I stared up just to see. Of all the faces, you were the one next to me

 One Republic - If I Lose Myself
Har varit en sån jävla lång dag idag.. eller det känns som det.. Tur att man är "ledig" imorgon från skolan, aka självstudier. Sitter iallafall här och försöker plugga men det går väl sådär. Kanske borde ta en paus och träna lite och försöka igen senare? Why not, kan ändå inte koncentrera mig nu. Btw, jag vet att bloggen har varit oerhört seg men så är livet. Funderar på att starta upp en portfolio för mina bilder. I.A har småtjatat på mig varje gång vi tar foto och det skulle vara najs om jag gjorde det.. får se!

One little wrong thing.

EPIC FAIL! Såg nyss att min watermark är helt fel! Glömde ju H:et på photography!! Dumma mig! :S Ajaaaaaaa, får ändra det på dem andra bilderna. Såjävladumduärlindaibland. Tänkt att alla mina bilder är ju typ så.. Skämmigt. Nåja, är ju bara en vanliga människa som gör fel ibland. Dessa bilder tog jag iallafall på min fina I.A! Det är så mycket lättare att ta bilder med ett stativ på vintern. Då slipper man få oskärpa bilder även om mitt stativ inte är superstativet. Men den funkar för nybörjare :)

19

Har haft fullt upp de senaste dagarna och kommer säkert att ha det framöver så bloggen kommer få lida lite! Sorri, but that's life! Iallafall, 19 år idag och det känns inte så värst. Jag menar, jag är fortfarande jag liksom bara ett år äldre. Anyway, det blev mycket tårta och go saker igår att det har börjat visa sig i min hy. DAMN YOU SKIN. Så nu måste jag försöka hålla mig borta från sötsakerna vilket kommer bli så jävla tufft nu när kylskåpet är proppfull med tårta och stuff.. aah...

We fear rejection, wants attention, crave affection and dream of prefection.

Har en sån där onödig dag idag. Hade bara en lektion idag, vilket är skönt men efter det så gjorde jag inte så mycket annat. Passade på att fota lite i mitt rum. Önskar bara att jag hade en helvit vägg.. Skulle vara så perfekt. Förutom det så har jag inte gjort så mycket mer. Så kort sagt, en händelselös dag.
 

Winter is a beautiful time, except the cold.

Det har varit så jäävla kallt nu.. Har frusit hela dagen idag så har gått runt i min gröna monsterjacka. Såg säkert ut som en myra blev uppäten av en grön skalbagge, men det var fan kallt! :O Fast daah, det är ju liksom vinter så why even bother saying it is cold? -.-' Anyway, blev nyss klar med att hjälpa Lisa med matte. Tänk att JAG av alla personer hjälper Lisa med matte. Mirakel. Jag som hatar, okej, "ogillar" matte så grovt mycket att jag hellre läser filosofi. Okej, nu överdriver jag en aning. Aldrig mer filosofi, not my subject to disscus hahah!

I'll soon forget the color of your eyes and you'll forget mine.

 Bilder lånade härifrån.
Denna tjej har typ världens coolaste bilder på sin blogg! Det bästa med bilderna är att hon tar dem helt själv! Snacka om att jag bör skaffa stativ och fjärrkontroll så jag också kan ta bilder på mig själv. Tyvärr blir jag inte lika cool som hon, haha! Anyway, om en timme är jag upp på  crosstrainer och förhoppningvis så rinner svettet  ner som bara den. Eller inte, men vi får ju hoppas! Annars är det ju helt värdelös att träna om inte svettet liksom rinner ner som floder så att man verkligen vet att man har gjort något. Euw, det där lät lite skabb..

I beg for one kiss on the cheek, not two.

Tumblr_mgzmeqaeqj1rkchmwo1_500_large
HAHHAHAH! Älskar bilden! Sååå söööt och rolig på en och samma gång! Hade aldrig anat att det var så svårt att klippa killhår, daamn! Eller så var jag jävligt keff, men det gick bra till slut. Efter två timmar.... Så länge David är nöjd så är jag nöjd ^^ Sitter och försöker plugga men det är svårt. Jag har tappat min motivation känns det som. Mitt enda mål var ju liksom att ha bra betyg men nu känns det som om det inte spelar någon större roll. Måste försöka få upp ögonen igen.

Home is where I can look & feel ugly and enjoy it.

a
Avslappnad musik är typ det bästa som finns på en söndags morgonen! Helt underbart... Igår var jag med tjejerna och hade middagsmys och idag är det tänkt att jag ska klippa mina syskons hår. I know, kommer vara värsta multimamman ju i framtiden.. allt från kock till frisör. Boojaah for multimoms! Hm.. har aldrig klippt killhår någonsin så detta blir första gången. Ska ta och kolla hur man gör på youtube. Youtube in my ♥

Hell yeah, I'm gonna fight for that type of skin.

Vågar ni gissa hur gammal hon är? Ni kommer inte ana det när jag skriver det. Alltså det är sjukt! Jag måste ha sån här fin hy och se så här snygg ut när jag blir äldre! Okej, är ni beredda?.. ÄR NI!??! Hon är frikking 43 år gammal och har två barn! Siiick! Jag ska läättt kämpa för min hy nu, dock inte så att det ska påverka mig alltför mycket, då mår jag bara piss. But still, 43 bast och hon ser bättre ut än mig. Have mercy...

Just inspire me to do something more different in life.


Så jävla hääärlig video! Man blir liksom glad av att se den och det får en själv att vilja göra något sånt i livet. Eller det får mig att vilja saker i livet. Anyway, torsdag idag och det innebär ingen skola för mig! WOOHOO! Eller inga lektioner, egen studietid liksom. Så ja, vi jobbade lite med UF och det verkar äntligen gå framåt. Är dock lite orolig för tiden, för den liksom rinner iväg.. Aja, får se hur det blir. Förutom det så är det snart dags att röra på fläsket. Orkar verkligen inte but I have 2.

Expect the bullshit, but never accept it.

Sööörri för att jag inte blogga igår men har varit helt inne med att redigera lite videos. Så kul men så jobbigt att lära sig på nytt igen, man vill ju att allt ska flytta på som vanligt. Ni vet, när man vet exakt vad man gör? Ja, precis så vill jag ha det. För er som undrar så började jag att använda Windows Live Movie Maker. Lätt och enkelt men så kunde jag inte spara mina projekt. Så just nu testar jag Sony Vegas Pro 12.0 som är väldigt avancerad. Men det ska bli roligt att lära sig lite nytt! :D

Photo with I.A

Jag brukar redigera mina bilder rätt mycket men dessa är naturliga! Eller ja, gjorde den bara lite skarpare. Älskar dem bilderna! Vi hade såå roligt när vi fotade och blev helt hype när vi bestämde oss för att filma in en liten mini OOTD-video. So excited! Den kommer komma upp på I.A's youtube sida inom kort tror jag! Sök bara på fashionwithfaith så kommer hennes videos upp. ;)

I'll never fall on the ice if you don't push me.

Igår åkte jag skridskor med syskonen för första och sista gången för iår, hahah! Trodde aldrig jag skulle få åka skridskor med syskonen men efter lite övertygelse så fick jag med dem. Dock var det bara David och jag som åkte. But it was fun! Trodde heller inte att det skulle vara så mycket folk, but it was! Så det var lite jobbigt att åka när det fanns småbarn där, men daaamn they are soo cute. Man vill liksom bara bära upp dem när de ramlar. Var såå nära på att ramla också but I didn't :D

2013 in a jar

Såg nyss att folk gör en så kallad "2013 in a jar" och tänkte att jag också kunde joina med. :) Det man gör är att man skriver ner något bra, spännande, roligt, personligt eller vad som helst på en bit papper och lägger in den i burken. Sen slutat av året så läser du alla pappersbitar som du har lagt in under årets gång för att komma ihåg vad du har gjort. När jag såg iden så tänkte jag bara: I gonna do it! Har ingen burk just nu, men jag kan ju skriva det som har hänt hittills. :)

I'm not perfect. I'm original.

Har suttit och skrivit på mitt projektarbete i kanske en timme nu och snart är det dags att gå ner och käka. Ja, jag är fortfarande hemma. Börjar 13.25 idag, soo awesome! Så har det mysigt hemma med min morgonrock som jag fick av P.H. Thank darling! ♥ Ojuste ja, idag fyller bästa M.T år! 19, WOOPWOPPP!! GRATTIS MY AWESOME BEST FRIEND! ♥ M.T och jag är typ som Jackie Chan och Chris Tucker. ;)

Ain't nobody got time for that

 HAHAH! Tack M.T för att du visa mig den precis innan provet! HAHAH! Hilarious!
Anyway, vår skiva kommer kanske flyttas! :O :/ Orkar inte med sånt, vill ha vårt datum, helt perfekto juu... Får se hur det blir imorgon när hela klassen diskutera om saken. Kommer bli kaaos, känner min klass. HHAHAH, alla kommer skrika på alla, heeelt underbart. HAHH! Nej, men seriöst.. det är vår skiva det handlar om och man vill ju vara först ut :)

Without school it's really hard to know what day it is.

Snackade med några kompisar idag från skolan om studentskiva och wooow.. Längtar lite smått dit! :D Dock så känner jag redan nu att plånboken är tom, hehehe. Aja, får se hur det blir! Just nu sitter jag och försöker plugga men det går inte bra. Höll på att somna för typ 30 minuter sen så stack ner och åt något så nu känner jag mig någorlunda vaken. Nope, nu fan ska jag ge järnet!! Not..

Monday. Here we go again.

487022_277443212376522_131806838_n_large
Ooorkar inte. Försöker plugga bokföring här men det går inte bra alls. Sen måste jag plugga in bajs-glosor också. Åååh..shoot me. Vill bara banka in allt och få det överstökad. Älskar den känslan! Förrsten, har sett mitt nya schema och nejnejnej! Sämsta äääver.. eller ja, jag tycker det iallafall nu.. Blä. Har typ fyra lektioner om dagen. Jag som är van vid typ 2-3 lektioner. Suck...

I'm not even on drugs. I'm just wierd.

 
Tumblr_mg805jfxhm1rx9zjto1_500_large
Skola igen imorgon! Jag som hade det så sköönt under lovet... Har jag lite ångest? Lite, med tanke på att syskonen börjar på tisdag. Varför ska jag alltid vara före med allt? Eller inte allt, utan de som är lite mindre bra? Ahh.. Aja, jag får se det från den ljusa sidan, inge mer filosofi, rättkunskap och religion! Boojaaah! :D:D:D


e.l.f nail polish

Goosh, visst är dem snygga?! Och det bästa är att de är på sale för 1£!! Finns att köpa här. Funderar på att beställa hem lite smink från e.l.f men jag vet inte. Har hört lite olika saker från märket och det flesta är positiva med tanke på priset. Så why not liksom? Dock orkar jag inte betala för frakten så det är nog bättre om jag köper mer eller om jag delar med någon. Aja, ska fortsätta att explora lite ^^

I know, I know that it's a little bit frightening, we might as well be playing with lightning.

 The Wanted - Lightning
Igår blev det Jensen med M.T och J.P och det var faktiskt underbart! Jämfört med nyår, eller dagen innan nyår. Då käkade jag med M.T och N.M och det var INTE gott då.. Blev sååå besviken men bestämde mig för att prova igen och då blev mycket bättre. :) Anyway, har lyckas bränna min överläpp så har väärsta fläskläppen. Eller ja, inte kanske så stor men det känns :O

My first MAC lipstick - SHY GIRL

AWESOME! Fick denna av M.T, sååå glad jag blev! Min nya bebis! Har redan använt den typ 3-4 gånger. Kommer att använda den dagligen, för den är ju typ.. perfekt? ^^ Såå glad att jag fick den av henne ♥ 
Hur som helst så skulle jag dra in till stan med syskonen och åka skridskor men vädret var kass och Lisa hade inget kort.. Så kort sagt, det blev inget.. :/ Får göra det snart, innan jag fyller 19 (!) Annars kostar det 50:- att åka, och jag menar.. I'm a student.. ;)

Hard work pays off in the end - I made it!

Tumblr_mg07doncue1rvjan0o1_500_large
Förmodligen mitt livs bästa nyårsstart! 'Cuz now I can drive all by myself!! Wooooopwoop! Äntligen. Tog bara tre år. Aja, bättre sent än aldrig! ^^ Nu när jag har det avklarat så kan jag äntligen fokusera på plugg och roligheter. Ahh.. Alla studentskivorna som man kommer gå på. Damn, it's gonna be awesome! Och så kommer man bli pank som bara den, but heey! You only live once! :D

My new year's resolutions 2013


Short about 2012

Tänkte sammanfatta 2012 lite kort med hjälp av bilder och sånt. 2012 har inte varit något speciellt för mig.. Eller inte vad jag kommer ihåg. Det har helt enkelt var lite som en berg-och dalbana vilket livet oftast är. Anyway! Tyvärr så råkade jag radera alla bilder från januari-månad till halva juni.. Så det suger ju.. MEN har ju några bilder kvar att visa ändå.
Juni månad och M.T, P.H och jag bestämde oss för att utforska Stockholm stan lite mer. Och ooja, we did! Vi gick lite överallt och ingenstans i princip.
 
Juli månad och jag bestämde mig för att vara lite kreativ med bakningen. Det hela slutade med en svartvinbärskaka toppad med vanlijvispad grädde, färska jordgubbar och en egen hemlagad svartvinbärssylt.
 
Pappa bestämde sig också för att köpa hem massa jordgubbar till sina små barn, alltså vi.. HHEHE. HIMMELSK. Tänk att han köpte hela två lådor med bara jordgubbar, siick!
 
Augusti månad och jag kände mig kreativ och började bland annat att färga mitt lås och göra massa armband. Kände som om jag var barn igen :) 
 
Passade även på att leka och bara barn på riktigt med tjejerna. Oh wow, man vill bara bli barn igen!
 
September månad och jag kände att det var dags att införskaffa sig några läckra skor eftersom att det var ett tag sen jag shoppade något.
 
Det blev ju också födelsedagsfirande under årets gång, ett av dem hände under september med massa goo mat! :D
 
Oktober månad och jag kände att jag vill showa off mina cooking skills ↑ Kallar denna macka för Linda's special ^^
& så tvingande jag också brorsan ut på en promenad.
 
November månad och jag gick på SACO mässa och insåg att jag måste satsa allt nu! :O Det är faktiskt läskigt att bli vuxen, finns så mycket man inte fattar :S
 
December månad och vi anordnade en överraskningsfest åt N.M. Riktigt lyckad trots att det blev lite rörigt i början. Hhahha, så är det alltid. Dags att vänja sig.
 
Hade också min första photoshoot med bästa I.A. Det gick riktigt bra och insåg också att jag måste träna mer! Så det kommer bli mer fotodagar med henne i framtiden :)
 

Bye 2012, hello 2013!!

HOPPAS NI HAR HAFT DET EN AWESOME START PÅ DET NYA ÅRET! :D  Själv firade jag in det nya året med tjejerna inne i stan och det var en riktig upplevelse som jag måste göra om igen! Dock utan min feta väska och med några extra skor. Tog med mig kameran men blev inte så mycket fotade. I mean, man är ju upptagen med att ha kul?! :D Anyway, hoppas ni får en bra start idag och glöm inte att fixa några nyårslöften. I have to do it today! :O

RSS 2.0