Silence speaks when words can't

Tumblr_ldhnbyq7jt1qbiz8oo1_1280_large
FML!! Totalt alltså. Jag hade tydligen missuppfattat hela skitet med ESC. Biljetterna släpptes tydligen denna veckan för allmänheten och inte nästa vecka som jag hade uppfattat det. SKITBAJSKORVSJÄVL! Orkar inte.. Det sägs att det förhoppningsvis kommer att släppa några biljetter till när alla är klart, alltså kameror, kranar och scenografi. MEN FUCK. Jobbigt läge, nu måste man liksom stalka och se till att man får någon biljett. Och alla biljetter tog slut ca 20 minuter efter släppning så jag undrar om jag ens har en chans att jaga de sista. I just want to drop dead now.

Be the type of person that you want to meet

Perfekta läget för snön att falla för det är ju trots allt första advent nu på söndag. Tiden går snabbt! Snart är det lov och så går jag min sista termin i gymnasiet. SICK. Kommer att ha fuullt upp se senaste veckorna nu eftersom att all plugg kommer just då. So yeah, low updates...

Waiting for the snow to come so we can feel the christmas spirit together

4375378887_8cdc23b966_o_large
we♥it.com
Ska lätt försöka att fota en sån här bild när snön faller ↑ snygg, vitt och enkel. That's what I call a nice picture.
Dagen har känns så lång och det kan nog bero på att jag hade ENG C prov och så kollade jag på basketmatch. Vi torskade igen.. -.-' Orkar inte ens kolla längre. Ska kolla när tjejerna spelar istället fan, de vinner åtminstone. Just nu är jag på deppmode för att saker inte går som planerat. Men det vänder nog snart. Känner också att jag måste byta design. Jag som har glömt allt jag kan inom webdesign.. :o

If you are brave enough to say goodbye, life will reward you with a new hello. - Paula Coehlo

Tumblr_me4122byuc1rikztso1_500_large
we♥it.com
Åh, idag släpps ESC biljetterna för alla som är medlem på fanpagen. Suck... Jag är inte medlem för jag orkar inte betala 300:- för att bli medlem. Jag väntar hellre en vecka till innan biljetterna kommer ut till allmänheten. Nåja, ska ta och duscha och så koppla av lite. Gjorde ett stresstest i psykologin och det visade sig att jag har lite "stressproblem". Fast jag skulle inte kalla det stressproblem, snarare organiserad och verkligen utnyttjar min tid på bästa möjliga sätt.

And if feels a little sracy right now

Liiiite stressad och lite oroad över vad jag ska söka till efter gymnasiet.. Så gjorde ett test på saco.se och fick några yrken som tycks "passa mig".. hehehe, liiite osäkert va men ska ta undersöka saken innan jag drar på saco-mässa på fredag. Måste vara förbredd och redo ifall jag har frågor och såna saker. Gaaah, joooobbigt!
 

DIY - A big collar necklace of pearls with different shades of grey

Är den inte snygg? Gjorde den igår kväll och jag är fan nööjd!  Den är liiite för stor för mig (har för smal hals) men det kommer nog funka att bära den ändå. :) Har tänkt att bära den med stickade tröjor eller en enkel svart t-shirt. Blir så cooolt! Funderar redan nu att göra några till. Dock behöver jag lite material så det måste jag skaffa fram. Att göra denna kostade mig typ 10:- Det enda jag behövde var tyg så köpte det för 10:- i TRG och pärlorna hade jag redan hemma. Fäste allt med limpistolen och så hade jag satinband sen tidigare and voliá - A DIY necklace that you can be proud of!

My life is so much interesting inside my head.

Dessa halsband har legat i en rund låda hur länge som helst så ska nog ta och hitta på något med dem. FUN!  Anyway, passade på att köpa tre par jeans idag med päronen. De brukar aldrig shoppa med mig för de vet att det kommer ta en evighet. Men idag av en anledning så ville de gå med mig. Kanske beror på att jag inte har shoppa på ett tag. Och då menar jag ett tag. Typ 2-4 månader sen? Vet inte, känns som det. Hur som helst så tyckte de inte om det alls, men de klagade inte så det var ju bra! :) Däremot sa pappa; Tur att jag inte provar kläder för jag svettas redan trots att jag bara står och skrattar åt andra. Alltså, vah? HAHA!
 

When you hold me, I’m alive. We’re like diamonds in the sky.

 Rihanna - Diamonds
Vart man än är i Sverige så poppar alltid denna låt upp ↑ Hatar inte låten, men den är jobbig efter att ha hört den dagligen. Eller så är det bara jag som tycker det, hahah. Anyway, var på jobbintervju idag! Vet inte riktigt hur det gick men jag hoppas på att jag får något jobb. Även om min magkänsla säger att jag förmodligen inte kommer att få något just nu. Men jag håller ändå tummarna.

Life is too short to wait

Tumblr_mdhb5ouedk1rbmloho1_500_large
we♥it.com
Sitter här och fb:ar lite med en kompis och drömmer mig bort. Har så mycket jag vill göra men lägger liksom inte min tid på det just nu eftersom att jag måste prioritera andra saker {read school} Snart måste jag verkligen göra det jag vill, jag menar, you only live once, right? ;) Så mina nyårslöften kommer bara bra nästa år! Detta år kan jag ju säga att jag faila totalt. Eller kanske inte, men typ.. hahha!

I have a lot of things to say, but I choose to not say them.

we♥it.com
Alla människor gråter, men jag gråter sällan. Alltså då menar jag sällan. Fast idag blev det ett undantag. Vet inte vad som flög in mig när jag bestämde mig för att se på denna dokumentärfilm om handlar om dödsstraff i Kina. Jag bara klickade och så fastnade jag för den. Och yes indeed, I cried. Alltså inte floder, men liksom droppar. Alltså den var så stark. När jag såg den fick jag en sån medkänsla och medlidande för dem dödsdömda trots att de har begått jättehemska saker. Åh, människan är en sån komplicerad varelse. Försöker alltid göra rätt men ändå blir det så fel på samma gång. :S
 

Whatever you do, do it. There's only so many tomorrows.

Fansen stod upp på parkett under Loreens promenad mot scenen i slutet av Eurovision Song Contest 2012 i Baku. Andres Putting/EBU
Lånad bild.
O.M.G. Biljetter till ESC släpps på måndag, sick! Jag ska sjäääälvklart gå! Spikat. Får se vem av tjejerna som ska hänga med, it's gonna be awesome! Undra om lillsyrran ska med också..  Hmm... får se. Måste iallafall hinna beställa innan det tar slut, wooho! Nu tar jag och pluggar med mitt glada humör och hoppas på att tjejerna svarar snart, är fan ivrig på detta.

To kill a mockingbird

Min nya bok som jag läser just nu i ENG C och den är väl.. nja.. inte dålig precis men kanske trög..? Jag tycker iallafall den är lite trög för det händer inte så värst mycket tycker jag. Fast å andra sidan har jag ju bara läst 100 sidor, det kanske blir spännande längre fram, får hoppas på det iallafall. Tog förresten och tränade idag trots att jag inte mådde så bra, duktigt va? Jag mådde bättre när jag började tränade och nu verkar jag falla tillbaka igen. Vet inte vad det beror på, men det kan vara brist på vätska som får mig att bli snurrig och må lite dåligt..

My current wishlist

 
 
 
 
My wishlist ↑ Förutom att jag önskar mitt allt detta och lite till så spelar det faktiskt ingen roll vad jag får för jag blir glad oavsett vad. :) Fast å andra sidan blir man ju lite extra glad över att man får något som man önskar, hiih. Anyway, har varit hemma ett bra tag nu och känner mig trött och hängig. Fryser också och är hungrig. Jag vet inte, men det känns som om jag håller på att bli sjuk. Pannan typ brinner och ögonen ser i kors. Inte bra det här. Jag hoppas på att jag inte blir sjuk bara. Det blir att dricka lite medicin senare ikväll.
 
 
 
 

Love your haters, they are your biggest fans.

wewe♥it.com
Har varit trött hela dagen att mitt fokus bara har försvunnit lite då och då. Så det har inte varit så jävla bra. Annars så är det rätt så lugnt i livet. Eller inte lugnt då, men händelselös. Fast nej.. snarare ointressanta saker som har hänt som inte är roligt att skriva om. Ska sluta babbla nu och börja göra lite nytta istället även om jag jättegärna skulle vilja däcka nu.

Recept till min kycklinggryta


Breaking Down 2

Just nu håller jag på att fixa mig inför bion med Lisa. Vi ska se breaking down part 2, spännande! :D Ja, jag ser fram emot det faktiskt.. Jag hoppas på att filmen är bra för har hört massa att den ska vara bra och spännande. Aja, får inte ha alltför höga förväntningar! Okej, nu måste jag verkligen fixa mig om jag ska hinna dit till bion ikväll.
 

Aztec print jacket from HM

Har spanat in denna jacka inne på HM och när jag såg att det var 50& off så slog jag till! Alltså, gaah! Så snöögg men undrar om jag ska lämna tillbaka den ändå? Det är en storlek 36, min storlek, men den känns en aning för lång.. å andra sidan kan man ju dra åt den längst ner.. Hm.. får fundera lite, men en riktigt bargain.
Vaknade för en stund sen och har rätt mycket som ska göras idag, bland annat städa och tvätta. Så det blir full ös idag!

Total Recall

Bildkälla & textkälla.
 
HANDLING:
En maktkamp pågår mellan de två supernationerna och en fabriksanställd börjar misstänka att han egentligen är spion. Men åt vilken sida?
 
ÅSIKT:
Hade förväntningar på att filmen skulle vara megabra, fast nä.. Det var den inte. Vet inte om det är fel på mig, vilket det kan vara, men filmen kändes livlös och seg trots att det fanns mycket action. Enda anledning för att jag ens kollade på filmen var för att Jessica Biel var med, that's it. Rekommenderas till alla som gillar fart och action när man har tråkigt då det är en helt okej tidsdrivare. Anyway, filmen frpn 6/10 för grymma scener och för Biel var med :) Nej, är inte gay, gillar Biel som skådis! :O
 

Laugh at the moment and enjoy it.


Bild i repris!
Tjänade precis 100:- av mamma och pappa genom att gissa hur mycket en frukt vägde! Så jävla roligt! Tyvärr vet jag inte vad frukten heter, men den är som en stor fet grön apelsin, fast samtidigt inte.. Ingen aning vad den heter, men hursomhelst så körde vi en lek där David och jag fick gissa hur mycket den vägde. Vi fick tre chanser och jag vann! HAHAH, booojaah! Mamma och pappa rullade av garv när David och jag stod och vägde med händerna och analyserade, så jävla roligt!

Well, I'm out. Peace oooout!

Sitter och håller på med UF arbete nu.. gaah! Nu påminde Lisa mig om att fixa min och hennes väska. Suck.. behöver verkligen köpa bättre väskor känner jag, men jag tröttnar så snabbt.. Nej, nu börjar klockan bli mycket så måste fortsätta med arbetet och gå ner och sy snabbt. I know, bad update today men så är det ibland. Don't miss me to much now, inte för att jag tänker på att folk läser detta.. Shitt.. det är faktiskt lite läskigt. Folk läser faktiskt min blogg, även om jag inte tänker på det ibland.. Lite obehagligt men väldigt roligt på samma gång. Aja, byebye!

Fixed my tasselbag

Äntligen har jag fixat min fransväska. Tog lite tid, men den är äntligen klar. Fixade till insidan av väskan för det var där det var heelst trasigt. Men nu är den som ny så jag är nöjd! Ojuste ja, har äntligen hittat min modell! WOOHOO! En kompis från skolan som är asgrym. Hon är typ en modefreak and I love it. Så det ska bli kul att se hur det blir. Har redan massa planer i huvudet :D Kommer bli roligt! Hoppas det blir av, tiden är vårt enda problem just nu ^^

Be miserable or motivate yourself, the choice is always yours.

STRESS! Var på ett informationsmöte idag i skolan angående vidare studier efter gymnasium och känner mig heeeelt lost. Fan ska jag välja liksom? Jag vill ju starta eget, det är en dröm.. samtidigt så skrämmer det mig lite, tänk om man misslyckas totalt och det går åt skogen? Känns ju inte särskilt lockande.. Å andra sidan så måste jag ju misslyckas för att utvecklas, right? But still.. it's frighten me..

And if you ask me where I'm gonna be tonight. Ask me if I'm gonna be alright

Loreen - Crying Out Your Name
Woohoo för Loreens låt ↑ Längtar tills ESC släpper biljetter, kommer bli värsta upplevelsen. :) Tänk och bara stå där och lyssna på alla låtar och känna värsta känslan.. woow.. och så klart vara med om något historiskt. Jag menar, hur ofta händer det att Sverige faktiskt vinner hela ESC med en bra låt? Sällan. Omg, såg nyss på mina armbågar att jag har vääääärsta röda märken. Varför? Vad har jag gjort med mig själv? ;S

Burgundy red knitted shirt, a cool diy denim jacket and a bunch of bracelets.

Svårt att ta bilder när man inte har varken bra ljus, utrymme eller person som kan hjälpa till. Men I did try. Goosh, min religionslektion var såå konstig. Det hela började med att vi hade en vikarie som verkade vara en rätt så rolig lärare. För så fort han började prata tänkte jag; Han måste vara en bra lärare! Men ju mer han pratade desto konstigare blev han. Alltså visst förstår jag varför folk har sin religion och att andra inte har det men vår vikarie.. wow.. Det blev bara för mycket. Jag tycker helt enkelt att han var respektlös. Nog om det, måste vidare med livet så jag kör på nu med skolarbeten.

They will only care when you're gone.

Whaaat's up?! David sitter bredvid mig och äter wienerbröd.. Nu äter han alla smulorna.. och kollar på mig. Med sina små ögon. Han fnissar. Nu dricker han mjölk.. Nu går han till köket. Åh, intressanta inlägg jag skriver man kan inte rå för det. ;) Annars så har det inte hänt så mycket. Har haft en ganska så händelselös dag, vilket är ganska skönt. Fattar inte folk som orkar med drama hela tiden, jag menar. We all used to have it men med åldern så försvinner det mest. Eller ja, för vissa iallafall och jag är en av dem. Hursomhelst, dags att sätta på sig förklädet och spela mamma.

Because dad deserves the best of us.

Min kväll kan väl sammanfattas med att vi friade pappa som fyllde år i onsdag, grattis daddy! Så det blev både tårta och present idag. Sedan blev det lite familjetime med film och snacks. Snart blir det iallafall läggdags för min del. Klarar inte att vara uppe till typ 3-4 på natten som småsyskonen gör. Det kallar jag åldring på hög nivå.
 

Don't give up just because of what someone said. Use that as a motivation to push harder.

Girl-love-sea-favim.com-559973_large
we♥it.com
Veckan har gått sååå segt jämfört med de andra veckorna tycker jag. Eller så är det jag som tänker på tiden allt för mycket att allt känns så segt? Nu blir det plugg de närmasta två timmarna och så bio med de bästa! Finally, längesen man var på bio! Gonna be soo awesome att bara slappna av lite med film (:

This I must confess. I guess I still need you.

Frankie J - Still
Geeeeeeeeeehhh.. Vet att jag känner stress i onödan men kan inte rå för det när hormonerna slår igång igen. Damn you, hatar verkligen mina hormoner... Tycker synd om mannen som kommer tillbringa sitt liv med mig, hahaha! Om jag ens kommer få någon.. :o Nädååå, kommer nog allt få någon heting att mysa med i framtiden. (A) Anyhow, nu ödslar jag för mycket tid här känner jag!

“When the world says, “Give up,” Hope whispers, ‘Try it one more time.’” - Anon

AAAAH... har värsta träningsvärken från typ i tisdag.. gör så ooont. Detta tyder på att jag är otränad som en jag vet inte vad.. Nåja bör nog vara i form snart.. heheheh! Tjatar alltid att jag har mycket saker men egentligen är det inte mycket. Måste bara disponera min tid bättre så jag inte känner mig stressad. Anyhow, enough talk about that! Nu drar jag och fixar min väska som har varit trasig ett bra tag nu.

Distance sucks, my room is so far away from the kitchen.

Min middag ↑ *dreglar* I normala fall brukar hela familjen käka middag tillsammans, något som mamma och pappa verkligen håller vid. Men ibland går inte att käka alla tillsammans, som vardagarna. Så då äter bara vi syskonen tillsammans. Men idag verkade alla vara borta så fick lov och käka middag själv. Vilket inte var soo bad, jag menar käka middag och kolla på tv samtidigt. I mean, what an american I've become. HAHA! Eller ja, för en stund. Vill inte sitta vid matbordet som ett emo, inte för jag har något emot det men om det finns en tv så sätter jag mig hellre där.

Never say sorry for what you feel, that's like apologizing for being real.

Behöver verkligen trimma håret snart känner jag. Har liksom ingen form eller volym. Dessutom känner jag att jag behöver en förändring med håret. Sparar till långt hår igen till studenten men att trimma håret lite bör inte skada. Så ska göra det så fort jag har tid. Sluta iallafall skolan vid 12, sweeet! Gotta love these early days. Dock är jag inte så fri egentligen.. Aja, slipper sitta i skolan och känna mig skit. Ja, har en sån där känner-mig-ful-dag iidag, so let me be.
 

I'd like to know what makes you cry. So I can be the one who always makes you smile.

 Joe Wit - I Wanna Know
Snart är det dags för träning! Woohoo! Or not.. Måste hitta min inspirationskälla till träningen. Det kommer väl antar jag. Annars sitter jag här och letar efter musik. Igen. Är inne i min period där jag har typ lyssnar på R&N eller vänta, är det Soul? Whatever it is, it's good music. Iallafall nu. Dags att träna, chacha så länge! 

People who are heartless cared too much at one point.

Nej, kunde inte läsa klart min förra bok, Träningsspelaren. Too much for me liksom. Anyway, sitter här med retared Lisa.. alltså hon läser vad jag skriver.. Obehagligt.. Nu kollar hon på mig. Och skrattar.. och darrar.. alltså av skratt. Kan inte skriva när hon är här, så återkommer. Omg.. hon rörde min säng. HON LIGGER PÅ MIG!

Turned a black, old, basic shirt into a simple, braid, chunky necklace.

Min nya skapelse! Vet inte om jag vågar bära denna med tanke på att den är så baaaam in your face trots att färgen är svart.. Aja, får se när jag är brave enough to wear it. Anyway, söndagsångest idag. Vem har inte det egentligen? Det är väl bara att bita ihop and go for it! Ojuste ja, ska börja träna igen! Var ett jävligt bra tag sen, så får se hur det kommer att sluta.Dock börjar jag träna imorgon eftersom att jag har redovsining som jag inte ens har övat på.. Så wish me good luck!

My new silver spike necklace

Fick denna halsband igår på posten and I love it! Lite synd att den är lite för lätt, känns lite plastigt då.. But yeah, you got what you paid for. ;) Anyway, sitter och försöker läsa ut min bok.. Går inte så bra, gillar den inte riktigt. Tror att den är för deep för mig.. men har redan läst halva boken så ska försöka läsa ut hela.

Kiss me a paragrah and I'll reply with a novel

Förutom att vi har gäster hemma så är jag ootroligt sugen på socker. Vill ha B&J nu... Eller choklad.. Eller tårta.. Fast ja, egentligen är sötsaker inte bra för mig. Får massa finnar av dem så måste verkligen sluta att äta sötsaker. Eller minska mitt sug på något vis. Anyway, har tänkt att spendera kvällen med en film och ett avsnitt av PPL och VD. Hoppas bara planen går igen!

From simple black shirt to simple black studded shirt.

Yes, min plan slog i uppfyllelse! Är tröjan typ inte ascool? Tycker jag iallafall. Har tänkt mig denna tröja med mina vinröda byxor. Booojaah! Och så kanske svarta boots.. fast har inga svarta boots så där rök den planen.
Anyway, good morning to you! Klockan närmar sig elva och jag ska strax sätta igång med att fortsätta skriva min filosofi uppsats som jag från och med NU ska sluta tjata om.. Hehhehe

Sometimes you just have to ask to make a person feel better.

Bjuder på bilden. Det måste man göra ibland. ;) Har haft en rätt så fylld dag idag. Först möte jag upp V.P för projektarbete, sedan blev det in till stan en snabbis sedan snabbt hem för att laga middag och så en spontan fika med tjejerna vid åtta. Nu sitter jag här med en handduk på huvudet och är redo att däcka för dagen. Är så glad att tjejerna tog ut mig, det behövdes verkligen. ♥

RSS 2.0