Yesterday you said tomorrow.

Tumblr_m4rggeo4yo1rx7zjxo1_500_large

we♥it.com

Arm candy or what? Såå söta och så fina ♥ Synd att jag inte har mycket plats här i mitt rum skulle annars ha beställt ett sånd där läckert armbandställ och lägga alla armband där. Såå awesome det skulle bli. Fan alltså, jag borde inte ha börjat att kolla på VD nu, är ju heeelt obsessed att det är sjukt.. haha! Försöker att bärga mig, men det går väl sisådär. Att kolla ett avsnitt varje dag är ju svårare än vad jag trodde. Fast å andra sidan visste jag att jag skulle bli besatt så därför kollar jag nu och inte mitt i skolterminen, feel me? Anyway, ska försöka att koncentrera mig på det sista plugget. Sen blir det förhoppningsvis lite träning om jag hinner och ett avsnitt av VD igen. ;)


What's a life with no fun, please don't be so ashamed

Drake ft. Rihanna - Take Care
Vädret är inte på topp men det gör inget för mig. Tar ju varken studenten iår eller är ute överhuvudtagen nu. Åhh.. tycker synd om folk som tar studenten och det regnar. Aja, lee stort och skrik så mycket ni kan, alltså ni som tar då! :D Det ska jag göra när jag går ut typ nästa år.. :O Gud vad snabbt det har gått! Visste att det skulle gå snabbt, but yeah.. Egentligen borde jag stå med klassen på Moderna Museet men ja.. jag kör mitt eget lilla race nu. Hemma och pluggar som vanligt. Tror att jag måste sluta ta upp det ämnet..

Legend says, when you can't sleep at night, it's because you're awake in someone else's dream.


Hejdå matte, idrott och japanska! Det var roligt så länge det varade, eller ja, ibland. Men dags att lämna er nu, såååå skönt! :) Känns så bra, får hoppas på att betygen också ser bra ut. ;) Onödig dag idag, matte och lunch sen var FE inställd och ska jag vänta för att gå på idrott och japanska? Nja.. nä.. Så skippa det. Vad ska jag göra? Hade inga kläder med mig ändå så yea. Sitter iallafall vid datorn och kollar lite youtube. Ska snart börja plugga teori igen.. Snacka om att jag är motiverad or what?! HAHA, nej..

Cords for making jewelry


Sämst ljus men nåja, bättre det än ingen bild alls. ;) Har nu fått hem lite saker till att fixa lite fina armband som jag har nämnt tidigare här på bloggen. Gonna be sooo fun! :) Fast har inte alla materialen än men när det kommer så börjar jag direkt. Funderar på att beställa mer sådana saker ↑ senare när det tar slut eller får in nya färger. Typisk mig, ska alltid ha en liten projekt på gång.. XD

Sometimes the wrong choices brings us to the right places


Inte världens bästa bilder, måste verkligen hitta en bra plats där det blir fina ljusa bilder. Aja, gilla läget nu! Tar iallafall bilder igen :) Anyway, känns som om jag måste uppdatera bloggdesignen lite. Ska ta och göra det så fort jag har lite nya bilder som jag gillar lite extra. Måste också bara påpeka att det är två veckor kvar av skolan för mig! Yeaah! Fett länge jämfört med andra som slutar en vecka tidigare eller redan har slutat.. :O Aja, that's life. Ojuste, det var ju morsdag igår. Köpte inget till henne, hon vill ändå inte ha. Dock så var det tänkt att brorsan skulle köpa en iPad men jag tror att vi kommer vänta tills fyran kommer. Nu blir det lite e-bay! :D LOVE ♥

We’re going up-up-up-up-up-up-up

Loreen - Euphoria
YEEAH! Finally vinner Sverige i ESC och jag tänker gå på ESC 2013 i Sverige Woooopwoooopp! Heeell to theeee yaaah! Såå glaad! :D Igår var jag ju på stan och hittade inte så värst mycket. Är ute efter ljusa långklänningar men hittade bara en som jag verkligen gillar. Dock är den mörk och mönstrig. I know, mönster, Linda?! Ja, jag ska försöka att införskaffa flera mönstriga plagg :)

Blue asymmetrical skirt from HM


GAAH! Blev såå glad när jag hittade denna kjol, finnallyyy! Fast insåg att det finns ett litet hål på baksidan av kjolen så ska se om jag kan byta ut den. Hoppas det, fanns ingen pricetag när jag köpte den så får se hur det går. Just nu håller jag på att fixa mig sen blir det stan. Dock måste jag äta något innan känner jag.. magen vara kurrar.. Aja, foch idag är det ESC, yeeee!

Because I deserve to shop 'til I drop.


Klänningscollage i repris, orkar inte lägga ihop en just nu..
Sommaren är här och jag mååååste skaffa mig flera klänningar! Så imorgon efter bajs NP Matte C drar jag ock kollar om jag hittar något. Förtjänar att shoppa lite nu efter allt slit! :D Alla tunga arbeten är överstökad imorgon klockan 12.00 och då ska det fan firas med shopping och en glass! Och ska kaaanske börja kolla på VP, beror på hur läget ser ut. Det är typ två veckor kvar innan sommarlov och jag har bokredovisning i engelska, debatt i geografin och seminarium i företagsekonomi. Tror det var allt.. det bör det vara. Får se hur länge jag kan hålla mig till VP.

Give me the perfect picture, never lose it.

Flo Rida - Whistle
Inte världens finaste låt precis, lite dirty så där. Eller ska jag säga mycket? Aja, förutom att texten är extrem konstig så tycker jag om låten. Notera, jag gillar inte texten men musiken är däremot bra! :) Och ja, jag lever även om jag ibland bara vill ligga ner på golvet och dö. ^^ Pga tidsbrist så har jag haft ett uppehåll med träningen men daamn... känner redan en skillnad i kroppen. Så idag måste jag börja igen. Yeah now, beach 2012 or whaaat? Oh wait.. jag får ju inte vistas i solen.. -.-'

Nobody said it was easy.


Inlägg blir roligare att läsa med en bild, oavsett om den är ny eller gammal ^^

Det har varit en sjuuuk låg uppdatering här som ni själv märker, men det är pga av skola. Trots att jag har ett litet mini lov pluggar jag. Orkar inte mer. Har suttit ock pluggat idag och jag vet inte ens om det har kommit in något. Förutom det har jag gapat som en apa och gått runt i mina pyamas. Fan, vill bara att denna vecka ska gå fort och bra så jag slipper plågas smått..

Because maybe you're gonna be the one that saves me


Åh vad jag kommer sååå fira när allt plugg är över! Har typ tusen saker att göra innan sommarlovet. Fml.. Nästa vecka är det fullproppad med både prov och inlämningar. Men andra ord, low update. Fast å andra sidan har jag skämmt bort mig själv redan nu. Igår kväll shoppade jag från ebay, again. Gotta love that site! Och så näste vecka planerar jag på att shoppa. Because I deserve it. (:

Oh yes, the past can hurt. But from the way I see it, you can either run from it or learn from it.


we♥it.com


Jag ska såå köpa minst ett par skor när jag får en egen inkomst, gaaah! Så galet snyggaa! Inget har hänt, känns som om dagen har varit helt onödig. Aja, längtar iallafall till all plugg är ööver så jag kan  börja på teori igen. Har inte rört den på typ tusen år.. stress or what? Får se hur det kommer gå... :S Blir rädd när jag tänker på det.. :O Nu blir det uppsatsskrivning och förhoppningsvis matte om inte träning innan!


Hey I just met you. And this is crazy. But here's my number. So call me maybe.

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe
Lite scary alltså.. vad tänker ni nu då? ^^ Jo, jag har ett arbete i FE B (företag B) och jag håller på att skriva ett arbete om marknadsföring. Och för att marknadsföra på ett roligt och fiffigt sätt så tänkte jag direkt på Dogge Doggelito och så sa läraren att jag skulle kontakta hans kontaktpersoner och fråga hur mkt det skulle kosta att ha honom för att göra mitt arbete så verkligt som möjligt. Så jag skickade ett mail och fick svar idag att jag skulle skicka mitt nummer så vi kunde prata. Skiiitläskigt juu! :O Vet inte om jag ska göra det, men kommer förmodligen göra det med för arbetets skull.

Forget the risk and take the fall if it's what you want, then it's worth it all.


Goo morgon sunshines! Idag känner jag mig extra glad på något underligt sätt. Vet inte varför, men kanske beror det på att denna vecka kommer att vara extrem kort. Tre dagar i skolan sen ett minilov igen! YES! Eller kanske är det för att det äntligen går bra för mig i min uppsats? Kanske :D Aja, jag lever iallafall och jag mår prima för tillfället! Kom och tänka på mina nyårslöften nu från ingenstans och det verkar ha tagit stopp. Hm.. måste verkligen ta tag i mitt fotande! Och så körkortet, och matlagningen. Ojuste ja, och läsningen. Var det något mer? Hm.. Ah, resten av mitt liv också! Hahha, nej, hejdå på er så länge! And yeah, don't forget to smile today! :D

The quietest people have the biggest minds


ÅÅÅHH, det här det här åt jag igåår på J.P's 18th birthday! Congrats! ♥ Maten och tårta och allt, allt, allt var gaalet gott! Och så vet vi hur det gick sen. ;) BTW, har klippt håret! Hade funderat på att gå till frisören och klippa mig hur många gånger som helst och till slut bet jag mig i tungen and just did it! Hela familjen är typ; Eh... & pappa ba; Ja kan klippa dig! Nu ser du ju ut som en häst medan jag ser ut som en noshörning! Hhahha! Pappa klippte sig också för typ en vecka sen för 100:- och jag för 270:- så ja... lite skillnad.

Someday I'll be something much more.


HAHAHAHAH! Flat chested or what Linda?! HAHHA! Dör..
Jag är såååå shoppingsugen! Har typ inte shoppat på ett tag känner jag. Ska göra det så fort all skolarbete är klar. Det blir som en liten belöning till mig själv. Tycker att jag behöver det. :) Bloggen kommer förmodligen att lida nu lite eftersom att jag har inget att säga och för att tiden inte räcker tid, so yeaah.. now ya know!

DIY - Studded collar


Snygg va?! Satt och gjorde den under typ minilovet som vi hade. Tog aslångt tid för att de gjorde ont att stoppa in och så böja och hela den där processen. Men nu är den klar och visst är den snygg?! :D Gaah, it's awesome! Har typ använt alla mina guldnitar så jag måste köpa fler, tror jag. Ska ju fixa ett par svarta shorts också som jag har sagt tidigare. Fast det får jag göra när jag har tid.
Den här kragen ovan gjorde jag med hjälp av en gammal skjorta och nitar. Klipp av kragen från skjortan och börja placera ut nitarna och nita fast dem. Så svårt är det inte ;)

This Means War


Bildkälla & textkälla.

HANDLING;
Världens dödligaste CIA-agenter är oskiljaktiga partners och bästa vänner tills de faller för samma kvinna. Efter att tidigare ha lyckats besegra hela fiendenationer, ställs deras ojämförliga kompetens och oändliga utbud av högteknologiska prylar inför det största provet – varandra.

ÅSIKT;

Tycker verkligen om filmen alltså! Väldigt töntig, men whataheck! I like it! :D Det var lätt att se vem som skulle vinna kampen men det gör inget för jag garvade så mycket åt grabbarnas skämt och deras handlingar. Några klockrena svar alltså, haha! Helt klart en sevärd film med vänner eller syskon. Rekommenderas till alla. Den får en 9/10 av mig.

‘Cause I remember every sunset. I remember every word you said. We were never gonna say goodbye, yeah

Simple Plan ft. Sean Paul - Summer Paradise
Lovely Sunday! Idag har jag varit flitig och gjort massa saker, precis som en vanlig söndag är. Såg filmen This means war! Kommer en review på den senare idag. Nu blir det träning och med musiken ovan ↑ LALADADADA! Ska bara lägga in låtarna, sen är det bara att pumpa! Orkar egentligen inte träna, sitter med pyjamasbyxorna på xD, men måste tvinga mig själv nu! BYEBYE!

Sorry, I'm allergic to your bullshit.


Har redan sagt det innan men pappa är knasig! Trodde att det skulle bli fint väder idag, vilket också det var tills det börja blåsa gaaalet mycket! Hahah, ändå så bestämmer sig pappa för att grilla ändå så det blev att ta fram grillen och grilla på! Efter att han har grillat så tar mamma över och så hämtar han röd vin och ser glad och belåten ut. Goosh, dad.. ♥ Men ska inte klaga, deet var aaasgooott! Skulle grilla lax också men orkade inte äta det. Vi grillar alltid fööör mycket, allt från oxfilé till hamburgare till krov(?!) HAHAH! Ja.. min familj det.

I'm wearing Nordic cab of Sweden in the color NP02.


Bär en vacker brun sandfärg på naglarna. Ser så mjukt och stilrent ut, samtidigt väldigt chic om jag får säga det själv. :) Igår blev det iallafall crosstraining iallafall och kände mig jävligt stolt! Däremot blev det ingen crosstrainer idag pga skolan men det tar jag en annan gång. Imorgon är det NP i ENG B skriftligt och jag förbereder mig mentalt nu.. :S Aja, ska sluta tjat om det tråkiga! Det bästa är ju ändå vädret, så soligt och skönt men ack att jag inte får vistas ute i solen allt för länge.

Paint the sky, make it yours.


Today it was all about the sky! Var typ 15 meter över marken och klättrade lite, hääärligt! Älskar att göra sånt, dock så skippa jag klätterväggen. Hade precis ätit lunch och sen klätterväg? No.. I don't think so. Och nu sitter man här men smoothie i magen och känner sig helt trött och död. Får se om det blir crosstrainer idag, tvivlar. Aja, nu rinner tiden iväg så nu blir det NK som gäller.

We dream may dreams but which of them we really met?


SÅÅÅ GOTT MED GRILL! ♥ Grillade igår med tjejerna och det blev lyckad! Förutom att vi grilla så seent, men bättre det än aldrig. ;) Känns alltid extra bra att ha en långhelg, borde ha det oftare. Aja, imorgon blir det Ågesta med klassen igen. Fyfan var roligt det kommer bli. Det var skitroligt sist så ja. Anyway, väntar på att mami ska bli klar med middagen så jag kan ta och röra fläsket sen. Orkar egentligen inte, but you know what they say, it's good for you!

The Avengers


Bildkälla & textkälla.

HANDLING;
En brokig skara individer med superkrafter samlas ihop av den hemliga organisationen S.H.I.E.L.D. för att skydda planeten mot invaderande styrkor från yttre rymden. Tillsammans bildar de motvilliga superhjältarna gruppen The Avengers.

ÅSIKT;
Förutom att handligen var lite små töntig var det riiiktigt grym! Massa action och skämt emellan, precis som det ska vara! :D Hulken var ju för rolig och Iron Man också. Älskar effekterna! Vet inte riktigt mer vad jag ska säga. Handlingen var ju som sagt lite små töntig men effekterna och personerna väger upp det hela tycker jag. Rekommenderas till alla som gillar hjältefilmer och de som gillar mycket action. Filmen får en 9/10 av mig, pga handligen ^^

RSS 2.0