Why can't I just decide one and leave the others behind?


Testade den första till vänter idag i Smycka och den var riktigt snygg. Det som jag inte gillar med den är bandet.. Det är liksom nit-aktigt i mitten av bandet och jag vill ha en mer klassisk som de andra två. Den till höger är ju tidlös och guldig,  vad mer kan man begära? Eh.. jo, lite stenar vore ju snyggt ^^ Den i mitten är ju assnygg  också, men det enda jag inte gillar med den är att det är stenar utanför "klockan", alltså att det finns typ stenar som når bandet. Hahha, hoppas ni fattade där ^^ FAN. Dilemma..

Two jackes, red and black and red pants.


Eftersom att jag fick lite pengar i plånboken igen så stack jag iväg och införskaffade mina två skinnjackor från HM som jag tidigare har nämnt här på bloggen. Sååå snygga! Speciellt den svarta men den röda var typ have-to-have liksom. Så nu har men två nya jackor till vår/sommar/höst och blivit 1000 kr fattigare. Ojuste ja, köpte också ett par röda byxor. Fyfan, när jag såg en henne ha den så var min tanke typ; Okej, dem ska jag ha for sure! Typ krigade efter min storlek, eller kriga och kriga de låg ju där så fint ^^

People cry, not because they are weak. It's because they've been so strong for too long.

Fuck. Januari är snart över och jag har inte haft chansen att gå ut och fota lite. Tiden har funnits men inte lusten. Fan alltså, får se om det blir lite foto imorgon då man inte behöver gå till skolan. Yeey to that! Fast ska ändå upp tidigt och vara lite effektiv. Sova kan jag göra på helgerna. Nu blir det att mata matte hela kvällen!

One thing I have learnt in life is to have fun and work hard.


Blev buffémiddag för hela slanten idag i Bamboo City på Drottninggatan dock måste jag bara påpeka att servicen är skitdålig och då menar jag det. Det var den säämsta servicen någonsin! Maten var det inget fel på med tanke på att man var rätt så hungrig. Rekommendera jag att gå dit? Nej.. faktiskt inte. Finns bättre ställen. Astrångt och sämsta servicen som sagt men trots det hade vi det sjuktroligt! :) ♥ Så jag är nöjd. Efter det blev det hem till mig för lite kvällsfika och snack, så det var mycket trevligt. Nu är man officiellt 18! Nya upplevelser väntas! :D Nu blir det bums till sängs! Go natt!

So many to choose from..


Michael Kors Watches
Åhh, har så himla svårt att välja vilken klocka jag vill ha.. Saken är att jag har en otrolig liten handled att det ser liksom inte så jättebra när jag bär klockan ut tycker jag. Själva klockan är ganska så stor men jag vet inte.. Måste tänka lite innan jag bestämmer mig. Vill liksom inte spendera ett par lax på en klocka som jag inte kommer använda så ja... Vi får se hur det blir! ;)

I could live without the fame. And if everyday was sunny. I could live without the rain. And if I ever went up to heaven.

Chris Brown - Without you
Slutade ovanligt tidigt idag så det blev en spontan sväng in på Götgatan och kom hem med en ny mörklila tubhalsduk. Boojaah för den! Har alltid velat ha en tubhalsduk men har inte riktigt orkat lägga pengar på det. Passade även på att gå in till HM och nu har jag bestämt mig för att köpa två nya jackor. Väntar dock på att jag ska få "erbjudande" hem till brevlådan från HM, för det brukar komma varje månad va? Hoppas det, vill inte bli fattig igen nu när plånboken är full.

18


Det är alltid pinsamt när HELA klassen står och sjunger "Ja må han leva" varje gång man fyller år. Fast samtidigt lite roligt, hehhehe. Ja, idag är det min födelsedag och jag delar min födelsedag med två andra i klassen. Snacka om att inte hitta en egen dag.. -.-' Fast ja, V.P (!) tog "ledigt" så klassen sjöng och blåste ballonger till oss, jag och en annan kille i klassen. Så det var lite småroligt. Och så blev det två st tårta efter middagen. Det var inte öväntat när brorsan är så odiskret! HHAHA, men alltid lika roligt att se honom anstränga sig ^^

Don't Kanye me or I'll Chris Brown you and Tiger Woods your mother


Halsen är lite öm just nu men jag hoppas på att det ordnar sig snart för jag orkar inte vara sjuk. Har liksom inte tid för det. Håller på med att skriva lite så jag kan börja ansöka lite sommarjobb lite här och var. Dock så sitter jag just nu fast i skrivandet och funderar på att plugga matte istället. Eller läsa? Eller duscha? Ska försöka spåna lite och se hur det går! Förövrigt så tror jag att japanska provet gick rätt så bra. Det kändes som det iallafall, but you never know.

In the school

GAAH! Om jag inte hade japanska prov idag skulle jag just nu vara hemma och chilla galet. Men neej, har frikking prov så måste stanna kvar och ha typ två timmars håltimme. Awesome.. Fast jag tar ju vara på tiden såklart ;) Har hunnit plugga massa, dock inte till mitt prov då. Tror inte att det skulle hjälpa riktigt. Om sisådär 25 min börjar min sista lektion och om 10 min måste jag ut från biblan. Ja, sitter i biblan och pluggar.. -.-' Ciao for now!

The embarrasing moment when you realize that person wasn't waving at you.


Oavsett hur mycket jag än klagar på mitt schema så kommer den inte att ändra sig, därför säger att jag är nöjd med mitt schema nu.Tog ett tag att acceptera den, men nu så! Happy thoughts Linda. Hursomhelst sitter jag här hemma och pluggar japanska, kort skoldag på tisdagar. Har funderat lite fram och tillbaka om jag gjorde ett bra val, det där med japanska. Jag menar, jag ville läsa det men nu känns det så jobbigt på något sätt. Det kanske inte är roligt längre? Onödigt att byta nu när jag bara ska läsa japanska den här terminen sen no more languages! Förutom engelska och svenska då. Aja, skit inlägg... ciao!

Chinese New Year - Dragon's Year


we♥it.com
Vet inte om ni visste att idag är det kinesisk nyår idag, but it is! :) Tror att jag har nämnt det tidigare, men whatever. Trots att det är kinesisk nyår så har det inte hänt så mycket alls. Bor man i Sverige så gör man det. Måste uppleva kinesisk nyår i Kina någon gång med alla drak-danser och massa fyverkerier och mat. Hmmmm... mat... ♥ Gott kinesisk nyår på er då! Lite sent, men bättre det än aldrig!

Show me the world as I'd love to see it..

NU har snön äntligen kommit! Ska man säga finally eller inte? Joo, lite roligt är det ju ändå :) Dock är det liiite jobbigt att vada sig igenom till skolan (A) Nåja, pluggar japanska nu så hinner nog inte med träningen idag. Inte för att ni bryr er.. men ja.. Eller ska försöka göra några övningar, det gör iallafall liiiiiiite skillnad. Gosh, hoppas på ett MVG nu men man vet aldrig. Språk är inte mitt starka ämne... Men jag får göra mitt bästa och hoppas på det bästa. Hahha, fyfan vad onödiga saker jag skriver.....

Michael Kors watches


Har alltid velat ha en Michael Kors klocka och nu har jag äntligen chansen att få en av brorsan. :) Assweet! Dock vet jag inte riktigt vilken jag vill ha. Bilden visar egentligen bara tre modeller dock i olika "färger". Har funderat på att ta den upp till vänster, den enkla guldiga. Fast jag vet inte ännu, tror att jag måste gå och prova. Vilken tycker ni är snyggast? Jag kan inte ha en föör stor, har en asliten handled så det kommer se knas ut.

If I had a british accent I'd never shut up.


Igår blev det lite födelsedagsfirande hos S.G som fyllde 18! Grattis i efterskott! Ja, lyckad kväll med god tacos och awesome sällskap. Imorgon är det kinesiska nyår men eftersom att det är skola och jobb imorgon så får vi lov att fira nyår en dag tidigare. Typ idag.. heheh. Nu blir japanska för hela slanten. Och ett avsnitt av Pretty Little Liars. ^^

If you are quiet you are not living, you've got to be noisy, colorful and lively.


Har ångest... Snart fyller man år och jag har inget planerat något.. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Förra året och året innan hade jag middag hemma hos mig och denna gång vill jag ut och käka. Tror jag.. sen vet jag inte riktigt vad man kan göra efter åt, om man ska bowla eller om man ska dra hem till mig och hitta på något. Aja, det löser sig nog. Annars gör jag inget speciellt allt. Har försökt att leka lite med kameran men ljuset hos mig är så jeffla keff att bilderna blir skit. Och nu orkar jag inte hålla på med kameran.. Fan alltså.. Januari är snart över och jag har inget tagit några intressanta bilder.. Måste verkligen göra det!

We do not feel as much kindness in this world as we should.


Ingen snö ligger kvar på marken typ och solen sken imorse, perfekt morgon. Dock blev dagen inte lika perfekt. Har sjukt mycket att göra men ändå inte. Förutom plugget så måste jag hinna plugga teori, ta hand om mina sysslor som jag har hemma och så måste jag även börja träna igen. Och allt tar tid så jag måste verkligen planera för nästa vecka. Dessutom gav pappa mig en uppgift som han vill testa på mig, nämligen att hålla en mat-budget. Får se hur det går. Borde egentligen sitta och plugga FE och skriva klart ENG B meeen ska ta och röra på fläsket trots att kroppen är asstel.

Kaley Cuoco Bought a Shake Weight on Ellen.

Shit vad roolig! David visade mig den nyss och nu kommer jag sova gott! HAHAH! Har skrattat skiten ur mig, gud så kul! Mycket bra slut på dagen kan jag säga :)

People wish for things that they can't or have. That's how we are.


Ibland vill man vara bäst på allt. Jag vill typ kunna rita skitbra, fota skitbra, sminka skitbra, styla skitbra, spela piano skitbra, dansa skitbra, alltså listan kan göra låååååång. Men jag antar väl att alla kan inte vara bäst på precis allt även om jag nu vill det. Nåja, har förövrigt lyckats tappa bort minst tre örhängen denna vecka. TRE! Det innebär att tre par är helt värdelösa... Gissa om jag typ är lite irriterad på mig själv. Jag som aldrig tappar bort örhängen. Okej, ska sluta nojja och börja med min review.

Super beblesh balm


Skrev ett tidigare inlägg idag men tycker att den blev knaas så nu har jag tagit bort den. För er som undrar vad det var så skrev jag typ att NK redovisningen gick piss och museumet var långtråkigt. Anyway..! Har äntligen får min efterlängtade BB cream från Sydkorea och jag har precis börjat använda den. Kan tyvärr inte säga vad jag tycker ännu för har bara använt den en gång men en liten review kommer hoppas jag. Åh, tycker ni att jag ska skaffa ett nytt inlägg med bara reviews? Inte för att jag testar nya saker.. Äh! Iallafall så sägs denna vara väldigt bra för alla asiater verkar använda den vad jag har läst och sett på internet. Har ni förresten märkt att Garnier också har börjat "tillverka" bb creams? Lite småcoolt.. kanske ska ta och testa den också (A)

Peace in the middleast


Pizzahut buffén var mäktig! Mycket gott, och nu sitter man här och ska laga middag som kommer bestå av kycklingburgare och potatisklyfter. Mums! Inte för att jag är hungrig eller nåt, jag är jättemätt så jag vet inte om jag kommer orka äta OCH träna idag... Är redan sömnig och seg. Aja, ska byta om till lite myskläder och börja med burgararna!

Nothing you confess can make me love you less


Tycker att det är lite småroligt med alla tränings-inlägg hit och dit. Det räcker inte med ett inlägg och inte två, utan hela framsidan ska bestå av träningsinlägg. Komisk. Sitter iallafall uppe nu när jag egentligen kan sova bort halva dagen, men morgonstund har guld i mund sägs det! Får se om det är sant då. Nu blir det iallafall plugg innan man drar ut och käkar pizzahut buffé med bl.a M.T och V.P. MUMS på pizza!

To live a creative live we must lose our fear of being wrong.


Sitter i köket med laptopen framför mig, chocolate chip cookies och te bredvid mig och svenska boken under hakan på mig samtidigt som harmonisk musik spelas. Perfekt lördag eftermiddag! Eller inte? Nä, men det är skönt att bara ta det lugnt och passa på att plugga lite lätt. Nu låter det som om att jag GILLAR att plugga, men så är inte fallet. ;) MMMMMMMMMMMM.... såå goda cookies... dör lite smått här..

Cute monster bookmarks


Är de inte söta?! Tillverkade dessa för nån timme sen och de gör mig glad varje gång jag ser på dem :) De får mig att liksom vilja läsa mer ^^ Jättelätta att göra if you like to do some yourself. Klicka HÄR för att se hur man gör.

Keep smiling, it's makes people wonder what you're up to.

Förutom att dagen har varit relativ lugnt så har en kille försökt få mitt nummer. Snacka om att bara komma fram och fråga efter den rakt ut. Fick han den? NEJ. Jag tog hans istället så han inte kontaktar mig igen. :S Nåja, nu måste jag sätta igång med plugget. Har redovisning på tisdag och kan inget piss och på matten fattar jag anda för tillfället och så hade jag turen att jag slapp fixa en PP på geografin. Är man grym på sax-påse-sten så är man! ;)

Happy birthday M.T! <3


Tänkte ge M.T ett eget litet grattis-inlägg här så grattis återigen! :) Let our friendship last forever mate! :) ♥

Knitted grey jumper, rings and jeansleggings


Väldig enkel och skön outfit idag, precis som det ska vara. Provade en imitation skinnjacka idag i HM, kort modell och den var skeetsnygg! Den satt som en smack kan jag lova. Får se om man köper den senare i livet eller kanske hittar en ännu snyggare? ^^ Annars fyllde beeestis 18 bast idag och det firades med en present från moi som hon INTE ville ha men efter massa tjat och tricks så tog hon den och blev glatt överraskad! :) Och vad var det? Jo en morgonrock i kimono style i svart med vita tecken tror jag det var ^^

Lockup Raw - Predatory Behavior

Lockup Raw - En dokumentär serie om hur mördare mördar sina offer. Alltså heelt sjukt att höra, vissa ler när de berättar.. Sick man! Ännu galnare är väl vi som kollar medan vi äter något, inte för att jag äter något men ändå. Men det är liksom intressant på något sätt, eller det är vad jag tycker. Alla hemskheter är faktiskt intressant att lyssna på, jag vet inte varför men kanske för att det just är olagligt. Men ja, nu ska jag fortsätta kolla ^^

People ask me if it's hard to trust people, and I ask them why it is so hard to keep a secret?


Jag har hunnit dricka te, läsa bok, kolla tv, fixa lite småsaker hemma och ska fortsätta min dag i följande steg. Idag vill jag inget mer än att ta det lugnt innan skolstarten kickar igång imorgon igen. Jag känner mig inte taggad, but I do feel ready for the next challenges. :)

Don't cry because it's over. Smile because it's happened.


Pizzahut till middag idag och daamn vad mött man blev! Det blev en sen födelsedagsfirande för brorsan med några vänner och E-tuna. Så det var riktigt skoj. Nu sitter man iallafall här och är halvdöd och längtar inte alls till skolan på måndag. But you know what? I think it's gonna be awesome! Eller ja, försöker tänka positivt här nu. ^^ Innan jag stänger ner datorn och lägger mig så ska jag bara kolla in några nya böcker och kanske beställa hem dem. Alltså inte köpa, utan låna.

Eye shadow neutral palette, concealer palette and lots of lashes.


Glömde att visa er vad jag har köpt från Ebay. Oops, bad of me! Men det blev en eye shadow neutral palette, en concealer palette och massa ögonfransar. Måste bara påoeka att concealern är kass! Kanske för att jag nvänder den fel, man kanske ska ta concealer först sen foundation? Eller tvärtom? Nåja, får experimentera vidare. Har bett ( heter det bett? :S ) brorsan att beställa massa andra saker, får se om han gör det. Och ja, jag betalar såklart. ;)

Real Steel


Bildkälla & textkälla.

HANDLING;
I en nära framtid är robot-boxning en populär sport. En före detta boxare, och numera misslyckad promotor, tror sig ha hittat en mästare i en övergiven robot och börjar ta sig uppåt i boxningsvärlden. Samtidigt upptäcker han att han har en 11-årig son som vill lära känna sin far.

ÅSIKT;
När jag såg Real Steels trailer på bio blev jag helt tagen! Var bara tvungen att kolla på den och igår gjorde jag det and damn! It's soo awesome! :D Tänk er Rocky ( inte för att jag ahr sett Rocky, jag veet! :( )och Transformers, awesomeness huuuuh!? Väldigt bra och underhållande. Ungen var fett med skön och handligen var lätt att följa. Helt klart 10/10! :D Rekommenderas till alla som gillar action.

I'm a thinker, not a talker.


Våfflor och serbiska pannkakor hos P.Hm, mums! Vänta, vafan hette de på serbiska...? Fan, kommer inte ihåg... Nåja, det var iallafall delicious! Borde göra det här oftare, men ja.. har man en big fat family som alltid är hemma så är det liiite svårt! Passade på att låna boken Looking for alaska också så nu gäller det att läsa för hela slanten. Förövrigt sitter jag här och är astrött, som alltid.

Cool short mc jackets from HM


OMG.. är de inte snyggaa?!?! Den röda mååste jag skaffa! Och så måste jag skaffa en i svart eller brun också. Fyfan, assnygga! Har redan en svart skinnjacka, dock är den rätt lång så måste införskaffa mig en sådana kort :)

Contagion


Bildkälla & textkälla.

HANDLING;
Beth har varit på en lång affärsresa och återvänder hem trött och matt. Symptomen som hon trodde var vanlig jetlag tar en våldsam vändning. Två dagar senare är hon död och läkarna hittar ingen förklaring. Snart dyker andra liknande fall upp, antalet insjukna ökar lavinartat och de miljontals kontaktytorna mellan människor varje dag gör smittan omöjlig att spåra. Rädslan sprider sig som en löpeld och läkarna och experterna som kallats in för att försöka hitta smittkällan ställs själva inför omöjliga val hur mycket de är villiga att riskera för att rädda världen undan en dödlig epidemi.

ÅSIKT;
Inte precis en actionfilm skulle jag vilja påstå och mycket spänning var det inte heller för min del. Filmen kan likna fågelinfluensan - om man nu ska dra en liten minislutsats. Nej, men filmen var inget för mig. Tycker att den var trist så den från en 1/10 av mig. Rekommendera? Nja.. om du gillar thiller eller såna här filmer. ^^

And I wish i never did. And I wish you would told me.


Remix of Cant Be Friends - Trey Songz, re-writen by E-star
En kompis till mig som sjunger, asgrymt! Eh.. ja, alla på fb skriver om henne så ja.. har inget mer att säga om det bara att hon kommer komma långt. :)
Har iallafall skaffat mig två nya pärmar för att sotera och hålla reda på mina "viktigare" papper, så nu är allt på plats. Dock måste jag köpa en sån där register också, men det får ske senare i livet. Surfar iallafall runt på Ebay och kollar om jag ska klicka hem lite saker. Har alltid velat ha BB cream, men vet inte vilken nyans jag ska ta.. :S Tänkte också passa på att köpa andra saker som jag tror att jag kommer behöva in the future.

Harry Potter - All of them


Orkar inte lägga in bilder från alla filmerna och orkar heller inte lägga in massa text om varje film. Så jag kör på en "åsikt" på en gång! :)

ÅSIKT;
Jag är en person som ogillar fantasy filmer, såsom denna film då men överraskad blev jag. Harry Potter filmerna är riktigt bra måste jag säga. Väldigt bra, speciellt sista filmen som är min favorit av dem alla. Den första var ursööt när man fick se dem så små! :) Rekommenderas till alla faktiskt! Synd att jag inte såg dem så fort de kom ut, skulle nog ha gillat dem mer då. Filmerna får iallafall 9/10 av mig! :)

Drive


Bildkälla & textkälla.

HANDLING;
En stuntförare från Hollywood drömmer om att slå sig fram på de professionella racingbanorna. Samtidigt som han frilansar som förare i den kriminella världen retar han upp några av Los Angeles farligaste män. Det finns bara ett sätt för honom att överleva, att göra det som han är bäst på: köra snabbt!

ÅSIKT;
Alltså tyvärr, filmen var keff. Nej, inte min smak alls. Personligen tycker jag att den var oootroligt seg och händelselös. Det kändes som om filmen hade fastnat för att det var så långa pauser i filmen. Jag som hade väärsta förväntningar pga av all reklam. Rekommenderar den egentligen inte, men kolla på den om du vill. ^^ Den går en 1/10 av mig. HAHAH, keff....

Distance never separate two heart that really care.


Idag tog jag tag i en av mina många (tre st ^^) nyårslöften, att läsa for fun. Letade egentligen efter boken Looking For Alaska men den fanns tydligen inte inne. Så det blev två svenska böcker. Får hoppas på att de är bra. Har redan börjat att läsa "Som min egen skugga". Sägs att den ska vara en läskig bok, det kvarstår att se. Boktips som ni kan rekommendera? Helst på engelska och självbiografer. ^^

You know what? Screw you bitch.


Idag var det tänkt att dra ut och fota lite själv, men vädret var så trist och andra problem dök upp så var tvungen att vara hemma och reda ut skiten. Vissa saker är okej, men det finns en viss gräns... gosh. :S Anyway, idag börjar träningen igen. Röra på fläsket nu rejält! Sen tror jag att det blir lite film. Tycker faktiskt att jag förtjänar det. Sista Harry Potter delen, sjukt seg jag är men ja.. bättre sent än aldrig! Inlägg angående min åsikt om den kommer senare. :)

2010 - New beginning. New hopes. New dreams.

we♥it.com

Skypar lite med P.H just nu och chillar galet! Så galet att det gör lite ont att sitta på rumpan.. iallafall, dansade galet mycket igår på festen och måste bara tacka de som anordnade det hela. TACK SÅ MYCKET! :) <3 Helt underbart, dansade som bara den, skrattade och fyverkerierna. Woow.. så fint! Hoppas ni hade det roligt and yeah, let's have a good year now shall we? :)

My new year's resolutions 2012


Här ser ni den! :) Ska bli väääldigt spännande att se om jag lyckas eller inte. Årets förra lista ser ni till höger om inlägget. Jag tycker väl att jag lyckades med förra årets lista ganska så bra, förutom att lära mig ett instrumment. Men vi får hoppas på att det kommer med tiden. Annars ser årets nyårslöften väldigt utmanande ut om jag får säga det själv. Har ni några nyårslöften förresten?

RSS 2.0