HAPPY NEW YEAR! WELCOME 2010!

Gott nytt år peeps! Hoppas ni har en underbar stund nu! Ska ta och fira, seeya soon! ♥ ♥ ♥

Dreamgirls



HANDLING;
Effie, Deena, och Lorrell är tre väninnor från Chicago som bildar en lovande trio vid namn The Dreamettes. De flyttar till New York där managern Curtis Taylor Jr. gör dem till superstjärnor. Men framgången blir inte bara en dans på rosor, då bandet genomgår problem med både avhopp och droger.

ÅSIKT;
Filmen är full av glad musik som deppig musik! Kändes som om de inte pratade alls, bara sjöng typ ^^ Äkta musikal film skulle jag nog säga. Går att se på, om man är ett fan av musik, speciellt av R&B och gospel. Jag är däremot ett fan av soul ^^ Filmen hade många höga toner som jag inte gillade därför får den den 5,5/10 av mig. (:

Har du sett filmerna? Vad tycker du isåfall? :)

My New Year's promises 2010

Om ni inte redan har märkt så hade jag ju nyårslöften för detta år, 2009. De står vid menyn, men skriver till dem här in case off ^^

My New Year's resolutions 09
1. Get good grades as i'm satisfied with.
2. Not spend some much money on the family, as i always do! ^^
3. Eat healthy.

Här är det! :) Har jag klarat det då? Jadå, det kan jag väl säga ^^ Har fått rätt så bra betyg som jag är nöjd med. Spenderar mina pengar på kläder till mig. Äter hälsosamt, men lite skärpmat är faktiskt tillåtet. :D Men nu är det dags för mina nya nyårslöften för 2010. Hmm.. *tänker*.. I got it now! 

My New Year's resolutions 10
1. Make new friends. 
2. Don't lose the contact with my friends that I have now.  
3. .....

Mitt sista nyårslöfte har jag inte kommit på än.. men det kommer nog snart.. tror jag ^^

Last day of this year 09.

Sista dagen av 2009 och jag njuter så mycket det går! :) Dooo och Micke var nyss här och hälsade på en kort stund för att sedan åka vidare till Arlanda och hämta upp Mickes föräldrar som har varit utomlands. ^^ Skönt för dem! Jag vill också åka bort en stund känner jag. Åka till ett land och shoppa loss! Åhh.. man kan ju alltid drömma (a) Nu ska jag ta och kolla på en asiatisk serie för att fördriva tiden framåt! :) Skriver fler inlägg idag senare! :)

Here is the answar my friend ^^


Ja, visst kan jag göra det! :) Den gråa koftan är från Ginatricot och var på rea 149,50:- Ordpris var 299:- ^^ Såg bara den random och så prövade jag den och tyckte om den så den fick hänga med hem :)


Wardrobe, i got a few things for you. Take care of it for me. ^^



Orkar inte skriva till priser och sånt. Ni får fråga om priserna om ni är intresserade ^^ Ochja.. jag är lite efter med chinos. M.T fick övertala mig att köpa ett par :) Köpte den randiga tröjan för the casual-look, men man kan även ha den vid lite finare tillfällen genom att piffa upp den med massa härliga accessoarer. Lovelove.

High School Musical 1, 2 & 3



HANDLING;
Troy är lagkapten i skolans basketlag och Gabriella är nyinflyttad till staden. De har bägge träffats någon vecka innan skolan när de är på skidsemester och råkar sjunga karaoke tillsammans på en fest. Nu drar det ihop sig till final i Basket, samt uttagning för en musikal de bägge vill vara med i. Men hur ska den coole Troy kunna kombinera basket med musikal?

ÅSIKT;
Jag gillar verkligen dem här filmerna, dels för att det finns musik och att det även finns lite tonårskärlek med ^^ En av de bästa disneyfilmer som jag har sett, om jag ska vara helt honest now. Ett stort plus för att det fanns med basket, lovelovelove! Filmerna får 9,5/10 av mig. (:
 
Har du sett filmerna? Vad tycker du isåfall? :)

Joy is a happiness all over the world. You can't buy it, you create it.

2010 och jag är ett år äldre. Fan. Trots att jag inte blir så gamla så vill jag inte bli äldre. ^^ Vill vara liten forever! Saker blir mer komplicerad nu äldre man blir, men samtidigt så blir det ju även mer spännande! (:

Har ännu inte tagit photos on my new clothes, men de kommer nog.. tror jag. Ska försöka att shoppa lite mer kläder idag med mamma och pappa.. om jag lyckas (A) Går inte att lura dem så enkelt, nej. >.<' Ska även passa på att köpa brorsans present.. han fyller ju år på nyår. Tänk så gammal han blir (A) Hoho. Måste även laga mina boots.. the zipper is broken.. Måste hinna göra det innan skolan börjar känner jag. Och mina uggs, hoppas jag kan köpa dem även om Lisa har pajat sina!!


Update;
Har rensat mina kategori "Filmtips & serie", så har bara min första fina filmrecension som jag har gjort hittills. Det kommer mer inom kort, I promise! ^^

I want to feel like a princess on the special day

Sörry för en usel update, men jag har faktiskt mina skäl för det! ^^ Har nämligen shoppat lite idag med M.T. And yes, I feel much better now thanks (^^) Åkte in till stan med henne och shoppade lite. Mycket shoppande kan jag inte kalla det, även om M.T tyckte det (aa) Blev mest kläder från Ginatricot och Cubus. Brukar annars inte köpa så mycket kläder från Ginatricot, men varje gång det är rea så köper jag där. Har ingen aning om varför, if you guys wonder (; Anyway, the pictures will come.. soon.. I hope.. ^^

No interesting pictures from the cruise

Skulle ju lägga in bilder från kryssningen här, men insåg ganska så snabbt att jag inte fångade några intressanta bilder. Och jag orkar heller inte ta bilder på parfymerna som jag köpte där. Därför gjorde jag ett litet collage med alla parfymer som jag köpte från båten. Take a look! :) Underbara dofter! (: Hehhe, ska jag säga liksom. Jag som inte kan lukta just då, var ju som sagt lite förkyld ^^ Men jag antar att det luktar gott (aa) Nu får jag absolut inte spreja bort allt parfym på en gång! ^^

Transformers 1&2



HANDLING;
När Sam Witwicky får reda på sanningen om Transformers uråldriga ursprung måste han acceptera sitt öde och lägga collegeplanerna på hyllan för att istället hjälpa Optimus Prime och Bumblebee i den episka kampen mot Decepticons, som har återvänt starkare än någonsin med planer om att ödelägga vår värld.

ÅSIKT;
Jag som gillar action men ogillar robotar tycker att den var grym! Coola effekter och så fanns det skitsköna bra skämt med som Sam bland annat sa. ^^ Rekommenderas för er som gillar mycket action, robotar och övermänskligt. ^^, Den får en 8,5/10 av mig :)

Har du sett filmen? Vad tycker du isåfall? :)


We said that we were comin'

Dagen blev inte alls som planerat! Vi skulle egentligen åka till E-tuna idag, men så blev det inte. Vi skulle egentligen shoppa i centrum idag, men så blev det inte. Allt vi gjorde, eller han göra var att åka till IKEA och kolla in saker där sedan åkte vi vidare till Media Market. I Media Market köpte vi Lisas sena julklapp som blev en.. vad heter det egentligen?.. Ehmm.. Plattång, locktång och såna saker i ett. 8 in 1. Japp, ska testa den! :D Och i IKEA köpte vi lite förvaringslådor. Precis när vi skulle lämna Media Market ringer H.K och frågar om vi kommer ner. Och så gör vi det, men sen vände vi hem. Varför? Jo, för Doo är i Örebro och julshoppar -.-'' Han kommer vid nio, och var ska vi då vara? Alltid hans fel jaaaoo.


Fuck i wrote so much and now it's gone..

FAN! Skrev det fetaste inlägget och så hackar internet upp och sidan stängs ner. Fuck, orkar inte skriva om nu -.- Jag är iallafall hemma från en underbar kryssning med familjen, Ronny och faster. Shoppade en massa säger jag. 4 st parfymer, woho. Linda like it mucho! :) Måste fixa om lite här inne i rummet nu bara för det (aa) Vi köpte även en massa godis så att det inte är sant liksom. ^^ Tog inte så många bilder denna gång, ville bara njuta. Men de bilder som jag har tagit ska jag lägga in här, om de är intressanta vill säga. (a) Nu har jag iallafall shoppad klart på båten, nu ska jag shoppa på land. Hello guys? Mellandagsrean, here I come! :)

When strangers become friends.

Woops! Just nu håller jag på att fixa mig innan Ronny och faster kommer hit innan vi hoppar in på båten. Måste hinna göra alla saker, packa och fixa håret. Sminket är already done! (: Hur ska jag ha håret?.. Lockigt? Rakt? Uppsatt? Jag vet! Ska göra lockar, sedan sätter jag upp håret, inte allt men halva typ. Eller en tredje del. Nåja, jag sätter iallafall upp den med en fjäril. Pretty pretty! :) På mig ska jag ha en vit baslinne. Över det ska jag ha min vita skjorta från Ginatricot och så en svart väst från NewYorker. Svarta leggings och så mina klackisar! Hot or what? ^^ Måste sluta skriva nu om jag ska hinna med allt! Smell you later!

Shoes, clothes, jewelries and accessories is all i want to buy with my girls tonight.

Sms:ade nyss lite med M.B och vi snackade om att vi skulle shoppa loss på mellandagsrean! YEY! Problemet är att det börjar på lördag och då är jag inte hemma :/ Är på kryssning då. Efter det så kanske vi åkter ner till E-tuna. Fan. Hinner inte shoppa då. Men kan ju shoppa i E-tuna! Ah, hehhe! :D Great! Hoppas jag kan shoppa! Inte lika mycket människor som här i Sthlm. Dessutom så brukar det vara billigare saker där. Hoppas vi kan gå runt i stan nu x) Visst är det inte mellandagsrea på båten? HAHAH! No waaay, hehhe, men man kan ju drömma? ^^ Ojuste! Mina julklappar som jag fick idag. Inte mycket, men köper på båten imorgon (aa) Iallafall, idag fick jag pengar av båda mammi och pappi och så en Leona Lewis parfym av brorsan. Av dem små fick jag inget. X/ Men de behöver inte ge ^^ 


A christmas present for you. Hope you like it!


Doo's julklappar från oss syskon. Hehhe. Jag köpte den blommiga presenten och den stora blå köpte vi tillsammans. Eller nej det gjorde vi inte :P HAHAH! Ni skulle bara fatta vad det är jag garvar åt nu ^^ Här är iallafall inslaget av presenterna. Rosetter som jag gjort :) *stolt* Visst är de fina? ^^ Älskar att slå in presenter. Gillar att göra de lite söta och personliga! :D Rosetter är ju typisk mig (aa)

A plate with gifts and you don't want it?



God Jul, once again! :) Hoppas ni har haft en underbar dag hittills, ätit en massa och träffa feta släkten. ^^ Själv så har jag ätit en massa, allt från nötter till choklad. MUMS! Nu är jag mätt och orkar inte käka mer mat. ^^ Och middagen som vi ska käka om ungefär 3 timmar, kommer aldrig orka! Kommer bli fet som en gris! På tal om mat så drar jag på kryssning imorgon! Klockan 16.00 tomorrow and I'm off! Ska bli så skönt att dra till havs en stund och käka massa mat och sniffa på olika parfymer. Måste köpa lite parfymer känner jag. Alla mina håller på att ta slut..

Merry Christmas y'all!


Ny överrasking/julklapp till er är min nya winterdesign! :) Hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör och ha en underbar julafton med era nära och kära peeps! Smell you later. <3

It won't be close for so long.

Nu börjar lovet och jag vill njuta av den så mycket jag kan! ^^ Inte för att jag kan det nu.. men ska göra det (: Än så länge har jag inget att skriva om därför så tänkte jag stänga ner bloggen en stund. Okej, inte stänga ner, men sätta lösenord. Varför? Jo, för jag orkar inte ha den öppen när jag ändå inte skriver nåt. Dessutom så har jag tänkt att fixa en lite surprise för er. ^^ Så gå ingenstans! ^^ Bloggen öppnas igen på torsdag!! :D

BRRR, it's cold in here!

Det är säkert -20 grader där ute och jag sitter här och är sjuk. Great. Äh, iallafall inte gå ut även om jag var frisk. Ska vara inne hela dagarna tills jag blir frisk igen. Hoppas jag blir det senasr torsdag! För på fredag ska jag på kryssning och då har jag inge lust att vara sjuk ^^ Har fixat till Doo's, kusin's, julklappar. Slagit in dem och allt ^^ Jag är en sån person som älskar att slå in saker och ha det fint. Så dessa julklappar är extra fina :D Ska ta ett par bilder och visa er.. någongång ^^


Buy me a pair of cute ear muffs




19/12-08 - 19/12-09 One year already.

Idag fyller bloggen år! Grattis säger jag bara ^^ Det har redan gått ett år. (: Synd att jag inte kan fira bloggen på ett speciellt sätt. Är så jävligt sjuk så att jag inte kan göra nåt.. Fan. Grattis och godnatt! Ska sova mig frisk!

It can't be happening! It can't..

Halsen svider som bara den och jag är jävligt slö. Jag tror att jag håller på att bli sjuk! :'( Kan inte prata för att det gör så jävla ont och jag fryser konstant just nu.. FAN! Får hoppas att det blir bättre idag, eftersom att jag ska ut. Men får se.. om jag inte blir bättre vid 17.00 så stannar jag hemma. För jag vill inte gå runt och smitta folk och bli ännu sjukare. Pray to god that i gonna be healthy soon!

Christmas photos from today that I took.


Let me take a break and then I gonna do my best to get to my goals!

Hejdå skolan och hej lovet! :D Idag hade vi julavslutning, en riktigt najs sådan faktiskt med sång och prisutdelning. ÅH! Vår klass, 9B kom etta på akrobatikstävlingen!! Omg, jag och M.T var helt säkra på att vi inte ens skulle komma med på prispallen, men rätt så det var så ropar de; 9B!! Gissa om vi blev chockade liksom? ^^ Ja, men det var ganska så roligt att vinna en tävling nu när det är vårt sista år ^^ Efter en gemensam avslutning i aulan så stack vi till klassrummen där vi fick våra betyg. Hoho, efter det satt vi och fikade lite smått i cafeét. Guess what I did? (A) Japp, rätt svar, FOTA! :D Tog några bilder som jag ska visa upp, men gör det senare. Måste bara föra över bilderna. (: Hehhe, i'm a totally photofreak and i know you love it ^^


He looked after her but she didn't turned around. She just kept walking.

Det bara fortsätter att snöa hela dagen lång! Snöstorm idag! När jag, M.T och J.P skulle till matsalen så sprang vi dit för att inte frysa ihjäl, och gissa vad? Jag tappar mina nycklar, eller de hoppade ut från fickan och jag var tvungen att springa tillbaka för att hämta dem! Gissa om jag typ.. dog? ^^ Så jävla kallt, men ska inte klaga nu ^^ Eller jo, har så jävla ont i halsen! Så.. nu har jag klagat klart. (: Vetni vad? Bloggen "fyller år" på lördag! :D Ja, alltså jag har då haft bloggen i ett år! Tänk så snabbt tiden går! Om två dagar är min blogg ett år. Hihi ^^,

You will do mistake and you will learn. That's how it works.


Everytime I hear this song, it reminds me of you.

Två dagar kvar och jag kan sova som en fet gris hela dagarna långa! Sånt gillar jag ^^ So, what happened today? Ingenting faktiskt. Hade bara en riktig lektion och det var matte. Sedan var det bara soft. Fett med skönt! Hoppas det blir så imorgon också (A) Nu sitter jag här och är skitsukten på glass! David hämtade nyss och så orkade jag inte säga till honom att han skulle hämta en glass till mig med ^^ Och jo, vi har en frys och kylskåp här inne i huset, men det är fullt så vi blir tvungna att lägga dem där ute i vår andra frys för er som undrar ^^  


15/12-09 Unforgettable


It's finally here, I have longed so much!

SKOLTATALOGEN HAR ÄNTLIGEN KOMMIT!
Fan, har längtat efter den som fan ^^ Ska ta och kolla på den snart ordentligt. OMG, bläddrade lite snabbt och såg att de har med minibilder på oss, alltså enskilda bilder. Shit pommes frites! Det var nåt nytt! ^^ Kom nyss hem och händerna är is och ar lite svårt att klicka på tagenterna p.g.a jag har underbara lösnaglar på mig (: Mina naglar är annars asfula och helt fula. Not a pretty look i tell you! Vi var ju som sagt och åkte skridskor, asroligt! Tog en massa bilder med J.P's kamera. Tar bilderna från henne sen och visar. (; Men tog inte så jättemånga bilder som jag annars brukar ta :/ Nåja, bilder som bilder :) Kan inte skriva mer nu, fryser som fan. Skriver snart igen!

Time had stood still, but it's starting to move again

It has been a while sinces I wrote on english here. Or I'm wrong? ^^ Oh, well. I thought I could tell you guys about my day tomorrow. First of all we are going to see a Lucia-show made by the 5th grade. It'll be okey I guess. I mean, rather Lucia then lessons, heheh ^^ After the Lucia we are going to make some christmas crafts. I chose to paint cups and I hope I'll get it ^^ After that and lunch we are going to the city for the christmasmarket and if we want we can go skates. It'll be so much fun and I'll try to take many pictures before the day is over! ^^ Because this is our last year and I want some memories on my screen so I can look whenever I want to. <33 

Change your thinking. Change your world.



Sitter här och chattar med J.P och P.H samtidigt som jag lyssnar på disney musik! Fan vad jag ääääälskar disneyfilmer! Åh, wonderful! Ärligt talat, disney är typ bäst? (A) Hahha, jag älskar disney iallafall (: Finns så många disneyfilmer som jag gillar men en favorit är Pocahontas. Så jävla bra, enligt mig (A) Hahha, låter som en barnrumpa, men då får jag låta som en. Kan inte rå att jag gillar disneyfilmer :) Gillar du någon speciell disneyfilm?

I miss my camera, serious.. when do i get it back?

På tisdag drar vi ut till stan på julmarknad och då vill jag bara fota sönder platsen! ^^ Fan, varför måste kameran vara på lagring? :'( Saknar min underbara kamera!.. Åh, hoppas jag får den tillbaka snart. Vill allvarligt skaffa mig en systemkamera snart... inte för att jag kommer få en igår. Men på sommaren, när jag sommarjobbar då ska jag fan i mig ta och spara till pengar och köpa en kamera! Längtar som fan! Kan inte köpte en kamera nu, har inga pengar och pappa vill inte att jag ska köpa en. Han säger att vi har tillräckligt med kameror.. ÖHM? Ja, kanske tre st men alla har dålig kvalite utan den som är på lagring? Come on dad!

Shape two candy canes to one heart

Söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag && fredag & looooov! Sånt gillar jag (: Vad ska jag göra idag? Äh, ska bara slappa. Orkar inte lyfta ett finger.. hihihi. Lyfter alla mina fingrar nu när jag skriver, men ni vet vad jag menar. ^^ Ska baka lussebullar förresten. Roligt roligt. MM.. nybakade lussebullar, bättre kan det inte bli, right?

You can't have me like your own toy and throw me away and go.

En vecka till och det är jullov! Hur skönt är inte det liksom? XD Hehhe. Nu, heeelg! Me like mucho. Har inte hänt nåt speciellt idag, skulle hjälpa M.G men några andra gjorde det så.. Ehmm.. fick tillbaka mitt prov i historia. VG.. Kunde faktiskt ha fått MVG om jag hade skrivit mycket mer på MVG-frågan. Vilket jag inte gjorde. Orkade inte.. Anyway! Fick behålla mitt VG i spanska, skönt att veta! ^^ Trodde verkligen att jag hade sänkt mig. Näfan, ska behålla mitt VG eller höja mig. Vilket jag inte tror kommer att hända, men man vet aldrig (;

You are my star on my christmas tree


Halva veckan har redan gått! Fan vad skönt ^^, Orkar verkligen inte mer. Blir så irriterad nu för tiden, hahha x) Jag har faktiskt ingen aning om varför jag blir irriterad, men det är så ibland. Det kommer och går liksom. Don't worry guys, it will be over soon. (: Har faktiskt tänkt att stänga ner bloggen en stund. Ja.. typ låsa den eller nåt. Men då kommer jag tappa besökare, inte för att jag har några xD HAHAH! Serious.. tror inte en enda människa läser det jag skriver. Iallafall. Meddelar när jag stänger ner den. När jag väl stänger bloggen kommer den inte vara stäng för evigt, max 2 veckor! ^^ So.. what do you think?

She can only trust herself, no one else.

Det gick dålig. Nu undrar ni säkert vad som gick dåligt, eller? Mitt prov, mitt kinesiskaprov.. fan alltså! Fick 98/100 poäng! &%"#%¤#&%¤!! Så jävla irriterande, jag svär. Jag frågade David om jag skrev rätt på en fråga, jag vet man får inte snacka när man har prov. Whatever, och han säger att det är rätt, men det var inte rätt :O >.< Gissa om jag blev sur på David?! >.< Jävla gris.. Men jag antar att det var mitt fel ändå, även om han sa att det var rätt. Men jag kan inte rå för att jag blir irriterad/arg på honom. Jävlaprovjävel.. Kanske tar detta för hårt nu, men jag inte inte rå för det. Det är kinesiska vi snackar om, mitt språk som jag ska vara bra på. Fuck. Jag vet att jag inte kommer få MVG, men jag hoppas. Nästa prov dåjävlar! Ska få mitt MVG på kinesiska, jag ska!!

Like a fool, I speak to myself.

Känns som om jag är väldigt frånvarande här på bloggen. Ja, eller vad säger ni? Jag tycker iallafall det, och det beror nog mest på att jag inte har nåt vettigt att säga ^^ Så jag låter hellre bli att skriva än att skriva ett skitinlägg. Okej, nu när jag ändå skriver så kan jag passa på att säga att jag inte har gjort nåt idag alls! ^^ Ja förutom att städa huset, men det är inget intressat att skriva om ^^ Hihi. Vet ni vad? Det var grovt längesen jag fotade, måste göra det igen snart känner jag! Men kameran är lite knas nu :/ Ska försöka fixa till den om brorsan kommer hem snart. Den ligger nämligen i brorsans bil -.-'


I can't survive without you if you wasn't there for me.

Vilken lärorik dag det har varit idag! Har varit på öppethus på Västra Jensen med M.T och A.H. Skit alltså, vi visste först inte vägen dit, men till sist kom vi rätt. Gissa hur glada vi blev! ^^ Överlyckliga ^^, Skolan såg mycket fräsch och snyggt ut. Snyggaste labbsalarna, dem gillar jag. Jag snackade med en kille där som går på Sam-ekonomi och frågade frågor eftersom jag funderar på att ta den. Alltså god vad han läspade! Hahha. xD Jobbigt att snacka med folk som läpsar, gillar inte det (A) Nåja, kollade på intagningspoängen. Fan vad låga. Spikat att jag kommer in, har över medianen. Ah, ska kolla in fler gymnasien ;)

I haven't seen you for a while. I miss you so much.

Tänk att det snart har gått ett år till och att det snart är lov! Skönt med lov, men gillar inte när åren går, blir bara äldre och äldre! xD Noo! xD HAHHA, lite dramatisk är jag nu.. som jag kanske är? Nä.. Aja, sitter här och chattar med J.P och tänkte börja rita en bild som jag fick i uppgift att göra för att stärka mitt collage som jag gjorde på bildlektionen. Crap.. orkar inte rita, but i have too.. Men det ska nog gå bra.. undra bara vad jag ska rita och sånt.. Vill rita en svartvit bild, ska fråga honom om man får. Annars gör jag inte mycket. Är bara allmänt trött nu för tiden, men det går snart över.. efter lovet ^^


Pictures from today, friidrott i Sätra.


She fell a tear for you, but it won't happen again.

Fan! Skrev nyss en ganska så lång text som jag precis skulle publisera och så fuckade internet! >.<' Sämst.. orkar inte skriva om nu, men skriver i stora drag. Friidrottsdag. Roligaste grenen var staffeten. Vi vann staffeten! Så såg dagen ut i mycket stora drag och nu är jag i förövrigt superdupermegatrött.. Juste! Tog ett fåtal bilder och filmade in staffeten. Men rätt som det var dog kameran och jag missa att filma in det sista som var det tyngsta!!

You can't break me down, not yet, not ever.

Det känns så skönt att biologi-provet är över!! Åhhhhh yeah! Hoppas bara jag får ett bra betyg på detta prov med. :) Fick veta våra resultat på samhällsekonomi.. fick MVG! CAN YOU BELIEVE IT?! Frickin' amazing! ^^ Så sköönt! :D Men fick bara G på k** matte xD Cepe.. vill byta grupp, läraren är så söögig, hoppas han inte tar illa upp (A) Hahah, nä, men han är okej, men klassen är knas! Vill höja mig i matte.. Vill inte ha G i slutbetyg, hell no. Minst VG, minst!

RSS 2.0