Cool? Fuck cool! I'm awesome!

Igår morse så kom pappa hem med väärsta backen/kartongen full med färska, svenska jordgubbar! Godaste! När det finns mycket av något så blir det äckligt därför kunde jag inte äta så mycket. Dessutom var jag väldigt trött igår. Kände värsta tröttheten när vi var och shoppa i stan. Orkade knappt shoppa.. Fast å andra sidan hittade jag inget så det var nog lite bra. För om en timme eller så åker jag iväg på kryssning med familjen. Gonna be nice, längesen man var utanför Stockholm. ^^

Colorful armcandy in the summer

Borde läsa igenom mina inlägg innan jag publicerar dem känner jag. Ser skitmånga stavfel and so on.. not cool man. Anyway, har pysslat ihop några nya armcandy för några dagar sen & jag är så nöjd med the result! Inte världens bästa bilder men den visar på ett ungefär hur de ser ut. Är så sugen på att göra massa andra armband så när tiden är inne så kommer det spruta ut med armband! ^^ Måste dock fixa fram lite nytt material också..

Playday and delicious food afterward.

Jag må älska mat, men lugna er lite! Tro inte att jag åt all mat som visas, nejnej.. Åt den sista ^^ Och lite av den bilden som ligger ovan. MUMS!! Det var dödligt gott alltså.. Och dödligt roligt att spela twister och plockepinn i jumbo form! Måste verkligen göras om. :D Vi såg ut som värsta spindlarna eller akrobaterna. SICK! Sen efteråt var man helt död.. eller jag var det. Kändes så stelt och... ont.. Hahha, är man en vinnarskalle så är man. Aja, go natt folks, så jävla trött nu..
 

After the rain comes the sun they say.

Idag verkar vädret se lovande ut! Ändå fryser jag här med mina pyamas på.. Gah, hatar att vara kallblodad.. Verkar som om mitt blodcirkulation inte funkar som den ska riktigt. Nåja, ska försöka leta reda på lite mat som jag kan stoppa i mig innan jag drar ut och är barnslig med tjejerna! Tänk att vara sju igen, livet skulle då vara som en barnlek!

M.Bs early birthday dinner

Eftersom att de flesta reser bort på juli månad så bestämde sig M.B att ha sin födelsedagsmiddag idag. Det var helt okej faktiskt. Lägenheten som vi befann hos i var så fin! Enkelt, vitt, ljus och rent ^^ Just as I like it! Anyhow, stället låg jag-vet-inte-vart och det tog drygt en timme att åka så ja.. Det var nackdelen det. Så åkte tidigare och möte upp M.T och så chillade vi hos J.P. Hahha, värsta dagboken. Äääh, whatever, har inget annat att skriva.. Random, äälskar att blogg.se har fixat så att man kan lägga inlägget i flera kategorier!

'cuz rings makes your fingers appear nicer and coolor.

Dessa ringar har jag haft ett tag men vet inte om jag redan har visat dem.. Nåja, dessa är iallafall från ebay, surprise, surprise! ^^ Trodde aldrig att jag skulle säga det, but well.. Jag har skaffat instagram. Jag som sa att jag aldrig skulle göra det.. Never say never. Men det kommer bli roligt! Motivera mig själv att fota utan systemkamerna är också nyttigt för mig ^^

MK watch in classic gold.

Jag vet att jag redan har visat klockan, men heey! Dessa bilder är så mycket bättre och mer rättvisa så yeah! ^^ Anyhow, har varit i stan och kollat på en festival. Annorlunda men rooligt! De dansar så coolt och så snuskigt ibland.. hhhaheheh! Barnförbjudet eller?  Ojuste ja, har lyckats återställa några av de bilder som jag råkade radera för någon dag sen så jag är glad! Kommer tyvärr inte få se någon förbättring från januari till december i år.. :(

Seven years of bad luck, well.. that's me now.

Tumblr_lzr6j0q2ne1qkgvsyo1_500_large
we♥it.com
Nu kanske jag vet varför detta drabbar mig! Igår eftermiddag när jag skulle kika längst in i mitt skåp så tappade jag min puder och hela den sprack till hundra bitar och spegeln där inne fick en spricka. Och vad betyder det? That's right, 7 års olycka och det där med bilderna var den första och nu har en annan skett. Hittar nämligen inte mina hörlurar som jag la på bordet igår kväll. Har letat som en galning och har fortfarande inte hittat den. Vad kommer här näst? Att jag tappar en parfym på golvet? Vill inte ens tänka tanken.. Gosh..
 
UPDATE;
I frrriiikkkiiing found it! Jävla lillasyster som tar ens saker och säger att hon inte har den!!

Some mornings it's best just to fill the sink with coffee dunk your head in it and suck.

1108988-11-1340189721245_large
we♥it.com
Jag har inte på regnet, jag hatar inte på att mitt rum ser ut som en svinstia igen och jag hatar inte att jag måste börja plugga teori igen. Nej, jag hatar på mig själv. Är såå fuucking arg på mig själv att jag bara vill slå sönder datorn och sen sitta och göra ingenting. Jag kommer så klart inte göra det, för just nu känner jag bara tomhet. Vad har hänt? Jo, dum nog som jag är ibland så råka jag kasta en fil med foton som jag har tagit och det är inga vilka foton som helst. Nej, det är alla mina foton som jag har tagit sen januari 2012 och nu är allt gone.. allt.. Låter kanske en smula dramatisk nu, men neej. Jag vill ha tillbaka dem.. :(

Crazy stupid love

Bildkälla & textkälla.
 
HANDLING;
En vardagkväll som alla andra får Cal en obehaglig överraskning. Hans fru Emily vill skiljas. Medan Emily genast får uppmärksamhet av kollegan David har Cal svårare att gå vidare. På en bar där han försöker dränka sina sorger träffar han Jacob, en kvinnotjusare med alla de rätta replikerna, de rätta kläderna och den rätta attityden. Jacob tar Cal under sina vingar och snart är Cal en fullfjädrad casanova. Men när det gäller kärlek går ingen säker, inte ens en casanova.
 
ÅSIKT;
Det kanske är fel på mig, vem vet? Men filmen sög.. Personligen tycker jag att den var alldeles för seg och underhållande var den inte. Eller fanns typ ytterst få scener där jag blev intresserad sedan tappade jag intresset. Tänk att jag spendera ca två timmar av mitt liv på denna film? Hahha, nu låter jag helt arg och bitter men det är jag inte. Säger bara vad jag tycker om filmen så yeah.. den får 2/10 bara för att Emma Stone och Ryan Gosling var med i filmen. ^^ I mean, Ryan Goslin, come on? Han var ju med i The Notebook! 

Snow white and the huntsman

Bildkälla & textkälla.
 
HANDLING;
Snövit är den enda personen i riket vackrare än den onda drottningen, som i sin tur är ute efter att förgöra henne. Men den galna härskarinnan hade aldrig kunnat föreställa sig att den unga kvinnan som hotar hennes regim har tränat krigskonst med en jägmästare utsänd för att döda henne.
 
ÅSIKT;
Förutom att det fanns vackra, kreativa scener i filmen så var filmen inte mer än så. Budgeten låg på samma summa som Sagan om ringen, enligt den där tidningen som finns på SF och ja.. filmen var ingen höjdare alls. Man vet ju vad som ska hända och vad som kommer att hända. Så handligen var ju inget vidare tycker jag. Nä, filmen var inte bra och inte dålig heller, dock är den inte värd att se på bio som jag gjorde. Den får en 4/10 av mig. Förresten, hur fasiken fick Kristen Stewart huvudrollen som Snövit? Not hatingnow, but she is not that awesome..

My twist of the midsummer cake.

Förutom att man har ätit massa tårta och gå mat så har man även träffat lite släktingar från GBG, alltid lite trevligt. Därför har bloggen fått lida. But now I'm back! Förutom att jag ligger på sängen min så är jag oerhört seg. Alltså seg att man inte orkar röra sig.. Vet inte om det beror på maten eller om det är vädret. Så konstigt vädret är alltså... Aja, ska inte klaga! :)

DIY - Armcandy

Omg.. de har gjort om Blogg.se och det ser jättefräscht och modert ut! I love it, dock kommer det ta ett tag innan jag vänjer mig. Vet att några har haft den nya designen ett tag nu, men jag upptäckte den nyss ^^ Ajja, ovan ser ni allafall mina senaste DIY. Dessa armcandy gjorde jag för ett tag sen orkade bara inte plåta dem förrän nu! Lätt och roligt att göra. Tar lite tid i början då det kan vara lite krångligt men det funkade till sist. Ska ta och göra massa andra typer, 'cuz this summer I'm going for the armcandy! :)

Stadsvandring runt Gamla Stan part two.


Bilder från andra delar av stan, but yeah.. Har iallafall varit upptagen med massa saker. Orkar knappt rabbla upp det! Det är iallafall middsommarafton! Inte för att jag ska göra något speciellt, eller har iallafall inget planerat. Får se hur det blir, kommer förmodligen bli en liten släktmiddag. Några kusiner från Gbg har precis kommit so that's means a lot of food!

Stadsvandring runt Gamla Stan


Var på stadsvandrig idag med M.T & P.H! Fyyfan vad underbart det är! Finns sjukt mycket som jag inte har sett innan så det var liksom en riktig upplevelse! Hann också ta massa fina bilder så det kommer vart efter. Känner mig nu helt slut i fötterna. Gör nästan lite ont att gå xD Nåja, lite får ändå man tåla. Har iallafall kollat ett avsnitt PPL, and omg.. blir bara mer knas för varje avsnitt! LOOVE! Åt också B&J glass.. MMM! Men har man tre jobbiga syskon som äter upp halva så har man. Sjukt jobbigt..

A typical summer day with barbecue and lovely friends


En vanlig sommardag med grill och efterrätt och underbar sällskap. Bästa! ♥ Nu är jag iallafall slut och ska strax gå och lägga mig. Imorgon, eller idag (Klockan är ju över 00.00..) så blir det en riktig äventyr i stan! Gaah, gonna be awesome! :) Måste se till att ladda kameran och rensa minneskortet så jag har mycket space for the new pictures.

Echelon Conspiracy


Textkälla & bildkälla.

HANDLING;
Mystiska sms lovar en ung amerikansk ingenjör rikedomar, för att sedan göra honom till målet för en dödlig internationell sammansvärjning. Agenter jagar honom över hela jordklotet, medans en person i regeringen med mycket makt följer en mystisk agenda som hotar världens stabilitet.

ÅSIKT;
Filmen är helt okej, går att se på en sommarkväll liksom. Handligen var helt okej. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Det var helt okej, ingen sån där WOW-faktor eller något precis ^^ Har inte mycket mer att säga förutom att den var okej. Skådespelarna - helt okej, handligen - helt okej. Jag är ingen filmexpert, men jag säger bara vad jag tycker ^^ Sökte också upp den där Echelon och det var lite små intressant faktiskt! Hhaaha, anyhow filmen får 6/10 av mig!

Those cute from-behind hugs


Sorry för alla glassiga bilder jag har tagit på sistone, but can't really help it! Äkta B&J sommar iår! Har snart smakat alla smakerna känns det som :) Awesome! Är sjukt sugen på att käka en B&J så ska förmodligen göra det med en bra film! Men först blir det några övningar och en varm dusch!

DIY - Studded shoes


För inte så längesen nitade Lisa sina skor. Visst blev det coolt? Från söt och flicktigt till rockigt och coolt. Snyggt är det allafall och enkelt. Det enda man behöver föra är att fästa nitarna på och så är det klart! Svårare än så är det inte. ;)

Just keep your head above.


Har rensat och fixat ytterst lite i mitt rum, nämligen dörren. På dörrens baksida hängde alla mina halsduk och scarfs. Först tyckte jag att det såg snyggt ut men med tiden insåg jag att det egentligen såg ut som en ren bombnedslag. Så tog och plocka undan dem och hängde istället upp kläder! Och det blev förvånadsfullt snyggt och stilrent. Så mycket bättre! For the record, glömde att ta bild på hela skitet. Sådär före och efter bilder ^^

My name is Khan


Bildkälla & textkälla.

HANDLING;
Rizwan Khan, en muslim från Borivali i Mumbai, lider av Aspergers syndrom. Den vuxna Rizwan gifter sig med en hinduisk ensamstående mamma, Mandira, i San Francisco. Efter 11 september blir Rizwan kvarhållen av myndigheter på LAX som misstar hans handikapp för "misstänkt" beteende.

ÅSIKT;
Skulle egentligen se denna film för typ tusen år sen, men jag och filmer.. ibland är vi bästisar, ibland hatar vi varandra. Men idag tog jag mig av att titta på denna film and holy crap. Filmen är helt underbar. Helt underbar. Trodde inte att den skulle beröra mig, but i did. Budskapet är jättefint trots att det ibland kan bli lite överdrivet. Men hey, that's what movies is for! ;) Rekommenderas till alla! Speciellt regniga sommardagar som denna. Okej, det var regnigt när jag tittade på den! Den får en 9/10 bara för att den var drygt två timmar lång ^^

Hope you feel beautiful tonight, 'cuz it's your night.


Har precis sett 21 Jump Street och den var juuu awesome! Har redan skrivit det tidigare, men den måååste ses! Så himla rolig! Annars sitter jag bara här på sängen min med datorn framför mig medan min lillebror har bal. Omg.. han blir så stor.. :( Insåg också, när jag tog foto på honom, att mina nyårslöften går jäävligt segt. & halva tiden har redan gått förbi. Shitt.. Kameran måste upp, det måste jag verkligen jobba med. Och så måste jag hjälpa mamma i köket så att jag uppnår mitt andra nyårslöfte. Det tredje håller jag på med nu, så det är lugnt. ^^

21 Jump street


Textkälla & bildkälla.

HANDLING;
Två poliser blir omplacerade och får ett nytt uppdrag som ”under cover-poliser” på en gymnasieskola. De tvingas byta sina polisbrickor och vapen mot ryggsäckar och läxböcker – allt för att att infiltrera ett gäng ungdomar och för att lösa den illegala droghandel som inträffat.

ÅSIKT;
Asrolig film! Alltså guuuud vad jag garvade genom hela filmen. Sjuuuukt rolig! Filmen har typ allt tycker jag, action, komedi och till och med lite drama. Awesomeness! Rekommenderas verkligen till alla! Så rolig alltså! LOVE. ♥ Filmen får helt klart fullpott av mig, 10/10! KOLLA PÅ DEN! :D

This moment will be just another story someday

168508_478610782165536_469678318_n_large

we♥it.com

Någon vacker dag vill jag äga några MAC lipsticks.. Såå fina..


Är heeeelt pant alltså.. har beställt linser så där rök det pengar och så har jag även köpt ett par skor. Asfina! Riktiga sommarskor. ♥ & så vill jag även ha en mörk jeansväst som finns inne på HM som P.H visade mig. Daaamn yoooou! Hatar mig själv ibland, buut eeeeh! I'll worry about it later!


The Hunger Games


Bildkälla & textkälla.

HANDLING;
Varje år direktsänds Hunger Games som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt lottas två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta i tävlingen. De skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stylas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer, för att sedan delta i spelet där bara en vinner – den som överlever. Katniss Everdeen är sexton år. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hungergames har hon inget skydd. När det är Prims namn som dras i lottningen ser Katniss ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen. Baserad på romanen "The Hunger Games" av Suzanne Collins från år 2008.

ÅSIKT;
Kan ju säga helt klart att jag inte var besviken alls. Den var  ruuuuskigt bra! Action och så var det vääldigt fina stunder. Den hade typ allt, drama, action och sci-fi. Jag som inte gillar sci-fi, men denna film hade lagom lite ^^ Skådisarna var grymma. Kan inte säga så mycket mer än att den rekommenderas till alla! 10/10 får filmen av mig! :D

I'm terribly sorry but there is no "u" in "my pint".

Thumbs_thumbs_001_large

we♥it.com

Jag vet att jag ibland kan vara tuuusen år efter men idag kollade jag äntligen på The Hunger games! Sved lite när jag betalade ska jag säga men sällskapet tröstade rejält. Hur var filmen då? Ja, det skriver jag i ett annat inlägg, full review on that one! Anyhow, såg värsta Ben&Jerry erbjudande så tog och köpte typ två stycken. Ska ta och köpa två till, har ju två andra iPhones så det blir suveränt! Ojuste, man bli ju värsta pepp av att snacka körkort med andra. Det får mig att vilja kämpa ännu mer även om jag inte har tagit en jävla lektion ännu ^^


Footloose 2011


Textkälla & bildkälla.

HANDLING;
Nyinspelning av musikalfilmen från 1984 som handlar om en storstadskille som kommer till en stad där rockmusik och dans har blivit bannlyst.

ÅSIKT;

Finns ju en äldre version av denna film men beslöt mig för att se denna! Den var faktiskt helt okej, fanns skämt åsido så det var ju bra! Ibland blev det lite töntigt, men annars var den helt okej. Går att se på helt enkelt. En tidsfördrivare helt enkelt. Rekommenderas till alla! Den får en 6/10 av mig!

And now, free like a bird!


SOMMARLOV! YEEYY BABY! Hahha, heeelt seg min skola är med sommarlov, men finally! :D Känns så skönt och avslappnad. Ahh.. Tyvärr har jag inte fått något sommarjobb, dock är hoppet inte över förrän sommaren är det. ;) Medan jag väntar på ett sommarjobb så blir det övningskörning och kanske något jobb hos kusse min. Får se! Nu vill jag iallafall njuta att bara fri ett tag.

RIX FM Stockholm

WOOOHOO! Awesome! Man fan vad det suuuuger att vara kort! Såg typ fan inget och så var det assvårt att filma! But i did it!! :D Såå jävla häftigt att uppleva detta, måste göras om och då mååste jag stå lääängst fram. Annars kommer det bli som idag, tränga sig och försöka att knappa åt bra bilder och filma in lite videos. Anyhow, it was awesome! Lägger upp en video när jag har tid ^^ Förövrigt känner jag mig spyfärdig efter all mat på Mcd... Ska försöka dricka lite te och förhoppningsvis försvinner det. Nu blir det dusch!

Tonight we are young


Man kan aldrig få nog av Ben&Jerry glassarna va? ^^ Dock tycker jag att Strawbetty Cheesecake inte var så väärst god jämfört med Fairy Nuts. Det kanske beror på att jag inte är ett fan av typ sån äkta cheesecake. Gillar Frödinges ostkaka. Aja, väntar på att min sena lunch ska bli klar sen bär det off till RIX FM festival i stan. Ska bli så jävla najs! Är inte en festival freak men då och då känns det lite roligt att gå på festival.

Be a Barbie, smoke like Marley.

Tumblr_m5bgfttfpc1rsftmlo1_500_large

we♥it.com

Om jag ändå kunde rita såå vackert...

Dagen har knappt börjat ändå mår jag såå jävligt bra! You know why? Jo, för att jag äntligen vet vad mina betyg kommer bli, eller jag är rätt så säker iallafall. Damn, it feels good to know! :) Slipper oroa mig nu and go on with my life! Trots att vädret är piss så spelar det ingen roll för mig. Känns bara mysigt på något sätt. Sitta inne när det regnar med en kopp te och läsa VD boken. Jag vet att det är mycket tjat om den, but I can't help it. ^^


Having a bad day? Did you die? Well.. almost. Or not.


Möööms med glass och persika! ♥ Har precis ätit upp den och den var ju så good.. Ah.. Ska snart ut och övningsköra igen, det är dags! Omg, känner mig nervös helt plötsligt nu när jag nämnde det.. wierd..... Får hoppas att det går bra denna gång. Vill liksom inte bli bländad av den vackra solen liksom. Under tiden så blir det teori och förhoppningsvis lite läsning.

I’m ready for it though, throwing my way hard ton, and i doubt you can save it

Jay Sean ft. Pitbull - I'm All Yours
Har sett klart VD, såg klart den igår. O M G.. Gråtkalas.. Fick tyvärr ingen tår på kinden eller något, men röööös som feeeaaan.. Nu måste jag åter vänta igen.. Tur att PPL är på G igen då :) Nu dunkar musiken därute för att någon lycklig person som tagit studenten. Najs, men komigen.. orkar inte lyssna mer. Ojuste ja, märkte ni att det var 50% off idag på Bikbok? Daammn, jag som inte hittade något alls... -.-'

Life is too short to even care.

Atzkkgocmaazm_e_large

we♥it.com

HAHH! Lite smårolig bild som jag hittade. Har inga nya fräscha bilder så yea. Blev väldigt chockad när jag såg hur många som besökte min blogg igår. Damn.. det har aldrig varit så många. Eller jo, för typ 30 år sen! HAHA nej, men seriöst.. det kom som en liten chock.. Längtar såååå mycket att slippa skolan i typ två månader. Sååå jäävla skönt det kommer bli!! Har haft en rätt så jobbig vecka, according to myself då. Tur att man har vänner som gör att man glömmer typ allt. ^^ Aja, nu blir det lite läsning istället för träning. Orkar inte träna när de firar typ.. vad är det? Kan det vara studenten utanför mitt hus? Hm..


'cuz some of us don't do that sort of things. Or do we?


Har fått låna en VD bok av J.P som jag har tänkt att läsa nu efter att ha kollat serien. Är inte klar med säsong tre ännu, men snart är jag det. Ska se den sista idag på kvällen då det är som bäst. :) Awesome! Har reda börjat läsa av boken och man ser att den redan skiljer sig åt jämfört med serien. Lite spännande sådär! ^^ Åhh.. det var längesen jag bakade.. Får göra det snart känner jag! Dock vill jag först att mina bär ska växa så jag kan ha dem i mina underbara bakelser (A) Nej, nu ska jag läsa lite och så blir det teori för hela slanten!

I’m up in the woods. I’m down on my mind. I’m building a still to slow down the time.

Kanye West ft. Bon Iver - Lost In The World
Det har varit en keeeff dag men M.T lyckades få mig på bra humör igen så allt chillar på! Eller ja, jag känner mig väldigt besviken nu igen men det går väl över. Det gör det alltid. Det handlar om skolan för er som undrar. -.-' Hehhe, aja! Nationaldagen imorgon vilket innebär chill! Får se vad det blir för roligt. Ska dessutom kolla på VD idag! Yeeey! & käka Ben&Jerry ♥

You are as sweet as the Ben&Jerry ice creams.


Ben&Jerry är gaaaalet mäktiga! Jag kunde knappt äta en fjärde del av glassen. Så määktig. Åt typ 20 bitar från samtliga glassar sen orkade jag ingen mer. Damn, tooo sweet men sååå god! Min mage är iallafall uppblåst nu och jag funderar på om jag ska se ett avsnitt av VD nu.. Efter detta.. ska jag eller inte? Ojuste ja, såg MIB idag, första filmen och den var.. ja.. skriver det i nästa inlägg för er som är intresserade! Nu blir det VD har jag bestämt mig. :)

The less you care, the happier you will be.


Jag har ju redan sagt hur glad jag blir när post kommer till mig, speciellt när man har beställt! Goosh, soo happy! :D Har fått denna underbara armband ↑ Helt underbar! ♥ Ska bära den med min MK klocka, tror att det blir ballt. Fick hem lite andra saker också, mesta dels smycken. Har faktiskt beställt klänningar från ebay, surprise surprise ^^ Får se om de passar också, hittar ju knappt fina långklänningar här i Sverige. :O

RSS 2.0