DIY - studded shorts


Skulle egentligen göra om de svarta jeansen, men gillar den inte så värst mycket när jag väl klippte. Så det blev att slänga dem. Tog istället några andra shorts som jag tidigare gjort om men inte gillar nu så det blev att piffa upp den med nitar! Riktigt najs, ville inte gå för dramatisk för det vill jag göra när jag har mina svarta jeans som jag förövrigt måste införskaffa. Billiga par så som jag kan klippa och styla själv. :)

Dag 31 - Fem bra saker som hänt under dessa 31 dagar

& så var det sista mars idag! Fem bra saker som har hänt under mars månad nu.. Hm.. svårt, kommer typ inte ihåg något ^^ Men vädret, tumme upp! Har varit riktigt fint väder även om det typ snöade idag men nu är solen framme igen. Det var en sak och den andra saken är att jag käkar min medicin! Nu ska fan problemet bort! Tredje saken.. Ågesta med klassen. Det var riktigt najs. Fjärde saken - P-H's b-day! Wooopwoopp! Sista och femte saken, måste vara mina senaste sminkprodukter ^^

Dag 30 - Min samling


Samlar på det ofta alla tjejer samlar på, kläder, smink, smycken, parfym, skor (glömde ta bild..) nagellack, m.m. Förvånad? Näää, inte jag! ^^ Kläderna får inte ens plats i garderoben snart och ringskålen är redan full. Dessutom har jag ingen plats att sätta alla mina parfymer.. Har dock inte så många parfymer.. But still.. Så en walk-in-a-closet skulle inte sitta fel! Eller en byrå i mitt rum, fast har ingen plats.. fan, en lägenhet skulle passa bäst! ^^

Dag 29 – Min favoritserie


Den här var ganska lätt, eller kollar inte på jättemånga serier. Eller snarare sagt följer, man ser ju några avsnitt på TV då och då. Anyhow! PPL aka Pretty Little Liars, behöver jag ens förklara? Så jävla spännande och så sjukt snygga skådisar. Alltså menar huvudpersonerna och nej, jag är inte lebb.. -.-' Varför just denna och inte VP aka Vampire Diaries som alla tjatar om, jo för att jag inte har sett den serien än! Alltså ville se den så fort den sändes på TV fast gjorde ju inte det eftersom att jag visste att jag skulle fastna och liksom droppa allt och bara kolla ^^ Aja, PPL is tha shiiit!

Fuck this shit, I'll be a stripper.

we♥it.com

Sitter här och försöker plugga matte. Alltså så jobbigt! Matte är inte min starka sida alltså, tycker det är skittråkigt oavsett svårhetsgrad. Förutom det så har jag lite ont i foten idag från gympan. Körde taekwondo och fan vad svårt det är! Trodde det skulle vara a piece of cake men ack vad fel jag hade! Vrida höften och slå med fotens framsida eller vad det nu heter, alltså att man ska sträcka ut foten så man inte slår med tårna typ. Eller nåt i den stilen. Jag såg säkert ut som en clown, but it's cool! För övrigt kommer uppdateringen kommer vara otroligt låg nu eftersom att jag måste klara matten såå see ya when we see ya! Peace out!


Dag 28 – Det här saknar jag


Extremt dålig kvalité på bilden, men tog den för hundra år sen med kameran och orkar inte ta en ny eller scanna in den om det nu går ^^ Iallafall, det jag saknar just nu är att vara liten igen. Ja ni vet, att bara springa runt, ta en tupplur och leka ännu mer och någonstans där emellan så äter, bajsar och skrattar man. Ahh, tider! Inget ansvar eller man kunde lära sig saker på snigelfart.

Dag 27 – Min favoritplats


we♥it.com

Tyvärr orkar jag inte fota mitt rum som är min absoluta favoritplats! Jag menar, visst är det skönt att sitta, vad vet jag, vid stranden eller på soffan och bara chilla? Men jag föredrar nog mitt rum. Det är där alla mina saker är, min fristad liksom. Det är då jag är konungen! HAHA, låter lame, men så är det! Det är här jag kan göra vad jag vill och det är här jag kan komma bort, alltså sova och vara ifred.

Ågesta med klassen


Varsågod V.P, dina häärliga bilder! Hehhe! Var i Ågesta med klassen och kameran, aka Pontus, fick följa med. Det blev en hel del bilder men kommer förmodligen inte lägga upp dem här på bloggen med tanke på att folk kanske inte vill vara med och så vidare. Så dessa fyra bilder får vara nog. ;) Körde massa övningar och hade det skitroligt! Eller jag hade det skitroligt. Garvade som fan, aah.. Och så såg vi poliser som tränade där med bilar och grejer. Helt coola när de sladdar med bilen och letar värsta badass, hahah! Nej, skojar! ^^ Nä, men det var coolt.

Garnier BB cream in 02 - Light/Clair


HA! Har köpt till mig Garnier's bb cream, just as I said I would do! :) Har testat den och gillar den. Eller det kanske är för tidigt att säga, jag har bara testat den en gång men den verkar bra. Har så himla torr hy nu så ska vänta med att prova den igen för det liksom flagnar. Vet att det låter äckligt, men you gotta do what you gotta do!

Dag 26 – Mina rädslor

we♥it.com


Jag vet inte riktigt om jag har några rädslor. Okej, visst blir man rädd någon gång men inte så att det är mina rädslor precis. Spindlar, insekter, höjder och trånga utrymmen brukar folk ha en rädsla för men för mig är det liksom ingen big deal. Inte döden heller, jag menar om jag dör så gör jag det. Fast man vill ju leva ;) Men min rädsla är nog om en familjemedlem dör, speciellt om mamma eller pappa dör före mig. *knackar på trä* Skulle bli helt knäckt! Usch, nu slutar jag att skriva!


Dag 25 – Mina syskon

Har letar igen på datorn nu efter en bra bild på mina syskon men hittar ingen. Jag orkar heller inte leta i min hårddisk så det får blir utan, inte hela världen liksom! ;) Till en början har jag tre syskon, min storebror - Fei,  lillebror, David och lillasyster, Lisa. 23,16 och 13 år gamla är dem. Alla är större än mig i storlek, till och med min lillasyrra.. Fei har torrast humor och stackars Lisa vet inte vad vi snackar om när David och jag snackar barndomsminnen. Vi var fett grymma då! :D Alla har vi ett varsitt rum och syskonen älskar att hålla på med mig, dvs reta och vara elak. Speciellt när jag har mina humörsvängningar.

P.H's b-day


GRATTIS P.H på födelsedagen! ♥ Hoppas du  gillade min och M.T's present ^^ Och ja, jag drack läsk inte alkohol eftersom att jag går på medicin. För er nyfikna (A)

Someday I'm going to be free and I'm going to travel the world.


HEELOO! Igår blev det inget inlägg, var så upptagen med att firas P.h's b-day! :D Congrats hun! <3 Har tagit några bilder så det blir att visa lite senare. Har också passat på att käka våfflor idag eftersom att det är våffeldagen plus att man ska ställa om klockan idag! Så kom ihåg att göra det, EN timme fram. För övrigt skiner solen som fan men det blåser lite smått. Jag som fryser så lätt. Aja, kan ändå inte vara ute, inte för att jag pallar heller. Har städat huset nu och fixat i mitt rum. Det ser alltid ut som ett bombnedslag vecka efter vecka i mitt rum. Hahha, har blivit lite lat på sistone kan jag säga. På tal om lathet så måste jag försöka att plugga matte nu. Har prov snart och kan nada! Heelp! :(

Dag 24 – Det här får mig att gråta


we♥it.com


Tidsinställt inlägg..
Något som får mig att gråta.. Hm, inte filmer iallafall. Får bara goosebumps. Hm.. något som får mig att gråta..Familjebråk får mig att gråta. Hatar när någon i familjen bråkar med någon annan, så sjukt jobbigt och man kan ju liksom inte ta parti för någon. När livet går skit, då vill man ju bara gråta ut. Eller jag vill det då ^^ Och när går livet skit då? För mig är det väl när det går dåligt i skolan, mellan vänner och andra problem. Det är lite varierad. Kan också gråta vid olyckor. Alltså om jag har råkat ut för en olycka och pappa eller mamma frågar hur jag mår, då kan jag gråta. HAHAH, lame i know ^^

Dag 23 – Det här får mig att må bättre


we♥it.com
Något som får min humör uppe är bl.a shopping, sötsaker och goda bär! Shopping - alla vet väl att shopping uppmuntrar upp en när man är lite nere? Speciellt online! Man kan bara sitta där i sängen med laptopen i famnen och lite te och dricka samtidigt som man checkar in. Underbart! Och sötsaker, muums! Alla blir glada! Och bär, måste vara det godaste att äta en vinterdag, ehhehe! Eller att kombinera alla dessa tre saker! Fyfan, wonderfuuuul!

Make-up from GT and rings fron HM


Sa ju att jag skulle köpa GT's smink and here it is! :) Gillar verkligen paketet av sminket, liknar MAC's tycker jag. Iallafall the eyeshadows. Hittade också ääntligen mina ringar från HM. Har letat efter dem i typ två månader och idag så hittade jag dem. Gissa hur glaaaad jag blev!? :D Det var ren lycka. Känner på mig att jag kommer börja samla på GT's smink i framtiden, bara för att jag gillar paketet och hur de ser ut. Måste dock se hur de håller i på huden and stuff.

Dag 22 – Det här upprör mig


Det finns mycket som upprör mig, allt från små skit saker till asstora saker. Typ trafficking och liknande fall upprör mig jäävligt mycket. Jag menar, hur fan kan man göra så mot andra människor? Så hjärtlöst och så kaaaall.. Fast kanske borde ta något mindre perspektiv, typ sådär lite mer personligt? ^^ Tror att alla blir upprörda över det jag tidigare nämnt. Hm.. alltså blir inte upprörd precis, blir snarare irriterad när folk kommer försent, lovar något men gör inte det, städar inte efter sig.. bara för att nämna några exempel..

Euphoria, forever till the end of time. From now on, only you and I, we’re going u-u-u-u-u-u-up.

LOREEN - Euphoria
Bajs, har inte tagit några bilder på senare tid så får nöja oss med lite musik. För övrigt har jag träningsverk över hela kroppen så har typ inte kunnat röra mig. Pga det skippar jag också min crosstrainer pass idag och pluggar lite engelska. Bör plugga på matte också eftersom att jag fattar nada, men orkar inte nu. Får se hur det blir. Måste ta tag i plugget alltså, känns som om jag har droppat allt. If you know what I mean? Typ att man bara känner sig för att ge upp, lägga allt åt sidan och bara vara. Ah, har den perioden nu.. :/

Everyone needs a chance to love, it's all we need

Nicole Scherzinger - Try With Me
Är det bara jag som tycker att Nicole Scherzinger är så jävla snygg?! :O Att det finns så snygga människor på vår vackra jord. Måste också påpeka att jag äääälskar hennes outfit i videon. :)
Letar efter låtar just nu så ni får gärna komma med förslag, inte för att någon egentligen kommenterar.. Hehhe, nåja. Ibland känns det som om jag skriver för mig själv sen när man får höra att folk läser ens blogg så känns det lite generad. Eller det är iallafall så jag känner mig, generad och chockad. ^^ Nä, ska fortsätta att leta lite till och sen blir det säng. Har varit trött hela dagen, sov typ på FE lektionen..

Dag 21 – Min favoritbutik


Jag hade ju en liknade punkt där jag nämnde HM så den här punkten är kanske inte så jätteroligt att läsa. Men here we go! Min favoritbutik när det gäller kläder så måste det nog vara HM. Skitfina kläder till ett bra pris, eller ahh. Jag är ju student så badar inte liksom i pengar. ^^ Dessutom finns det smink och dylik. Så ja, stort utbud och till bra pris. Sen så börjar jag gilla Ginatricot allt mer, dock inte deras kläder. Snarare deras kosmetika. De har ju börjat få in allt mer såna saker och jag är lite småsugen på att prova dem. Ska ta och göra det inom en snar framtid! :)

Everyone seems normal until you get to know them.


Bildbrist så ni får nöja er med denna bild!
Blev en jävlig sen middag idag så det har typ förstört min kväll. Nåja, inte mycket att göra egentligen. Hade värsta fyslektionen idag och jag dog. Seriöst, jag som trodde att jag hade ett hyfsad kondition men det visade sig att jag hade fel. Kunde knappt andas efter ett varv av alla stationer. Nu funderar jag iallafall på att ta en härlig dusch eller vänta ett tag... Hm.. vänta, nu, vänta nu? Äh, väntar lite tills jag är klar with my stuff!

Dag 20 – Must-have-plagg


Måste skaffa mig dessa klänningar, iallafall den aprikosa (?) Sen måste man ha en LBD aka little black dress. Har inte någon så måste skaffa! Har säkert fler plagg som jag måste ha men har inga i hvuudet just nu. HEHE ^^ Jo, juste ja, behöver också mer passade jeans för min typ av korthet. Ja, skitsvårt att hitta jeans tycker jag. ÅÅH, måste ha svarta jeans! Damn, that's a thing you have to have in you closet giiirl.

Say yes to new people and things.


Heej! Har varit hemma drygt två timmar nu och allt jag har gjort är att äta och kolla på  PPL. Och snackat med brorsan då ^^ Hade bara en lektion och det var pingis. Fyfan vad jag saknar det! HAHA, typ mer än halva befolkningen hatar pingis, men det är fan kul! Sen om jag körde bra eller inte avgör inte jag. Vem är bra på pingis klockan 9 på morgonen liksom? Eller vem är vaken då? -.-' Nu blir det plugg sen förhoppningsvis lite träning. Om jag orkar.. HEHE..

Dag 19 – Detta ångrar jag

Tyvärr har jag ingen bild till detta inlägg eftersom att jag sitter vid David's MAC book och jag har inga bilder och Lisa nojar. Men ska göra detta inlägg lite snabbt bara. :) Jag ångrar lite saker i mitt liv, vem gör inte det liksom? Något som jag ångrar är att jag har tappat kontakten med de jag gick med från 7:an till 9:an och det är ju lite små synd. Men vem vet, man kanske stöter på dem senare i livet, sisådär om 10 år eller något. Skulle vara lite häftigt även om man ser dem då och då men you get what I mean.

If a guy can't handle a girl in sweatpants, he sure hell doesn't deserve her in a wedding dress.


Sorri för min otroligt torra tumme, but yeah..
Dessa söta iPhone smycken kom till mig idag, yeey! :) Gillar dem, dock så önskade jag att jag fick en annan färg på rosetten och en annan liten söt bakelse. Vet inte riktigt vad det är för bakelse den som jag har nu, but it's cute! Och nej, jag kunde inte välja vilken jag ville ha, utan de skickade random till dig och ja, you get what you paid for, right? ;)

The Reader


Textkälla & bildkälla.

HANDLING;
Filmen utspelar sig i Tyskland efter andra världskriget där en man får reda på en obehaglig sanning om en kvinna han länge varit förälskad i.

ÅSIKT;
Först måste jag säga, woow! Det var så mycket nakenhet att det blev lite småäckligt att kolla. HAHAH, ska inte skrämma er men det var lite annorlunda. Väldigt fin handling och jag tycker den var gripande. Alltså att jag fastande för filmen trots nakenheten hehhe. Rekommenderas till alla som gillar drama, romantik. Själv tycker jag att det var lite segt men gripande. 7.5/10 av mig :)

Dag 18 – Mitt framtida bröllop


we♥it.com
Finns ju massa olika temat och sätt att ha sitt bröllop på att jag inte vet hur jag vill ha det! Men har alltid fantiserat om att ha ett stort bröllop på ett slott, eller extra stor lokal, med pastell som tema. Tycker det är vackert och elegant. Det skulle vara riktigt najs. Eller varför inte ett strand bröllop? Fast nä, tror inte att det är min stil, fint, men inte riktigt min stil. Jag är nog inte sååå chill xD

Silence is the most powerful scream.


Nu börjar min medicin att värka och ge biverkningar, jävligt jobbigt. Hatar det, men är glad att de finns där. Då vet man ju att medicinen verkar i kroppen, but daamn. Vill bara riva sönder mig. Det kliar sååå mycket.. Aja, förutom det har tagit mig an och kollat på filmen The reader. Det är en gammal film, typ 2008,, men ville ändå se den för den såg så intressant ut på reklam. Och ja, den var annorlunda och väldigt fin! Review kommer på den så småningom.

You are what you listen to

Jag är sååå trött och klockan är bara 22.10. I die.. jag vet inte ens varför jag skriver nu, har typ inget att skriva... Ojuste, årets grillning avklarad! I know, feettt tidigt men vad ska man göra om man har en galen pappa som vill grilla nu, i mars? Men jaa, det var aaasgoott! Speciellt grillade championer! Hmmm.. nu blev man lite småhungrig igen.. Alltså på riktigt.. fan.

Dag 17 – Mitt favoritminne


Man har så många fina minnen alltså men ett som jag verkligen alltid kommer komma ihåg var första gången jag var på Liseberg. Jag tror att jag var runt 10-12 år eller nåt och upplevelsen var amazing. Det var första gången jag var på en stor nöjespark. Kommer ihåg att jag var heeeelt sprallig och ville testa allt, allt, allt oavsett hur lång köerna var. Och jag åkte allt jag kunde, allt från berg-och dalbanor till radiobilarna. Jag kommer ihåg att jag inte ville käka där, var så uppspelat på att åka hela tiden. ^^ Men till slut ville syskonen äta och vi åt och jag kunde inte åka mer. Var ju helt mätt och skulle spy om jag åkte igen.

Dag 16 – Framtiden


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva på denna punkt, det är därför den är lite sent uppe. Framtiden.. Något som jag vet kommer hända i framtiden är att jag kommer ta studenten, jag kommer ta körkortet och jag kommer att skaffa mig en familj. Något som jag hoppas ska hända i framtiden är att mina mål/drömmar slår in. Ganska så tråkigt svar egentligen men det är det enda jag kommer på! ;)

Dag 15 – Mina drömmar


we♥it.com
Fan vad jag önskade att det var jag som tog dessa underbara bilder, men tyvärr. Har ingen drömfångare hemma ^^ Now to the real topic here. Mina drömmar.. Hm... Lite halvklurig fråga tycker jag. Men mina drömmar är att lyckas i livet, lyckas med mina målsättningar och vara lycklig. Typ åka till så många länder jag kan, skaffa min egen walk in the closet, ta körkort mm. Mina drömmar är ju typ mina mål kort sagt. ;) Standad svar, men what to do?

If the destiny wants me to have it, I take it.


Har gått till Bikbok minst tre gånger denna vecka, är sjuukt sugen på att haffa dessa svarta skor men de finns inte inne och jag bli gaalen! Har bestämt mig för att köpa de beiga skorna istället, bara om det finns i min storlek och ser helt nya ut. Annars får jag väl skita i dem. Kollade idag om det fanns och det fanns ett par, men en fet jävla fläck fanns på sidan och ja ba: Eh.. aahh.. Hon i kassa sa att jag kunde få 10% off, men det är ju typ inget jämfört med fläcken. Så imorgon ska jag in till stan och köpa skorna, bara om ödet vill det då.

If history repeats itself, I am so getting a dinosaur.


Satt på bussen och upptäckte denna vackra skylt! HAHHAHA! Alltså, va...?? Vi får ständigt nya ord alltså, tur att jag har personer som uppdaterar mig, skulle vara såå fuckad annars.
Förövrigt ägde jag klassen på pingis, bäst man är! Hhehehe (A) Det var roligt att köra det, det var ju ett tag sen.. Känner att jag vill hålla på med det på fritiden fast ahh.. vet inte riktigt vart man hittar gratis pingisbord. Orka paya för att spela pingis liksom.. -.-'

Dag 14 – Här handlar jag helst


HM & Gina tricot, surprise? ^^ Inte jag, HM för att det är liksom standard. Finns ju typ allt där, smink, kläder, skor, and so on. GT bara för att liksom. Jag brukar alltid hitta något där men med tiden så tycker jag faktiskt att kläderna har tappat smak eller vad man ska säga. Just my opinon liksom. ;)

Dag 13 – Mitt dröm hem


we♥it.com
Det är tillåtet att drömma så ska göra det nu! Hoppas på att det en dag slår in också ^^
Mitt dröm hus skulle se ut på följande sätt; Stort, luftigt, ganska så planlös och modernt. Det får gärna finnas en fet jävla balkong med solstolar och grejer. Och så en pool. Att ha ett bastu eller gym skulle heller inte skada, eller utsikt över havet samtidigt som det ska vara nära stan. Det skulle vara skitnajs! Och högt i taket så man känner sig extra liten, vilket jag redan gör. Men man får liksom en lyxigare känsla, dessutom så kommer mer ljus in. En dag så.. en dag..

& people told me to go and buy a conditioner so I did.

Nu har jag äntligen tagit mig an och köpt tre olika balsam för håret och ja.. jag tog fel på den första. Det står Colour och jag har ju inte färgat håret?! -.-' ÄÄÄH, det är bara att använda. Har hittills bara provat Palmolive och den är väl helt okej. Vet inte riktigt hur en bra balsam ska vara men ska läsa om det någon gång ^^ Håret blev iallafall slikeslen efter att ha applicerat den i duschen sen såg jag ingen skillnad när det blev torr igen.

Blink if you want me.


Lite bättre bilder på klockan kanske? HAHHA, ignorera plåstret.. (a) Jag tycker det iallafall ^^ Sitter och lyssnar på gamla låtar som påminner mig om Kina, aaahh.. Minnen alltså. ♥ Känner mig lite småsugen på kiwi men har ingen hemma.. :( Man kanske ska ner och rosta bröd och käka? Hm?... Orkar man? Det är klart man orkar, är man hungrig är man! Först ska jag bara plugga klart.

Dag 12 – I min handväska


Detta brukar ligga i handväska eller väskan hos mig. Min "Make-up" bag som förövrigt inte innehåller så mycket make-up. Den innehåller inte ens make-up, utan sådana nödvändiga saker som tjejer måste ha, typ papper, eyelashcurler, handsprit m.m. Sån liten bag måste alla tjejer ha tycker jag. :) Tuggummi, tuggar inte så mycket men för tillfället så bär jag runt på dem. Min feta plånbok med pengar och kort. Behöver inte ens nämna varför man bär runt på den. Hörlurar så klart, måste lyssna på musik. iPhone, utan den är jag naken. Bär också runt på handkräm. Jag har rätt så torra händer på vintern. Sist men inte minst en penna, har lärt mig att pennor kan vara bra att ha i väskan. Man vet ju aldrig när man behöver en. ;)

Imagination is more important than knowledge... - Albert Einstein


Igår var det mello finalen och Loreen vann som förvantat! Glad för det, fast Danny borde ha funnit med tanke på att han redan hade tävlat typ tre gånger tidigare så ja.. jag lider med honom. Fast Loreen var skitgrym också och jag tror att hon kommer komma långt i ESC. Förutom att solen skiner så jävla galet så sitter jag inomhus och ska plugga. Ja, hårt liv.. Fast det gör inget, jag får ändå inte vistas så mycket i solen nu när jag börjat ta min medicin.

Dag 11 – Mitt drömyrke

När jag var yngre så ville jag bli en flygvärdinna. Älskar och resa och det får man ju göra när man är flygvärdinna. Fast och andra sidan älskar jag att sova så det blev inte riktigt en bra kombination. Dessutom skulle jag nog sakna mitt hem. Så nu funderar jag på att kanske bli en egen företagare, businesswoman. Det skulle vara ascoolt! Får se hur det blir, man vet ju alltid vad ödet har att erbjuda. ;)


Dag 10 – En person/kändis du önskar att du träffat


Vem vill inte träffa Ellen Degeneres?!? Så jävla skön brud med massa humor! :D Kärlek till henne! Varför jag vill träffa henne är för att hon är så himla roligt och hon verkar vara en shysst person. Hennes program är typ oslagbar. Tror inte jag har sett henne riktigt dödsallvarlig någon gång.. Tänk att spendera en hel dag med henne, vilka magmuskler jag skulle fåå!

High boots from Bikbok


Såg dessa snyggingar inne på Bikbok för någon vecka sen med M.T och ffaaaan vad jag vill ha dem! Dock fanns det inte i min storlek och dessutom hade jag inga pengar vid det tillfället. FML.. Jag frågade dem om de skulle få in ny men de var tydligen slutsålda och de vet inte om det kommer komma in några nya ex.. Så jag får hålla tummarna på att de får in nya, annars får jag vänta tills jag hittar andra skor som jag får dö för. ^^ Ojuste ja, skorna kostar 599:- Finns även i beige.

Seven Pounds


Textkälla & bildkälla.

HANDLING;
Ben jobbar som skatteutredare och är djupt deprimerad efter sin frus bortgång. Han har svåra skuldkänslor för de misstag som han begått i det förflutna, och funderar på att ta sitt liv. Men först ger han sig ett uppdrag, som involverar sju andra personer.

ÅSIKT;
Brukar alltid skjuta fram filmer och idag bestämde jag mig för att se Seven Pounds. Trots att det är en drama film var handlingen liiiite för seg. Spänningen fanns inte där heller tycker jag. Men den var ändå såå jäääävla fin! Skådespelarna var också riktigt bra och man blev lite överraskad att se Will Smith spela så bra. Jag menar, varje gång man ser honom tänker man ju på komedi och Fresh Prince, eller är det bara jag? ^^ Rekommederas till alla drama-nördar. 8/10 får den av mig pga seg handling och för lite spänning.

Dag 9 - Min tro

we♥it.com

Fan! Skrev värsta fina inlägget nyss och så fuckar allt. Får börja om igen då... -.-'
Jag är inte religös, det kan jag säga. Är verkligen inte emot religioner, men jag är inte uppväxt med det så ja. Det där med ordet tro kan ju tolkas på så många olika sätt. Men ja, jag tror på att det finns en högre makt. Jag vet inte vad det är eller vem det är men en högre makt finns det nog. Och jag tror både på spöken och andar. Däremot har jag inte funderat på livet efter döden.. om det liksom finns något där. Jag tror nog att det finns med tanke på att jag tror att det finns andar och spöken. Skulle annars verka ologisk om jag trodde på andar och inte livet efter döden, vem annars är andarna? :o

Same shit, different day.

NOO! Jag vill se dokumentärfilmen Girl Model fast SVT play har tagit bort dem. FML.. Ska försöka hitta den på nätet så jag kan glo på den. Det handlar om hur modellbranschen funkar and stuff. Väldigt intressant if you ask me. Nu blir det iallafall film med mig själv. Känner att jag behöver slappna av lite nu.

The happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything.

Fan, är sååå suuugen på smoothies.. såg en nyss på bild och den såg såååååå god ut. Tack Lisa som tog sönder mixern.. Ska fråga pappa om han inte kan köpa en (A) Hiihi! Väntar fortfarande på my stuff from Ebay, not special really men vill bara nämna det ändå. Har inget annat att skriva. Har ingen fräsch bild till inlägget so sorry! Måste bli bättre att fota men orkar inte släppa runt på systemkameran. Får ta med iPhonen då.
Imorgon är det fredag igen, YES! Det innebär att det är fyra veckor kvar till påsklov, I know I'm early! Men kan inte motstå att INTE räkna, längtar som fan :)

Dag 08 – Ett ögonblick


Ett ögonblick ↑ Bilden togs när vi skulle hem från London. Rätt så sorglig ögonblick egentligen. Ville inte gå hem, bodde så skönt i London. Hotellet var helt awesome med room cleaning och allt. Shopping all day and food ♥ Fast KFC är såå äckligt och fettigt och uuuck... Sen när man kommer hem från shoppingen så är rummet skinande ren, fyfan.. härlig känsla. Men efter ett tag så längtar man hem oavsett vad. Det är ju trots att hemmet man trivs bäst i.

Dag 07 – Min bästa vän

De som känner mig väl eller har följt mig länge så vet ni att M.T är min bästa vän, hon till vänster ♥ Tror att vi blev bästa vänner i typ fyran or soo. Snart 7 år som bästa vänner! Shiit! HHAHAHA, satt ock räkna det nyss ^^ Det är ett bra tag va? ;) Och de till höger är några av mina närmaste vänner. ♥ Lovelovelove! ♥


Revenge? Naah, I'm too lazy. I'm gonna sit here and let karma to fuck you up.


Att en liten flicka kan vara såå scaryyyy!! Står och väntar på tåget hem från skolan och så kommer det en liten flicka med sin mamma. Flickan visslar högt samtidigt som hon går och stirrar på mig. Hon släpper inte blicken förrän dörrarna stängs, de där automatdörrarna. Först då släpper hon blickan! Snacka om läääskig... Usch! Ska kolla på KONY 2012. Ingen aning om vad det är men alla sprider det som fan nu på nätet så dags att kolla upp det!
update: HEEEMSK VIDEO!! :'( Blir sååå arg.. Vilken värld vi lever i, huh? Det sägs också att allt är bara bullshit, läs här! Så jag vet inte riktigt vad jag ska tro. För vi människor är rätt så manipulerade, är det inte så? Om det nu är fejk så tycker jag ändå att det är jävligt hemsk...

Every girls dream is to have a guy call her 3am just to say, "hey babe, i just wanted to tell you i love you." Wake me up 3am and I'll kill you.

4Tjenare våren! Välkommen tillbaka! Imorgon är det dags att inviga mina lila converse igen, awesomeness! ♥ Det enda man väntar på nu är att temp. ska gå upp lite till, typ till 20+ (A) Nåja, man kan inte rusa på saker. Omg, kollade in NP matte C från 2011 och försökte göra lite av den and daaamn. I suck. Literally... Matte, inte min bästa vän alltså..

Dag 6 - Favoritpryl

Skriver från iPhone så blir det lite fel är det pga det. Alltså.. Favoritpryl.. För tillfället eller?? Det vet jag inte. Det är typ omöjligt att ha EN favoritpryl. Mina parfymer och mina smycken är några av mina många favoriter. ;) min iPhone är ju min bebis så det behövs egentligen inte ens nämnas ^^

 


Dag 05 – Inspiration


we♥it.com
Inspiration för idag är röda byxor, pastell, sol och seexig mage. Gaah, love to have sexy abs.. Hhahha, if you know what I meaaan... (A) Och sool idag, underbart! Det bara strålade mot mig. And I'm all for red pants now. Och jag måste skaffa lite pastell-färgade plagg. Så light and lovely.

Dag 04 – Bästa filmen


Det är sååå svårt att välja EN bästa film så jag kunde helt enkelt inte. Dessa är några av mina favoriter. Gillar alla sorts genrer(?) Eller nej, jag är inte förtjust i sci-fi. Äventyr tycker jag låter lite tråkigt men det kan locka mig ändå. Action, drama och romantik gillar jag! Fantasy gillar jag lite svagt.

Polka dots


Slutade att handla på Lindex sen jag vet inte hur många år tillbaka men så gick jag in dit för någon dag sen och upptäckte denna svarta söta tröja! ↑ Den har knappar där bak också och en fick framtill. & den blåa kunde jag inte motstå att köpa. Sooooo cute!

It if important to you, you will find a way. If not, you'll find an excuse.


Minst när man anar det är solen framme och sommaren här. Det skrämmer mig lite med tanke på att jag inte har rört teoriboken ännu när jag egentligen borde göra det istället för att sitta och blogga. Seriöst, jag måste verkligen skärpa mig. Pappa räknar med att jag ska ta den i sommar och brorsan mobbar mig för att jag inte kan köra. Can you feel the pressure? I can..

Dag 03 – Det här språket vill jag tala flytande


Jag talar ju redan svenska, engelska och lite kinesiska. Eftersom jag talar så lite kinesiska så skulle jag vilja lära mig mer, typ flytande. Jag förstår det mesta, men har svårt att uttrycka mig. Så flytande kinesiska skulle vara bra. Och så vill jag kunna franska och japanska flytande om jag fick välja två språk till. ^^

Oversized knitted black shirt with blood red pants.


Ändrade ljusstyrkan på bilderna därför ser det ut som det gör. Byxorna fits like a glove så de uppskattar jag mycktet! Vill ha i svart, men det finns inte.. :(

Dag 02 – Min favoritfödelsedag


Åååh, det här är svårt! Har haft så många roliga födelsedagar och ett av dem var år 2010 tror jag det var. Eller var det 2011? Kommer inte riktigt ihåg men det året var så roligt! ^^ Massa tacos med skönt sällskap och charaden som bidrog till mycket skratt! Blev förvånad att folk faktiskt körde charaden när de aldrig hade setts tidigare. Det gjorde liksom att roligare tycker jag :) Och så var åldersskillnaden också väldigt varierad så man hade massa att snacka om. Så yeah.. :)

Pirates of the Caribbean - All four of them


Äntligen har jag sett alla fyra filmerna så tänkte köra en sån där "åsikt". Orkar inte skriva om alla, såå yeah... Here we go!

ÅSIKT;
Måste erkänna att jag inte tycker filmerna var så bra. Don't get me wrong now! :O De var bra, men inte riktigt i min smak. Äventyrsfilmer är inte så mycket mig, men iallafall. Filmerna var roliga och handlingarna var helt okej. Har inget annat att säga om filmen egentligen.. Ibland tycker jag att den var lite för löjlig, men det gjorde inget. Kände mig som ett barn igen ^^ HEHHE! Alright, filmerna får en 6/10 av mig.

Dag 01 – Om mig

Finns redan massa info om mig på menyn,  men eftersom att detta är första punkten på listan så drar jag väl det igen.

Linda är namnet och åldern är 18. Pluggar andra året och jag längtar till studenten. Bor tillsammans med min feta familj på sex pers i Stockholm. Är en riktig dvärg bredvid vännerna, trots det äter jag för två personer. Född i Sverige och är kines. Min musiksmak är otroligt blandat likaså gäller det för killar. Har nästan för mycket självdisciplin och är envis som en tjur. Mamma kallade mig för "tjurunge" som liten och det gör hon fortfarande.
Ja, det var lite om mig då! ;)


A list to do this month, March.

Tänkte köra en sån där lista nu i mars månad. Fun huh? ^^ Varför inte liksom? Har inget intressant att skriva ändå.. :) Nåja, listan ser på följande vis ↓

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min favoritfödelsedag
Dag 03 – Det här språket vill jag tala flytande
Dag 04 – Bästa filmen
Dag 05 – Inspiration
Dag 06 – Favoritpryl
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – En person/kändis du önskar att du träffat
Dag 11 – Mitt drömyrke
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Mitt dröm hem
Dag 14 – Här handlar jag helst
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Framtiden
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Ditt framtida bröllop
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Must-have-plagg
Dag 21 – Min favoritbutik
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Mina syskon
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Min favoritserie
Dag 30 - Min samling
Dag 31 - Fem bra saker som hänt under dessa 31 dagar

Hoppas jag kommer ihåg att göra det också.

RSS 2.0