Bike ride with David

Orkade verkligen inte vara hemma idag så efter middagen stack jag och David på en cykeltur till en liten ministrand. Det var verkligen jättefint. Vi gick upp hela vägen till bergstoppen och såg över vattnet. Det var ballt måste jag säga ^^ Synd att David inte ville vara min modell, så det blev typ ombytta roller. Nåja, sitter här och tar det lugnt framför datorn, som alltid typ. Ååhh.. jag vill dricka vatten men orkar inte röra mig..

You cannot always wait for the perfect time, sometimes you must dare to jump.

Kanske var lite bra att ställa in dagen med tjejerna. Från ingenstans började det ösregna och nu verkar det ha slutat. But still, helt blött så ja.. bättre att skippa det ^^ Aja, får se vad jag ska göra nu. Funderar på att experimentera lite med kameran. Eller kanske ska jag kolla på film? Eller kanske göra något DIY projekt? Ååh, baka! :O Fast ingen kommer äta allt.. Nä, nu drar jag och hittar på något.

I wonder what the person I'm going to marry is doing right now

Har suttit och kollat på OS med pappa sen en timme tillbaka. Trodde aldrig jag skulle kolla på OS med pappa, sick! HAHAH! Och pappa som kollar på OS? HAHAH, så jävla random han är. Men det är lite småroligt. ^^ Just nu sitter jag och kollar på OS pingis på datorn medan pappa kollar på rapport. Inte för att det är något intressant att veta vad pappa gör.. Anyway, vad kan man göra med krusbär? Äta, I know, men jag menar baka or something. U feel?

Simple DIY rings

Dessa ringar gjorde jag igår, hur enkelt som helst! Fjärilen är ett halsband som gick sönder ages ago och hjärtat är en trasig nyckelsmycke. Så har i princip bara limmat fast den på ring blanks, vet inte vad det kallas på svenska så ni får nöja er med det engelska ^^ Vänta över natt och voliá, du har nya ringar! :D

I'm actually a very nice person, until you piss me off.

Detta åt jag igår, muuums! Glassen var typ bäst, glassbuffé, kan det bli bättre? Joodå, bra sällskap och te eller kaffe på köpet. :) Så det var riktigt nice, förutom att ett par satt och glodde på oss bredvid.. Lite awkward.. Kanske för att vi tog massa foton eller kanske för att vi var alla asiater förutom en som var en svensk? But who cares, we had a great time. (:

Version 1.1 - The secret LOVE letter

ÄNTLIGEN! Efter 100 år så byter jag design! Är dock inte helt nöjd men designen men den får duga. Om ni inte ser tryck F5 så kommer det dyka upp, hoppas jag. Nu hoppas jag också att min drop-down meny funkar för tidigare har den inte funkat. Vad tycks? :)
 

The best things in life aren't things.

Har redan berättat om mina svarta vinbär som jag har ute på trädgården så kunde inte motstå att försöka skapa något av dem! Och det blev en vinbäskaka kan man väl säga med grädde och nyplockade jordgubbar. MUMS! Dock är vinbären väldigt sura så kakan i sig blev också rätt så sur, but who cares? ^^ Precis när jag skulle hugga i min bit kaka kom kussen och så stack vi till stan. Så jag hann bara att käka halva min kakbit. Och nu sitter jag här, mätt och belåten. 

You're dream job does not exist. You must create it.

Idag blev det sushi för hela slanten! Jag och David stod och gjorde sushi hela dagen kändes det som och damn.. it was sååå good! Dock så var riset lite för hårt därmed de dåliga california rolls, alltså det som maki-rullar bara att riset är på utsidan. Nåja, det var iallafall gott och nu kan jag äntligen göra det snart med dig P.H! :] ♥ Just need to practice a bit more. Anyway, funderar på att äta min B&J som jag köpte idag. Lycka, men ack så svårt att välja en smak när typ alla är mina favoriter! Eller nää.. ville smaka de nya men de fanns inte..

Just because we do bad things does not mean we are bad people.

Ååååhh... Åt detta till lunch idag. Ugnspannkaka med hemgjord svartvinbär sylt och grädde. Ååååh.. så gott! Dock var min sylt lite föör suur... Borde ha lagt mer socker, men aja. Det funka ändå! :) Anywayyy... har spenderat dagen med M.T och P.H på stan och jisses.. Finns ju inget att köpa.. tack och lov för det, då kan jag spara lite pengar till annat ^^ Samtidigt vill jag ju fylla min garderob. AAJA, you can't get everthing... or can you?.. :O Iaaallafall, drog sedan till IKEA och HC [read heron city] och skrattade galet mycket! :D
 

If you don't like our sense of humor please tell us.. so we can laugh at you.

Min underbara lunch idag! Orkade inte koka pasta till eller köpa tonfisk så det blev en enkel sallad. MUMS. Nu sitter jag iallafall och målar alla mina naglar som jag har! Det känns som om jag har lagt nailart på hyllan nu.. beror på tidsbrist och nagelbrist. Har hela tiden sagt att mina naglar går sönder så har typ gett upp att försöka få långa naglar igen.. Fast det kanske kommer igen med tiden, vem vet? :)

Stars can't shine without darkness

Har såå sjukt ont i tån.. Så ont.. Hade ont tidigare men efter att ha gått på en promenad med M.T och P.H så vekrar det ha blivit värre.. eller så överdriver jag.. hehhhee! Aja, är annars jätteeetrött. Vakna typ jättetidigt för att jag och mamma skulle ut men ack vad planen faila. Så stack ut med Lisa och gick runt sedan träffade jag tjejerna. Aja, nu tror jag att jag ska sova. Däckar här...

That's what you want to do. Travel while you're young.

Tumblr_m5knnkii1h1qjdry9o1_1280_large
we♥it.com
Sitter här och kollar in olika videos som människor på youtube har gjort under sina resor runt om i världen. Åååh.. det verkar så underbart! Det är det också säkert! Jag vill också resa och explora! ^^ Ååh.. Jag kanske ska ha det som ett nyårslöfte nästa år? Resa till ett land eller två.. om pengarna räcker ^^ Vilket jag inte tror att det gör, såsom jag shoppar.. Men det skadar inte drömma och uppleva via skärmen ^-^

We all feel a little fucked up sometimes.

Såg denna rackaren bland mina  fina svarta vinbär och bestämde mig för att flytta på den. Visst är jag snäll? ^^ Kunde ha slängt den åt skogen men så grym är jag faktiskt inte. Annars sitter jag och funderar på vad jag ska göra, om jag ska läsa min bok som är btw väääldigt bra! P.H för tipset! Eller ska jag ner och borsta tänderna? Hm... tror det blir det sist nämnda.

A.F's B-dag!

Sorry för de keffa bilder men tog inte med mig min systemkamera. Ville njuta mer av kvällen än att springa runt och fota, även om jag gillar att göra det men klänningen jag bar var jättejobbigt! Underklänningen liksom lyftes upp eller vad man ska säga. Skitjobbigt.. Aja, dansade och åt massa mat som man alltid gör liksom ^^ Tack A.F för en underbar kväll! :} ♥  Och grattis! ^^

"Hold your head high and your middle finger higher" - Megan Fow

Sitter här med världens fetaste myggbett på handleden! Vem fan får en myggbett på handleden? Kliar som fan och så jävla fult att ha en.. Bästa tillfället att få en också när man ska på födelsedagsfest, yeey.. -.-' Mongo myggor.  Aja, får se hur jag ska göra för att dölja det.. Vet inte om det är en bra idé att använda klocka när man har myggbett....

Lovely cupcakes with berries

Tycker att David borde bli min fotograf för han är den enda i familjen som tar helt okej bilder! Nåja, detta var iallafall vad jag bakade igår. Har fortfarande sex stycken kvar, får se om någon äter upp dem.. Nu blir det lite fix och saker innan jag drar till J.P.

Look at the bright side

Älskar den första bilden men damn girl.. your bra is showing. Ääh, kan inte göra så mycket åt det nu liksom.. Har iallafall plockat bär i trädgården med David, även om David mest stod och höll lådan så var det ändå roligt. Allt från stora svarta vinbär till jordgubbar och några få enstakade blåbär. Våra blåbär växter sent på sommaren så vi bör få dem vid augusti eller något. Så eftersom att jag hade massa bär så bestämde jag mig för att baka urgulliga cupcakes! :)

Wine red/burgundy MC-jacket from HM

O.M.G... är den iinte snyyyggg?!?! :O Jag döör... tror att jag måste köpa denna jacka om den sitter bra, men den bör det göra eftersom att den är kort. Fyfan.. skitsnygg. ♥ Har redan en röd fake sude jacka men har inte använt den och allt är typ kvar på den, alltså the pricetag. Så funderar på att byta ut den mot denna ↑ undra om det går?..

BBQ 18/7 2012

Vem kunde ha gissat att vi skulle grilla idag? Det fan regna, blixtra och åska på en  och samma gång idag. SIICK! Men sen mot eftermiddag/kvällen kom solen fram och vi började att grilla. Så jäävla nice! Vi körde all in med efterrätt och allt! :) ♥ Så det var jävligt lyckad. ♥ Nu blir det lite PPL och förhoppningsvis lite sömn också.

You make me do this --> :D on days like this.

Jag vet att jag alltid lägger upp bilder på typ kanelbullar på somrarna men hey, vad glad för att jag lägger in bilder överhuvudtagen. Har typ inget annat att ta foto på.. Aja, mina fina kanelbullar ligger där nere och chillar. Jag har redan käkat två och ååh.. såå goda! Nej, nu har jag lite bråttom. Ska ner och hjälpa mamma med vår sena lunch sen är det på med kläderna och umgås med tjejerna trots att det regnar piss! Tingeling!

Journey 2: The Mysterious Island

Textkälla & bildkälla.
 
HANDLING:
Sean Anderson ger sig ut tillsammans med sin mammas pojkvän för att hitta sin morfar, som är försvunnen på en mytisk ö.
 
ÅSIKT:
Egentligen skulle jag kolla på The amazing spiderman på bio men David ändrade sig. Istället blev det denna film som vi såg hemma.↑ Jag hade inga förväntningar när jag såg filmen för att jag inte var intresserad. Men gav den en chans ändå och hur var den då? Nja.. Jag vet inte. Den var inte superbra, förväntade mig inte det heller. Antar att den är en helt okej familjefilm. Jag får en känsla av att filmen är till för att se i 3D eftersom att det fanns jättefina effekter i filmen. Filmen får en 4/10 av mig. Och så har jag inte ens sett ettan, nice job Linda...

Screw gravity. I want to fly.

Jordgubbarna i trädgården växter som bara den! Igår plockade vi en hel korg typ och mer kommer det bli. :) Väntar också på att blåbären och de andra bären ska växa så vi kan plocka dem och förhoppningsvis göra något gott av dem. Har märkt att jag har tappat mina skills inom bakning alltså.. not good. Aja, nu blir det att se på Nikita. Det var ett tag sen så måste catch up! 

I knew it was to good to be true

Ååååhhh.. trots att jag älskar att sova så hatar jag att sova bort typ halva dagen. Det är så onödigt, men sååå sköönt.. Vaknade för en halvtimme sen och sitter nu och dricker te och ska äntligen börja läsa Looking for Alaska. Hoppas den är bra nu också.

Because life is all about race

Igår stack vi och åkte go-kart och det var siiick! I frikkiiiiing looove it! Först i början var det lite små pinsamt när han skulle gå igenom regler och sånt för det verkade som om han var nervös. Jag menar, jag skulle vara nervös om fyra asiater satt framför mig.. Anywaay, efter det så gick vi ut på banan och gasade på! Vi körde i en kvart för 150:- och det var såå värt det! Så nu kan jag boka av den punkten från min lista ^^ Ska lätt åka igen när möjligheten dyker upp! Jag fick väärsta kicken! :)

Life isn't sunshines and rainbows. Most of the time it's just thunder, rain and lightning.

Vädret är piss, fast jag gillar det ändå. Det är liksom mysigt med lite dunder och åska ibland, I like it. Call me a freak, but yeah.. I like it ^^ Det var planerat att dra till IKEA idag igen men vädret gör så att man inte orkar. OOOOH! Vilket ljuud det är där ute. Anyway, det är också planerat vi ska dra på bio, men får se om det blir av. Ingen förutom David och jag verkar vilja gå på bio och se på The amazing spider man. Har sett att den har fått väldigt många thumps up så lite nyfiken blir man ju.

Sweet mini chocolate cupcakes

Från ingenstans så bestämde vi oss, Lisa och jag, för att baka! Fast vi visste inte riktigt vad vi ville baka men till slut blev det fina cupcakes eftersom att vi tidigare hade dragit till IKEA och köpt en sprits. Så det var bara att sätta igång! (: Dock gjorde jag inte så mycket, var rätt så trött. Och det är jag fortfarande. ^^ Nåja, the cupcake was awesome anyway :D

My awesome sandwich

Jag blir så lat varje gång jag har lov att jag inte ens pallar fixa mat till mig själv. Så väntar på att mamma ska fråga pm jag är hungrig så hon kan fixa något, hahaha heelt mongo jag är men det funkar! :) Men idag var hon tyvärr ute och jag tog mig i kragen och fixa en uuuunderbar macka med ägg, ketchup, sallad och tomater. Vet att ketchup låter äcklig but it is not! Så jävla god den var! :)


Buried

Bildkälla & textkälla.
 
HANDLING;
Amerikanen Paul arbetar i Irak. Efter en attack av en grupp irakier vaknar han upp för att märka att han ligger i en kista - levande begravd. Med hjälp av endast ett ljus, en kniv och en mobiltelefon tävlar Paul mot klockan för att försöka ta sig ur denna klaustrofobiska dödsfälla.
 
ÅSIKT;
Filmen var faktiskt helt okej. Var faktiskt lite skeptisk till filmen, jag menar.. hur kan man göra en film bra när man bara ligger i en kista? Men den var faktiskt helt okej att se på. Man får liksom ett annat perspektiv och en fundering and stuff. Spänningen steg mest i slutet vilket var jävligt bra annars skulle jag ha kastat ca 1,5 timme på skit igen. Sevärd? Nja.. Vid läskiga tillfällen då bara för att det finns en kista med i filmen ^^ Den får 6/10 av mig.

One simple relaxed tee and two dotted blouses

Glömde visa er vad jag har köpt för typ hundra år sen känns det som. Köpte en jääätteskön och simple tee från Zara, I knooow! Jag som aldrig går in dit för att det är så himla dyrt för mig som inte har pengar. Men gick in dit och så fick jag med mig en tee hem. tee =t-shirt for those who don't know ^^ Och så två skjortor med dots, eller ska blusar? Det är iallafall riktigt fina. (:

Girls don't have swag, they got class, that's why people call them ladies

Royal_alber_hall_by_j982-d56kapy_large
we♥it.com

Tog en promenad med tjejerna och det var sjuukt! HAHAH! P.H, du äääär siick! ♥ Anywaay, det är så jäävla varmt, vilket är skönt, men daamn. I need aaair! ^^ Så fönstret i mitt rum just nu är heeelt öppet. Eller inte helt, helt, snarare halv. Buuuuuut whateeever! :) Funderar på att läsa min bok som jag håller på med. Ganska bra faktiskt! Eller så kanske jag ska sova? Blir alltid väckt klockan 8 på morgonen för att de håller på att fixa med badrummet. Asjobbigt.. -.-

ESC 2013 - Why there? Whyyy??

 Scanpix / Malmö Arena
Bild hämtad från SVT.
NEEJ, fan vad lack jag blir! Fick nyss reda på att ESC kommer att hållas i frikking Malmöö! Missta mig inte nu, men Malmö av alla ställen? :O Snälla... det finns bättre alternativ, typ Stockholm.. Men nej, de måste ta Malmö för att det är bra infrastruktur och blablabla! Nej, jag vill ändå åka! Kollade nyss och hur långt tid det skulle ta att åka med bil och kollektiv. Med bil tar det ca 6 timmar och kollektiv ca 5 timmar. Ahh alltsåå.. tror att jag tar tåg va! Måste boka in på hotell och allt också.. -.- Stockholm skulle vara sååååå mycket bättre! Får se från den goda sidan då, upptäcksresa! :D

The only person you should try to be better than, it the person you were yesterday.

we♥it.com

Det var ett tag sen jag tränade känner jag..Känner hur slö jag har blivit och hur kroppen har "förändrats" långsamt.. Eller så är det bara jag som är koko? Äh, orkar inte göra något åt saken. Tar igen träningen när sommaren är över or something. Nu är det njutning som gäller! Funderar på att gå ner och äta jordgubbar eller dricka te.. Synd att vi inte har choklad hemma för det skulle verkligen behövs nu. Tänk er underbara jordgubbar doppas i smält mjölkchoklad... gahh... summer nights ♥

You only live once, but it you do it right, once is enough.

Märkte nyss att jag har ganska många parfymer på skrivbordet.. De flesta har jag inte ens öppnat, vill liksom inte slösa alla på en gång ^^ Funderar på att köpa en sån där läcker silverfat som jag kan lägga alla parfymer på. Skulle vara fett snyggt! :o Ååååh... i want! Vet dock inte var jag ska lägga den.. Har inte så mycket plats i mitt rum så måste nog organisera om. Garderoben är så fullt att jag inte ens orkar fixa till det längre.. Vill ha walk in the closet noooow! :(

Guide for a day in Stockholm part 2

Mer bilder från turen i Stockholm som guide. Har ju nämnt tidigare att jag råka raderna alla mina bilder sen januari. Skulle göra en sån där collage med bilder genom 2012 men nej.. Det blir tyvärr inte av för jag kunde inte återställa alla bilder. Så där sprack mitt nyårslöfte. Eller sprack gjorde den ju inte, men kan inte visa resultat and shit..

It's me against the world and we all know it.

Sorry om bloggen är seg nu på sommaren, men that's life. Alla verkar resa bort nu ser jag på FB och själv sitter man hemma och pluggar. Gotta love life huh? Och bättre blir det inte när farsan skriker på en. Typisk asiatfasoner. Finns inget mer att säga så peace oout!
 

Guide for a day in Stockholm part 1

Några bilder från igår när vi var i stan. Var ju som sagt "guide". Eller jag kanske inte nämnde det? Var iallafall guide för dem så yeaah. Var på några ställen som jag inte ens planerade att vi skulle till, men så blir det ibland. Jag är iallafall nöjd med vår lilla trip.

It's easy if you just try

Min frånvaro på bloggen har berott(?) på kryssning och att vi har fått gäster från Borås. Så ja, that's it! Från kryssningen fick jag med mig två läppstift och fya parfymer. Happy girl! Och när gästerna från Borås kom hade vi en sån där turistdag med dem i stan och gick till ställen där jag aldrig har varit förr.. Eller några iallafall ^^ Så det var lite småroligt. Och nu sitter jag här och har typ PMS. Förr hade jag inte det, eller jag tycker inte det. Men nu på sistone börjar PMS bli värre och jobbigare. Som typ idag... är irriterad på allt och alla. Synd för omgivningen måste jag säga, but girls are girls.

RSS 2.0