Stop making excuses and go for it.


Nu äntligen har jag fixat om lite i mitt rum som jag sa att jag skulle. Gaah, känns så skönt och nästan uppfriskande! Ser lite annorlunda ut and I kinda like it. :) Synd att jag inte tog a pic for you, skulle gärna ha visat före och efter bilderna ^^ Just nu dunkar musiken ut från högtalarna, tror dock att jag måste sänka de snart. Förresten, I take it back! I will raise the volym and dance the night away! Peace ooout!

Act as if what you do makes a difference. It does.


Vädret är så jävla fint! Solen skiner och tempraturen är ca 9 grader. Lycka! :) Tog sprutan mot livmodercancer och ska göra det igen om sisådär två månader. Blä... Det tar inte stopp där, måste göra massa återbesök i framtiden för andra issues that I have. Stackars päronen som betalar för mitt skit.. S: Får gottgöra dem på nåt sätt! ^^ Är förövrigt inte helt frisk, men är på rätt väg hoppas jag. Måste också börja träna inför Beach 2012! (A)

Hairbow


Jag vet, inte världens finaste men det var en liten test! Lekte lite med Lisas hår och... resultatet ser ni ovan. ^^ Ha i åtanke att det är en test nu, snyggare look kommer i framtiden när jag fått träna lite. (;
Förövrigt trodde jag skulle bli frisk snart men det visade sig vara fel. Skulle shoppa med Lisa, hade lovat henne.. -.-, men kände mig skitseg och varm and all that stuff så det blev inte mycket shopping för min del. Eller inget alls. Får ta det när jag är på fötterna igen, just nu vill jag bara bli frisk! Onej, det blev inga foton igår. För när man är med mina tjejer blir det alltid överraskningar. Istället blev det en spontan bio och skratt. ♥

Perhaps I should stop staring at art on the internets and create some of my own.


Igår var det tänkt att jag skulle fota lite men det blev inte av. Hoppas på att jag kan fota idag! Så jeffla fint väder! Gaah, lycka. Idag blir det en sväng till stan med några fina vänner. Egentligen bör jag plugga på teori. Har glömt bort typ allt och jag ska ta körkortet typ snart (?) I'm so dead.. Men neeej, måste hinna njuta lite känner jag. Får komma på något sätt att fixa det. Nu blir det hopp in i duschen. Hare! ♥

In time


Bildkälla & textkälla

HANDLING;
I en inte alls för avlägsen framtid har forskningen kommit så pass långt att man har kunnat stänga av genernas föråldrade. Tiden är nu valutan i världen och den rike kan leva för alltid medan de fattiga får byta in vad de äger för att förlänga sin odödlighet. En ung fattig kille får tag på en förmögenhet av tid men är inte snabb nog att hjälpa sin äldre döende mor. Han blir då jagad av den korrupta polisstyrkan, känd som 'Time Keepers'.

ÅSIKT;
Den här filmen var faktiskt rätt så cool! Justin var inte en så hemsk skådespelare måste jag iallafall medge. Jag tycker att temat var fett najs. Det liksom väcker många teman och fundering. :) Kanske något för er filosofer? Effekterna var förövrigt passade och rätt så smart att göra. Filmen får en 8/10 av mig. Rekommenderas till alla.

Because dreams makes us want something even more.


Jag vill åka utomlands nu! Och helst till London så jag kan shoppa loss lite. ^^ Fast ett varmt ställe skulle heller inte sitta fel just nu. Eller att bli frisk. Fast det är inte så tråkigt att vara frisk för man kan ju passa på att kolla alla serier och alla filmer som man ska kolla på. Har typ hundra saker att kolla på, det verkar aldrig ta slut utan det kommer bara mer och mer! ^^ Nu blir det PPL! ♥

Water for Elephants


Bildkälla & textkälla.

HANDLING;
En veterinärstudent överger sina studier när hans föräldrar omkommer i en bilolycka. Han bestämmer sig för att följa med en resande cirkus som deras veterinär och får uppleva en show han aldrig kunnat drömma om. Baserad på romanen "Water for Elephants" av Sara Gruen från 2006.

ÅSIKT;
Jag blev positivt förvånad över filmen. Trodde faktiskt att den inte skulle vara så bra, men den var helt okej. Och damn, kände värsta empatin för djuren. En sevärd film för alla kärleksfreaks. :) Fin handling dock förutsägbar, men ja. Den får 8/10 av mig :)

How I feel right now..

Såhär känner jag mig just nu! Alltså den sista bilden, orkar verkligen inte bry mig just nu. Fast innerst inne så gör jag nog det ändå. Men just nu, näääää. Har precis fixat klart hemtentan och förväntar mig inget. Förövrigt så är halsen hes som fan och jag tror att jag ska starta mitt sportlov en dag tidigare! Så imorgon skippar jag skolan och vilar halsen och njuter av min tidiga sportlov. Förtjänar det! :)


STELLA KNIT SWEATER


Förtjänar att köpa lite nya kläder och denna plagg är vad jag vill ha! Helst i brun då, har en tanke bakom det. Såg nämligen en tjej ha en brun tröja och en nitad, svart krage under. Såg så jävla chic and cool så vill också ha det!

Sometimes it's better to do then to speak.

Kom att fundera på hur mycket vi pratar egentligen. Ja, men hur mycket folk  pratar och pratar och pratar och gör typ inget av vad de säger. Jag tycker det är fett irriterande men sen så slog det mig att jag också gör så. Jag försöker inte göra så men det bara händer. Så härdan efter ska jag försöka att inte lova för mycket och istället göra saker. Annars får man det ju aldrig gjort, eller hur? Ja, jag vet, fett random inlägg men det var en sak som jag och en klasskamrat snackade om häromdagen. Soo yeah.. you feel me? Probably not.

Awesome grandmother dance on Ellen

Ni har säkert sett den här hos Kenza, men måste själv lägga upp dem för mungiporna drogs genast upp när jag kollade på den! Jag blir så glad av såna här videon! HAHHA! Så jävla tung grandma alltså. Sån måste jag vara när jag är 60+ Hehhe, mina barn skulle älska mig..... not... HAHHA!

There is always someone who loves you, even if you don't notice.


Jag känner mig, trött, sliten och nere. Tror att jag håller på att bli sjuk.... igen... Har värsta mansrösten nu, eller nej.. snarare en raspig, sliten röst. Ja, så skulle jag nog beskriva det, men jag ska alltid överdriva ^^ Det är så jobbigt, vill bara sova nu, nu, nu! Eller så vill jag ut och njuta av solen men det orkar jag inte. Är för trött och har en jeffla hemtenta att skriva klart tills på torsdag. Nån snell ängel som vill hjälpa mig? ^^ Nu ska jag dra och kolla posten, hoppas på mina beställningar från Ebay har kommit nu då.

UF


Kom nyss hem från UF och känner att det var så värt det. Var inte riktigt förberedd på vad jag skulle säga och fråga så jag tvingade brorsan att hjälpa mig. Efter några försök så flöt det på, dock inte lika bra då. Men jag bli bättre med tiden. Affärsidéerna som de visade var väl helt okej, imponerades inte av något speciellt. Men de var väldigt bra på att snacka, inget snack om de för de liksom convinced me to buy it. Men ja, är man fattig student så är man ^^
UPDATE: Jag håller på att bli sjuk, jag känner det! :O

My point is.... okay nevermind, you never listen anyway.

Trots att dagen var rikskort så sitter jag här och typ nojar över hemtentan som jag fick idag. Riksjobbigt. Ogillat uppsatser grovt mycket. Har bara fyra dagar på mig att skriva den samtidigt som jag har två redovisningar. Awesome huh? Är alltid så himla osäker när det gäller inlämningar så ska inte förväntar mig något bra. Ska försöka skriva en timme till, eller två.

HAPPY B-day lilsis

Vill bara gratta Lisa, min lilla syster, som blir 13 idag! Grattis! Pain in my ass att ha en lillasyster som ska ta alla mina saker, men jag antar väl att alla småsyskon gör det. Eller åtminstone lillasyster...


Wear pretty hairstyles


we♥it.com
Funderat på att klippa håret hos en frisör, orkar inte klippa mitt eget hår för tillfället. Förtjänar liksom att någon tar hand om mitt hår (A) HHAHA, låter löjligt, men så känner jag mig just nu angående mitt hår. And the hairstyles above are just aaawesome! Kanske ska testa och göra lite? Njaa.. när jag har tid då.

Time will never heal, it only allows you to deal.


Tror att jag ska satsa på att ska OPI nagellack! Lite dyrare bör ju vara lite bättre, eller? ^^Har redan tusen nagellack, men jag kan inte få nog!...

Såg mina efterlängtade nagellack inne på HM och köpte de direkt! Och så provade jag någa mörk-brun-röd-aktiga byxor och de var läääckra! Först gillade jag dem inte, det var inte tillräckligt "smal" ner till men så fick P.H mig att gilla dem. Så imorgon är de mina! :) Fick dessutom 200:- från HM också! "Det lönar sig att vara medlem" - daamn right! :) Borde gå och lägga mig efter en hel kväll med tjejerna! Fyfan vad det var välförtjänat ♥

Make-up brushes


Mina finfina make-up brushes från Ebay! Först trodde jag att jag hade beställt hem äkta MAC borstar men det visade sig vara fel såklart med tanke på pris och kanske land.. Too good to be true... Hehhe. Man det gör inget, har inte ett tränat öga för face things, tror dock att jag måste träna upp den.. hm.. (A) Aja, nån gång i livet ska jag ta och köpa äkta MAC borstar, men för tillfället får jag nöja mig med dessa småtingar. Och ja.. de är rätt små.. tror att de är i typ travelcase-format.

And you know (you know) we lay together when the sun goes down. And I know (I know) still be together when it comes back 'round (back round, yeah)


Laza Morgan - This Girl
K-dag idag så det innebär ledig från skolan men inte chill inte här! Har på ett deppmood hela morgonen idag. Fett jobbigt, var bara allmän ledsen och jaa.. hhaha, hormoner..  Trots det har jag försökt att plugga inför mina två prov och det har väl gått sådär. Känner typ ingenting, kanske kan jag allt eller så kan jag inget? Det återstår att de imorgon. OOJ, nu blev jag lite nervös nu när jag läste om meningen... Fan. Nu är mitt humör uppe iallafall och det beror på att jag fick mina make-up brushes som jag typ hade beställt ages ago! Var som ett barn på julafton när jag såg den. Såå finaaa och är ganska så exalterad på att få testa dem. :)

It should be my best day of this month, but it turned out to be my worst..



Helveteskukjävlahorfitta! Varför ska det hända idag, på alla hjärtans dag? Ååh, vill bara lägga mig ner och typ dö.. Nu blir ni allt nyfikna va! Nej, men seriöst, jag och siffror går inte ihop. Det är bekräftad idag. Hejdå ekonom! Hade tänkt att träna idag men humöret är nere så skippar det och får satsa imorgon. Istället får jag väl plugga till midnatt ikväll..

If I took you home, it’d be a home run. Show me how you’ll do

Flo Rida ft. Sia - Wild Ones
Ogillar att vara 18 nu.. så mycket man måste göra och fan vad det svider att betala läkarebesök.. :S 350:- för ett besök hos läkaren och allt jag fick med därifrån var tre papper.. Snacka om att råna mig. Aja, imorgon måste jag till banken och fixa massa skit. Känner mig lite sådär vuxen som går till banken och grejer (A) Fan vad jobbigt  egentligen att behöva gå till banken, även om det är nödvändigt men liksom jag tappar tid till annat! -.-' Aja, ska sluta babbla och sätta mig framför TV och plugga. Får se hur mycket plugg det egentligen blir..

You're too young to care about people's opinions they have about you.


Efter en och en halv timme i biblan så orkade vi inte plugga mer så V.P förvandlades till ett barn. Eller hon försökte härma ett litet barn som gömde sig i skogen i biblan. ^^ HAHAH, så jävla gullig unge men lite småirriterad när hon började babbla massa. Aja, min helg har iallafall känns grymt effektivt och jag hoppas att det lönar sig nu i veckan. Nu blir det dusch och kanske lite annat chill.

My head says; "Who cares?" But then my heart whispers; "You do, stupid..."


Kvällsfika, så välförtjänat :) Dock är jag inte så förtjust i marsipan så försöker skrapa bort det från semlan. Onödigt, men I have to. Det är liksom.. äckligt... Mello var iallafall bättre än förra gången och Davids låt var ju väärsta klubblåten! Me likey! Annars sitter jag bara här på sängen min med laptopen framför mig och surfar runt samtidigt som jag kollar på youtube. Ååååh, är såå sugen på att införskaffa nya Iphone cases, men ååh.. Bad min bror beställa lite saker från Ebay och det har fortfarande inte kommit! :O Jag hoppas verkligen att de kommer snart för det har säkert gått tre veckor snart.. Hatar förseningar.

Gorgeous nailpolishes from HM


FAAN VAD SNYGGA! Jag dör! Speciellt den där med massa glitter i regnbågens alla färger. Så jäävla snyggt! Måste köpa dessa så fort jag ser dem! :D GAAH.. dör lite av lyckan ^^

For every minute you are angry you waste sixty second of your happiness in life.


Sitter här och pluggar samtidigt som jag käkar en liten mellis med skurna persikor med vanlijfil. HMMM.. så gott, dock är det godare med bananer ^^ Fingrarna kliar av att vilja möblera om lite i mitt rum. Inte sådär flytta säng och grejer, det skulle nog ändå inte gå. Har så litet rum.. Men kanske flytta pärmar, parfymer, smycken m.m. Får se, måste hitta några saker först känner jag. Aja, back to business now!

Before I die..


Words will just be words, till you bring them up to life.


Trots att veckan är över och helgen väntar så har jag fortfarande femtusensexhundratrettiofem saker kvar att göra. Gaaaah! Orkar inte ens nämna vad jag har att göra så nu byter jag ämne. Har haft ont i tandköttet sen igår kväll. Det känns som om jag tuggar på min tandkött, men i själva verket gör jag inte det. Först trodde jag att det var en visdomstand som höll på att växa ut, hahah! Helt sådär speciell och tror att den växer nu (A) Men det visade sig vara en liten mini infektion så det har liksom kommit upp en liten "bula" eller vad man ska säga. jag hoppas på att den snart försvinner så jag slipper lida. Lider redan tillräckligt så ja..

There ain't nothing better, no there ain't nothing better than this.

Ne-Yo - One In A Million
Rubiken är lite ironisk i min situation. Avslutade svenska provet idag och har FE B prov imorgon. Och nästa vecka har jag två andra prov som jag måste plugga till och så några redovisningar. Ojuste ja, en hemtenta ska också göras innan lovet. Ååh, gotta love life right now.. Ska försöka att fota lite i helgen men chansen är mycket liten. Men så är det när man har miljoner saker att göra. Ska nöta lite mer FE nu!

Light pink and zebra ringfinger


Glömde att ta kort på mina naglar som jag målade för sisådär tre - fyra dagar sen och det har redan börjat flagna bort eller vad man ska säga. Gillar det, ser en variation och lite mer personlighet. (: Dock var det pain in my ass och sitta och vänta för att de ska torka. Har ett problem med nagellack för jag får sitta typ två timmar för att det ska torka helt och hållet för ibland kan det finns små "repor" på nagellacket och sånt hatar jag.. Hatar också att mina naglar alltid ska gå av, kan aldrig måla den i snya mönster och sånt då..

MK5055


Glömde säga till er att jag äntligen har bestämt mig för en klocka och det blev denna underbara!! ♥ Got to looove it! Är så nöjd att jag tog den klassiska, perfekt! Bilden är inte rättvis, den är mkt finare på bild. Får försöka fånga den på bild någon gång också. Som ni kanske märker på bilden så sitter plastet fortfarande kvar, det var för att jag var så glad över att få den att jag inte vill lämna mina fingeravtryck på den. ^^ Löjligt, i know!

Never give up, you never know what is just around the corner.


Davids födelsetårta 1/2-2012. Glömde gratta honom här på bloggen men det var då som jag var som stressad. Men ja, grattis i efterskott ^^ Och ja, det är en glasstårta. Orkade inte med vanliga tårtor för vi hade redan ätit massa från min födelsedag..
Missade 10 min av melodifestivalen, jag blev helt ledsen! :/ Så missade lite av Sean Banans låt, men nåja. Helt okej show och förvånadsfull så gillade jag faktiskt Dead by April. Den var riktigt sweet, gillar dock inte när han "skrek" men gillar the leadsinger (A) Ni som kolla vet ju redan att Loreen och Dead by April gick vidare, yeey! :) Nu sitter jag här och letar lite låtar till Iphonen. Har ganska blandad smak inom musik, som ni kanske vet så kom gärna med förslag!

You are you, I am me, it is just what it is.


Efter att ha käkat upp hela godispåsen från igår så sitter jag just nu på min säng med en fruktskål. Kunde verkligen inte hålla mig till Melodifestivalen idag med att äta godisarna utan de fick långsamt uppätna av mig medan jag pluggade. Nåja, just nu tar jag en paus från det och ska ta och se ett avsnitt av PLL, Pretty Little Liars.

If it makes you happy, stay. If not, go.


Beslöt mig för att dra och köpa lite godis efter skolan med tanke på att jag inte kommer att vistas ute på hela helgen så godis får bli min räddning! :) Får se om det finns något kvar till Melodifestivalen imorgon också, man kan ju alltid hoppas. Tyckte dessutom att jag förtjänar lite godis nu. Tror att jag inte vill ta upp hur matten gick idag alltså. Det kan inte ha gått sååå dåligt, men man vet aldrig med mig. Ibland kan mina insatser själv överraska mig totalt. Nåja, nu blir det middag!

She said to herself; Everything will be alright.


Jag har sååå stressad. Har hur mycket som helst nästa vecka att göra att jag inte hinner med något annat än att plugga. Asjobbigt, så screw you de som sa att sam-ekonomi är en chill linje 'cus it's not! Iallafall inte hos mig. Aja, ska sluta klaga nu. Ville bara säga att om jag inte skriver på några dagar framöver, eller på en vecka så innebär det att jag drunknar i plugg så oroa er inte. Kommer tillbaka sisådär om två år.

RSS 2.0