Life is only a moment and we are living by the blink of the eye.


Go morgon! Valborgsmässoafton idag! Inte för att jag känner någon speciell känsla..... Vaknade för en stund sen och till dess har jag bara chillat framför datorn. har spanat in några smarriga pajer som jag vill testa på att baka. Bakade en äppelpaj igår med en frasig bott och lock, dock så blev den inte så lyckad. Tog alldeles för många äpplen att alla inte hann bli mjuka. Dock så gjorde Lisa blåbärspaj som blev kvar av smördegen och de blev väl ganska lyckade med tanke på att hon inte överlastade den med massa bär ^^ Måste också bara tilläga att jag har lärt henne att baka! Hon bakar absolut inte bättre än vad jag gör :)

Ring from HM


Åkte direkt in till stan igår för att spana in några väskor, men hittade ingen i min smak. Utan hittade dessa ringar ↑ inne på HM! Finally! Jag som väntat som ett ass på dem! Dock så fanns bara en it modell av ringen, inte rosa och grön.. Nåväl, nappade ändå till mig den vita och får köpa till den rosa lite senare för det är den jag vill ha. :)

I walk a lonely road. The only one that I have ever known. Don't know where it goes.

Boulevard Of Broken Dreams - Green Day
David har precis lärt sig att spela Green Day - Boulevard Of Broken Dreams så tyckte att det passa in här. Har dessutom lite bildbrist nu. Är jättesugen på att ta bilder på personer, men ingen människa vill stå modell för mig och när jag ska fota mig själv går det inte så bra. :S Måste verkligen skaffa ett bättre stativ och en fjärrkontroll snart. Kruxet här då är som alltid, pengar..

Dusch och läsning i historia står på tur. Sen om jag hinner blir det också naturkunskap för hela slanten. ;) 

When the bowlingball is rolling I try to use the force to direct it.


Har redan nämnat att fåglarna där ute stör mig så grovt! Inte så att jag blir arg, men lite småirriterad när de hela tiden låter. :S Och de är inte vilka fåglar som helst, det är fiskmåsar! Eller jag tror att det är det. Iallafall, tror att en av fiskmåsarna åkte in i ena v våra luftcondition där ute. HAHHA! Så jävla roligt! Såg inte, men hörde. Alltså den lät från tio kilometer bort och kort därefter hör man POOOM! Och så piper den.. hahahhah! Stackars fåglar, flyger in i vad som helst. Nä, nu är jag elak....... men liiite roligt är det. :)

Najs/bajs this month - April 2011


↑ Solen ♥ Hehhe, trots att den är här är mina händer iskalla! x)
↑ Mitt shoppingsug - Har inte köpt nåt alls den här månaden, alltså plagg. Eller okej, nu driver jag, köpte två plagg...
↑ Påsklov - Mhhm, behöver jag ens säga?

↓ Fåglarna - De låter som fan på kvällen OCH morgonen! :S
↓ Vårstädning - Orkar inte städa.....
↓ Dålig kvalité på väskor och annat - Syftar nu på min väska som gick sönder.

My kisses is not so easily won she said and he smiled.


Varför så keff kvalité, why??? Åhhh... väskan ↑ gick sönder typ i lördags när vi var ute på den där gatufestivalen. Eller var det ens festival? Vet inte vad det heter, så säger gatufestival. Alltså suck.. Först gick själva axelbandet av, sen när jag la den i M.T's väska så försvann dragkedjan och pooff så var den trasig. Kan heller inte fixa den, men däremot kan jag återanvända den! Så får se vad för kul jag hittar på istället för att slänga den. Måste dock köpa en nya väska.. Inte nog med det, min "skolväska" håller också på att gå sönder, dragkedjan dock. ÅÅÅÅH!

Show me the world as I'd love to see it..


Har pluggat matte nu innan provet. Trodde provet var idag, men såg tydligen fel. Tur det, var inte riktigt bredd på att göra provet idag. Är aldrig det iförsig. Äh, vill bara få det gjort nu! Och så får vi hoppas på att jag skickade till rätt e-post angående registerutdrag, vette fan vad det är men det behövs tydligen till sommarjobb. :S Kör crosstrainer nu innan jag däckar för dagen! Skulle vilja däcka nu... är så himla trött!

Learn from the mistakes of others. You can't live long enough to make all them yourself.


Har vandrat runt som en trött åsna i skolan idag, första dagen efter lovet.. Nä, jag vill ha sommarlov nu! Kom igen Linda, drygt fem veckor var! Egentligen sju, men det är massa lovdagar så man kan säga att det är fem. ^^ Förövrigt har jag äntligen skaffat mig månadslinser. Kommer nog bli lite småjobbigt att tvätta dem, men det är det värt med tanke på att det är dyrare att använda endagslinser när man använder linser dagligen, ya feel? Så nu kommer det förmodligen bli lite billigare och mer effektivare! :) Slippa räkna mina linser då ^^

&& it feels like you never talk to me anymore like we used to do.


Inte för att jag har något intressant att säga, men har precis käkat middag. Eller precis och precis... åt för en timme sen. Har hunnit göra äckliga matte och lite historia. Måste hinna läsa klart ett kapitel innan skönhetssömnen. Kommer inte kunna sova min normala tid. Kommer vara helt död imorgon.. tur att man slutar tio i ett! Undra om man kan köra crosstrainer och läsa samtidigt? Ska ta och testa det nu! HEEHHEHE!

Orange, yellow, pink & purple dots


In the end, we only regret the changes we didn't take. The relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make.


Synd att det inte är sommarlov ännu, känns som det. Solen skiner och ändå måste man sitta här och slita röven av sig..... -.-' Nej, nu ska jag glo lite på YT innan middagen. Kort därefter måste jag röra min feta röv också för jag har gottat mig allför mycket! Godis, läsk och glass de senaste tre dagarna.. Åhhhhh.. såå gott såå det är det värt att träna bort!

Lägg ner ditt vapen - part two


Lägg ner ditt vapen - part one


You are the only person who can make decisions about your life.


Gatufestival igår! Eller vet inte ens om man ska kalla det för det, men det var musik och dans ^^ Var där en bra stund! De artister som vi väntade på visade sig vara de sista som skulle uppträdda, snacka om att vi satsade hårt! Anyhow, idag är det bara plugg som gäller. Har sagt det hela tiden den här veckan, men det har liksom inte blivit av. Men nu sååå.... känns lite småsurt att plugga nu när solen skiner, but life isn't fair............ -.-

And next time I won't stop, I'll listen to my heart. 'Cause what I feel is real

Chris Brown - Should Have Kissed You
Har fetaste såret på ögat efter att ha städad där ute i trädgården. Hahha, så fuult och oont! Men alltså kolla, jag skulle ta upp alla grenar som pappa hade klippt av från äppelträdet. Skulle typ fixa en hög av dem sa mamma, så jag böjer mig ner och samlar ihop alla samtidigt som jag kryper runt för att hämta upp de som låg lite längre bort. Och så vips, när jag skulle ställa mig upp igen kommer grenen rakt på ögonlocket och jag reagerar snabbt och drar mig undan och märkar att jag har precis skaffat mig ett nytt sår. Alltså tyypiiisk..... Jag hoppas på att såret försvinner innan skola igen, så jeffla fult och oont det gör :S

I am always writing my stories in my head.


ÅÅÅÅHHH, jag är såå utmattad!! Hela eftermiddan har jag tillbringat min tid till att vårstäda utomhus och i verandan och det är bannemig jobbigt! Bättre blev det inte när mamma tjatade, men antar att alla mammor är såå.. -.-' Anyhow, årets första grill ägde rum idag och hmm.. såå gott med hamburgare och korv med bröd! Och så lite kött och sallad. MMMMHM! ♥ Just gotta LOVE food! ♥♥ 

Do you ever wonder what your life looks like through someone else 's eyes?


Lisa gjorde klassmuffins medan jag gjorde blåbärsmuffin igår. Och wow.. det var supergott att magen blåstes upp yttligare!
Sitter här med väärsta såret på armen som David råkade göra när vi skulle göra vår awesome handshake. Fyfan.. det svider.. Och bättre blir det inte med krämen som jag precis har applicerad och svider. Vill bara klia sönder huden!! :S:S Ja, effekterna ska vara så för att den är typ ovan vid min hy så allt är heelt normalt, enligt brukanvisningarna.. Nej, ska snart sova så att smärtan går bort... dödar ju mig..

Big sunglasses, jeans jacket and navy blue jeans


Bjuder på en mycket fin fake smile! ^^

Tangled


Bildkälla & textkälla

HANDLING;
Kungarikets mest eftersökta (och charmiga) tjuv, Flynn Rider, träffar av en slump den blonda tonåringen Rapunzel som har livslångt utegångsförbud och är fast i ett högt torn. Mötet är början på ett hårresande äventyr som innehåller en snabb polishäst, en överbeskyddande kameleont och ett läskigt gäng banditer. Flynn har klarat sig genom livet genom att vara snygg, prata fort och ha tur - men när han väljer ett mystiskt torn som sitt gömställe ser det ut som om turen vänder. Han blir knockad, fastbunden och tagen som gisslan av den vackra och modiga Rapunzel, vars gyllene hår på 23 meter inte är det som är mest märkligt med henne. Inlåst och ensam ser Rapunzel denna tjuv som vägen ut ur tornet. En komisk kidnappning och lite utpressning senare ger sig det udda paret ut på riktigt trasslig resa.

ÅSIKT;
I love it! Jag gör verkligen det! En klassisk disneyfilm som man aldrig tröttnar på enligt mig. Underbar! Skoj och kärlek, precis som det ska vara! Ett måste! Så rekommenderas till alla! :) 10/10 får den av mig, heeeeelt klart! ♥

I'm scared because I know that I can't be a kid that I once was.


Har precis sett klart Tangled, eller Trassel som den heter på svenska. Alltså dog lite va! Kände mig som ett barn igen och den var suuuper! Kommer ett inlägg om den senare :) Nu sitter jag och lyssnar på musik från filmen, så fina ♥ Ska knalla runt lite i huset nu samtidigt som musiken strömmer ut från högtalarna.

Due date


Bildkälla & textkälla

HANDLING;
Peter Highman, som väntar barn om fem dagar, försöker förtvivlat hinna med ett plan hem för att vara med på sitt första barns födelse. Hans planer blir dessvärre helt omkullkastade när han låter sig övertalas att göra resan med bil tillsammans med den aspirerande skådespelaren Ethan Tremblay. Resan över hela kontinenten visar sig bli en resa som förstör inte bara ett antal bilar och ett antal vänskaper utan också Peters nerver.

ÅSIKT;
Såg den filmen igår med J.P och M.T och den var helt okej! Gick och se på och det var rätt rolig. Dock lite förutsägbar, men helt okej. Inte något jag skulle betalat egentligen.. Inte mycket mer att säga, 5/10 får den av mig :) Rekommenderas till alla som gillar komedi, ofc.

Due date


Bildkälla & textkälla

HANDLING;
Peter Highman, som väntar barn om fem dagar, försöker förtvivlat hinna med ett plan hem för att vara med på sitt första barns födelse. Hans planer blir dessvärre helt omkullkastade när han låter sig övertalas att göra resan med bil tillsammans med den aspirerande skådespelaren Ethan Tremblay. Resan över hela kontinenten visar sig bli en resa som förstör inte bara ett antal bilar och ett antal vänskaper utan också Peters nerver.

ÅSIKT;
Såg den filmen igår med J.P och M.T och den var helt okej! Gick och se på och det var rätt rolig. Dock lite förutsägbar, men helt okej. Inte något jag skulle betalat egentligen.. Inte mycket mer att säga, 5/10 får den av mig :) Rekommenderas till alla som gillar komedi, ofc.

She just want you to start a conversation with her so she know that you're still by her side.


Inte precis modellbilder blev det ju ändå inte, men bilder blev det alltid ;) Nåja, de kommer upp så småningom.. Just nu sitter jag här helt död och trött. Alltså det är kämpigt att träna på morgonen kan jag lova! Blir så trött efteråt att jag bara vill sova när jag är klar, men det går ju inte precis.. Sover bort hela dagen ju, även om det vore asskönt! :)

A true friend is someone who never gets tired of listening to your pointless drama over, and over again.


Påsklovet har nu börjat! :D Yeey! :) Och känner väärsta sommarkänslan nu, så grymt härligt! Har hunnit och träna i en timme or so, och käkat mig full så nu sitter jag här som en uppblåst tjockis. Ska alldeles strax ner till J.P och chilla där med resten av vårt knäppa gäng ♥ Sen förmodligen kommer vi också att ta bilder, om någon vill ställa upp som modell för mig vill säga ^^

Lainess is my middle name sometimes.


Har precis tagit familjefoto så nu sitter jag här och väljer ut vilka som är finast. Måste också fixa ljuset för pappa tycker det är för ljust and so on. Nä, ska fortsätta med det sen blir det läsning om kameran! Har inte gjort det ännu.. :S

Basketball at the school again


The problem is that we sometimes are too busy to see what life has to offer us.


PÅSKLOV! Hehhe, tjuvstarta lite med den faktiskt. Gick inte på svenska lektionen. Hade liksom inte lust eftersom att solen sken som fan och alla tog det lugnt på basketplanen så varför gå? Dessutom så var det bara en lektion och innan lovet, så det gjorde inte så mycket för min del. :) Chillade galet där med massa bilder, once again och så lite var jag med och spelade basket. Eller spelade och spelade, fick bollen två gånger.. -.-' Nåja, bättre än inte.

Roses are red, violets are blue, I have 5 fingers, the middle one's for you


Imorgon är det fredag och jag kommer bli såå happy! :D ÅÅÅH, loov, just gotta love it! Meeeeeen så fri är jag ju ändå inte, har massa uppgifter som ska göras under lovet. Men det blir nog inga problem. Ska alldeles strax dra och duscha och sätta igång att läsa i historia boken. Det är inte säkert om jag kommer fatta nåt, men alltid värt ett försök.

update; Helvetes skit! Jag hittade mitt örhänge i handfatets hålet, ni vet det där hålet som tar in all vatten? Så jävla piss jag är på mig själv!! Åhhhhh! :S

Basketball at the school


'cause even if we sometimes fails, we're still happy that we did our best.


Yoo0 mupps! Underbart väder och jag är på strålande humör! Iallafall nu ^^ Asskön dag idag, en lektion sen hem. Eller tekniskt sett hade hade jag två lektioner, men den sista skippade jag. Var lite för lat för att köra styrketräning med klassen så glodde bara på dem. Stack sen efter en stund. Orka vara kvar där när man ändå inte gjorde nåt. Innan det så körde vi lite basket, eller inte jag då. Själv fota jag runt och nu är jag jättesugen på att fota!! Gaaah, men kan inte. Batterierna är slut så nu håller de på att laddas. Neej, nu ska jag ut och jogga lite! Later mupps! ♥

Baby, i want to party so damn hard that you will remember me for the rest of your life.


Det var tänkt att jag skulle jogga utomhus idag, men vädret såg inte så lovande ut så körde på crosstrainer i 30 min och gjorde massa övningar som vanligt. Skippade träningen i måndags och i tisdags och för att liksom gottgöra det körde jag ett 30-min pass. Hm, kanske ska köra en halvtimme nu? Borde öka...
Hur som helst så surfade jag, V.P och M.T runt på FB idag i skolan and damn vad vi garvade åt allt! HAHAHHA, asroligt! Finns ju massa roliga bilder där och bara för att nämna så såg vi en kille som hade tagit foto på sig själv. Inte fel med det egentligen förräns jag märkte att hans huvud låg på bordet och fotot var alltså fotat med huvudet på bordet! HAHHA, låter sjukt, men fyfan.. en mycket vacker syn! xD

Bohemian Hair


Jag vill göra nåt med mitt hår, men det inte vad! Skulle vilja ha vågigt sommarhår som ovan ↑ Inbakade och lockigt/vågigt.Så snyggt och slappt! Ändå problemet är att jag har extremt tjockt hår och att jag kommer förmodligen se ut som ett lejon när jag lockar det... -.-' Dessutom så har jag massa lager så när man gör inbakade flätor kommer det se helt knas ut....Typisk......

Are you stupid?

Jag skriver ju massa deppiga inlägg nu eftersom att jag är i en sån situation nu, men det här inlägget ska inte var deppig! Hitta den här listan här och tänkte nu besvara den för skojs skull. Så ni får skratta till nåt. Gör den gärna ni med fan, vill se vilka som är dumma (A)(A)



Dumhets-test

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen
( ) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
( ) ditt hår är/har varit blont
( ) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( ) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre
(x) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen

Summa: 10! Jag är inte dum, vara lite korkad ibland! xD

18 eller mindre betyder att du inte är dum.

I know everything happens for a reason, but sometimes I wish I knew what the reason was.


Har en sån där dålig dag idag allt pga matten. Orkar inte ens nämna det för jag blir så less. Men har bestämt mig för att göra allt jag kan för att nå mitt mål, sen får vi se hur det går. Nästa som står på tur är japanese. Great.. fast nee, orkar inte meeeer! Vill bara sova ut och vakna när det är sommar!

Because we need to close our eyes sometimes and just see what happens.


Känner mig lite små stressad nu eftersom att jag har matte test och jag typ suger just nu.. kan inte lösa ett enkelt tal utan att stressa mig igenom den. ÅÅÅÅH.... Snart lägger jag ner matte för dagen och hoppas på det bästa imorgon liksom. Bara ett G så är jag safe, men gud.. tänk om jag inte får det?!?!? :O
update;
Just nu vill jag bara krypa ner under täcket och hoppas på ett fucking mirakel imorgon!

You, yes you, need to stop being so adorable.


Bildbomd! Or not...... Nä, men kameran aka Pontus fick följa med för vi skulle till EU-huset idag i stan. Men var lite lat och orkade inte ta upp den då. Men mot dagen så dök den upp och reslutatet blev ovan. A.L är lite ego och posar för fullt!! Nej, skojjar, ^^ Hon är blir alltid så fin på bild, varför kan jag inte vara fotogenisk för? :O Nej, får ta och träna framför spegeln......... -.-'

Because I wish to be alone in my apartment with just you and no one else.


we♥it & google.se
Tänk att ha en egen lägenhet. Fyfan vad skönt det skulle vara! Längtar tills jag flyttar ut, köpa massa saker och inreda.. åhh.. Slippa päronens tjat om hur man har det omkring sig and stuff och bara ha det som man vill liksom. Fyfan, lyx för alla som har en egen lägenhet nu. Fast lite jobbigt också för den delen.. kommer sakna mammas mat som fan, men gå är det bara att göra hembesök varje dag så går det nog ;)

Let the rain wash away all the pain of yesterday. I know my kingdom awaits and they’ve forgiven my mistakes.

Diddy - Dirty Money - Coming Home ft. Skylar Grey

Dirty Money - Coming Home ft. Skylar
Ooooorkar inte! Har gått runt i huset och irriterat David en bra stund och nu sitter jag här med godaste soda, smultron ♥ Smakar sommar!! LOOOVE! Ska fortsätta att slappa. Har ändå ingen motivation till att plugga nu när man har värsta vårkänslan. :)

Purple-pink jumpsuit


Köpte hem denna läcker bit för ett bra tag sen! Eller okej, köpte hem den för sisådär två-tre veckor sen. Liiite för tidigt att använda dem, men mammii, HOT! Synd att jag är så blek, skulle passa mycket fianre till bruna. But, I'm who I'm. Måste också köpa hem den geopard-aktiga. Storlekarna på dessa jumpsuit är lite knas faktiskt. Köpte först den i S sen insåg jag att den var lite tajt vid rumpan så bytte till M.

If a cold heart feels no pain, then tonight I'll be sleeping in the rain.


Åhhhh.... shoppingsugen och söndagsångest... fan värre får de ju inte bli.. oh, jo vänta.. prov också.. damn. Inte precis det livet som jag vill leva nu. Nej, orka klaga. Ska ta och fixa en kopp te och sätta igång med lite pluggandet, eller....? :O Nä.. vill se en film.. Eller gå och shoppa lite.. fast de går ju inte.. no cash dudes.. ÅÅÅÅH, ska ta och dö lite smått.

Converse all star


Precis som bilden säger, jag är med och tävlar hos KandyLandy.se om ett par Converse skor från Brands in Fashion. Var med du också! ^^

Life as we know it


Bildkälla & textkälla.

HANDLING; Två ensamstående vuxna blir gemensamt vårdnadshavare till en föräldralös flicka när en gemensam vän till dem dör.

ÅSIKT;
En typisk drama-komedi film som jag gillar :) Man kunde lista ut vad som hände, men det gjorde inget ör den var ändå bra! :) Josh Duhamel och Katherine Heigl fick mig att vilja se filmen för man har ju sett så mycket från dem redan so why not liksom? Många assöta scener och så ett bra slut :) 7/10 av mig för att det var lite väl förutsägbar. Rekommderas till alla som gillar drama-komedi :)

The best feeling in the world comes when you start feeling good again after you've feeling awful - Oprah


Hinner göra så mycket under helgen nu. Eller mycket och mycket.. Körde mitt joggingspass som vanligt, checka brevlådan och hittade ett papper angående vårstädning. Har dammsugat hela nedervåningen och lite av övervåningen. Duschade och fixade mig för att dra till biblan en snabbis och lämna böcker med David. På vägen hem hann jag även fota lite också. (: Och nu väntar jag på middag sen blir det chill resten av kvällen. :)

For example, I cry because others are stupid and it makes me sad.


Kom nyss hem för en stund sen från en promenad med J.P & P.H. Fan vad kallt det blev mot slutet at kvällen alltså.. BRR! Men nu sitter jag här hemma, varmt och skönt. Ska ta och duscha alldeles strax och läsa historia innan jag slocknar. Känner hur ögonen bara vill blunda.. åh.. sova, you gotta love it. ♥

Be who ever the fuck you want to be. Bitches are gonna judge you no matterwhat you do.


Har hittat en ny favorit läsk, smultron soda från dad's job! :) Asgood och den påminner mig om sommaren också! Smakar också sommar för den delen, om det nu kan smaka sommar. För mig gör det iallafall det. Har också smakat på blåbär och hallon, och de var var helt okej. Förutom att ha testsmakat dessa somriga smakar så har jag också spelat lite gitarr nu! Har suttit och lirat i en halvtimme sen orka jag inte mer. Blir bara så frustrerad och liteeee smååirriterad när jag inte vet hur kan ska flytta mina korta knubbiga fingar som inte är så knubbiga enlig alla. Ska spela lite mer imorgon om suget kommer vill säga.

I want to refreash my mind. Delete all my problems, undo all my mistakes and save all the happy moments.


HAHHAHA, vad knubbiga kinder jag har från sidan! xD Värsta hamsterkinderna juuuw.
Jag ogillar verkligen när solen kommer precis när man har kommit hem från skolan. Varför kan den inte bara dyka upp när man ÄR i skolan? -.-' Typisk, men när solen kommer upp och det blir ännu varmare så kommer kameran få följa med till skolan! :) Måste verkligen öva på att fota alltså.. läsa om allting och så experimentera mig fram till asgryma bilder som jag så småningom kommer att få till. Eller man kan ju alltid hoppas.

Suddenly you're afraid and you don't know what you're afraid of.


Jag har normalt inte mörka ringar under ögonen men det har jag tydligen nu har jag fått höra av syskonen. Har kollat in och jag vägrar att erkänna. Det är liksom bara mascaran som har runnit av lite grann, annars inget mer. Det kanske är ringar under ögonen men jag vägrar iallafall erkänna det. Ska ta och träna lite innan jag duschar och tupar av för dagen. Ska också plugga lite emellan, som alltid. Många tycker tydligen att jag pluggar alltför mycket, men så är det när man är asian. Man måste plugga annars dampar päronen.......... :S

I hate when skinny people call themselves fat just to compliments, bitch, just shut up and eat your damn fruit.


Jag har äntligen köpt några stiftpennor som jag kan ha i väskorna som jag använder så jag inte behöver fråga någon om en pennor or what. Skönt, nu behöver jag iallafall inte oroa mig för att jag har glömt min penna hemma varje måndag. (: Ordning och reda Linda, that's what I'm.

This is the problem whtn you get attached to someone; when they leave you, you just feel lost.


Missa bussen idag och glömde mina pennor hemma, trots det kom jag inte försent och jag fick låna en penna av en snäll klasskamrat. Ibland har man väl allt för tur. Annars har dagen rullat på precis som vanligt. Ska ta och plugga skiten ur mig nu i veckan så jag sätter ett frikking MVG på japanskan. Han sänkte mig till VG och jag känner mig ruskigt bitter över det. Nej fan, ska visa att jag förtjänar ett fucking MVG, det är trots allt en 100 poängskurs..... no lifer here.......

Låt den rätte komma in


Textkälla & bildkälla.

HANDLING;
"Låt den rätte komma in" är en både våldsam och mycket romantisk historia som utspelar sig i Stockholmsförorten Blackeberg år 1982. Oskar är 12 år och mobbad. Hans sadistiska klasskamrater Conny, Martin och Andreas passerar alla gränser i pennalismen. Oskar fantiserar om hämnd, om att ge igen. Om att vara stark, om att våga. Då står plötsligt en flicka i klätterställningen. En flicka i hans egen ålder som han aldrig sett förut. Men Eli är inte som andra...

ÅSIKT;
Jag hade ingen tendens att kolla på den här filmen, men sen när jag fick reda på att så många hade sätt den och att det USA gör en egen version av den så tänke jag; Why not? Så igår tog jag bänkade jag mig framför brorsans dator och glodde på filmen. Måste säga att jag var lite överraskad över filmen. Trodde att den skulle vara usel, men tanke på att jag inte gillar svenska filmer. Men den var riktigt bra. Ser framemot att se den amerikanska versionen ockå. Filmen får iallafall 7/10 av mig. :)

I'm old enough to know better. Young eoungh to not give a damn and stupid enough to do it twice.


Fan vad Pocahontas II förstör allt! Ååh, blir såå arrg! xD Gud, orka med John Rolf eller vad han nu heter. Pocahontas ska ju fan vara med John Smith inte den andra John.. -.-' Hela filmen är förstörd nu.. Nej, jag dissar John Rolf helt och hållet. HAHAH, fan vad childish jag är men kan liksom inte rå för det!.. Fan, Pocahontas in my ♥ forever. Hela min barndom fan.. :)

Boy I think about it every night and day. I'm addicted wanna jump inside your love.


Kroppen värker fortfarande men känner mig iallafall pigg och lite trög på samma gång. Vet inte om det är bra eller dålig egentlingen men så är läget för mig iallafall. Enligt tidningen och tv:en så skulle det vara sol i helgen och bajshelvete. Vadå sol? Helt mulet och grått ju! -.-' Äh, orkar inte bry mig om solen längre.. den kommer när den kommer liksom.

Competition - Ear cuff, necklace or a ring.

Börjar söndagen med att delta i en tävling hos mmmimi.blogg.se! Skitsnygga smycken som faller mig i smaken så nu hoppas jag på lite tur så man vinner! ^^


Because when you stop and look around, this life is pretty amazing.


Jag älskar fruktsallad. Har jag någonsin nämnt det? Om inte så gör jag det nu igen, jag älskar fruktsallad! ♥ Såå gott och nyttigt! Kunde inte motstå glassen som låg i frysen så tog en lite glass också. Perfa, förtjänar det fan! ^^ Det var tänkt att jag skulle ta och kolla på en film, men vet inte vilken.. Får se hur det blir, annars så är det planerat att göra en riktigt god smoothie och bara njuta av den lediga tiden som jag nu har. Precis som David säger till mig;
- Du måste koppla av lite, allt du gör är att plugga och städa!
Och ja vad han har rätt ibland. xD

Because we all love chocolate..


Guess what? Invigde mina tränningsleggnings idag och tog mig an att jogga i 20 min or so. Duktig va? ^^ Sen när jag kom hem dog jag lite av tröst. Efter det blev det en liten träningspass hemma med massa övningar och nu sitter jag här, halv död innan dagen har börjat. Eller okej, klockan närmar sig ett, men still.. Är astrött och har massa träningsverk att det bränns!

Paradise chocolate, good company and talent 2011 Swedish.


Kvällen i bilder. Talang, digger det som fan, men damn.. inga riktig bra som jag faller för ännu. Men det kanske kommer senare, hoppas det! De skickade ju iväg värsta dåliga juuuuu... eller? Fast kanske inte.. Nu blirre att kolla in lite intressanta filmer som finns på youtube! Tipsa gärna! har inte kollat på film på typ aslänge? ;S

The hangover


Bildkälla & textkälla.

HANDLING; Tre män tappar bort brudgummen under en svensexa i Las Vegas. De ger sig ut för att hitta honom.

ÅSIKT; Tog mig några månader för mig att se filmen, men nu har jag sett den och måste säga att den är jävligt rolig! Förväntade mig inte mycket av filmen, har ingen aning om varför med tanke på att alla har gått runt och snackat om den. Anyhow, jag diggar den. Massa överraskningar och skratt genom hela filmen! :) Rekommderas till alla som gillar komedi. 8/10 får den av mig :)

Sweetheart, smile it's friday


Neej, jag skojar bara! Jag har inte kilppt håret eller nåt om någon undrar. xD Det var ett aprilskämt. Ett dåligt sådana. Nåja, sitter och tar det lugnt här en fredag kväll och det är asskönt! Förtjärnar det efter en vecka med tidiga mornar(?) Ska fortsätter och lyssna på lite soft musik medan jag väntar på att klockan slår 20.00 för då börjar årets Talang 2011! Missa inte!

Boy like blondies, men like brunettes.


Har klippt hår nu! Finaallly! Hahha, tror att jag måste fixa det lite.. visst är det lite ojämnt? Nåja, ska fixa det..Anyhow, vad tycks? Snyggt? Känns iallafall skönt! :)

RSS 2.0