DIY - studded shorts


Skulle egentligen göra om de svarta jeansen, men gillar den inte så värst mycket när jag väl klippte. Så det blev att slänga dem. Tog istället några andra shorts som jag tidigare gjort om men inte gillar nu så det blev att piffa upp den med nitar! Riktigt najs, ville inte gå för dramatisk för det vill jag göra när jag har mina svarta jeans som jag förövrigt måste införskaffa. Billiga par så som jag kan klippa och styla själv. :)

Dag 31 - Fem bra saker som hänt under dessa 31 dagar

& så var det sista mars idag! Fem bra saker som har hänt under mars månad nu.. Hm.. svårt, kommer typ inte ihåg något ^^ Men vädret, tumme upp! Har varit riktigt fint väder även om det typ snöade idag men nu är solen framme igen. Det var en sak och den andra saken är att jag käkar min medicin! Nu ska fan problemet bort! Tredje saken.. Ågesta med klassen. Det var riktigt najs. Fjärde saken - P-H's b-day! Wooopwoopp! Sista och femte saken, måste vara mina senaste sminkprodukter ^^

Dag 30 - Min samling


Samlar på det ofta alla tjejer samlar på, kläder, smink, smycken, parfym, skor (glömde ta bild..) nagellack, m.m. Förvånad? Näää, inte jag! ^^ Kläderna får inte ens plats i garderoben snart och ringskålen är redan full. Dessutom har jag ingen plats att sätta alla mina parfymer.. Har dock inte så många parfymer.. But still.. Så en walk-in-a-closet skulle inte sitta fel! Eller en byrå i mitt rum, fast har ingen plats.. fan, en lägenhet skulle passa bäst! ^^

Dag 29 – Min favoritserie


Den här var ganska lätt, eller kollar inte på jättemånga serier. Eller snarare sagt följer, man ser ju några avsnitt på TV då och då. Anyhow! PPL aka Pretty Little Liars, behöver jag ens förklara? Så jävla spännande och så sjukt snygga skådisar. Alltså menar huvudpersonerna och nej, jag är inte lebb.. -.-' Varför just denna och inte VP aka Vampire Diaries som alla tjatar om, jo för att jag inte har sett den serien än! Alltså ville se den så fort den sändes på TV fast gjorde ju inte det eftersom att jag visste att jag skulle fastna och liksom droppa allt och bara kolla ^^ Aja, PPL is tha shiiit!

Fuck this shit, I'll be a stripper.

we♥it.com

Sitter här och försöker plugga matte. Alltså så jobbigt! Matte är inte min starka sida alltså, tycker det är skittråkigt oavsett svårhetsgrad. Förutom det så har jag lite ont i foten idag från gympan. Körde taekwondo och fan vad svårt det är! Trodde det skulle vara a piece of cake men ack vad fel jag hade! Vrida höften och slå med fotens framsida eller vad det nu heter, alltså att man ska sträcka ut foten så man inte slår med tårna typ. Eller nåt i den stilen. Jag såg säkert ut som en clown, but it's cool! För övrigt kommer uppdateringen kommer vara otroligt låg nu eftersom att jag måste klara matten såå see ya when we see ya! Peace out!


Dag 28 – Det här saknar jag


Extremt dålig kvalité på bilden, men tog den för hundra år sen med kameran och orkar inte ta en ny eller scanna in den om det nu går ^^ Iallafall, det jag saknar just nu är att vara liten igen. Ja ni vet, att bara springa runt, ta en tupplur och leka ännu mer och någonstans där emellan så äter, bajsar och skrattar man. Ahh, tider! Inget ansvar eller man kunde lära sig saker på snigelfart.

Dag 27 – Min favoritplats


we♥it.com

Tyvärr orkar jag inte fota mitt rum som är min absoluta favoritplats! Jag menar, visst är det skönt att sitta, vad vet jag, vid stranden eller på soffan och bara chilla? Men jag föredrar nog mitt rum. Det är där alla mina saker är, min fristad liksom. Det är då jag är konungen! HAHA, låter lame, men så är det! Det är här jag kan göra vad jag vill och det är här jag kan komma bort, alltså sova och vara ifred.

Ågesta med klassen


Varsågod V.P, dina häärliga bilder! Hehhe! Var i Ågesta med klassen och kameran, aka Pontus, fick följa med. Det blev en hel del bilder men kommer förmodligen inte lägga upp dem här på bloggen med tanke på att folk kanske inte vill vara med och så vidare. Så dessa fyra bilder får vara nog. ;) Körde massa övningar och hade det skitroligt! Eller jag hade det skitroligt. Garvade som fan, aah.. Och så såg vi poliser som tränade där med bilar och grejer. Helt coola när de sladdar med bilen och letar värsta badass, hahah! Nej, skojar! ^^ Nä, men det var coolt.

Garnier BB cream in 02 - Light/Clair


HA! Har köpt till mig Garnier's bb cream, just as I said I would do! :) Har testat den och gillar den. Eller det kanske är för tidigt att säga, jag har bara testat den en gång men den verkar bra. Har så himla torr hy nu så ska vänta med att prova den igen för det liksom flagnar. Vet att det låter äckligt, men you gotta do what you gotta do!

Dag 26 – Mina rädslor