& we all feel like engineers sometimes, when we are extra smart and extra cool.

Mamma brukar vanligtvis göra middagen på fredagar men eftersom att hon stack på fest så stack vi och käka på Mcd. Och fyfan, vilket flum humör jag var på! Garvade hela tiden och så efter. Sååå roligt! Och nu har jag lite ont i magen efter all garv. Men det är sååå värt det! Älskar att garva riktigt länge. Så underbart! Anyway, David bestämde sig för att göra sugröret längre so he did. Genius or what? HAHAH! Jag dör.. Nu blir det PPL och godis. Om jag orkar äta det nu. PPL, aahhhJ.P said it was a awesome episode!

Laughter is timeless, imagination has no age and dreams are forever - Walt Disney

Goddamit. Jag har väntat i åratal efter mina saker från ebay, I know, tjatar mycket om ebay but can't really help it. Väntar typ på några smycken, en klänningen och lite DIY stuff. Om de inte kommer snart kontaktar jag dem. Simple as that. NU: Sitter med fetaste bullen på huvudet och är jättesömnig.. Ska krypa ner i sängen och glo på youtube innan jag däckar för dagen. Så sweet dreams!

Caviar nail

Caviar nails on my ringsfingers! Awesome huh? ^^ Jag tycker personligen att det ser väldigt coolt och annorlunda ut. I like it, alot. Enkel och göra och håller rätt så länge faktiskt. Om man tar några coats of the clear nailpolish liksom. Beställde the caviar, som egentligen bara är små,små kular, från ebay, för er som undrar.

What screws us the most in life is the picture in our head of how it is supposed to be.

Ååååååååh, kilar överallt!! Vill typ kila sönder mina armar just nu... och mitt myggbett! Som tur håller den på att lugna sig nu. Meeen gaah, vad det kilar öööverallt. Jobbigt läge, man vill ju typ inte klia sönder sig.. :S Aja, idag kom jag hem med tre nya par skor! YEEY to me! ^^ Hhaha, 799:- fattigare men 3 par skor rikare! :) Awesome! Funderade aslänge där i butiken om jag skulle ta skorna eller ej men efter massa tjat med M.T så blev det tre par skor. So yeah, I'm happy now! :) Behöver nog inte köpa skor på ett tag känner jag. ^^ Nu blir det lite penga sparande tills jag tycker att jag förtjänar något. Kontrollfreak? Well.. a little.

She says she doesn't care, her eyes tell a different story.

Tumblr_m9drxk85g61r9kkb0o1_500_largewe♥it.com
Blev så sjuuukt sugen på att köpa några skor efter att ha gått runt i centrum lite. Fan.. Ska jag, eller ska jag inte? Måste också köpa jeans.. Har redan köpt ett par men lär ju behöver betydligt fler. Och så måste jag också köpa den där basic t-shirten från HM. Så mycket jag vill ha, but I don't want to spend my money... :( Kan inte få allt, får fundera vidare! Sitter och skriver på en filosofi läxa som är rätt så flum. Det gäller att tänka riktigt noga här. Har fått sudda typ hundra gånger.. En uppgift till sen blir det en häärlig dusch!

It has to gets worse before it gets better, hasn't it?

Jag vill ha en kopp te men orkar inte gå ner och fixa det. Orkar inte ens gå överhuvudtagen. Mitt myggbett på högra foten har svullnat upp rejält att den täcker typ hela min fot. Jag skojar inte. Det är faktiskt lite läskigt. Den är skiiitstor. Gosh.. hur ska jag kunna gå imorgon? Och hur ska jag kunna sätta på mig skorna? FML.. bättre blir det inte när farsan garvar åt mig.. -.-' Aja, får hålla ut. Fan, jag som ville ut idag..
 

The Expendables 2

Textkälla & bildkälla.
 
HANDLING:
Under vad som borde varit ett rutinuppdrag stöter Barney Ross och hans män på en en ovanligt hänsynslös fiende. En man som inte skyr några som helst medel för att lägga händerna på fem ton undangömt plutonium. The Expendables måste såväl stoppa honom från att orsaka kärnvapenkrig som att utkräva en högst personlig hämnd.
 
ÅSIKT:
Var helt hype när jag såg att The Expendables 2 skulle komma men när jag väl såg den så var det liksom.. njää. Alltså den var bra! Don't get me wrong men hade förväntat mig mer. Typ att Jet Li skulle vara med mera. Typ enda anledningen till att jag kollar på filmen.. -.-' Eller inte, men en av anledningarna. Om han skulle vara mer aktiv i filmen skulle den såklart få högsta betyg, but sorry. Mycket action och skratt. Finns så klockrena repliker också så det var roligt! Rekommenderas till alla action älskare! Får en 8/10 av mig!

Think before you speak. Words hurts.

Tumblr_m909jklhgt1rrjmj6o1_500_largewe♥it.com
Bara för att han var med i Expendables 2 :) Söt är han ändå! ^^
 
Kom hem en stund sen från bio med bröderna efter att ha sett Expendables 2. Måste säga att jag blev lite besviken faktisk. Mer om det i ett annat inlägg! Nu sitter jag här med handduken i håret och funderar på om jag ska sova eller om jag ska föna håret först.. Blir nog det sistnämnda. Förresten, har världens fetaste myggbett på min högra fot. Alltså feeetaste. Det värsta var att jag fick den idag, vid middagen när vi åt i veranda. FML..

Braided bead and a skull bracelet.

Mina två senaste armband som jag har gjort. Är väääldigt nöjd med dem, typ mina nya favorit armband som man bara slänger på snabbt när man ska ut eller något. Superb! Och så svårt var det inte att göra dem heller, dock kan jag inte förklara hur man ska göra. But yeeaah..

Battleship

Textkälla & bildkälla.
 
HANDLING:
Battleship, ett episkt action-äventyr som utspelar sig till havs, i luften och på land medan vår planet slåss för sin överlevnad mot en överlägsen invasionsstyrka. Battleship är baserad på Hasbros klassiska spel.
 
ÅSIKT:
Enda anledningen till att jag kollade på denna film var för att Rihanna var med, that's it. Was it good? Was it great? Was it awesome? Nää.. eller alltså filmen var inte i min smak. Det var bara för mycket science fiction och nej.. I don't like it. Dock fanns det väldigt snygga effekter som impade på mig, but other then that så var det i princip inget mer. Filmen får 4/10 av mig, bara för effekterna och för att det finns några bra skådisar med. Rekommenderas till alla som gillar spel, den är ju baserad på Hasbros klassiska spel.

If you want to find you sometimes need to ask.

Började tolv idag, fett med soft! Dock drog jag till skolan lite tidigare för att käka lunch för jag menar.. jag orkar inte stå och laga mat till mig när jag ändå kan få det gratis i skolan, ya dig? Anyway, skolan mjukstartar inte längre, nu går de med raska steg fram. Känner på mitt att detta skolår kommer gå gaaalet snabbt! Nu blir det middag! Det brukade vara jag som gör middagen men eftersom att jag kommer hem vid fem så tar Lisa över. Får se vad hon lagar.

When I close my eyes, I'm gone.

Fick en sån där reality check när jag satt i aulan imorse när rektorn snacka om olika saker. Lyssnade med ett halvt öra typ, var så jääkla trött! Men efter ett tag vaknade jag till men nu sitter jag här och är trött igen. Fan. Kommer däcka så sött inatt. Orkar egentligen inte träna idag men pappa släppa upp crosstrainer för min lilla skull så bör nog ända träna. Vem vet, jag kanske blir pigg igen? Screw that, vem försöker jag lura egentligen? :S
 

& you could never guess what we have been through today.

Jag kommer sova gott ikväll känner jag! Är heeelst slut i benen och magen! Så mycket stress och så mycket skratt på en och samma gång. Det var längesen jag garvade såhääääääär mycket! En dag fullproppad med både väntande, stress och skratt sitter jag äntligen här igen - nyduschad och glad. Förutom att jag försöker att rega några sl-kort så värker min vänstra tumme så jäävla mycket! Försökte desperat ta bort ett iphone-skal från min iphone som jag testade på eftersom att den precis hade kommit från posten. Så fick kämpa i minst en kvart och fan vad ont tummen gör nu.. Aja, ska inte klaga mer! Sista året börjar imorgon för mig, så.. :O

Braided chain and a skull braclets.

Glömde lägga in denna inlägg igår. Nåja, kommer nu! Har gjort ytterligare några armband till så det kommer också upp så småningom. (: Är förövrigt riktigt nöjd med dem! :D

STHLM City and soft ice cream.

Ursääääkta de hemska kvalitén men tog inte med mig min feta kamera så det blev iphone istället. :) Anyhow, det blev glass och en promenad för hela slanten ikväll med dessa två människor ↑ Riktigt najs! Borde göras oftare. Iallafall, nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra. Får se, börjar skolan igen på onsdag. Gaaah! Så.. jag vet inte.. såå.. konstigt? xD
 

The moment when you're reading a book and the whole world around you does not exist anymore.

Min lilla mellis som jag åt vid två-tre tiden. Två smaskiga mackor med peach icetea. Och så en bit Buddapesttubbe också ^^ Har läst klart den senaste boken och börjar nu läsa den ovan. Skitskönt att läsa boken, den har liksom stora bokstäver. Slipper anstränga mina små kinesögon.. -.-' Just had to make fun of myself! Aja, nu sitter jag här och funderar om jag ska göra ett ytterligare armband.. har gjort några nya så ska visa er dem senare! :)

Sorry for all the shit I've done in the past. It happens.

Hela sommaren har jag typ ätit glass och andra go-saker att det börjar synas under tröjan. Nä, så fort skolan börjar så blir det back to "normal" - alltså träning. Blir crosstrainer och mina vanliga övningar. Hoppas det ger resultat! :O Hatar att vänta, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ^^ Anyhow, såg precis The hunger games igen men denna gång med syskonen och det är alltid lika bra. Får rysningar när jag kollar på den och wow.. Skådisarna är så jääävla bra! LOVE. ♥ Nåja, nu blir det sleeptime! Har mycket att göra imorgon så får se om jag hinner eller orkar med det! God natt!

And yet people keep surprising me, include myself.

Egentligen bör jag ligga och sova och njuta det sista av mitt sista sommarlov. Men nope! Here I am, sitting here and writing. Nää, men det är dags att ställa om kroppen igen, inte för att jag sover så länge längre. Känner att dagen går till waste. Anyway, behöver köpa lite saker till skolan men orkar verkligen inte röra mig.. Hm.. tänk att jag tar studenten nästa år? SICK! :O

An ombre padlock

Skolstart igen snart så tänkte att jag kunde piffa till mitt hänglås till skolan! & the result ser ni ju ovan ↑ Helt okej är den väl ändå. Fast skulle vara snyggare med andra färger tror jag. Allt man behöver för att göra en ombre hänglås är nagellack, en svamp (tvättsvamt går bra) och så tålamod! Sedan är det bara att klicka på färgen och liksom använda svampen för att skapa den där fade-effekten. Och så är det bara att vänta tills den är helt torr innan använding. Älskar förresten den första bilden, den blev så bra! Hhhaha, skitstolt ^^ Aja, ska snart ut en sväng sedan får vi se vad dagen har att erbjuda!
 

My silver skull bracelet

Min fina döskalle armband som kom i posten idag. Glad tjej! :D Förutom att det gör lite ont att sätta på sig den. På sista bilden ser ni ju att det finns en liten.. vad ska man kalla det för? En vass kant som jag måste fila bort innan jag använder den. Men annars är jag väldigt nöjd. Och måste bara säga, fyfan vad jag älskar den första bilden! Ser ju ut som om den är tagen från någon hemsida, but nope! I took it! :D

Trust? Years to earn, seconds to break.

Alla ligger typ och sover medan jag väntar på min lunch. Awesome.. ÅÅH! Den blev nyss klar!! Yeyy! :) Anyhow, R.K, min kusin, är fortfarande kvar här och planerar på att dra hem idag. Får se hur det blir. Förövrigt är det snart dags att införskaffa en kalender igen inför skolstarten. Nu ropar mamma.. byebye!

You have never really lived until you have done something for someone who can never repay you.

Från vår lilla vistelse i E-tuna fick vi inte bara en en enorm säckpåse eller vad en sån där "kudde" kallas, utan vi fick också en levande person med oss :O Okej, vår kusin ville hänga med så nu sitter han där i Davids rum med Lisa och kollar på youtube. Bra det, då slipper jag underhålla honom som jag alltid måste göra annars. Iallafall, funderar på och sova nu. Är så jäkla trött. Blir trött väldigt snabbt, men det beror på att jag vaknar rätt så tidigt. Anyhow, peace ouuut!

DIY black, pyramid ring

Denna pyramid ring gjorde jag för inte så längesen och jag är rätt nöjd med den! Dock kan den vara lite känslig. Fick limma om det ett par gånger. Borde egentligen lägga en plastbit bakom nitar så man liksom limmar på plastet och inte bara fäster ihop dem. Nåja, kanske ska ta och gör en till? ^^ Allt jag använde mig utav är nitar (hade inga nitar med platt bak så det fick bli med de där huggtänderna) superlim, ring blanks (vet inte vad de heter på svenska..) och nagellack. Nagellacket är till för att måla den färgen man vill ha på nitarna, om nitarna inte är i den färgen som du vill ha så klart! Och så en plastbit. Jag hade som sagt ingen så fick limma ett par gånger, men till nästa gång så vet jag!

The world is full of guys, be a man.

Så här såg det ut på förmiddagen idag för mig. Ändå helt okej. Min kopp te och en bok när det regnar då och då under dagen. Det är inte så pjåkigt va! Anyhow, skulle egentligen dra till GBG idag men brorsan jobbar över så det blir ändrande planer. Jag tror att jag har nämnt detta tidigare.. nåja, dra till E-tuna istället så man kommer bort från hemmet en stund. För ibland kan det bli liiite för mycket. Förresten så tycker jag att jag har förbättrat mina fotokunskaper även om det går väldigt segt.

When I was younger, I put my face close to the fan to hear my robot voice.

Köpte denna fina armband som jag har tänkt att göra om. Resultatet kommer inom kort, när jag har typ tid att pyssla och fixa lite ^^ Anyhow, har precis käkat sushi och åååhh.. såå gott! Jag äter sushi rätt så ofta känns det som men kan liksom inte låta bli. Soo goood.. Nu är jag iallafall mätt och trött att jag helst av att vill sitta och kolla på film. Får se om jag hittar en film, tvivlar..
 

The Raven

Textkälla & bildkälla.
 
HANDLING:
"The Raven" är en alternativ berättelse om Edgar Allan Poes sista dagar i livet, där han jagar en seriemördare vars mord liknar de i hans berättelser.
 
ÅSIKT:
Alltid lika roligt att se på något som man faktiskt har läst om tidigare, så tack SV B även om du var en pain in my ass. Trodde först att filmen skulle vara dålig, jag menar, The Raven låter ju jääättespännande.. -.-' Fast blev överraskad! Den var faktiskt bra. Visst kunde man lista ut saker och ting men den var ändå väldigt bra gjort. Spänningen fanns där, dock inte hela tiden tycker jag. Blev lite småtrött av den då och då fast den är ändå värd att se! Rekommenderas till alla som gillar thriller och mysterium. Den får en 8/10 av mig, bara för att jag visste om författaren innan! ^^
 

Ooh, this is not my lucky day, is it?

Kan man ha det mer otur än vad jag hade? Först så svalt jag haft ihjäl mig i hopp om att jag skulle ta blodprov men så blev det inget. Great. Och efter så skulle jag handla lite mat men så började regnet att ösa ner. Så var tvungen att cykla i regnet både dit och på väg hem igen. Fyfan vad blött jag blev.. Körde också i några gropar med vatten, hahah! Snacka om 7 års olycka alltså! Å andra sidan fick jag med mig lite fynd från Panduro och från en loppis så det tröstar ^^

If they don't chase you when you walk awa, keep walking.

Jag skulle lätt kunna äta 100 daim just nu! Är så frikking hungrig men får inte äta. Ska snart till läkaren och då vill de säkert ta blodprov på mig vid fastande mage så sitter här och svälter halvt ihjäl. Eller ja, inte riktigt, but you got me! Ringde också nyss vårdcentralen för tredje dan i rad utan några vidare resultat. Fan, vad vårdcentralen suger på att ringa upp en igen, har väntat skitlänge. Och så blir det inte bättre när mamma säger att jag ska ringa igen och igen. Gosh.. I want to eeeat!
 

I wonder how police on bikes arrest people, "alright, get in the basket."

Gaah! Är sååå nöjd med denna bild! Uuuunderbar! Aja, just nu sitter jag med en handduk runt huvudet och funderar på att sova. Fast är lite hungrig men jag orkar inte fixa något att äta.. Or do I..? Åååå andra sidan är jag astrött! Vaknade vid sex för att gå på risk tvåan. HAHA! Juste ja, glömde att berätta att jag hade bokat den. Anyhow, it's done now! ^^ Fan, måste nog äta något innan jag sover, dör lite smått här..

Black Swan

Bildkälla & textkälla.
 
HANDLING:
Liksom de flesta ballerinor kretsar hela Ninas liv kring balett. Hon är en av de starkast lysande stjärnorna i New York City Ballet Company och när det blir dags att ersätta prima ballerinan Beth som huvudrollen i Svansjön står Nina på tur. Men hon får oväntad konkurrens i nykomlingen Lily som imponerar stort på regissören med sin sensualitet och passion. Allt som de två rivalerna utvecklar en skruvad vänskap blir Nina mer och mer desperat och frågan är hur långt hon är villig att pressa sig själv för sin karriär.
 
ÅSIKT:
Nu är det så att det var ett tag sen jag såg filmen men vad jag minns är att den är väldigt obehaglig. Jag säger inte att filmen är dålig utan väldigt bra just på grund att handligen och ämnet de tar upp. Fast jag skulle inte vilja se den igen. Visst är det värt att kolla på den, men inte igen. Som helhet blir den lite tris att kolla på, så nee.. vill inte se den igen men rekommenderar den för personer som verkligen gillar djupare saker. :) Den får en 7/10 av mig.

We only see the things on the surface.

Tumblr_m8cp83zuc41qm59ufo1_500_large
we♥it.com
MÖÖÖH... Det är typ två och en halv vecka kvar till skolan börjar igen och jag känner att sommarlovet bara har försvunnit! :O Damn, vad det går snabbt! Längtar jag? Nja.. Kommer det blir ett jobbigt sista år? Det vet jag faktiskt inte, hoppas inte på det. Jag menar, de värsta ämnerna är borta och så kommer det in lite nya roligare ämnen så ser faktiskt framemot skolan. Eftersom att det bara har regnat hela kvällen idag så bestämde jag mig för att ta och kolla på film. Så review kommer snart. :)

I'm pretty awesome she said.

Har precis kommit hem från en biltur inne i stan och det var inte så jobbigt som jag trodde. Det som är jobbigast egentligen är vägarna. De är lite knepiga. Körde också till Vingåkers Factory Outlet igår ock det var lite jobbigt. Körde landsväg och jag tycker personligen att det är astråkigt att köra där. Aja, det gick väl bra. Orkade inte köra hela vägen nio på morgonen.. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men förmodligen blir det en sväng till stan för att checka in tröjan som jag vill ha. GGAAH, såå snöögg! ^^ Eller ja, jag tycker det iallafall.

Wine red/burgundy MC-jacket from HM - Not for me.

Har tidigare nämnt att jag vill ha denna ursnygga vinröda jackan, men daaamn vad den satt så fel på mig. Vet inte om det beror på jackan eller mig (antar att det är jag, så himla liten jag är..) så verkade jackan vara alldeles för stor.. Även om jag så gärna vill ha den så skippar jag nog den. Istället har jag hittat en jättefin tröja istället som jag jagar efter nu! Gaah! måste ha den! :O
 

Daim and blueberry muffin

Detta bakade jag igår! Jag måste sluta baka känner jag. Känner liksom hur min mage blir större och större. Fast ääh, life's too short to worry! Iallafall, körde nyss och fan vad det började regna från ingenstans. Damn, så joobbigt! Och angående körningen så kommer det ta sin tid beroende på hur pappa tänker och gör. Anyhooow så är jag sugen på daim. Och godis.. Förresten, ska jag fixa en kategori med bara mat? För jag lägger in lite mat bilder då och då.. hm...

Colorful shopping - exactly what I needed

Blev en sväng till centrum för att köpa mjölk men istället så kom jag hem med betydligt mer än då. Fyra underbara plagg fick följa med mig hem och jag är väldigt nöjd! Visst sommaren är snart över, but the sun is still here så det är bara att köra! :) Gillar också materialet som shortsen är gjorde av, känns som om de är av bättre kvalité eller så inbilldar jag mig bara ^^ Aja, nu ska jag njuta lite på vår hopplösa varenda(?) eller vad fan det heter! HAHAH! BYE!

Another playday with the best

Idag blev det ännu en speldag/lekdag och fan vad roligt det var! Dog av garv när vi körde twister! HHAHA, och champion som jag är så vann jag på twister :) Hell to the yeeeah men daaamn vad S.G var kämpig att slå! Haha! Kroppen lär ju värka imorgon med tanke på hur lite jag rör mig. Och hur mycket onyttigt jag äter. På tal om onyttigt så bakade jag nyss choklad muffins med blåbär och daim. GAAAH! Soooo gooood!
 

A walk to nowhere and to somewhere

Blev en ganska så lång promenad med tjejerna och kameran fick självklart hänga med även om den väger typ tusen kilo. Fick också rätt så snygga bilder, eller jaa.. Man kan ju alltid ta bättre bilder. Nåja, helt okej bilder ändå. Och jävlar vad svårt det var att ta bilder på bin. De liksom flög omkring över alla blommor. Så fort man hittade fokus och ska knäppa av så flyger de vidare till nästa blomma. Awesome liksom... -.-' Aja, nu sitter jag här med skavsår från mina lila converse. Alltså gosh, har haft den skitlänge men får ändå massa sår av dem. :S
 

RSS 2.0