ↑ Gillar verkligen färgen på den. Pastell mint, om man kan beskriva det så. Får ta och tvätta den när jag orkar.. hhehe ^^ Under tiden tänkte jag testa ett annat skal som jag har beställt från Ebay. På tal om Ebay, fick fett med stuff idag! Fick mina skor, klänning, Lisas saker som vill ha, och lite andra saker. Allt har inte kommit ännu, men de bör de göra nästa vecka. ;)

Some people feel the rain, others just get wet.


Ser ut som ett retard på den sista bilden, blä. Det fortsätter att regna/snö och det har det gjort ända sen imorse. & dum som jag var tog jag skinnjackan. Frös ihjäl mig.. Nu är jag iallafall hemma med en kopp te och ska fortsätta med mitt aktiearbete. Sjuuktjobbigt! Måste ringa och stuff för att ta reda på saker. Orkar verkligen inte, vem skulle svara på någon gymnasieelev frågor egentligen när det fnns viktigare saker inom ett företag? :S Får se hur det går. Är förresten sjukt sugen på att kolla på bio! Ska se the Avengers nästa vecka, yeey! Finns så mycket bra på bio nu, eller mycket och mycket.. Hhehe! Vill se 21 jump street med Channing Tatum. MMM.. såå het!

Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.


Har skitont i benen. Vänstra benet är alldeles blåslagen och högra benet har så jävla mycket träningsverk att jag knappt kan gå normalt. Awesome.. Gick som ett mongo idag.. Fast hade bara en lektion, vilket var jävligt skönt! Har ni tänkt på att det faktiskt bara är typ sju veckor kvar till sommarlovet?! AWESOME! :D Innan dess har jag typ fyra inlämningar och NP och andra småskit att göra. Men ska hålla leéndet uppe så går det!

Nordic cap of Sweden lipsticks


JOBBIGT! Hatar verkligen när butiker kommer in med helt nya, fräscha produkter en eller två dagar efter man har köpt sina varor eftersom att man är rädd att de ska försvinna. Det hände mig idag! Skulle bara se om de hade fått in lite nya nagellack eller läppstift och de hade det. Nya läppsift då. Fan vad jag blev lite småirriterad. Aja, köpte med mig två st som jag inte hade så nu har jag typ alla. Eller jag tror det iallafall ^^ Det blev en mörkröd och en lite mer neutral, nude color. Läckert!

Black fringe bag from lovely Ebay.com


Beställde (via min bror, jag får inte beställa själv ännu! -.-) den här rackaren på Ebay och idag kom den! Sååå snygg! :D Jag vet att jag är seg, men hello? I got it now and I'm sooo happy! :) Nästan som ett plåster på såret efter en jävlig jobbig, men asrolig gympa lektion. Jag kommer inte bli förvånad om jag har massa blåmärken på benen imorgon. Fyfan vad det suger att vara kort ibland, snackar om att man var tvungen att hoppa över typ 3 meter höga plintar! Eller ja, det kändes som tre om man ser från mitt lilla perspektiv, but I did it!

Nordic cap of Sweden lipsticks


Juste ja, nu är jag också inne i min läppstift period även om jag inte bär läppstift. Men de är så himla fina så de fick följa med hem de med! :) Den enda nackdelen är väl ändå att förpackningen ser helt sliten ut, men själva läppstiftet är inte det så det fick duga. ;) Måste prova dem snart känner jag. Aja, förutom att jag ville visa er läppstiften så håller jag på att plugga. & måste säga att det går sagt framåt, det är ju alltid en början. Oshit också, måste bara nämna att jag svettades som en jävla gris över elden när jag tränade. Fyyfan vad jobbigt men daaamn, it felt good afterward!

Nordic cap of Sweden nailpolishes


Yes, I'm out of my mind! Kan ni fatta att jag vakna typ 6 för att gå på en lektion och så visade det sig att den var inställd? Eller att jag faktiskt gick och haffade till mig typ 12 nagellack!? Yes, today I'm crazy. Fast vem kan motstå från att köpa nagellack när det ändå var så jävla billigt? Mycket billigare än HM's och den innehåller, vaddå? Typ 9ml medan de jag köpte innehåller 11ml. Lycka! Trots att jag är typ urfattig nu igen så ska jag försöka att köpa till mig lite fler clear polish för det är jävligt bra att ha! Jag använder det hela tiden typ, så yeah.

No matter how strong a girl is, she has a weak point. & sometimes all she needs is a hug.

we♥it.com

 


Om sisådär två månader eller nåt har vi sommarlov. Innan dess har jag sjukt mycket att göra! Massa skit nationella och vinglande mellan två olika betyg. Suck a**. And on top of that, måste plugga teori också. Ååh, nu måste jag verkligen vara organiserad och planera, om jag inte redan gör det.. -.-' Och så oroar jag mig för sommarjobb, jag som har sökt som en galning. Vill inte jobba med snabbmat eller telefonförsäljning. Vill helst jobba med försäljning. Okej, bäst att jag drar innan jag gnäller sönder mig. Or wait.. I already did! ^^

Isadora Wonder nails in 713 South Beach with white polka dots.

OJ, bilden var kanske inte ändå så rättvisa som jag todde att den skulle vara. Men just nu bär jag iallafall den här vackra färgen från Isadora. Alla vet nu vid det här laget att jag är galen i nagellack och när P.H sa att det finns nagellack för 10:-, tror ni inte jag går och köper? Daah.. så klart! Fanns massa finna färger dock hade jag inte tillräckligt med pengar med mig så plocka bara med mig två st. Den ena ser ni på bilden och den andra är bara en clear polish. Bättre bild kommer senare när jag får tag på restan av nagellacken! Gaah, hoppas på att det finns kvar till imorgon! :)

Dumb is never cute.

Fyfan, vad stora bilder jag lägger upp. Äähh, bättre för er liksom. ;) Håller på att läsa boken "Desert Flower" by Waris Dirie. En självbiografi bok, me like! Har kommit en bra bit på den så jag är stolt. Anyhow, igår var kusiner här på besök. Brukar i normala fall aldrig få besök men poff så fick vi det igår. Det var rätt skoj. Lovet är iallafall slut nu, fml! Jag som hade det sååå skönt! Gjorde inte ett piss.. typ. Hehhe! Nä, men det har bara varit chill, vädret är ju typ heemsk hela lovet. Snöa igår, man ba: serious?.. -.-'

The Change-Up


Textkälla & bildkälla.

HANDLING;
När en familjefar byter kropp med sin bäste vän (en skådespelare som är singel) måste båda männen ändra rejält på sig och lär sig att uppskatta sina gamla liv.

ÅSIKT;
Liknar Freaky Friday så filmen är helt okej. Jag menar, ingen höjdare precis men en tidsfördrivare. ;) Vet inte riktigt vad jag ska säga om den, den är en standad film. Dock så bör man se den med kompisar och inte med typ syskon.. det är bara awkward. Se filmen så förstår ni! Och ja, inget till barn under 15! HHAHA, den får en 6/10 av mig bara för att den är en standad film.

Life does not have to be perfekt to be wonderful.

WOOW! That was a huuuuge photo! Hheheh, oh well, we like it don't we? ^^ Sitter och käkar bananer och jordgubbar, typ som kvällsfika.. eller snarare nattfika/mat. Såå gott! Trodde jag hade en gammal bild på typ jordgubbar och bananer men det hade jag tydligen inte så hann käka upp halva skålen innan jag insåg det. But yeah.. En perfekt avslutning på en fredag, speciellt om det är den 13:e. Sleep tight!

I told you to be patient I told you to be fine. I told you to be balanced I told you to be kind.


Birdy - Skinny Love
Älskar serier som har låtar som man har lyssnat på tidigare, gotta love! :) ♥ Låten ovan är med i VD och ja.. Så sitter här och lyssnar på den. Så fin. Har iallafall kollat klart VD säsong två med J.P! Nu återstår säsong tre, goosh! ^^ Dock så tror jag att jag väntar med den. Iallafall nu, annars blir jag beroende och så kraschar allt. Hhaha, you know what I mean.

Maxi dresses from Forever 21


Gaah! Vill ha alla dessa.. :/ Har typ inga klänningar, tro det eller ej, but I don't own many dresses. Tycker att de är lite småbarnsligt att bära klänning. Bar alltid klänning när jag var mindre, men nu är jag i min klänning-period so I have to buy dresses for this summer :)

& tonight we're going to see a ombre sky.


we♥it.com
Sitter och kollar på lite ombre effekter som är inne just nu. Tycker att det är skiitsnyggt! Speciellt på naglarna. Håret är lite sisådär, tycker det är riktigt svårt att få till det och hur man bär det. Nåja, det är bara en personlig sak. Insåg nyss att jag behöver byta design men orkar inte pilla och har glömt typ allt..

Maybe one day. Maybe some day.


Egentligen var det inte meningen att jag skulle få hem något idag, men kunde verkligen inte motstå att köpa lite doftljus och en låda från Lagerhaus. Sååå sööta och så fina! Gotta looove that store! ♥ Köpte också en fiffig fällbar pall som man kan förvara saker in, jag som börjar få en större och större kollektion av väskor. But hey, I love it. And guess what!? Har kollat klart på säsong ett av Vampire Diaries på några dagar och ligger nu på avsnitt 5 på säsong två. I know, crazyy! Målet är att försöka kolla klart säsong två innan lovet tar slut, får se om jag lyckas.

Boobs are the proof that men can focus on 2things at once.


Vaknade redan vid 9 eftersom att telefonjävlen ringde och ingen tog den.. så efter tre signler så blev jag typ klarvaken. :S Aja, lika bra det. Sitter just nu och pluggar teori. I know, it's holiday and blablabla men vill man ha körkort från man kämpa lite. Och ja, päronen vill ju att jag ska skaffa så fort jag kan sedan är det Davids tur att ta körkortet. HAHHA, snacka om att vi syskon står på kö efter körkort ^^ Fast egentligen är det mamma som säger vem som är next, hehe. "Ah, Linda, när du har tagit körkortet är det Davids tur. David, plugga teori." HHAHA! Mamma.. ♥

Bro, chill the fuck out.

Påsklov, vilket betyder att min uppdateringar kommer vara lite låg framöver. Måste ju njuta lita, inte för att jag inte tycker om att blogga. Vill liksom inte behöva blogga if you know what I mean. Jag gör när jag känner för det och när det händer något roligt. (: Ska ut snart och träffa J.P soo.. ciao!

Organize nail polishes


Håll på att organisera nagellacken men orkade inte göra klart så tog och titta på ett till avsnitt av VD. Nu börjar det äntligen hända något i serien! :D Ska ta och kolla snart igen, känner att jag måste ha en paus lite sådär emellan. ^^ Ojuste ja, har shoppat från ebay nu. Yeey! :) Blev ett och annat så längtar tills de är här.

Next time you come around, I may not be here.


Egentligen ska jag sitta med påskgodis nu men glömde att köpa och orkar inte röra mig så det blev lite äpple och morötter istället! :) Lika bra de nu när man ändå kollar på VD! Ja, har äntligen börjat nu! Ska börja kolla på avsnitt tre nu. Än så länge är serien helt okej, får se hur det blir längre fram! :)

I finally stop laughing, look back over to you and start all over again..


Hur längesen var man inte på tivoli?! :D Gaah, blev som ett litet barn igen! Fast åkte inget, ska göra det imorgon eller nån gång under lovet om de är kvar och om vädret tillåter. Man vill ju inte åka om det snöar liksom.. :S Efter en tur där stack vi och åt glass and talked ofc. Nu sitter jag här i sängen och tänkte kolla på VD men ögonen vägrar vara vaken så det blir nog lite ebay istället. ^^ Kan inte sluta kolla där, värsta skattjakten! Måste skaffa mig ett eget konto så jag slipper fråga brorsan om hjälp..

Some say love is such an amazing thing. But so unpredictable..

NE-YO - Not Walking Away
Har den där känslan när man verkligen har kämpat och så skiter sig allt? Ja, så är det lite nu, men det är väl bara att stå upp igen and try again. Skoldagen var äckligt onödig. Behövde inte ens gå på engelska lektionen på morgonen men läraren gav konstiga instruktioner så jag gick. Helt onödig.. lektionen efter det gav mig bara dåliga vibbar då jag fick se hur man skulle räkna ut tal på matteprovet. Hatar sånt.. Resten var ändå helt OK.

We all did it when we were kids!

HAHAH! DOOG när M.T visade mig det här. Fyfan, tårarna bara rann! Stämmer som fan! Roligare blir det när M.T ska demonstrera med munnen också, HAHA! Dööör! Ahhh.... Sitter och kikar in på ebay när jag egentligen bör typ plugga FE. Eller sova, är så seg på morgonen.. Fan, tiden bara går! Ska kika lite till sen sova. Orka plugga nu.. -.-'


"I don't love studying. I have studying. I like learning. Learning is beautiful." - Natalie Portman


Bild i repris..Så här såg det ut typ förra veckan och nu är det snö igen.

Aaa....Har gått och blivit tjock nu. Har inte tränat på sisådär två veckor or so. Det är typ on and off right now, har massa saker som måste göras and so on. Men ska försöka att göra minst några övningar varje dag så magen och resten av kroppen tränas lite. Bättre det än att inte göra alls, right? ;) Förövrigt har alla mina things from ebay kommit och jag är sugen på att shoppa igen! HAHA, gotta looooove ebay! :D Dock hatar jag när det tar sån tid när de ska skicka.. -.-' Hate to wait..

Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked


Textkälla & bildkälla.


HANDLING;
Alvin och hans vänner är på en lyxbåt och njuter att ha det som en privat lekplats. Men av en ren slump blir hela gänget strandsatta på en öde ö och nu möter gänget även en stor utmaning av moder natur.

ÅSIKT;
Filmen är inte anpassade till vuxna/ungdomar, men de vet ju alla. Men på något sätt tycker jag ändå att filmen sög. Inte stenhårt då men sög.. handling sög.. Jag vet inte. Passar ju perfekt till barn och så, men nää.. Det enda som lyfter filmen måste vara Theodore. Jag vill bara kraaaama honom! Såååå sööt! Så filmen får en svag 5/10.

Studded denim jacket


Pimpade min jeansjacka med lite nitar för den såg rätt så boring ut. ^^ Aja, har suttit och pluggat matte hela dagen.. eller ja, vaknade vid 10 något, käka sen plugga. Och har fortfarande rätt så mycket kvar och provet är på tisdag! Bajs apa.. Nu tar jag iallafall en paus, kan knappt koncentrera mig längre.. Längtar tills påsklovet! Ska då börja kolla på VD, Vampire Diaries! Äntligen! HHAHA, kommer bli så beroende! Aja, lika bra det för PPL sänder igen i juli eller juni? Can't remember..

RSS 2.0