There has to be a reason for things to happen and that we can effect it in a way.

 

Jeux D'Eau - Cirque Du Soleil
 
Känner mig så frustrerad och stressad. Vill bara dränka mig själv i såna här sorgliga låtar och liksom bara var. Allt kanske är orsaksbestämt ändå som determinismen säger? Fast om allt skulle vara orsaksbestämt, varför känner jag mig så frustrerad och stressad när det ändå redan är bestämt? Fast å andra sidan kan allt vara en illusion?

People might see me as a deep person, but nope. I just a girl with deep thoughts sometimes.

Först var jag rätt så glad över att vi hade massa nya ämnen att plugga om, men ju mer man går in på det desto mer inser jag att jag ogillar dem. Starkt. Har aldrig varit en sån där djupt tänkade person, tycker det är föööör ansträngande. Come on, det är därför jag inte ska bli filosof i framtiden... -.-' Anledningen till att jag sitter och nojar lite är för att jag håller på med min filosofi uppsats som jag vill kasta i papperskorgen. Filosofi, so not me.. "Har vi en fri vilja?" Alltså snälla.. Någon som vill skriva min uppsats?

I get nervous easily, I know that.

406935_299290223505195_2031531367_n_large
we♥it.com
Försöker desperat att föra över bilder från kameran till datorn, men den vägrar att funka.. Aja, är allafall sugen på att shoppa igen. Egentligen behöver jag ju inte kläder, fast å andra sidan så behöver jag. Fast innerst inne vet jag att jag inte behöver, dock säger mitt medvetande att jag behöver. Så kan det hålla på hos mig, dag och natt. Jobbigt, I know. Anyhow, ska ta och plugga nu innan jag ska leka hemmafru igen till mina feta barn. Var på rättegång i morse och nu ska jag skriva ett kort arbeta om det. Rätt så intressant att sitta där måste jag ändå medge.

Because destiny wanted me to have a second chance.

Ååh, är inne i min triangel-period där allt ska vara trekantigt och ballt. Ah, love my moments. Fick dessa i posten idag och blev sugen på att köpa ett par andra. Beställde såna enkla pyramid armband men de kom aldrig så nu funderar jag på att prova igen.. Men det lär ju dröja, fattig student or what?.. Hur som helst.. mina naglar håller på att spricka igen.. Alltså FML.. Måste göra använda diskhandskar..

I think a lot, but I don't say much. - Anne Frank

Efter att ha köpt typ 1 kg godis med David och Lisa så bestämde vi oss för att göra dessa små typ trick or treat candy. Synd att ingen har knackat på ännu. Eller jo, det var ett par ungar som gjorde det innan vi gjorde våra bags, så de fick typ...clementiner av brorsan.. HAHAH!
Igår firade jag ju en kompis födelsedag och ja, i början blev det kaaoos. Hon hade beställt bord men vet inte var så vi vandrade runt som jävla kycklingar runt stan, najs liksom. Och så frös man ihjäl :S Fast det blev ändå lyckad so I'm happy. (:

A pair of pants, a navy blue knitted shirt, a basic black shirt and a awesome necklace.

Mina nya vänner, thihi! ÄÄÄÄLSKAR HALSBANDET, så jävla cool och så jävla ballt! Blev helt AAAAHHH där jag såg dem. Bäst av allt, den var på REA, Gotta love sale season. ♥
Anyway, egentligen bör jag hjälpa mamma och pappa med höst städningen, men nää.. Det är alldeles för kallt. 1 grader ute, damn, dör redan nu och jag sitter inne. :S Nej, ska göra lite nytta här hemma innan det drar iväg till buffé time for some birthday celebrations :)

Black, wedge from ebay.

Köpte dessa för 1000 år sen, glömde bara att visa er dem. ^^ Gillar väl dem sådär.. De såg mycket bättre ut på bilden än den gör i verkligheten tycker jag. Nåja, gonna try to rock them anyway! :) De har fått stå ute hela sommaren eftersom att de stank när de kom, skitäckligt. Det stank liksom... fabrik :S Inte precis man vill att skor ska lukta.Snart blir det dusch och läs stund, myysigt! :D
 

A pair of vintage, black shoes.

Mamma fick dessa skor av en kompis och så tyckte hon att jag skulle bära dem.. Nja.. alltså jag vet inte. Inte riktigt min stil va? Jag menar, de ser så.... äldre ut. Alltså att det är äldre kvinnor som ska ha skorna, inte jag.. Aja, får se hur det blir! Idag var det tänkt att dra till rättegång men V.P hostar som ett monster så får ta det på lovet, suck. Annars så börjar jag skolan 13.25 så det är jävligt skönt.

Blue, black, red and purple ribbons.

Kan ni fatta att dessa underbara satinband kostar 10:- st och det är 15 meter? Sick and I love it! I know, helt random och kanske lite för mycket åt det tantiga sidan, men man vet aldrig när man behöver satinband såsom jag är ibland ^^ Datorn min hade tydligen fått lite virus men nu är det fixat och klart. Thank god att man har en storebror ibland. Nu är iallafall prov och allt avklarat innan höstlovet börjar, sweeet! Ska firas med lite shopping och lite onyttigheter på fredag tänkte jag.

Start where you are. Use what you have. Do what you can.

Att man har så jävla underbara vänner som är villiga att investera i mitt UF företag, helt incredible! ♥ Tusen kramar & pussar till er! ♥ Just nu sitter jag har pluggar inför bajsprovet imorgon som jag hoppas går bra! Kan liksom inte plugga mer inför det känns det som, utan håller på med andra saker. Men aja, ska försöka en halvtimme till sedan avbryter jag för att göra andra skolrelaterade saker. & visst är jag duktigt som försöker fota allt mer på vardagen?! :D Gör mitt bästa även om bilderna blir bajskeffa.
 

All these word are floating around in my head, just waiting to be said.

Svängde in till TGR och köpte med mig en påse mini marshmallowoch två st satinband för endast 40:-! Gaaalet bra, min nya favoritbutik när det gäller roliga saker :) & nu är jag hemma och har precis slunkat i mig varmchokladen ↑ Wow, so awesome.. Nu blir det att gå ut och handla. Brorsan min står och pokar mig..

People say they "secretly" hide their true feelings but they keep showing it through posts and quotes.

Matblogg or what? Don't care, it's my blog so I can do whatever I want. So bite me. ;) Älskar känslan när man kan andas genom näsan igen när man är förkyld. Ren lycka då. Upplever det just nu och det känns so frikking good man. Klockan närmar sig middagsdags och då ska jag agera mamma till syskonen, alltså laga mat och förhoppningsvis tvätta. Har tonvis med tvätt och pappa vägrar vakna. Ååh, det kommer inte bli en match när jag flyttar ut alltså ;) Har allt under kontroll.
 
 

Time has a wonderful way of showing us what really matters.

Nej, har ingen katt. Denna katt hoppa ut från ingenstans när jag fotade alldeles nyss så passade på att fota den. Sorry för the bad quality, but the cat was really fast.
Älskar korta skoldagar, det är typ det bästa som finns. And on top of that så har jag garvat otroligt mycket. Vet inte om det är efter-effekten eller om jag bara är allmän glad idag. I don't know, but I like it. :D Nu ska jag döda min glädje lite med plugg, så tjingeling!

Madagascar 3

 
Textkälla & bildkälla
 
HANDLING;
Efter att han i det senaste äventyret flytt till Afrika, längtar nu lejonet Alex hem till sitt älskade Central Park Zoo i New York. Efter lite övertalning går hans trogna djurparksvänner zebran Marty, flodhästen Gloria och giraffen Melman med på att hjälpa Alex att återvända. Med på resan följer även kung Julien, Maurice och förstås pingvinerna. Deras livs äventyr tar dem genom Europa där de hittar den perfekta täckmantel, en cirkus, vilken de tillsammans med en rad förtjusande nya vänner vänder upp-och-ned på, i äkta Madagaskar-stil.
 
ÅSIKT;
Tycker om denna film! Den är lättsam, rolig och barnslig, vilket ibland behövs i filmer tycker jag. Handligen var inget vidare däremot, fast vad gör det egentligen? Så länge sen är underhållande så är den ju endå helt okej :) Rekommenderas till alla barn kan jag ju säga och för er som gillar att vara lite barnsliga, som jag ^^ 8/10 får den av mig.

A lot can happen in a year.

Mår så mycket bättre idag. Halsen gör inte lika ont längre och det känns klarare i huvudet. Har rätt så mycket på gång känner jag att jag inte riktigt vet hur jag ska göra och då blir det att jag släpper allt. I en stund iallafall. Men snart är det höstlov, yeees! :D Behövs verkligen. Känner också att jag behöver belöna mig själv. Jag menar, det var typ 3 månader sen jag köpte något.. kanske dags att köpa lite nytt igen? :) Hhaha, sa ju att jag är en bra sparare! Ska shoppa lite när det blir lite lugnare i skolan.

Dark Shadows

Textkälla & bildkälla.
 
HANDLING:
Barnabas Collins lever livet som bekymmerslös, rik playboy tills den dag han krossar den unga häxan Angelique Bouchards hjärta. I vrede förvandlar hon honom till en vampyr och begraver honom levande. 200 år senare frias Barnabas ur sin grav. Året är nu 1972 och han återvänder till familjens egendom, Collinwood Manor, för att finna sitt en gång storslagna hem i ruiner och hans ättlingar inte är i mycket bättre skick än huset. Det är inte lätt för Barnabas att anpassa sig till det flummiga och frigjorda 70-talet...
 
ÅSIKT:
Nä, jag blev rätt så besviken på filmen. Storyn var inte bra och det var ingen spänning där. Det enda som var bra var typ the make-up, other than så var det typ inget mer. Nej, rekommenderas inte tycker jag. Men go for it if you wanna se it! 4/10 film filmen av mig, vara för make-upen och vissa skådisar!
 

Smartphone case at HM

Klickbar bild.
En jättegullg iPhoneskal, soo cute! Funderar på att köpa en nu bara för att den är så söt. Fast tror att jag avstår, om jag inte "råkar" svänga in till HM och provar den.. (A)
Just nu ligger jag här på sängen och degar och tycker synd om mig själv. Varför? Jo, jag är sjuk.. :'[ Inte roligt alls. Hostar och så känns hela kroppen så seg och tung. Så helgen kommer bestå av att vila och hoppas på att man blir frisk innan måndagen. Life sucks sometimes..
 

Think Like A Man

Textkälla & bildkälla.
 
HANDLING;
Fyra vänner bestämmer sig för att ge igen på sina flickvänner, då de upptäckt att de har använt Steve Harveys relationsråd mot dem.
 
ÅSIKT;
Before I jump into the review, look at the last picture! Damn, the eyes is just in my faaace! HAHA!
Okej, hade faktiskt höga förväntningar på filmen. Var den dålig? Nä, inte helt. Den var faktiskt helt okej. Handligen var inte annorlunda, men det är ändå värt att se! Fanns lite skämt med i filmen vilket är ett plus. Förövrigt vad det inte så mycket mer förutom att vissa skådisar är så daamn hot. Ya know what I mean.. ;) Filmen får en 6,5-7/10 av mig. Rekommenderas till alla som gillar komedi om man inte har något att göra.

And when the leaves are on the ground it means it has gone another year.

Har precis kollat klart avsnittet av VD och WÄÄÄ! Gotta love that serie! :D ♥ Funderar på att ta och kolla på film nu... Fast jag vet inte... Vill jag, vill jag inte? Joo, ska ta och göra det! Men först blir det toalettbesök och ett glas vatten. Och kanske lite choklad. Det är ju trots allt fredag.

Reach for the sky. Keep your eye on the prize. Forever in my mind.

Matisyahu - Sunshine
Hatar att man måste vakna kvart i sex och ha en lektion och sedan slutar man för dagen. Lite halvbittert.. Och som pricket över I:et så håller jag också på att bli sjuk.. FML.. Får lov och knarka lite alvedon igen då. Hoppas att sjukan försvinner snarast, orkar inte se ut som en zombi och må som en zombi. Nu blir det bökföring för hela slanten!

Try to erase the memories with you, but it won't go away.

Så mycket har jag suddat och mer kommer det att bli. Sitter med bajs bokföring nu och försöker fatta allt. Har inte världens bästa lärare i bokföring så måste kämpa lite extra mycket. Sista året, då vill man ju ha så bra som möjligt! Ska fortsätta och nöta och förstå innan jag lägger av för idag. Jag menar, kan inte sitta upp och plugga hur mycket som helst, då slutar jag att fungera och så leder det till att jag inte fattar vad jag gör och bara kollar facit. Typiskt mig..

Don't keep calm, slap that bitch, hard.

Ibland finns det dagar då man bara vill ha mat men inte orkar fixa och ibland finns det dagar man vill ha mat och bestämmer sig för att anstränga sig lite. Ja, idag blev det en sån dag. Så fort jag kom över tröskeln så bestämde jag mig för att jag ville ha en macka. Så pang boom så blev det en lyckad macka som jag käkade på mindre än fem minuter. Ibland är man bara så stolt över sig, hehehe. Får se om brorsan lyckas dra ut mig för att hämta läsk.. Jag undrar hur det kommer att sluta..

You act like it's you against the world but it's really just you against yourself

Woow.. såhär såg man ut idag, på väg hem från skolan. Alltså ååhh, typ mitt livs pinsammaste dag i skolan. Hade på mig mina höga skor bara för att liksom och så gick jag till skolan. Man tror att det ska vara extremt stabila med tanke på att de har typ mönster under sulan men nej. Så stabila är det inte. För så fort jag gick in i skrivstugan, där alla datorerna ligger, så höll jag nästan på att slå ihjäl mig! Det var så jäävla pinsamt eftersom att datasalen var typ full! Dock vet jag inte om folk såg, eller ja, en tjej gjorde det. Fick ögonkontakt med henne, pinsaaaaamt! Så dog lite inombords...

If I'm weird around you, it's because I'm comfortable.

Åååh.. sitter här och försöker plugga lite redovisning men det går ju inte riktigt som jag har tänkt. Så ska ta och läsa min bok istället. Fan, den boken är lite jobbig att läsa så får se om jag orkar läsa ut den. Tvivlar, men ska ge den en chans. Förövrigt gör det jävligt ont i huvudet. Fattar inte folk som kan ha bulle/tofs hela tiden?! Det gör ju ont efter typ en dag.. :O :(

Even if it is cold, autumn is still beautiful.

HAHAH, bilden på mig.. såå konstig vinkel.. Aja, den är iallafall en lycklig bild på mig, höhöhö! Ja, har varit på en promenad med brorsan min! Spontan kallar jag det! Så fort jag kom hem från skolan, alltså vid ett, så drog jag ut honom och så gick vi runt i en timme eller något. Uppfriskande och avslappnande kan man nog sammanfatta det som. Trots att jag inte tog tusentals bilder så är jag iallafall väldigt nöjd med resultatet. Aja, det som nu kvarstår är en modell.. Hmm... kommer nog ta ett tag innan jag hittar en frivillig (A) Aja, nu blir det plugg!

Galaxy nails with black, dark purple, a slight hint of magenta and glitter as stars.

HAHAH, woow.. målar verkligen slarvigt men ääh. Blev ändå så jävla coolt så är nöjd! Jag hoppas att man ser att det ska föreställa typ galax naglar eller typ universum eller liknande. Skulle ju ta höstbilder typ igår med David men lat som han är orkade han inte så det blev inte av. Ska citera M.T - "Allt blir roligare när man gör det spontant än planerat." Så får se om det händer spontanfoto nu i veckan or so. NU: Laga middag!

& I don't want to forget how your voice sounds.

Gårdagens kväll. Love it ♥ Älskar att vi alltid ska vara så lata och bara hänga hos någon. Love, love, LOVE. ♥ 
Söndag igen & snart är det höstlov! Wooho! Har fortfarande inte gått och och fotat hösten än.. -.-' Måste verkligen ta tag i det, när vet jag inte. Ska fortsätta att skriva min uppsats och se om jag kommer någonvart innan middag. Sedan blir det make-over time för mina naglar tänkte jag.

In the end we only regret the chances we didn't take.

404744_480896715289069_84155642_n_large
we♥it.com
Typ enda anledningen till att jag vill ha långt hår igen och att kunna rita jävligt snyggt. Wow... Kanske ska ha det som ett nyårslöfte år 2013? Eller är det too much? Har så mycket jag vill göra men tiden räcker knappt till! Har iallafall sett klart VD och woow! Amazing start som fångade mig totalt. Längtar till nästa avsnitt kommer ut, wiiie! För övrigt har mitt ljust fått stå och brinna i minst 5 timmar! Tände den vid 3-4 och den brinner fortfarande. Ljust = höst och vinter, right? Gotta love it! Så friends, doftljust är något jag nu samlar på! :)

I can't tell you the key to success, but the key to failure is trying to please everyone. - Ed Sheeran

Tumblr_m6cilibevi1rwlqvno1_500_large
we♥it.com
Har suttit och letat efter en bra bild till inlägget,but I give up. Nu blir det den här bilden! Den representerar typ livet just nu, upp och ner med plugget. Well, it is what it is now. Aja, är sugen på en kopp te men har ingen ork och fixa. Ibland önskar jag att jag bodde i en lägenhet... Tänk er att ha en egen lägenhet.. Wow.. Fett cool och spännande känsla. En egen lägenhet som man kan inreda och dekorera hur man vill. Wow.. haha, drömmer mig redan bort men det är bra! Behöver rensa tankarna lite :) Ojuste ja, VP [vampire diaries] tomorrow WOOPWOOPP!
 
UPDATE: Precis efter jag publicerade inlägget så stack jag ner och fixade te till mig. Fan alltså, jag är ändå inte så lat som jag trodde. ;)

I wish I could float away some days

Nu har min bok kommit så ska ta ock läsa den ikväll tänkte jag. Hoppas på att den är bra, har rätt så höga förväntningar. För övrigt har dagen varit roligare än vanligt. Vet inte varför men det känns som om dagarna bara flyger iväg. Kan bero på att det faktiskt är roligt nu, lite jobbigt men roligt. Nu var det tänkt att jag skulle plugga lite religion men så glömde jag skit skrivboken i skolan så där rök den planen. Ääh, lika bra det, ödet ville inte att jag skulle hålla på med religion (A)

I'm ready for hoodies and cold nights.

Tumblr_mbhkep6ela1rx98gvo1_500_large
we♥it.com
Åååh, måste nog ta mig tiden och gå ut och fota hösten lite grann känner jag. Ser massa höstbilder och tänker bara: Jag vill också! Men tiden räcker inte till.. Eller som P.H säger till mig, make time. Så får försöka att klämma in det någon gång innan de första snöflingorna faller ner på marken. Åååååh.. snart kommer vinter och så nyår och så är man ett år äldre. Damn.. det går fort.

I hope you always find a reason to find.

Äääääääääär sååååå  hungrig! Dör av hunger här och Lisa står och skriker på mig. Bajs på henne. Gå din väg Lisa. Nu. Åååååh.. Snart middag, om sisådär en timme. Yes, då blir det tacos. Fast är inte så sugen på det.. Aja, bättre det än inget. UF kick off idag och det var faktiskt både roligt och inspirerade! Synd att jag inte fick chansen att gå på den när jag gick i tvåan. Vad säger men, bättre sent än aldrig. Åh, är sugen på sushi. Eller M.B's lasange. ÅÅHH, hennes lasange döödar..  jag lovar. Nu vill jag ha den...

Who would ever believe that this would hurt my heart so bad?

Ännu en armband som jag nyligen har gjort. Är verkligen i mood för att göra massa armband så det kommer komma lite på det då och då. Anyhow, just nu sitter jag här och tar en paus från allt pluggande. & herregud! Såg en jättehemsk dokumentär om hur människor slaktar djur. Jag visste ju redan innan att det är brutalt men inte att det var så jävla brutalt. Alltså man såg smärtan i djurens ögon och man såg att de led. Deras kroppsspråk sa typ allt när de försökte att försvara sig trots att det inte gick. Gud.. blev helt skakig efter att ha sett den och ja.. vet inte vad jag ska säga. Människor.. wow..

Three books to read in autumn.

Tanken slog mig nyss att året snart är slut och att jag har failat rätt så totalt med mitt nyårslöfte. Eller inte totalt, men har misslyckats lite. Vet inte om ni kommer ihåg mina löften men det var ju att läsa fler böker för nöjets skull, lära mig laga kinesisk mat och lära mig mer om fotografering. Och ja, att laga kinesisk mat har inte gått något vidare och det är just där det faller. Nåja, har iallafall hoppet kvar! Vill nämligen läsa alla dessa tre böcker ↑ Den sista boken till höger snackar alla typ om så den verkar vara jävligt populär. Ska försöka beställa hem böckerna från biblan om de finns där.

If I had a british accent, I'd never shup up.

Sov såååå skönt inatt! Längesen man sov så skönt faktiskt ^^ Kanske beror det på atta kanelbullar och all skratt från igår? Det blev nämligen chill hos mig med både bullar, te och minnen. Underbart! Måste göras om igen när man typ är 60 bast, hahah! Så jävla roligt det skulle vara. :D Nä, klockan är runt halv tolv nu så dags att vara lite produktiv innan man ikvällen faller. För då blir det Teken 2! WOOOPWOP!

I'm not crazy, my reality is just different than yours.

we♥it.com
Hatar när allt ska typ strula sig, skitjobbigt. Först registreringsavgift i UF som jag har betalat men inte registerat sig datorn, vilket motsvarar att jag inte har gjort det. Så har försökt att kontakta dem men de svarar inte så det blev att skicka iväg ett mail. Hoppas jag får det löst så snart som möjligt. Dessutom tvekar gruppen på vår idé så ja... Det är lite strul på gång. YEEEEES! HAHAH, läste nyss mitt mail om registeringsavgiften och nu ska det ha blivit fixat, åååh yes. Det känns good now! Hahha, tänk hur snabbt humöret kan ändra! Nu blir det lite plugg innan det är dags för helg! :D
 

It always seems impossible until it is done.

Kanelbullens dag idag! Hoppas ni har käkat en eller två st nu. Jag har iallafall hunnit äta en. Har tänkt att baka kanelbullar imorgon så vi får se om det blir av. Idag kom det förresten en prästinna till skolan och det var lite små intressant faktiskt. Hon var väldigt öppen och rak på sak på ett bra sätt. Förklarade massa and stuff. Anyway, vill ha ett MAC läppstift men ååh.. så jävla dyrt. Använder inte lättstift dagligen men det skulle vara roligt att ha en MAC läppstift som man verkligen älskar och använder varje dag. Är nämligen ute efter en nude/ljusrosa färg som INTE får mig att se typ sjuk eller blekare ut.
 

Hope for the best, but prepare for the worst.

Efterrätt / kvällsfika bestod av budapest och te. Inte världens bästa men hade väärsta cravingen efter budapest sen pappa bad mamma köpa. & nu sitter jag här och känner att jag bör sätta gång med träningen igen. Har varken tid eller lust att göra det. Men ska börja med det så fort jag får tid till det. I promise! Fick förresten besök av M.B och P.H nyss, eller besök och besök. De ville ha äpplen så ja, det var det besöket. Hahha, älskar att de bara kommer för äpplen, gotta love them to death! ♥

My two peace bracelets.

Fyyfan vad fula bilder på andra och sista bilden.. får hitta en annan vinkel att fota nästa gång. Nåja, här är iallafall båda armbanden. Cute? I like it ^^
Var iallafall i skolan och väntade på M.T för att hjälpa henne med hennes svenska uppgift och fan.. jag är keeff. Be mig inte om hjälp alltså, suger på att prata helt enkelt. Hjälper hellre till att hålla i ett papper än att prata. Så keff är jag.. HAHA. Whatääver, efter ca 2 timmar blev vi äntligen klara så vi stack och åt Subway och snackade bajs. Nu måste jag verkligen plugga även om jag ska komma någon vart i livet. BYE!

Cute peace bracelet in white, pink and purple made by Linda.

Gjorde denna igår kväll på ca 20min! Rekord! Kommer ihåg första gången när jag gjorde ett liknande armband och det tog ca en timme att göra den. Detta berodde på att det var så nytt och ovanligt för mig. Men träning ger färdighet. ;)
Nu ska jag försöka plugga lite rättkunskap så att allt sitter inför provet. Jag vet, fett onödig, tråkig information så ska försöka skriva mindre om mitt pluggande. Inte gör att jag har något annat att skriva om egentligen..
 

And the memories when we was kids, it's makes me happy.

Kommer ni ihåg när man var yngre och fick skorpor till mellis? Man fick typ två st var med ett glas blåbärssoppa till. Och man ville alltid ha mer för att det var så gott, eller jag tyckte det iallafall, fast man fick inget mer eftersom att det var "mellis". Tider det alltså.. Fick det minnet idag när jag fixade min lilla mellis som bestod av fem skorpor och varm te.
Förövrigt har jag varit på en sån där hat-humör. Hatar på allt och alla. Har varit på det humöret sen i fredags eller lördags.. Ibland har man sina hat-perioder och just nu har jag min. Dock tror jag att den håller på att försvinna nu. Känns som om all hat har kommit ut och det känns typ tomt och rymligt i själen.

RSS 2.0