If you see a friend without a smile, give him one of yours.


Bild och redigerad av mig.

Jag bara älskar den här bilden! Är den inte magisk?! Me looove it!! Först när jag tog den så tänkte;
- Fyfan, vilken dålig bild. Kasta och ta en ny kanske?
Men neej, för tuur det! Fick värsta ideen efter att ha kollat runt på massa bilder. Bilden är bara.. magisk! :)

Okej, nog om bilden ^^ Middag hos M.B och några andra. Helt okej, synd att jag inte kunde stanna längre, men övningskörning väntade mig. Dock så hann jag inte göra det heller! :O Kom försent hem, klockan var typ elva och brorsans kompisar var där and stuff. Så satte mig ner och spelade med David och Lisa. Bilspel var spelet, väldigt skoj faktiskt. (:

For även till IKEA idag och köpte lite saker där, en förvaringslåda till mina nagelsaker. Fyfan, det får ju inte plats. -.- Nagellacken är för långa och lådan är lite för liten i höjden så de långa nagellacken fick ligga ner. Ska ta en bild på den när jag orkar. Har precis ställt in den i skåpet och det är jobbigt nog att göra det xD

AAAAOOOO, Japan is out of the game. SUCKS.

The doors we open and close each day decide the lives we live.



Lånade mammas kort och mamma's kompis kort och åkte in till stan med Lisa. Först blev det ett stopp i Liljeholmen, ville käka in dess nya köptcentrum. Jättefint! Stort, luftigt och mycket ljus, me like it :) Dock så hittade jag inte så mycket kläder, så vi åkte vidare till stan. Bättre blev det heller inte där. Hittade typ nada. Tur de, annars skulle jag ta slut på alla pengar! xD Dock så köpte jag en volang tröja i New Yorker, men visar upp den senare.

Vädret har varit grymt varmt att jag var så dum och tog på mig leggings -.- Helt borta från världen, men jag antog att det var kallt! När jag kollade ut från mitt fönster var det helt molnigt, och om man kollade från David's var det sol och molnfritt! >.<'

Vill passa på och sola nu när det är varmt, men får se hur det bli ^^ Imorgon blir det iallafall tjejkväll hos M.B. ♥ Gött, gött! :)

You can do anything, but not everything.


Foto av mig.

Måste verkligen ta mer bilder med min kamera, annars är det inte roligt att blogga. Måste alltid ha en bild när jag bloggar, annars blir det lite tråkigt att bara läsa. Hm.. dock så har jag ingen inspiration till vad jag ska fota.. :/ Nåja, tog nyss denna vackra bild! ^^ Hahha, vacker vet jag inte, men jag gillar att det inte är så mycket fokus på bilden ^^

IKEA medd syskonen, de har ju rea nu så varför inte åka och kolla? Hittade massa kuddar som jag ville ha, små som stora! Vill ha massa kuddar på min säng, men vet inte om det kommer bli av.. Dessutom så är min säng stor, så det behövs massa kuddar! :D Och så hittade jag en smart förvaringslåda som jag vill ha, men köpte den inte. är fan pppaaank! xD Så.. den får vänta lite.

Fyfan! Sydkorea ute ut VM.. :'/ Kom igen Japan nu va! x) Hahha, asiater kan bara inte spela fotboll, men hey! Nu när vi ändå är med, varför inte heja då? ;)

Undisputed III: Redemption


HANDLING, taget från Filmtipset.se,
Ryska internen Boyka lider allvarligt av knäskadan han åstadkom i slutet av förra turneringen. Han är därför inte längre den fruktade fighter han tidigare var, har han sjunkit så långt att han nu bara får rengöra toaletter. Men när en ny turnering börjar, en internationell sådan, så matchas många av de bästa kämparna från fängelser runt om i världen. Turneringen lockar vinnaren med frihet - Boyka måste nu återvinna sin värdighet och kämpa för sin plats i turneringen.

ÅSIKT;
En asgrym film! Sheet, vågade inte missa nåt av filmen, dock blev jag tvungen då jag var så kissnödig över all dricka jag drack ^^ En asgrym film! Fast man bör nog se de två första filmerna före denna, den här filmen är typ en fortsättning eller vad man ska kalla det för. Har inget ont att säga om filmen, förutom att det ar rätt så mycket blod. Grymma moves också! 10/10 av mig helt klart.


None of your scars can make me love you less.


Modell; Jag
Foto av; M.B


När jag tog den här bilden ville jag bara dööö! Det stank så jävla mycket att det inte var sant! Stack frikking kiss och avföring, omg.. fick typ hålla andan när hon skulle snappa fotot. Hahha, väääärsta fake leendet jag har där, man ville typ bara dö av lukten typ.. Skitlääckligt. Rekommenderas inte att gå in i såna telephone-kiosk eller vad det nu är.

Oj, midsommardagen idag och igår midsommarafton. Hann tyvärr inte skriva, men gjorde ändå inte så mycket. Grillade, brorsans kompisar kom över för att hjälpa till med att bära in kylskåpet. Åt.. snacka.. kolla på fotbollsmatchen mellan Spanien och Chile. HAHAH, Spanien typ krossade Chile, snacka om fail Chile xD G.S, brorsans kompis blev typ arg och vi bestämde oss för att kolla på film. Skitbra film! Fyfan.. ska skriva ett inlägg om den senare.

Simple with pink and white stripes.


Ville hålla mig till en väldig enkel design med lite färg över I:et. Såhär blev resultatet. :) Inte alls komplicerad, try it!

Please people.. take away the ugly dot that is on your pic.


Prick -.-                                                                                              Ej prick :)

Är det bara jag som stör mig på att people har en jävla stor prick mitt på bilden. För att vara med specifik på näsan.. Helt jobbigt, men nåja, om folk inte gillar sina näsor så är det ju upp till dem ^^

Har två feta myggbet på ryggen! Så jävla stora att det inte är sant! :O har lagt massa tigerbalsam så det kilar inte, men det ser skitfult ut.. -.- Skarrigt.. Borde inte ha på mig tunika idag.. >.<' Hoppas de försvinner snart fan!!

... and when you feel the wind inside that means he's already gone.

Bild lånad av we♥it.com.

Jag bara älskar asiatiska serier! Fyfan, dem är såå bra, trots att det är fööör överdrivet! xD De spelar sååå oskyldiga att det inte är sant, samtidigt som de är uuuursööta. Gosh, can't get enough of it! xD

J.P och S.G har nu åkt utomlands, snacka om roligt! Trots det så ville dem inte, men come on girls! Ni kommer tillbaka!! Vi är här när ni kommer tillbaka :) ♥ Fyfan, är avis på er.. nää, får inte vara det! Ska vara glada för eran skull, trots att ni är typ.. ja..

Midsommarafton imorrn och pappa fick väärsta rycket och bestämde sig för att grilla, hahha! Dessutom så har vi, eller rättare sagt pappa bjudit hit brorsans kompisar för att de ska hjälpa till med kylskåpet, snacka om att locka hit dem (A) Hahha, pappa diggar dem iallafall. Dessutom så kommer deras flickvänner hit.. kanske ska ta och baka nåt också då? M.T snackade om kladdkaka idag så fick värsta lusten att baka det nu, med massa bär och lite grädde på ^^ Visst låter det smaskigt!??!?! AH, AH!!

From black, boring leggings to fun, creative leggings.



Trimmade mina svarta, tråkiga leggings, och detta blev resultatet! :) Vad tycks? Själv är jag rätt så nöjd över resultatet, tog rätt så långt tid att göra för att de bägge benen klippta exakt likadant. Vet inte om jag fick till det riktigt, men nöjd är jag iallafall. Allt man behöver till att fixa egna såna här leggings är ett par leggning, ofc, sen behövs även sax och din fantasi! När du känner dig redo är det bara att sätta igång!

But it's soo gooood, I can't help it no longer.


Bild tagen av mig.

Har ätit så mycket glass de senaste dagarna att jag inte kan tro det själv! Så frikking gott, men så onyttigt också.. damn. Känner att magen bara hänger ner nu.. Jag som strävar efter en vältränad mage, kommer nog inte lyckas med det ännu. -.-' Kommer nog ta några år till må jag tro. ^^

Min hud håller på att flagna nu alltså.. Det gör inte ont, men det ser bara inte fint ut! Det beror nog på solbrännan som jag fick veckan innan balen. Nåja, ska ta och sola ännu mer trots att det flagnar, men då är det solkräm som gäller! ^^ Vet inte om jag vågar gå ut med shorts nu eller om jag borde ha leggings.. Äsch, life is too short to be care about what other people think ;)  

You've got a smile that could light up the whole town.


Modeller; J.P ,P.H, jag, S.G & M.T.
Foto av; Lisa

Hemma från grillfesten som brorsans vänner hade! ^^ Alltså, det var helt okej faktiskt. Trodde inte att någon skulle snacka med skitungar som jag och David, vi var ju trots allt de yngsta där. Men de snackade bara på. :) Trevligt, trevligt! Ska inte gå in så djupt i det här förutom att vi grillade och hade det allmänt bra tillsammans. Alltså det fanns en fett skön kille där! Han var bara för skön, garvade typ hela tiden. Han liknade min kusse i sättet lite faktiskt. ^^ Och så fanns det en annan kille som satt med oss, han var också riktigt rolig! Hahha, hoppas man ser dem snart igen då. :)

Ojuste, såg några av mina vänner från skolan komma gåendes förbi när jag stod och grillade. ^^ Fett sött att de hejdade åt mig. I normala fall brukar de, eller dem flesta, strunta i andra personer som de känner utan går bara förbi. Folk tror att jag gör det, men i själva verket ser jag inte ens dem ibland trots att de kan gå förbi mig från 1 meters håll! xD Så dudes, you know me now.

When I'm sad, you were always there to make sure I'm okey. Thanks for being there for me.


Modell; Jag ^^
Foto av; M.B

Redigerat; Jag

Bilden är tagen i Starbucks i Birmingham, om jag inte minns fel nu.. Tog ett fik iallafall och det var supergoottt! Speciellt drickan i handen, me like it! :) Åh.. vill ha Starbucks nu här i Sverige..

Dagen har inte varit så speciell, kollat in skolan, handlat mat med brorsan, Lisa och två av hans kompisar. För imorgon blir det grill med hans kompisar och jag hänger med! :D Hahha, ingen vill missa grill va? ^^ Känner mig som väärsta största inbjudaren, men ääsch. Hans kompis frågade mig om jag ville komma, so why not liksom? :P Kanske kan skaffa vänner där, dock inte i min ålder.. Nåja, får se hur kvällen blir!

Har inte hunnit plugga teori idag, känner mig inte duktig alls. Ska göra det imorgon, dubbelt! Eller idag, klockan är över tolv! ^^

Ruffles from HM.


Volanger, har aldrig riktigt gillat det förens nu! Så himla sööt och sommrigt! Vill ha den här nu, nu, nu! Dock så vet jag inte när jag kan få den, eller om jag ens får den. Åh..

Dad spend our, or should i say his, money on a new refrigerator.


Den här bamsingen kommer hem till oss om ungefär en vecka! :O Yes, pappa fick värsta kicken att köpa en kylskåp med en sån där issak på framsidan. Ojävlar, det har han ju liksom lyckats ^^ Kommer bli spännande att se den och speciellt använda den! ^^

It's about take and get.


Bild lånad av we♥it.com.

Five new things you didn’t know about me


1. På varje bild som jag tar ser jag ut som en kamel? Har väääärsta böjda ryggen, not cool man.. not cool..
2. Gillar inte när jag ler på bild, får såna fula påsar som jag inte gillar.. Äh, får acceptera det.
3. 16 år och är fortfarande varit singel. Känner mig grymt mobbad xD  
4. Mitt andra namn är "Fotograf" eller "Paparazzi". Fick namnet från människor omkring mig ^^
5. Jag är skitseg på morrnarna(?) (Hur fan stavas och säger man morgon i plurar?)

The ugly truth



HANDLING, lånad från Filmtipset;
Abby Richters är en tv-värd på ett morgonprogram vars sökande efter Mr Perfekt har lett henne till hopplöst singel. Hon kommer dock vakna upp rejält när hennes chef parar ihop henne med Mike Chadway. En hårdnackad person som lovar att berätta hela sanningen om vad som får män och kvinnor att gå igång.

ÅSIKT;
Väldigt bra film med romantik och komedi med! Och killen som Katherine Heigl kramar på sista bilden, han ser ju riktigt läcker ut! ^^ HAHAH. Men filmen var väldigt lätt att förstå och typisk amerikansk film. Och som alla filmer så kan man ju lista ut vad som kommer hända och si och så. 8/10 får den av mig. :)

French manicure with a touch of pink and purple flowers.


Sträcken är egentligen rosa, bilden visar bara en konstig nyans av den.. Nästan som om den är orange eller nåt :S

You're stupid. You fail. You're weird. You're not perfect. But, that's okey. I'm like that too.

Bild lånad av we♥it.com.

Att jag ens vaknade klockan 10.00 idag! :O Mirakel! Var väärsta trött när jag vaknade, men tvingade upp mig själv, för jag lovade nämligen mig själv att börja plugga på teorin nu. Det har jag gjort nu också! :D Dock har jag mycket kvar att läsa, men en bit är nu avklarat ^^

Om det inte vore för Lisa's läkarbesök så skulle jag ha kunnat sova lite till, efter att ha pluggat lite. Men så blev det inte. Helt onödigt att jag ens följde med, det var ändå bara Lisa som gick in med läkaren? >.<' Satt helt ensam där i väntrummet med David och körde Fia med knuff, helt själv. David satt och läste. HAHHA, helt mobbade vi är xD 

Ska snart iväg igen till centrum med Lisa. Lika bra det när man ändå ska handla in nödvändiga saker. På tal om att handla så såg jag att det var vääärsta rean nu i Gina. Alltså, fett sega de är. Det var inte rea hos dem i lördags när jag ahde pengar, men nu är det det.. -.- Sugigt.. Jag som är så jävla sugen på att shoppa, och så har jag inge cash.. great. -.- 

Tänkte också fixa en grilldag med människor, men har ingen ork till det riktigt.. Får se om det ens blir av.  


My new years promises


Babysitter wanted



HANDLING, taget från Filmpunkten.se;
Ett nytt liv börjar för Angie som lämnar sin katolska mor för att studera på college. Han ansöker om ett jobb som barnvakt och hamnar på en avlägsen gård hos familjen Stanton och deras bedårande lille pojke. Men Angies första natt på jobbet kan bli hennes sista...

ÅSIKT;
Helt okej skräckfilm, passar till den som inte gillar att se skräkfilmen, men är tvungen till det ^^ Filmen hade sina upp-och nergångar, så det var bra. Lätt att förstå. Nåt som jag måste varna för är att det är ganska så mycket blod med i filmen. Så ni som är svaga för blod, blunda eller kolla inte alls ^^ Dock så kändes filmen rätt så kort, händelsen spelas på en dag typ. 5/10 av mig får den!

It was time for a changes.


Vad tycker ni?
Jag gillar det väldigt mycket, men kommer tröttna på den lika snabbt ^^ HAHAH. Nä, men jag är väldigt nöjd med resultatet, fick kämpa lite med den. Har tagit bort rätt så mycket, bland annat mina nyårslöften. Ska strax lägga in den i ett inlägg. Info-rutan om mig är också borta, likaså min mail. Men om ni undrar över nåt så är det ju bara att fråga, bits inte precis ju ;)

Enjoy the little things in life.. for one day you'll look back and realize they were the big things.


Modeller; Jag & J.P
Foto av; J.P
Redigerad & collage; Jag.


Grattis till Viktoria och Daniel. Yey.. orkar inte skriva om det. Det är bara boooring xD
Idag, eller snarare igår.. klockan är över tolv, så åkte jag och Lisa in till stan. Det är ju fan gratis, passa på! Det var väldigt trångt, men inte lika trångt som i London som tur det. Haha, folk djurade efter platser, såg en kvinna ta en annas kvinnas plats. Hon lyfte bara på röven för att säga till sin kompis att sitta där och ppooff så kommer en annan kvinna och tar den. HAHAH! Såg så jävla roligt ut, hon som tog platsen var helt iskall också! Folk alltså..

Från stan lyckades jag iallafall köpa hem lite undisar och en väska som var på rea. Skitfin enligt mig. Har en sån i blå fast i större version. Den som jag köpte är i svart och mindre. :) ♥ L-O-V-E. Tyvärr räckte inte pengarna till andra kläder, då jag var tvungen att dela pengarna med Lisa.. -.-'

Hemma igen fick jag stressa sönder mig till filmkvällen hos J.A. Helt okej, såg filmen Babysitter wanted. Sträckfilm, helt okej. Mer info and stuff kommer! Hahha, så roligt att se den för alla skriker och jag garvar bara åt dem xD Såg så roligt ut! ^^ Kan inte rå för att det är roligt liksom xD

Efter filmen gick vi en promenad, tvungen att bränna fettet som man nyss proppade i sig. Åkte också t-bana lite här och var. Hängde på våra vanliga ställen och snackade bara, som vi alltid gör när vi är ute. ;)

Congratulations Viktoria, you got yourself a prins!


A perfect getaway



HANDLING, lånat från Filmtips;
En smekmånad på Hawaii förvandlas för två nygifta till något farligt när de upptäcker att de har blivit förföljda av ett par mördare.

ÅSIKT;
Från första början ville jag egentligen inte se den, men brorsan lyckades övertala mig och jag blev förvånad äver hur bra filmen faktiskt var. Dock så var det rätt så långtråkigt vid början av filmen. Ingen action alls och massa prat här och där, men ju mer filmen spelades desto bättre blev den. Drama och thriller i filmen, en bra kombination. Rekommenderas till dem som drama och thriller i ett. Den från en 7/10 av mig, pga att början var så otroligt seg!

Feelings can be controlled, but tears never lie.


Bild lånad av we♥it.com.
Redigerat av mig.

Igår natt kom en kusin hem till oss, han kom hem från Sydkorea efter att ha studerat där.. Fyfan, vad coolt säger jag bara! ^^ Eller var det Nordkorea?.. Nån av dem var det iallafall. Han kom vid två och jag pallade verkligen inte vara vaken, så jag gick och la mig. Men jag hann inte somna för de kom precis hem och man kunde höra hur mamma pratade med honom. Och som alltid i alla asiatiska familjer så måste man hälsa, så brorsan ropar på mig och Lisa kommer in och säger att jag ska upp. Gick jag upp då? Nää.. inte riktigt va xD Mamma förstod mig, tack gode gud för det ^^

Och idag fick jag reda på att han hade köpt en helt ny systemkamera och att han skulle låta mig pilla på den, sägs det. Fyfan! Att jag inte go chansen, right?! :O Fick värsta ångesten.. Äh.. får vänta tills jag får en egen. När vet jag inte.. har inte precis pengar till det nu heller :S Kan inte ta pappas pengar, för han spenderar dem redan nu.. Fixa om i trädgården så det blir plant, köpa en ny kylskåp som vi alla kollade in idag. Bilen fick punktering så där rök pengarna återigen.. Så kameran får vänta ett bra tag..

Det var planerat att dra till centrum när regnet plötsligt öser ner. Men det hindrar oss inte för att åka, för solen tittade snabbt in igen ^^ Så Lisa och jag tog cykeln till centrum och kollade in priset på pudret som jag råkade tappa när jag städade. Så jävla klumpig jag är.. -.- Blev skitarg, sen Lisa ska leta snart och fixa den. Helt misslyckad alltså! xD Nåja, alltid trevligt att hon vill hjälpa till ^^ 140:- för pudret.. svider som i helvete i plånboken.. Får se hur det blir..

Do your thing Ipod!



So now i don't ever have to leave, i've been found out so now i'll never explore.


Modell; P.H
Foto av; mig.


Känner mig sååå segt och irriterad, varför vet jag inte. Kanske beror det på att jag nyss övningskörde.. Det var inte lika roligt att köra nu som första gången, men det beror på att jag gör samma sak hela tiden. Nåja, svårare saker kommer med tiden.

Lasangen ligger nu i ugnen och steks och jag ooorkar inte städa huset.. inte idag. Ska göra det under veckan, men inte idag, inte nu och inte senare. Tydligare kan jag inte bli! xD

Stektes i solen idag, fyfan vad skööönt! Lite skabb var det när en man kollade rakt på mig ;S Han målade grannens takkant och så får han syn på mig. Jag ba; "hello? vänd dig om -.-" Skitäckligt.. Men eftersom att jag har umgås väldigt mycket med J.P så körde jag på hennes sätt, KÖÖÖR BARA! Och där låg jag, i en och en halv timme. Brun blev jag inte.. blir inte så brun så snabbt ^^

Prom 2010, #3 - We'll never ever forget it! ♥


And she spoke words that would melt in your hands.


Modeller; P.H, jag & solbrillorna.
Foto av; mig.

God morgon! Eller ska man säga god eftermiddag? ^^ har precis vaknat upp efter en lååång skön sömn. Aasch, vad jag njöt som fan alltså, tills jag blev kissnödigt och var tvungen att gå upp -.-

Igår blev det ingen grill som det var planerat eftersom att ingen visste om det antagligen.. Så jag åkte inte in, kändes vara onödigt. Så bad dem att sms:a mig när de var hemma igen och de gjorde det. Så det blev utgång på kvällen. Chillade lite, åt godis och chips och åkte runt lite med moppen.

Senare på kvällen stack jag och J.P upp till Mcd. Ville inte ens upp dit, men hon ville det. Dessutom så erbjöd hon sig att bjuda mig på nåt och gå heela vägen hem med mig. Ett sånt erbjudande tackar man inte ner till alltså ^^

Idag ser det rätt så okej ut ute, men solen skiner inte lika mycket som jag hade hoppas. Vill ju sola lite.. Ska ta och städa hela huset idag, övningsköra lite och så kanske det blir utgång med tjejerna igen? :)


UPDATE;
Ska dra ut och sola på taket nu med musik på! :D Seeya!

I should leave you alone, but we both know that I'm not that strong.


Modeller; Mina klasskamrater/kompisar.
Bild tagen av; P.H


Bilturen gick suveränt! Inte så svårt som jag trodde, det gäller bara att lära känna den ^^ Och ja, jag gjorde lite misstag, men det är det tillåtet. Körde runt på parkeringen vid IKEA när de hände en olycka i närheten. Värsta helikopter och grejer :O HAHHA, vi skulle gå och kolla och se vad som hände, sen vi ångra oss. Palla liksom att gå och kolla, no life? xD 

Köpte också min efterlängtade våffeltång, frågan är bara.. är den bra? Dess högsta värme är 180 grader. Jag som är så van med 200. Får se om jag lämnar tillbaka den eller inte.. Kostar iallafall 349:- i Media Market. 

Imorgon blir det nog bad och grill med vänner och andra bekanter. Får se om det blir av, hoppas bara att det inte regnar! :O Hm.. vad ska man ta med sig då? Sallad får det nog bli med nåt annat smarrigt! ^^

 

Don't go. Please stay. Don't you remember? You said forever.

Bild lånad av we♥it.com.

Trots att det är sommarlov stack jag till skolan med Lisa för att hämta mitt USB-minne som C.A fick låna av mig. Hon skulle föra över bilder till mig. ^^ Sen stack jag till C.E för hon ville också ha bilderna, så hon kopierade dem. Eller ska man sägga kopierade?! :O För jag har inte några bilder här alls.. -.- Känns som om hon har tagit alla, har nästan inga bilder kvar :O Fan alltså.. C.E är inte bra på det här.. Skickade nyss ett meddelande till henne på FB, får se vad hon säger.

Snart ska jag iväg och köra bil! Roligt ^^ Får känna lite hur det känns att köra den och hur den fungerar helt enkelt. Nästa vecka ska jag börja plugga teori tänkte jag. Får se hur det blir då..

Prom 2010, #2 - We'll never ever forget it! ♥


One kiss and you have me.



Första dagen av sommarlovet och det känns inte riktigt som sommarlov, trots att det är det! ^^,
Har bara ägnat mig åt att fixa till mitt rum efter fixningen inför balen. Hann aldrig att städa rummet riktigt ordentligt, men nu så är det städat och fräscht! Såååå skönt! :)

Mindre skönt var när jag tappade mitt puder och den sprack i tusen bitar! :( Skitledsen blev jag, får köpa en ny när jag har råd.. har inga pengar nu.. Ojuste, på tal om råd så slösade jag mina sista småpengar på nagellack från HM. Så jävla snygga! Ska se om jag hittar den på deras hemsida, annars får jag nog ta kort till er eller nåt ^^

Solen skiner in som in i helvete, varför kunde det inte vara sol när det var bal? -.- Whateeevääär. Får se vad jag hittar på ikväll. Kanske film med David som jag lovade? Eller serie? Eller kolla bilder på FB? Hmm.. mycket att välja mellan ^^

Prom 2010, #1 - We'll never ever forget it! ♥


Boy, you can choose but the question is, who wants you?


Modeller; P.H, J.P, Jag, S.G & M.T ♥
Foto av; Lillesyrran, Lisa.


Alla bilderna är nu uppe på FB, njut av dem sålänge se är där! ^^ Inte för att jag kommer ta bort dem eller nåt, men you get the point i hope ^^ Tänkte ta och berätta lite vad som hände i lördags och söndags, då jag inte hade tillgång till att ladda upp bilderna på FB.

Lördag & söndag:
Först och främst så vaknade vi vid elva och började packa och käka direkt. För vi skulle nämligen till E-tuna och hjälpa Doo att flytta till sin nya lägenhet. Jag loovar, killen gillar att flytta! xD Vi kom ner dit hälsa på faster och R.K, hennes son. Sen gick vi ner till stan och bowlade samtidigt som studenter tog studenten! Fyfan, jag ba:
- Öhmm.. varför är det såå tyyst?
Hahha, jag loovar, det lät typ ingeting jämfört med Sthlm ^^ Så jag hoppade och skrek när de åkte förbi. HAHHA! xD Tung eller tung? J.P har lärt mig. :P

I söndags var det dags att flytta till hans nya lägenhet, en etta. Det var rätt så fint för att vara en etta. Det var en tjej som bodde där innan, en 17-åring och Doo ba:
- Hon är fan snygg!
Sen Lisa och brorsan stack för att besikta den med Doo och det visade sig att hon inte var så fin som man trodde hon var xD Gosh.. wierd smak killen har alltså..
Efter allt flyttande käkade vi American Pizza! Så jävla gooood! Vi köpte tre large och jag orkade bara äta tre bitar. En av varje pizza, blev fan illemående sen xD Okej, nu överdriver jag, men blev skitmätt! Hahha, samtidigt som vi åt pizza kollade jag på VM, i knooow! Jag gillar inte fotboll, men come on, Serbien spelade? ^^ HAHHA!

One of the best nights that i ever had! <3


Modeller; Årskurs 9
Bild av; P.F.

Håller fortfarande på att ladda upp bilder på FB, det går så frikking segt att det inte är sant! Folk tjatar som hundar, men det hjälper ju inte, right? xD Så.. bilderna kommer när de kommer people! ^^ ♥
Nu över till nåt annat roligt som jag har att berätta, let's start shall we? ^^

Fredags, avslutning & prom.
Det regnade i fredags, fyfan alltså! Helt crazy! Fick ha avslutningen i aulan, helt okej faktiskt. Det kändes så mkt mysigare på nåt sätt, men samtidigt trångt ^^ Satt där och sjöng, folk snackade, sjöng ännu mer och prisutdelning.

Iår ville skolan göra nåt annorlunda, and guess what?! De gav alla 9:orna gula vackra rosor! Inte bara det, förskoleungarna gav oss dem! Fyfan, vad man ville äta upp dem, sååååå sööööta! Blev fan tårögd och jag är inte så känslomässig av mig xD Efter det blev det lite bilder och snack med både elever och lärare.

Vid tolv stack vi syskon och åt mat ute, kebab. -.- Nåja, de var sugen på det så var tvungen att hänga med. Men innan det så gick jag och David, tvingade honom :P, och köpte min västa och några sker till balen.

Vid 18-tiden anlände vi i skolan igen, denna gång med min partner K.L. Stilig! ^^ Fett söt han är, gav mig en ros när han kom hem till mig! Fyfan! ^^ Två rosor på en dag, det har aldrig hänt mig! ^^ Minglade runt lite där, fotade också precis som jag alltid gör. Måste bara säga, alla såg så jävligt snygga uuuut!! UUF, dog mesta lite xD

Efter minglandet så gick vi in och minglade lite i cafet och sedan knallade vi till matsalen, eller resturang som lärarna kallar det :P Där åt vi i nästan två timmar och massa tal hölls. Alltså, fick inte äta min mat ifred och inte nog med det! Min oxfile var helt tjock och skitsvår att skära igenom. Fyfan, ge mig en fin bit nästa gång va.. -.-

Anyhow, vid middagen så fick även folk rösta på baldrottning och kung. Jävligt spännande måste jag säga! ^^ And guess what?! Jag fick äran att presentera dem också! :D Så jävla skoj! :D Presenterade den på discot då i aulan ^^ S.J och A.G blev baldrottning och kung! :D Grattis grattis! :D Resten av kvällen dansade vi loss och ja, jag tog massa bilder! De kommer upp här snart också! För er som inte pallar vänta, vet att folk har campat framför fb från lördags xD Men ja, de som inte pallar, kolla på min fb då. OBS, endast mina vänner kan se! ^^

Linda najsar/bajsar this month


→ Sommarlov - snart är det dags för loooov!
→ Bal - Man har fan väntat och väntat och nu är det dags.. eller snart ^^
 Köra bil - Ska nog gå bra!

→ Regn - Det ska antagligen regna imorrn..
→ Vår sista trip together - inte så lyckad alls..
→ Brorsans bil - Han vägrar tvätta den till balen! Ska tvinga honom nu..

Less then a day before we walk separate ways.

Bild lånad av we♥it.com.

Vår sista trip idag tillsammans och den var riktigt dålig. Skittråååkigt! Allt vi gjorde var att åka till Flottsbro, gå runt lite där, käka lunch och sedan somnade jag. Nä, det var inte en sån lyckad trip för att vara sista gången. Inte blev det bättre sen när man fick gå ända till busshållsplaten. Därför ringde jag brorsan så han kunde hämta upp mig och åka in till centrum och kolla saker till lärarna. Hittade inget intressant alls.. Så får se vad jag får ge dem. 

Nu väntar jag på att kussen ska komma, J.H. Hon ska testa lite frisyrer och smink på mig. Kommer bli superbra! Tänk att det är imorgon som gäller.. Dock så känner jag inget nu.. känner mig bara supertrött och seg i hela mig. Har inte ens funderat på vad jag ska ha imorgon på skolavslutningen. Fyfan, får improvisera ikväll.   


BBQ at S.G's place in pictures.


Can i have this dance with you?


Bild av mig.

Magen har varit som en berg-och dalbana! Inte roligt alls.. först gör det ont som in i helveeete, sen så går det över.. sen så kommer helvetet igen och lika snabbt försvinner den. Tror nog att beror på de nya pillerna som jag drogar nu.. Får avstå från dem imorrn.

Till better news! ÅÅÅÅH! Så jävla roligt att dansa vals! Jag kände mig som värsta kvinnan juuuu med high heels! ^^ Hhaha, jag var typ den enda som hade klackar medan andra hade vanliga, normala skor ^^ Nä, men tog på mig dem för att jag visste att vi skulle dansa så jag vet hur det känns att dansa med dem ^^ Det kändes förövrigt rätt så okej, men efter att ha dansat ett bra tag så började det göra ont. Speciellt där fram på foten, man var ju tvungen att stå på tår trots att man hade heels.

Grill hos S.G väntade sen vid 15.00. Chill faktiskt. Mycket prat om bal och andra saker, såna vid såna här tillfällen ^^ Fan alltså, när jag satt där insåg jag faktiskt att det är två dagar kvar till att vi slutar nian.. holy crap. Två dagar kvar till avslutningen, två dagar kvar till balen. Shit, fatta hur snabbt tiden har gått! Sjukt ju..  

Känner lukten av......Skolavslutningen!!!

Hellooooooooooo!!!!!!!! Lillesyrran är här!  Åhhhh Sommarlovet är snart här jag kan till och med känna lukten av den!!!! hehe...
Jaja.... Soo?? Wass up?? Jag har utflykt imorron och slutar kl.13.30 Wiihoo!!! hihi... Sen på fredag är det skolavslutning!! Och bal för syrran!! Hehe jag ska komma och kolla på dom o sedan bedömma vilken klänning som är ful och vilken som är fin. xD Sedan efter sommarlovet så börjar Linda gymnasiet! O jag börjar femman.... Inte roligt.. Och sen på lördag är det E-Tuna som gäller!! Åhh Längtar som bara den!!
Men vet ni en sak? Min kompis bad mej att blogg på hennes blogg.. Lixom jag har ju sommarlov o jag vill bara softa menmen får försöka. hehe..

Fotbollsmatch && brändbollsmatch 2010.


This heart stands for friendship, you with me?


J.P's och mina händer.
Foto av mig.  

Första gången jag har varit såhär ivrig för en fotbolls match! Skrek och gapade samtidigt som jag studsade runt som en gummiboll! Det var sjukt! 9:orna mot lärarena, and guess who won?! Lärarna ledde oss från början, sedan kom vi ikapp och vi ledde. Men ingen vann, utan det blev oavgjort.. Suck! Men säger bara att vi vann, right?! ^^ I brändbollen hade vi inte lika tur där. Synd.. Men vi var iallafall bra. Lärarna vann och det måste bero på vår domare som vi hade. Vi brände fan hela feta släkten hos dem juu, men neeeej! Hon säger;
- Nej, de är inte brända, de hann.
Egentligen inte va.. -.-

Nu är jag fan hungrig, men jag orkar inte gå ner och se vad som finns att käka.. Är sugen på nåt riktigt gott som vattenmelon eller jordgubbar, men jag tvivlar på att vi har.
BTW; alla som sms:ar mig.. har inga pengar!


Västerås #2


Västerås #1


MER BILDER KOMMER INOM KORT!


Dear world, I'm right here. Why can't you see me?

Bild lånad av we♥it.com.

Sista veckan på skolåret och idag hade min klass megaroligt! Eller jag hade det iallafall! ^^ Västerås med klass 9B, hur underbart som helst! Vi började åka vid nio till Västerås och det tog väl en timme eller nåt. Långt tid iallafall, jämfört med hem vägen som inte tog så långt tid alls kändes det som. Vägen dit sov jag som en stock, skittrött! Bättre att sova i bilen än på Västerås, u feel me? ^^

När vi väl var där gick ni ner till den där parken där "skogsturken" spelades in. Åt lunch, eller "lunchade", och chillade. Fotade också lite, fast egentligen var det inte jag som fotade så mycket den här gången. Utan andra personer tog och fotade åt mig ^^ Kanske borde skaffa en assistent? (A)

När vi kände oss mätta och belåtna åkte vi vidare till Arosfortet där vi var i två timmar. Skitroligt! Typ som Fångarna på fortet var det. Man har liksom en lagledare sen får man en nyckel för att öppna upp portarna med. Där inne fick man själv klura ut hur man skulle göra. Väldigt skoj, kan se om jag åker dit igen med E-tuna kanske? Och förresten så losa mitt team.. jävla #&¤!

Därefter åkte vi till Björnö och badade och grillade korv. Spelade nåt spel som jag inte kommer ihåg namnet på och hade det vara allmänt mysigt ;) Sen drog vi hem till Stockholm vid 6-7 tiden och gjorde ett stopp för att handla lite snacks. Är nu äckligt mätt på godis och massa onyttigheter! Blä..


You make me happier then you think even if I'm not showin' it.


Modeller; J.P, jag & P.H.
Bild av mig.

Jag är helt sliten från igår och från fredags. Solbränna och massa sår överallt. Inte så roligt, men trots det njuter jag! Doo, Doo's ex aka K och H.C kom till oss idag från ingenstans. Inte för att jag inte gillar det, utan jag älskar det! Älskar såna överraskningar ^^ De kom egentligen hit för att sola, enligt dem, men det slutade med att vi spelade sällskapsspel tillsammans, Monopol. Gillar inte det spelet eftersom att det tar åratal innan någon vinner, det måste ni hålla med om! Och så satt vi och spela och spela, åt middag och spela lite till och inget hände. Sa ju att det skulle ta åratal och roligt var det inte heller om det inte var för sällskapet man hade. ^^ Till slut stoppade Doo för att de skulle in till stan och käka. Ofta att de ska göra det liksom, åt ju hos mig! xD Men nu har de iallafall åkt iväg. H.C skulle gärna vilja komma tillbaka och köra klart, men eftersom att vi har skola så kan han inte, säger han.
- Skulle kunna komma tillbaka, men jag kan ju inte.. Ni ska ju SOVA!
- Kom bara, jag har en lugn vecka. Inga lektioner alls, chill bara!
Hahha, efter det fick man typ inget svar. Men han skulle ändå inte komma, pappa blir ju fan assur om vi är länge vaken för att vi har skola imorgon. Bajs pappa alltså!

Imorgon blir det Västerrås med klassen! Vågar man bada då? Och vågar man bära short som det var planerat? Armarna och benen svider och jag vill helst att solbrännan ska bort innan fredag juu! Helt rött.. Nä, får köra på leggings med ett linne och en tröja över. Det sägs ju vara bäst att ha nåt över solbrännan om man är ute så det inte huden skadas ännu mer. Bada vet jag inte hur jag ska göra..

Pictures from Friday, when we just chilled.


Picturesless, didn't bring my camera with me. Btw, thanks for a memorable day!

What a day it was yesterday! Hade så frikking roligt igår i Gustavsvik med E-tuna gänget! Skitroligt, hoppas vi gör om det igen snart! :)

Först så var vi nära på att inte åka, för brorsan vägrade att stiga upp klockan 7 på morgonen och åka till E-tuna för att möta upp dem. Men som tur stannade Doo kvar i E-tuna, så vi åkte vid 10, som det var planerat. Hämtade upp honom och åkte vidare till en shoppingcentrum. Hmm.. vad heter den nu igen?.. Marie.. nåt var det iallafall. Där möte vi upp resten av gänget och så knallade vi runt lite där. Det var skitstort och jag önskade faktiskt att jag hade lite pengar med mig så jag kunde shoppa nåt! xD Dessutom var det jättefint där, synd att kameran var hemma. Orkade inte ha med mig den för tänk om den skulle gå sönder i badet när jag tar foton? Det riskerar jag liksom inte. Så det blev en dag utan bilder ^^

Efter ett bra tag i centrum så började David klaga på att vi skulle gå och bada så vi åkte dit och sen vad det dags! Badet var grymt! Massa vattenrutschbanor och en annan som kallades för "toletten". Alla som har varit i Skara vet vad det är, asroligt! Och så fanns det en klätterväg. Jag, H.C och T testade den, dock så klarade vara H.C den.. -.- Men fifan, han har ju fan sex-pack och muskler! Det är klart att jag inte har en chans! -.- Förresten så nådde jag inte den där fästningssakerna som var där. Men trots det så kämpade jag, dock så klarade jag inte hela, utan halva ^^

Sen så körde vi bara på, alla knockade alla. Skitroligt! Dock så var det inte lika roligt när vi kom ut från badet, för alla var sönderslagna! Jag har sår på händerna och en knöl på ryggen! :O Omg, det är typ en bula på ryggen och inte var som helst på ryggen, utan på ryggraden! Så nu är jag lite rädd att jag har skadat ryggraden.. Får hoppas på att jag inte har gjort det. Det gör inte ont, bara när man typ rör den.. Hoppas att det inte är nåt allvarligt!!

Someday someone will walk into your life and make you realize why it never worked out with anyone else..

Bild lånad av we♥it.com.

SOLBRÄND!!! Fyfan, svider lite nu, men så farligt är det inte. Hoppas på att man blir brun nu efter det och att deet försvinner innan balen. Vill inte se ut som en tomat på balen.. -.- Berättade det för mamma, alltså shit mamma..
- Mamma, jag är solbränd..
- Hur då?
- Var i skolan.
- Hur då?
- Va i skolan och låg där!
- Aha.. varför tar du inte solkräm?

Alltså mamma.. xD HAHHA. Hon är rolig hon! Sen frågar jag henne om vi har solkräm hemma och hon frågar mig? Men hello? Jag frågar ju liksom dig mamma.. xD HAHA! Love her ♥

Anyhows, väntar på middagen sen ska jag nog ut igen med J.P och P.H. Måste då också byta kläder, vill inte se ut som ett mongo juu!!

Imorgon väntar bad i Gustavsvik med E-tuna gänget. Får hoppas på att de inte blir plötsliga ändringar som det alltid måste vara i sista sekunden!


The way is not in the sky. The way is in the heart.

Bild lånad av we♥it.com.

Solen stekte sönder mig att jag bara var tvungen att ta på mig short trots mina kritvita ben! Men shit, vad skönt ^^ Inget att klaga på, allt känns amazing now!

Dagarna har hittills varit ovanligt lugna, men det är inte så konstigt. Betygen sätts ju nu så varför påbörja nåt nytt liksom? ;) Så gled runt i skolan idag med en bok och pennor i högsta hugget för att få folk att skriva i den. Ja, en sån där minnesbok. Typiskt mig kanske, but I have to do one! ^^ Har fått väldigt många att skriva en hälsning eller vad de vill skriva, men har rätt så många kvar. Imorgon ska jag fortsätta på min jakt efter flera hälsningar. Kommer bli en töööng bok! Hhaha, kommer vara skitroligt att se den sen efter kanske ett år eller sånt. Fyfan, minnen då ^^  

Take a old one and make a new one of it.


Visste du..

att jag vill - ha sommarjobb i år, men det kommer inte bli av?
att jag lyssnar mest på - koreansk musik nuförtiden. ^^
att jag pratar - väldigt mycket med mina syskon. ♥
att jag inte gillar - att vara ensam, men har lärt mig nu.
att min bästa vän är - M.T. ♥
att min första riktiga kyss - har jag ännu inte fått! :O
att jag avskyr när folk snackar - skit om mig?

att jag gillar att - sova läääänge läänge!
att jag alltid kommer att - sakna folk i skolan när vi slutar.

att jag är hemligt förälskad i - skor & kläder? Kan inte få nog av dem ^^
att sist jag grät var - när jag hostade sönder mig idag. Okej, grät inte, men en tår kom xD
att min mobiltelefon - är urgammal?
att när jag vaknar på morgonen - så vill jag ligga kvar och sova.
att innan jag går och lägger mig - så borstar jag såklart tänderna twice!
att jag just nu tänker på - sommaren 2010 och balen!
att jag vill flytta till - en snygg, ljus lägenhet som jag inrett själv?
att jag inte vill bo kvar i - mitt rum? Vill ha ett större fööfan! xD
att jag verkligen vill - ha en snygg platt mage snart?

{Tagen från Lisa ^^ }


You hurt me. I want you to know, but i won't tell you. Please be sensitive enough.


Bild & redigerat av mig.

CAN YOU FEEL IT?! SÅÅÅÅ SKÖÖÖNT! Hållar på att döav glädje, så varmt och skönt! Bättre blir det också, för nu de kommande dagarna kommer solen vara här! Yeey, we love it, don't we? ^^

Nu har det gått drygt en vecka sen jag fick mina första linser och det har gått otroligt bra! Hahha, känns väldigt bra att ha den på mig, dock så kliar det lite på vänstra ögat.. men det går nog över, hoppas jag. Om det inte gör det får jag gå dit igen. Var där idag och de undersökte och se hur det hade gått och så. Beställde även nya linser för 30 dagar för 390:- Fett billigt jämfört med förra beställningen som jag gjorde, frikking 700 nåt! :O Rånar mig.. Väntar iallafall på att de nya linserna ska komma, de borde komma nästa vecka på onsdag eller torsdag. Men hoppas de kommer tidigare ^^ Vill ju liksom ha linser på balen and stuff! Vill även bära dem dagligen, men pappa sa att jag inte fick. Och nu från ingenstans sa han;
- Va köpte du för linser?
- Endagslinser för 30 dagar.
- Varför? Varför köpte du inte bara månads?
- För du sa att jag inte fick...


Helt boooorta pappa är. Ska fixa månadslinser när jag börjar gymnasiet istället. Onödigt att ha nu när jag ändå ska sluta skolan liksom. Så får bära mina glasögon och se lite töntig ut ^^ Det är väl bara sött va? ^^ Nja.. inte riktigt..

Gästblogg!




Heelloooo everybody=D

Det är jag som är Jelena, annars kallad J.P här på lindas blogg, och som ni säkert fattar så är det jag på bilden där uppe. okej, nu är det så att jag inte har nån aning om vad jag ska skriva om eftersom jag har inte riktigt koll på de här med att blogga men vi ger det ett försök!

Såå, vad har jag gjort idag? ingenting faktiskt, har vart hemma hela dagen, orkade inte gå till skolan på morgonen så jag stannade hemma, de var faktiskt skönt för en gångs skull. Som linda har nämnt ungefär 10000 gånger så slutar vi nian och har vår bal nästa vecka. Jag är verkligen skitledsen för det eftersom att jag kommer sakna alla i nian så otroligt mycket. Okej inte direkt alla, för det finns många idioter men whatever, ni fattar!

Men nu ska jag avsluta, kommer säkert gästblogga nån annan gång när jag har tråkigt ;)

PS. Linda du är bäst, är så glad att ha dig som vän! Tack för allt du har gjort för mig!♥♥♥


When life give you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.


Bild av mig.

Fyfan P.H! Du behöver inte väcka mig kl sju på morgonen och fråga om frikking läxor! xD Fyfan, total irriterad fan! xD Jag som sov så jävla skönt, och så väcker du mig.. -.- Det var jobbigt.. riktigt jobbigt alltså..

Tog ledigt från skolan för att skaffa sommarjobb i E-tuna, men det gick inget vidare. Åldersgränsen är 18 år och jag är ju inte så gammal ännu.. -.- Fett lack, så fick vänta med Doo på att brorsan skulle komma ut. När han äntligen kom ut så åkte vi iväg för att köra bowling. Måste ju trösta mig! xD Riktigt roligt var det, men jag söög! Men skyller på att jag inte hade strumpor eller att jag inte hade kört på länge, för det är faktiskt sant! Doo tar ju fan lektioner i bowling, liksom hello? xD 

Efter det gick vi och hälsade på folk och åt. Gav äntligen H.C's försenade present! Två t-shirts från London och han verkade gilla dem. Dock så önskade han att de var en aning större. Håller faktiskt med honom, t-shirts ska ju sitta lite pösigt på killar. ;) Men han uppskattar dem.. hoppas jag ^^

Nu är jag iallafall hemma och jag är skittrött. Håller på att hjälpa Lisa med matte och hon är.. som hon är. Kan inte klaga, är själv inte så bra. Förresten! Har fixat chokladfontän nu också! ;)

RSS 2.0