Never believed that things happen for a reason. But how this turned out, you moved all my doubts, so believe that for you I'll do it all over again.

Bruno Mars ft Natasha Bedingfield - Again
Kvällen har spenderat med M.T och P.H. Tack och lov att de finns! LOVE to ya'll! ♥ Sitter här just nu med halvöppna ögon och försöker vara vaken en stund till. Svårt när man vaknat kvart över sex i morse sen så visade sig att man inte hade en lektion som var på en och en halv timme. Great, så det blev egen studier för min del. Fast ja, ingen bryr sig precis om det så byebye!

So cry me a fucking river and drown in it, bitch.


Känner mig lagom stressad nu alltså så mitt humor efter skolan har inte varit på topp. Men har lyckas göra det mesta nu och det enda som jag har kvar är svenska. Kommer ta sån tid att jag får lov att skippa träningen. Alltså fuck Naturhistoriska, kunde fan pluggat hemma istället och hunnit att träna idag......

When writing the story of your life, don't let anyone else hold the pen...


NEEEEEEEEEEEEEJ! ÅÅÅH! Är så irriterad på mig själv.. Kalla mig fånig men kan liksom inte rå för såna saker. Alla har vi känt att vi blir osäkra på saker och bara gör nåt för att få något gjort, men så fort vi är utanför dörren så inser vi att vi har gjort fel. Ja, precis så blev det för mig när jag hade prov. Och det svider som faaan! Tappade 2 VG poäng där och nu får vi praay to lord att jag inte har fler fel........

We're just trying to find some color in this black and white world.


Adjöööö orientering! Hahha, ja ni kan ju förstå att jag inte gillar det? Nåja, nu är det äntligen över! Wooho! Det firades med fetaste kebaben i Kungshallen med M.T och V.P. Muuums! Fast daaamn, blev lite för mätt... Aja, nu blir det lite te och plugg inför provet imorgon. Roligt liv man har ibland..

One day you have to choose your path and stop following others..


Alla som bor i Sthlm vet ju att det finns skumma typer som typ pissar på spåret innan t-banan kommer? Så äckligt skarrigt att jag har lust att säga till dem, men är det nödigt så är det. Men snälla, gör det diskret då. I fredags så hände det att jag såg en mans könsorgan. Så jeffla äääckligt! Hur såg jag den? Jo, jag tog tåget läängst bak och när jag steg av så gick jag med huvudet ner för att jag höll på med iphonen när jag plötslig lyfte på huvudet och såg den. Shame people, SHAME!

It does not matter how slowly you go - -as long as you don’t stop.


Jag älskar att shoppa, och då menar äääälskar! Men när jag ska leta efter jeans då spricker det.... HITTAR INTE JEANS!.... Blir så lack, antingen är den för lång eller så finns inte min storlek. Och jag tänker inte köpa de där jeansen som alla har från ginatricot, den med zipper at the end of the leg. Nej, så det blev två st jeansleggings, en bh (måste köpte en svart och en nude-color också känner jag!) och så en imitation skinnjacka eller vad man ska säga. Sådetså! Fast ah.. såg värsta snygga tröjan inne på HM men hittade inte den.. :S

Changeling


Bildkälla & textkälla.
HANDLING;
Christine Collins är en ensamstående mamma vars 9-årige son Walter en dag försvinner spårlöst. Fem månader senare återlämnas han till den förtvivlade mamman. Men, den 9-årige pojke som återvänt är inte Walter och nu börjar Christines maktlösa kamp för sanningen om vad som egentligen hänt.

ÅSIKT;
Trodde först att den inte skulle vara bra så sköt alltid upp filmen men idag tog jag mig an och satt och kollade på dem med häpnade ögon. Fyfan, den filmen är så bra! Och det bästa är att den är sann, eller enligt filmen så är den det. Så jeffla bra! Den fångar upp känslor och man känner liksom lidande. Svårt att förklara, bättre att se den med egna ögon, 10/10 av mig! :D

Everything has a reason.


Passade på fota lite nu när vädret är fint och jag har lite mer tid över. Eller över och över, tog en paus från pluggandet ^^ Hade inte så mycket inspiration i åtanke så det blev mest random bilder. Dock fick jag massa inspiration om jag hade en modell vid sidan om mig. Tänk er, en kvinnlig modell med en vit klänning och sotade, svarta ögon med skog omkring sig. Visst skulle det vara en fin bil?! Eller en manlig modell med lite bad-boy stil sittande på en stentrappa med ett räck vid sidan om? Fyfan.. får ju värsta snygga bilderna när jag tänker på såna saker. x)

Let's put it this way, if i had a bucket of water & you were on fire, I'd drink the water.


Ledig från skolan idag, fett med naaajs juu! Sitter och pluggar på japanska glosor. Alltså ååh, så fustrerande, blandar ju ihop allt ;S Snacka om att jag är lite trög ibland... nåja, ska fortsätta innan jag  slösar bort min dyrbara tid. (A)

'cause i just want you to be my own model for a day, just for a day...


Bild från google.se
Ååååh, såg massa fina "modell" bilder på facebok nyss och fan... jag saknar att fota... Bilderna var helt amazing och jag blev helt tagen! Vill också ut och fota nån person, men ingen vill fota... Dags att fråga nån innan vintern slår in. Hm... kanske ska ha det som ett nytt nyårslöfte? Alltså mina nuvarande nyårslöften går ju inte sisådär. Syftar mest på den sista punkten, lära mig att spela ett instrument. Det enda instrumentet vi har hemma är en gitarr.. Musikalisk familj, right?....

Take my hand, I’ll teach you to dance. I’ll spin you around, won’t let you fall down. Would you let me lead, you can step on my feet. Give it a try, it’ll be alright.


All About Us - He is we ft. Owl City
Åh... har bara lust och chilla framför tv och kolla på idol nu men har bestämt mig för att träna istället. Latmask man är ibland... Men man vill ju inte liksom lägga av när man äntligen ser resultat, right? :) Blir alltid lite småglad över att de att man har fått lite muskler sådär när man spänner (A) Hehehe, tönt.....

Hakuna matata, it means no worries for the rest of your days.


Morsningkorsning! Alltså måste bara säga att dagen har känt oerhört onödig. Först så hade vi en fet håltimme, trodde jag iallafall. Men det visade sig vara lektion med vikarie och vi "missa" den pga av att vi trodde att vi hade håltimme. Därefter hade vi eget arbete på naturkunskap och på engelskan gjorde vi inget smack. Nåja, ska inte klaga, eller vänta... joo det ska jag! Fyfan! Kunde ha haft en extra sovmorgon! Vem bryr som om vikarie?!?! Och vaddå han skriver frånvaro? :S Nej, orkar inte mer. Ska ta och plugga sen blir det Idol audition! Träning blir det imorgon! ;)

Ett sätt att förvara solglasögon snyggt


Snådade ihop denna ställ eller vad man ska kalla det för till mina solglasögon. Har inte många alls, tre-fem par har jag nog. Fast använder bara tre och det är dessa ni ser på bilden ;) Men nästa år blir det mer bärande av solglasögon! :) Använde mig utav ståltråd och 3D glasögon som man får från bion och så var det bara att riva bort sjävla "glasen" och så fästa ståltråd för ett stadigt grepp när den sen hänger.

‘Cause you need me, man, I don’t need you. You need me, man, I don’t need you. You need me, man, I don’t need you at all.

Ed Sheeran - You Need Me, I Don't Need You - Rizzle Kicks Remix
Jag och mina perioder alltså.. vi är bästisar ^^ Just nu är jag inne i emo-musik/svängig musik. Eller vad ska man kalla det för? Alltså såna låtar som Lifehouse sjunger? Nåja, kommentera om ni vet vad det heter, har ingen aning..... FAN! Nu måste jag kissa................. hejdå!

I'd lite to say i miss you, but I don't know how.


Hhaha, värsta mega päron!! Näää... det är inget päron, det är egentligen en pumpa som mamma har planterat. Men lite häftig att den ser ut som ett päron!

Datorn låter som fan och musiken strömmar ut från hörlurarna och böckerna ligger framme på skrivbordet. Välkommen en till min söndag, ni vet vad det innebär. Annars är jag liite småsugen på att köpa hem lite skor.. eller kläder... eller nåt för den delen! Det var ett tag sen jag shoppa va!? Visst är jag duktig som avstår? ^^ Jag tycker det iallafall.

Last night i saw you in my dream, now i can't wait to go to sleep.


Åh, hur kan en serie göra mig så galen?! Har precis kollat klart på Pretty little liars och längtar redan till säsong tre! Hoppas den kommer snart, kommer dö av spänning, serious... Nej, men ligger på sängen och chillar lite. Ska alldeles strax ta och sova tror jag. Ögonen vill inte vara öppna.... Lika bra att jag sover, behöver min skönhetssömn ;)

You built up a world of magic, because you life is a real tragic.


Har inte rört kameran på evighet, så det blir bilder repris!
Sommar är över, och jag har fått en fricking myggbet! Hur är det möjligt? ;S Fick den i tisdags men glömde nämna det här. Inte för att det är värsta saken.... eller jo! Det är det fan, mygbett när sommaren är borta, kom igen myggor? :S

& she leans her head against his shoulder and said, i think i'm alright now.


Kommer ihåg mina kanin-skal för min iphone? Juste ja, har sålt dem nu. Kände att de inte passade mobilen tillräcklig bra att jag ville behålla dem. Dessutom kände jag mig inte speciell när min kusse sa att alla har kanin-skalet. Nåja, nu är de sålda! Kom iallafall precis hem från en biltur och måste säga.... fyfan vad jag skakade! Alltså gud, vet inte varför jag gjorde det, men skakade som fan och det sket sig i en rondell när jag inte visste vart jag skulle åka. Alltså jag växlade helt fuck och då fuckade hela bilen sig. Feeett pinsamt juu! Skämdes asmycket... Annars går det framåt med körningen. Känner mig inte säker ännu, men gör nog det snart.

We need to take it back in time, when music made us all UNITE!

Maddi Jane - Price Tag (Jessie J)
Har precis käkat middag och sitter nu och lyssnar på musik samtidigt som jag pluggar inför en dugga imorgon. Duktig va?? xD Nej, men jag har faktiskt varit jätteduktig idag. Stannade i skolan til fyra för att göra matteläxan. Feetttt stoolt! Nej, nu måste jag plugga vidare, later!

When nothing goes right, go left.


Bild i repris.

Bloggen lider lite nu eftersom att jag inte orkar blogga och för att jag inte har tid förtillfället. Har väldigt mycket att göra efter skolan och är dessutom lite småsjuk. Det var det jag ville säga i huvudsak. Annars så orientera vi och det gick åt skogen. Alltså bokstavligen talat... ähhh, orka orientera i skogen, varför inte stadsorientera?! :O Så myyycket lättare och roligare för den delen också... if ya know that i mean (A)

To be ill is just a feeling, try to make it best of it. Smile and look happy!


Känner mig lagom trött till att inte plugga, men måste ändå göra det pga svenska lektionen blev instället. Fick en "Yeeeeey"-feeling sen en "NOOOO"-feeeling när jag insåg att jag måste plugga hemma istället. Nåja, så är livet som student. Måste jag också nämna att jag är sjuk? Nej, tror inte det va...

A nice ruffled shirt that you can't see, a purple scarf and rings.


They may ignore you, but they'll need you later.


Fyfan... ååååh, känner mig så himla sliten och sjuuuk! Faan, rösten håller på att försvinna och jag har känt mig sömnig hela dagen. Jobbigt värre huh? Nej, skippar träningen och kollar på Idol samtidigt som jag ska knarka i mig lite alvedon.

Don't be a woman that needs a man. Be a woman a man needs.


Har inga nya bilder så det blir bild i repris!
Ahh, har kollat på lite Pretty little liars och daaamn! Blir mer spännande för varje avsnitt! Har tre avsnitt kvar av säsong två sen måste jag vänta igen. Suck. Nåja, får försöka att inte kolla alltför mycket nu, om det ens går för lilla mig som aldrig kan vänta... Nu blir det plugg! Alltid lika fun! :D noooooooooooooooooot... 

Electropop, dags att vi gör! Electropop, brorsan vi kör! Electropop, spela nån roll!

Oleg - Electropop
Förmodligens den lättaste låten som fastnar i huvudet just nu! HAHA, den är inte speciellt bra, men catchy är den!

Jag ska precis ut från p-huset där avfarten är kurvig och jag tar inte i i kurvorna så huvudet var milimeter nära på att slå in i väggkurvan (om det ens heter så? ;S) när mamma säger;
- Du är en faarlig förare! Fyfan vad glad du kommer bli när du tar körkortet....
Alltså va?! HAHAH, snacka om uppmuntrande ord liksom! HAHAH, men jag tyckte jag var asgrym. Fast kanske inte... måste nog läsa lite mer om rondeller, tog tydligen fel kurva........... much stupid? Njaa... det kan jag inte påstå.

Never get jealous when you see your ex with someone else, our parents taught us to give our used toys to the less fortunate.



Asstora bilder, men det gillar vi vafan! ;) Här är vi blinda allihop vetja ^^
Har precis kommit hem från skolan och flyttat ut till terassen med en kopp te, iphonen och såklart datorn. Hur annars ska jag kunna blogga, daahh? -.- Nej, men seriöst, har funderat på det, hur bloggar man från iphonen med bilder och allt? Har testat att logga in på bloggen via iphonen och det funkar, men sen när man ska ladda upp bilder så går det tydligen inte. Så antar att det inte gå, or have i wrong again? Äh, skitsamma, solen skiner och ska ta och passa på att njuta lite av det!

The shit you hear about me might be true, but then again, it could be as fake as the bitch who told you.


Skolfoto idag och man såg självklart ut som en pundare varje gång man anstränger sig. Nåja, kan inte klaga på det liksom, man är som man är. Anyhow ingen Idol idag vilket betyder att jag ska träna loss! Peeepppppp............ not really. Vill helst vila min fot, har lite småont när jag går. Får hoppas på att det går över, om inte så får jag skippa träningen att par dagar framöver.

Idol 2011 Moa Lignell - When I held ya


Fyyyyfaaan! Så jävla bra!! SKIIT! Omg.. hon är sååå braa. Det bästa är att det är hennes egen låt. Love, love, love. Skippar träningen och bänkar mig framför Idol idag. I have to liksom...

Iphone case - Bunny


Mina kaninskal har kommit! Yey! Assöta! Köpte en vit och en ljusrosa för ungefär 35:- på ebay. Tyvärr passar de inte helt perfekt. Den är en aning för lite med typ 2 mm, men det gör inget. Kommer nog vänja mig så småningom, hoppas jag iallafall.

'cus we just want to remember the good thing in our life and forget about the bad things that happened


Ska ta och kika i HM's nya höstkatalog och hoppas på att man inte hittar nåt fint så man slipper spendera massa pengar igen. Hehhe, fattig tjej....... Skippar träningen & kollar på Idol. Kollar aldrig på Idol, men eftersom att det är audition så måååste man kolla när folk skämmer ut sig. Så himla skoj! Fan vad elak jag är.... ;S

I don't care if it hurts, I just wanna have control.


Heej alla glada, små människor! Eh.. ja, ska jag säga som är 160 cm lång.... -.- Ååh, ibland önskar jag att jag var 165 cm lång, då skulle jag bara suuupernöjd! Perfekta längden för mig som är asiat, nöjer mig med 165 ^^ Perfekt att ha klackar också, inte för lång eller kort. Hursomhelst, ska strax ta och röra rumpan lite och förhoppningsvis fixa naglarna. I mean, dude, it takes time to fix nails. Man måste låta de torka typ i en timme. Eller jag gör det för att nå bästa resultat.. Suck! Har inte base nailpolish.....

Nougat-colored nails with a touch of purple


Såhär ser mina naglar ut just nu. Lätt och snyggt, like! Förutom att det är lördag morgon är jag lite småirriterad pga av att jag fick frånvaro från en lektion. Men liksom, jag väntade i 20min OCH letade efter läraren för att se om vi hade lektion. Bajs skit, måste snacka med gubben.......

It's been a long time, I shouldn'a left you without a dope beat to step to

Aaliyah - Try Again
Gamla låter är alltid bäst! <3 Ååh, om hon fanns kvar, då skulle hon vara stooooor!
Letar efter låtar, har tröttnat på mina.. Vill ha gamla godingar, gärna R&N och soft musik liksom. Fast pop musik funkar alltid också, so bring your best! ^^ Inte för att ni precis gör det... nej, ska leta vidare!

Eyelash curler from Lindex


Gick och haffade mig en ny ögonfransböjare i Lindex för 50:- Så är 50kr fattigare, men en ögonfransböjare rikare. Får hoppas på att den är bra. Utgår från det när jag såg att det stod Made in South Korea. Skönhetsprodukter från Sydkorea bör vara bra, iallafall vad jag har sett och hört. Har än så länge känt på den lite och det känns rätt så bra, så jag tror att det kommer vara en superbra böjare. Rekommenderar att ni INTE köper från HM. Deras böjare är bara crap rent av, trust me. I know, har spikraka fransar så behöver lite motstånd mot fransarna när man klämmer.

Lovely, brown imitation leather shoes - all from HM


Samtliga skor från HM.
Gotta love shoes! Vill gärna ha de till höger längst upp, eller de till höger. Åh, just come home to me!

Throw off your worries when you throw off your clothes at night.


Har tyvärr inga bilder, så det får bli dessa lovely ones från we♥it.com såklart ;)
Sitter och väntar på att pizzadegen ska jäsa klart så vi kan äta hembakad pizza idag. Yeyy! Or not.. orkar inte käka pizza, för det är jag som måste fixa den då.. suck. Förövrigt kan jag bara meddela att jag just nu knarkar sönder spelet Wordfeud. Blir ju så sjukt beroende av spel att jag inte borde få spela, ehhehe. Sitter och spelar vad jag än gör, på tåget, med kompisar, vid lunch.. Man ba; Ahh... hon var ju liksom jättesocial och pekar på mig.

RSS 2.0