I don't know how to let you in, And that's what keeps us apart. And that's why I need time

Travie Mccoy - Need You
Sitter här med handduken runt huvudet och lyssnar till denna grymma låt. ↑ Denna söndag har inte varit den bästa söndag precis. Har försökt att plugga till mitt prov som jag har på onsdag och så har jag också en seminarium imorgon. När skolan blir lite lugnare så ska jag försöka att fota lite. Har inte fotat på en månad eller något så det är dags att ta upp den igen. Förresten ska jag fota vid ett mycket speciellt tillfälle senare så måste öva lite :)

Capture the moment through the camera.

Goomoorgon! Har haft det fullt upp denna vecka och kommer även ha det framöver så the blog is going to suffer. But anywhhoooowww, var på min första "professionella" eller ja, jag kallar iallafall det för det kändes som det, photoshoot på Berghs i stan. Så det var jäävligt coolt! :D Vi höll på i sisådär 2-3 timmar eller mågot. Och nej, det var inte jag som fotade, var mer som en assistent ^^ Åååh, efter ha varit där så vill jag ha en egen liten fotostudie.. Får se vad framtiden har att erbjuda. Nu blir det lunch och sen plugg för hela slanten. Have a great weekend!

Summer 2013, hurry the fuck up already.

Älskar känslan när man precis har duschat klart, sååå fräsch! Bestämde mig idag för att börja träna igen. Hade ju lagt träningen i hyllan i sisådär 1 månad or så men nu är det dags igen känner jag! Anyway, ska ta och läsa bok och så göra lite ansiktsmassage också innan det är dags att sova. Förresten, det känns som om jag har läst denna bok innan.. alltså omslaget säger typ det men I don't know.. Well, better start reading!

Long time no see

Hallåå!! Lite småroligt att logga in och upptäcka att det faktiskt fortfarande finns folk som kollar in här. Ja, alltså några fåtal, but who gives a fuck? U are the best! Hursomhelst så har det inte hänt så mycket alls. Eller jag kommer inte på något iallafall.. Har försökt att leva lite mer och lika just be, ya feel?? Försöker fota också går väl halvt bra. Btw, det är ca 10 veckor till studenten och så är man arbetslös! How awesome is that?! Gotta go and enjoy life, see ya! :)

RSS 2.0