Books I read 2012

Dessa böcker har jag lyckas läsa under året. Elva böcker på tolv månader, på 356 dagar. Har jag lyckas då? Ja, det kan jag väl ändå säga att jag gjorde. Man skulle kunna säga att jag har läst en bok varje månad, nästan iallafall. :) Kan ju säga att jag INTE orkade läsa två böcker, Choke och The dice man (på svenska: tärningsspelaren) It was not my cup of tea.

Revlon Just Bitten Kissable

Guess who bought this for me?! M.B så klart! England, her second home.. or first? Don't really know! Men bad henne att köpa en sån här till mig and she did! Har redan använt den två gånger och jag gillar den! Färgen är heter "Honey" och det var den jag ville ha, men den är lite för mörk. Eller ja, för min vita hy så är allt för mörkt, även världens ljusaste färg. HAHA!

Chill at M.B's place

Egentligen var det planerat att vi skulle åka skridskor med det blev inte av.. Så det hela slutade med shopping och fika med M.B. Så det blev ändå lyckad. Att planera med mina tjejer är omöjligt så tror att jag ska ha föör höga förväntningar på dem, hahah! Anyway, blev också en chillkväll hos M.B med mat och knasigheter. ♥ Allt från foto till att dansa. Bääst!

I don't know for how long this is gonna go on.

Mellandagsrea har redan börjat och folk är som galningar! Gaah! Själv har jag ju gått runt lite idag men inte hittat något. Kanske hittar något senare under veckan när jag väl är inne i stan. Anyway, tänk er att det snart är nyår! SICK! På tal om nyår så har jag failat ganska rejält när det gäller nyårslöften. Suuuck.. Okej, inte totalt då, men har failat känner jag. Well, I did my best! Nu måste jag hitta på nya nyårslöften. Undra vad de kan bli... hehehe

We did a gingerbread house at last.

HHAHAH! Världens fulaste pepparkakshus, men heey! We did our best! Ville inte ens göra ett pepparkakshus men Lisa liksom tvingade mig så ja.. Resultatet ser ni ju ovan ;) Onej, huset brinner inte på sista bilden. Försökte ta en sån där läcker bild där man ser att det lyser. Hur som helst spenderades dagen i snön med syskonen! Vi lyckades göra en snögubbe. Eller snarare en unicorn-snowman! HAHA! Och så gjorde vi också en sån där traditionen snölykta.

Merry Christmas!

Hoppas ni har haft en en suuuuuuperbra dag! Själv chillar jag gaaalet! Igår blev det pepparkakor för hela slanten, plus ett pepparkakshus! Madness! Dock blev den liiite fail, men visar när jag har tagit bild på den. Lisa ska fixa den, that's what she said. Anyway, hoppas ni har det gött och ha det fortsatt bäst nu!

Just want to book a ticket and fly away

140172866_large
Fullpackad dag men körning, matshopping, spela jultomte och film. Ja, alltså jag var typ jultomte idag. Mamma fick massa bakelser från jobbet och tyckte att jag skulle ge tjejerna dem så gjorde det. Visst är jag snäll?? Eller ah, visst är mamma snäll? ^^ Anyway, om jag inte skriver något här på några dagar så betyder det att jag njuter av livet ett tag. ;)

Surprise dinner!

Jullov och överraskningsmiddag idag, awesome! Att man kan ha såå roligt i ett sovrum med musik. Woow, kommer typ vara bäst på att dansa på alla skivor! HAHA! Fast nej, kommer mest försöka att vifta på röven lite grann och hoppa som en gräshoppa. Men det är lugnt, ingen kommer se mig ändå. It's paaaartytime!

A simple hello could lead to a millions things.

Tumblr_mdg9ydfmlc1qb0eino1_500_large
Jag har äntligen tagit mig an att se på Sagon om ringen. Jag vet, heeelt efter men ville verkligen inte se den tills nu. Och vet ni vad? Den är faktiskt inte dåligt! Den är vääldigt bra måste jag säga! Och Orlando Bloom är så jäääävla snygg. Synd att han inte är lika snygg i Pirates of the Caribbean. Eller är det bara jag? Ååh, och han är gift med Miranda Kerr. Så jäääävla snygga dem är! Gaah..

Thank you for another year

563806_446831568711140_1323935224_n_large
You know what?! Bloggen fyller år idag! Hela fyra år! Sick.. Vet inte riktigt hur det ska firas. Eller jo! Inget plugg idag :) Vet att jag sa att jag är fri från plugget.. men nej.. inte riktigt fri. Snarare mindre skolrelaterade saker. Anyway, detta ska firas med film och kanske lite glass. Hihihi! :D

Treated myself with some shopping

Jag tror att mellandagsrean kom tidigare iår. Eftersom att jag slutade skolan vid typ 9.35.. I know, helt onödigt att åka till skolan egentligen, men vad göra man inte för närvaro? Röker närvaron så förlorar jag ju studiebidraget vilket man inte vill ;) Tillbaka till 9.35, så jag pluggade lite och så käkade jag innan jag drog in till stan och skulle träffa P.H. Som alltid ska hon vara en timme sent, men det gjorde inget. Var ändå i paradiset och simmade i kläder (läs HM) Underbart! Fick dock behärska mig lite så att inte alla pengarna försvanna på samma gång. För jag bajsar ju inte ut pengar även om jag önskade att jag gjorde det.

You have to do what you have to do to make it work.

Img_2064_50c4a43d9606ee3aa8f95ee9_large
Lovely.. Sitter här med en stukad höger tumme. Awesome. Får tacka brorsan som stuka den åt mig. Gracías! -.-' Får hoppas på att den blir bra snart för jag orkar inte gå runt med en stuken tumme i en vecka. Jag vet inte om det är bra, men ska försöka att röra på den så mycket jag kan så den liksom inte "stelnar" eller hur man ska förklara.. Anyway, ska skriva min loggbok för projektarbetet och sen blir det att föna håret och nörda YT en timme. Eller två :)

I really need a day between Saturday and Sunday.

313812_600_large
Ögonlocken känns så tunga.. vill typ sova nu men samtidigt inte... Får se hur länge jag orkar vara vaken. Det blev iallafall en stund in till stan. Koftan som jag såg igår fick åka med hem efter lite funderingar! Fick också med mig en halsduk så jag är rätt så nöjd. Sitter och skypar med min fashionista nu så take care guys!

Don't you dare. Don't never give up.

Gaaah! Borde ha köpt koftan och halsduken som jag såg idag.. Åååh.. Funderar på att åka och köpa dem imorgon. Fast vet inte om jag har tid.. Äh, ska nog ändå göra det! Tror jag.. eller vi får se hur det blir imorgon. Aja, avslutar dagen med att visa er ytterligare några bilder som vi tog idag. Dessa bilder är jag ganska nöjd med kan jag faktiskt säga trots att de är en aaaaaning skakiga! Oh well, sleep tight! ♥

'cuz you have to start somewhere

Min snygga fashionista som jag fotade idag! Skitroligt men faaan vad kaallt och svårt det är att fota egentligen. Alltså fota riktigt bra bilder i kylan är skitsvårt, man liksom skakar och fryser hela tiden. Dessutom så är det inte så jävla lätt att fota egentligen.. man måste liksom veta hur man ska stå, hur ljuset kommer att falla och vilken vinkel och allt. Såå mycket att lära mig men det går sakta framåt! Så jag är glad :D Efter fotandet så blev det en liten tur i stan och så avslutade jag men subway med några vänner. Awesome!

Version 1.2 - The simpicity of dark purple geomatric

 
Äntligen en ny design. Kanske känner mig lite mer peppad på att blogga mer? Fast nää, är inte helt nöjd med denna design men bättre än inget. Vill liksom ha en fräsch men snygg design med bilder men inte så det blir liksom in-your-face. Aja, får knåda ihop en ny design när jag har lite nyare bilder.

And when the daylight comes i'll have to go. But tonight i'm gonna hold you so close.

Maroon 5 - Daylight
Kan äntligen pusta ut lite! Idag skrev jag terminens sista prov och imorgon är det resursdag. Vilket innebär lite ledigheter för mig :) Så jäävla skönt! Så idag blir det chill med datorn och kanske med tv:n. Längesen man såg på tv så måste ge den också lite kärlek. & träningen.. alltså jag tror att jag lägger ner för iår, haha! Passar på att utnyttja tiden istället för att svettas på crosstrainern. HEHEH Ojuste, glad lucia idag! Kollade inte på lucia tåget i skolan idag, är för lat på morgonen.

Taste it, don't waste it.

12-12-12, händer inte ofta va! Firas med glass och lite ledighet från skolan. Eller ja, hade inga lektioner idag förutom engelska där vi ändå läser så kunde lika gärna läsa hemma. Iallafall! Sitter här  och försöker plugga till terminens sista prov och det går inte bra. Vet inte riktigt vad jag ska plugga på för att vara ärligt men ääh. Det fixar nog sig.. not.. Kommer bli så skönt när det provet är avklarat. Längtar! BTW, har unnat mig själv med lite ebay-shopping just because I'm worth it ^^

Smart have the plans. Stupid has the stories.

Har alltid tyckt att jag har ett feettt stort huvud, but you guess what? Jag kan inte göra något om det so I'm gonna rock the beanie like everyone else. Anyway, har precis käkat middag. Alltså känner mig så lat. Orkar inte göra något, orkar knappt laga mat. Vet inte vad som händer men är sååå seeeeeg.. Har till och med hoppat över träningen i kanske 2 veckor nu? Eller är den en vecka? Hmm..

Promise. Love. Provoke. Direction. Good luck.

532184_461251510592582_910449943_n_large
Hatar att skolan inte skickat iväg sms till eleverna på kvällen/morgonen och säger att läraren är sjuk utan se säger när man är i skolan. Skitjobbigt. För en gång skull ville jag vara i tid och verkligen ta och lära mit skitet och så är han borta. Great, och där är jag. I skolan. Helt trött och försöker plugga i biblan medan jag väntar på M.T. Det går ju super.. not! Aja, försökte iallafall. Det hela slutade med att vi snackade bort tiden till drömmarnas värld. Love it. ♥

We all feel a little fucked up sometimes

Tumblr_m62dmpubnn1r88c7go1_500_large
Fatta att det är andra advent redan.. woow! Har ännu inte hunnit göra något "juligt" ännu men ska göra det så fort skolan och andra saker har blivit lugnare. Då jävlar blir det ut i kyla och snön och bara vara. Anyway, vampire diaries blir ju bara mer känslosam för varje avsnitt! Wää! Typ gråter varje gång.. eller nää, det gör jag inte men får typ rysningar. HAHA, lame..

All the fears you feel inside, and all the tears you cry, they're ending right here.

 David Choi - By Your Side
Måste supporta the asians on youtube. Så jävla bra dem är och det liksom inspirerar mig :) ♥ Alltså ju mer jag kollar på youtube desto mer vill jag själv börja filma. Sjuukt! & resa för alla lägger typ ut sina resa upplevelser där. Åååhh.. Tänk att kunna resa var man vill när man vill. That would be awesome. Får använda det som drivmedel för att orka kämpa ^^ På tal om kämpa, sitter och försöker skriva min psykologi och det går inte bra. Har verkligen försökt med det kommer inget och det gör mig lite stressad. För den ska in på tisdag och jag ligger inte så bra till..

Sometimes it's easier to walk away.

Tumblr_memf71opyj1r3qz1lo1_500_large
 
Sitter här och kvällsfikar med mig själv. HAHA! Låter så tragisk för jag ska ju "egentligen" vara ute och partya hårt nu, men näää. Idag vill jag vara en gamling. Det behövs efter en hektisk vecka som denna. Iallafall, skulle köpa julklappar idag med brorsan men det slutade med att jag inte fick hem en enda julklapp. Brorsan fick däremot hem hela fyra stycken.. -.-' Lika bra det, vet ändå inte vad jag ska köpa för julklappar. Suck.

Hang in there

8246601239_24abc452f3_large
Här sitter jag och är frustrerad över grupparbetet. Kommer gå så kefft imorgon att jag liksom har gett upp hoppet samtidigt som mitt inre säger till mig: Kämpa vidare! Så grymt jobbigt med människor ibland.. Good luck to us alltså. Förutom det så har fingret läkt. YEEEY! Men nu växter min visdomstand ut. FU*K. Såå obehaglig och jag är rätt rädd för att det ska göra mer ont senare under processens gång.. :S

Let it snow, or not.

429555_558795160813112_1175436105_n_large
Det värsta som finns med vintern är snöstorm och idag var det inget undantag. Skapade kaaaaooos! Hahha, lite roligt ändå, men jobbigt. När jag kom hem så såg jag att flera bilder hade fastnat där jag bor och det var asroligt för mamma står och liksom garvar åt alla från fönstret. HAHA! Mamma.. aja, sitter här nyduschat efter att ha skottat lite och ska börja plugga religion och förhoppningsvis lite psykologi.

That which does not kill us scars us for life


Har precis kommit hem och käkar just nu min mellis. Det behövs, är fan hungrig. Anyway, mitt finger. Det gör fortfarande ont och nu ser det rätt så svullet ut. Verkar som om jag skadat leden i fingret enligt sjuksköterskan. Får hoppas på att det läker snabbt. Orkar inte gå till vårdcentralen. Oh, wait! Kan ju gå på torsdag, ska ändå träffa min hudläkare då. Awesomeness. Alltså inte awesomeness till att jag går till hudläkaren, utan till att jag kan utnyttja min tid väl. ;) Stress människa? Nää, snarare smart människa. Bara ibland, hehehe

Take a breath and let the rest come easy.

Tumblr_meez5cffib1r0i9t4o1_500_large
 
Mitt långfinger gööör ooont! Alltså vet inte vad som har hänt med den, men det gör så jävla ont varje gång jag ska typ sträcka ut fingret eller böja in den. Jag hoppas på att smärtan går över tills imorgon. Anyway, sitter iallafall här, mätt och belåten. Fan vad jag älskar mammas mat ♥ The beest eeever. Kommer lugnt åka hem till mamma och pappa bara för att käka när jag flyttar ut. Lätt värt!

Forget the past, forgive yourself, and begin again.

SACO-mässa igår och jag fick reda på rätt så mycket. Mer än vad jag hade förväntat mig. Så känner mig lite säkrare nu. Anyway, sitter och väntar på att middagen ska bli klar och så får vi se vad kvällen har att erbjuda. Vill bara ta det lugnt, så sjukt kallt ute och min hy bråkar med mig. I know, jobbigt värre. Måste nog söka upp min hudläkare igen, fuck.

RSS 2.0