It take times to learn and become good at sometime, but eventually you will be good at it.


Det ser ut som om jag kommer att övningsköra de kommande dagarna nu när skolan närmar sitt slut. Yeey och noo! Noo för att det kan vara liiite jobbigt att köra med pappa då han ibland skriker, but what to do? Körde idag och det gick väl sådär, kunde ha gått bättre om jag läste lite mer teori, men det kommer! Nu är jag iallafall död så drar och lägger mig. Ska upp riktigt tidigt imorgon för en liten roadtrip. Och nej, jag ska inte till skolan imorgon. Har typ inga lektioner så varför gå? ;S

Denver MPS-203c


Äntligen, efter ett år har jag äntligen tagit mig an att köpa en mp3-spelare. Det fanns bara den svarta inne så tog den. Ville ju ha rosa, but what do to? Hade två st innan, ena låna jag ut och den andra använde jag. Men så dog den och jag fick tillbaka min andra som jag lånade ut och den.. ja.. den var inte på topp alltså. Får väl skylla på mig själv så lånar ut saker antar jag. Nåja, it was the past it doesn't matter now. Ska dock ta och köpa en annan mp3-spelare senare för jag känner på mig att denna kommer gå sönder om ett halvår ;S Så nu behöver jag lite nya låtar, somebody som vill hjälpa mig? ^^

Unknown


Bildkälla & textkälla.

HANDLING;
Dr. Martin Harris vaknar upp från en koma och upptäcker att hans identitet har stulits. Ingen, inte ens hans fru, tror på honom. Tillsammans med en ung kvinna ger han sig ut på jakt för att bevisa vem han är.

ÅSIKT;
En ruskigt bra film alltså! Skitgrym rakt av. Fast jag tycker att det var lite svårt att förstå början för att jag inte hade kontrollen över handligen if you know what i mean. Det är liksom som ett pussel och såna filmer är grymma! Med tiden så fick man mer grep om det och så följer man med väldigt bra också för att man tappar liksom inte intresset. Eller jag gjorde inte det, kunde knappt lämna soffan när jag var kissnödig. Var tvungen att pausa xD 9/10 får filmen av mig och rekommenderas till alla som gillar action och lite mystiskt.

The awkward moment when... you think you're important to someone, and you're not.


Okej, har inte hunnit att städa klart garderoben för att pappa sa att jag skulle övningsköra så det är en bra bit kvar av städningen. Men får ta tag i det med tiden. Just nu måste jag fokusera mig på mitt tal som jag håller imorgon, sedan kan jag ta tag i det. Fast ja.. tror inte att jag kommer fixa det förens jag har sommarlov for real. På tal om det, det är tre veckor kvar!!! Asglaaaad! Och så har jag en skitnajs vecka framför mig, två dagar i skolan och så lovdagar tills nästa tisdag, sweeet!

She asked him what do you see in the mirror and he smiled and said the rest of my life.


Snacka om att jag har det typ.. stökigt i garderoden? xD Hhaha, måste ta och fixa där inne snart. Tror att jag ska göra det idag och jag inte är allt för lat. Behöver också skaffa fram lådor eller nåt smart förvaringssystem.... Vad har hänt med mig?! Jag som brukar vara den ordningsamma tjej har plötsligt blivit den lata.. Nej, måste ta och fixa det! Smell ya later!

Mother's day 2011


Morsdag idag, eller ja, en kvart då.. but whatever! Så grattis mamma på morsdag! :) ♥ Tyvärr blir det inget till henne för hon gillar inte när man ger henne saker, varför vet jag inte. Eller jo, hon gillar men hon tycker inte om det när jag slösar pengar på henne så ja.. Trust me, har försökt att göra henne glad genom att köpa massa saker och det slutar med att hon skäller på mig så nu har jag slutat. ;) But yeah, that's just how she is and i looove her!

Big mommas - like father like son


Textkälla & bildkälla

HANDLING;
Martin Lawrence är tillbaka som FBI-agenten med den ultimata förklädnaden: Big Momma. Som förstärkning plockar han denna gång in sin brorson.

ÅSIKT;
Jag tycker att filmen var helt okej, dock så skiljer den ifrån de andra filmerna. Väldigt mycket musik, kändes lite som en musikalfilm, men det var helt okej för låtarna var inte såå dåliga alls. (: Gillar musikalfilmer, hehe. Hursomhelst får den en 7/10 av mig. Ojuste, rekommenderas till alla som gillar musikalfilmer och komedi.

Three perfumes, one earcuff and a brown bag.


Plockade hem lite saker från stan idag. Det var egentligen inte meningen, but what do to? Förtjänar lite shopping. :) Brukar aldrig köpa parfym på fastland, köper alltid på båten vet inte varför, men det är så för mig liksom. Men dessa luktar så gott så why not?

Best things in life aren't things you know, it's people.


Bilkörning, kanelbullar och så plugg. Ja, så har min fredag varit hittills. Vet inte hur min kväll kommer se ut, men jag tror att det blir lite film va? :) Har ääntligen tid till det nu, so why not?! ^^ Åhh, måste skaffa min en ipod eller nåt fan! Min mobil är en tegelsten och hörlurarna är pajade. Shit, att gå utan musik är inte roligt. Så ska se om jag hittar någon bra och billig. Det blir en snyggare och dyrare med tiden, men just nu vill jag bara ha en enkel. 

Gladiator from Dinsko


Is it not strange? They look like my broken shoes!


OMG! Hahha, mina skor ser ju exakt ut såhär dock är mina bruna! Fyfan, det var som tusan. Funderar på att köpa någon av dessa skor, vet dock inte vilka. Svarta skor får min bleka hy att se ännu blekare ut och den nedre ser mer barn-aktig ut. Dilemma right? Fast näää, får se hur det blir. Klickade spontant till hemsidan för att kolla in just skor och ibland blir man överraskad! ;)

I still repeat the things you said to me in my head.

Åhh, det går så trögt med uppsatsen just nu. Är ofokuserad och vet inte vad jag ska skriva om längre. Dessutom har jag lite bildbrist förtillfället. ÅÅÅH! Vill bara ha det gjort och få så bra som jag bara kan! Gud, måste det vara så svårt Linda? -.-' Snacka om att snacka med sig själv nu, men ingen är hemma förutom pappa som sover nu så måste snacka med sig själv ibland.

My dear shoes, i'll miss you a lot


Skitjävel som ska ta så mycket för att fixa en dragkedja. Alltså att jag payar 100 för att han ska laga den eller 500 för att byta ut. Wierd man alltså. Skorna kostar knappt 500:- och dessutom så var de på rea.. Så ja.. får ta och hitta ett par andra skor. Fast ååååh, jag som totalt älskar dem. Det känns som om man överger sitt barn! :( Fast neeeee, inte riktigt va...

Speak the truth even if your voice shakes


En dag off the school idag och det blev att skriva uppsats. Snart ska jag röra mig möt informationsmötet som hålls 16.30. HAHAH, snacka om att jag är TIDIGT! Eller alltså, ska inte rör mig nu eller snart, eeeeeller???! Nej, men måste lämna in ett par skor hos skomakaren. Dragkedjan funkar inte... :'( Värsta ledsen när jag upptäckte det och det var typ förra året.

& we tried so hard, and we looked so good. & we live our lifes in black and white.


Elooo girls! Uteslutar att det inte finns några guys som läser min blogg, but i can have wrong can't I? ^^ Sitter här proppmätt efter en hemlagad pastasallad, mmmmhm! Nu vet jag inte vad jag ska skriva om. Det finns i princip inget att skriva om nu förtillfället. Det bara fortsätter som vanligt och det kommer det göra tills skolavslutning förhoppningsvis. Sen är det chill sommaren lååång!! :D Är avis på de som har slutat eller de som kommer sluta snart typ den 10:e....

If people are trying to bring you down it only means that you are above them.

Vet ni vad jag ogillar med lärarna? Att de sätter massa arbete innan lovet! ÅÅåh, inte shysst alls. Fast så mycket har jag egentligen inte kvar. Har ett läxförhör på tisdag och en uppsats att skriva till nästa vecka. Så det är ju inte så megamycket att göra, fast ändåå... dessa saker kan ju typ avgör vilket betyg man får liksom och jag pallar inte just nu. Vill bara sola och sova dagarna långa! ^.^ Antar att det kommer senare i livet.


Talk loud enough so people can hear you, but soft enough so he'll have to lean in closer.


Årets första bilkörning och det gick väl bra! Eller alltså.. fick lite panik så började jag lite såna där kung-fu grejer med händerna på ratten som pappa beskriver det. HAHHA! Hans kommentarer dödar mig ibland. Anyhow, har nyss skaffat mig ett sår från mina nya tygskor. Great.. gjorde skitont att gå så min underbara J.P fick bära mig. (A) HHAHAH! Såg säääkert inte bra ut, men fan vad det gjorde saken liiiite bättre ^^ Tills den där hunden började skälla och hon började springa...

Just Go With It


Bildkälla & textkälla

HANDLING;
Danny är en framgångsrik plastikkirurg som använder en giftasring som raggningsknep för att få tjejer på kroken. När han en dag träffar sin drömkvinna går det fel och han trasslar då in sig i en mängd lögner för att få behålla intresset från henne. Detta leder till att han tvingar sin läkarassistent, den vackra och lojala Katherine, att ställa upp och spela frun som Danny ligger i skilsmässa med...

ÅSIKT;
Jätterolig och charmig film! Skrattade flera gånger och man hängde lätt med i handligen. Men som alltid kunde man förutse saker med komedi-romantikfilmer. Helt klart värd att se på med vänner en reging kväll eller bara mest för att chilla med varandra. :) Rekommenderas till alla. Den får en 7/10 av mig.

Start by sit talking up all night, saying things we haven't for awhile..


Fredagskväll och jag ska nog ta och chilla gaalet mycket! Sätta på en film snart och bara gloooo. Har redan druckit två flaskor läsk och jag behöver egentligen inget mer. Eller jo, är sjukt sugen på att baka ihop en tårta meeeeen har inga ingredienser till det så screw that. Skulle lätt kunna baka nu och mumsa mig tjock! På tal om tjock, måste röra mig igen känner jag. Får ta och göra det, start imorgon med att städa hela huset! ;) Två flugor i en smäll, vad säger man? Äger man eller ääääger man?!

When you wake up in the morning remember... just one day can change your life.

Woohoo, har fått sommarjobb! :D Awesome huh?! :) Allt jag vet är att jag kommer att jobba 19 dagar mer får jag reda på den 25 maj då det är möte. Spännande! Riktigt glad för det. Mitt första sommarjobb.. läskigt.. börjar bli stor alltså. Ojuste, glömde att hämta ut mina linser också! Alltså stupid jag är!!! Måste verkligen hämta ut dem typ imorgon eller nåt, skulle ha gjorde det i onsdag men what to do?


Going bananas, South beach & spoiled beauty


It's kill the mood when there's nothing left to say. And all i can do is let the air speak for you.


Sommarlov snaaart!! Fyfan, längtar! Fast ja..... vi slutar skitsent, alltså då menar jag seeent... Alla slutar typ 10:e och jag slutar 15:e..... -.-' Skitjobbigt, man ba: Jaahaaa... vad ska vi göra då? Fattar inte ens varför vi slutar så sent egentligen.. undrar om vi börjar senare också? Tvivlar starkt. Förövrigt känner jag mig seg OCH tjock... Har inte tränat pga min dumma näsa som måste snytas vart 5 minut typ. Det gör så ont i öronen också för att man tar i så hårt, eller jag gör det för att få ut allt liksom. HHAHA, måla inte upp en bild nu på hur jag ser ut, heeemskt!

If you see this, you are probably high

Folk kommer jubla nu, men ja... Jag skippade skolan idag med tanke på att det bara är två lektioner och vi har massa inlämningar som ska in. Så tänkte plugga hemma istället och få saker gjorda istället för att gå på svenska lektionen och skiva om mitt tal när jag kan göra det hemma. Sedan står naturkunskap, samhälle & historia på tur. Får se hur mycket jag orkar. Jag måste också hämta mina linser idag! :O Skulle göra det igår, men kom ganska så sent hem så tror inte det var öppet då.


From a broken bag to hot shorts.


Återanvände min stackars, coola väska till att göra mina shorts lite coolare, lite uddare. Lyckades jag? (: Nja, det tycker jag, förutom att stygnen syns. Ville använda symaskinen men så kom jag på att det inte skulle göra saken bättre så det blev att sy för hand.

Big lights will inspire you and they will believe in you.


Måste skaffa mig en ny tumring som jag kan bära utan att den rostar eller nåt. Helst en rundad, precis som bilden visar ^^ Undra vart man kan köpa det... Förövrigt gör jag inget vettigt alls. Jag borde börja med uppsatsskrivningen i SH men den ska in nästa helg så kan ta det lite lugnt. Det behövs verkligen. Och träningen, ja den avstår jag nu när jag är lite småsjuk sådär. Tar tag i det nästa vecka eller nåt när jag blir helt frisk.

Four new bracelets


Spontana köp som jag gjorde idag efter skolan. Anser att jag förtjänar det med tanke på att jag sliter röven av mig. :)
Well, now i just pray to God that i'll be safe.
Äntligen har vi köpt ett par sommarskor till brorsan min. Fördrog de andra skorna men hittade inte rätt storlek så det blev som det blev. Bekväma och billiga! De jag tänkte på kostade runt 600:- och vi köpte dessa skor som vi köpte kostade betydligt mycket billigare. Dessutom sparade jag lite pengar där också för den delen. ;)

I just need to know that it's possible that I can make it right.


Mår så mycket bättre än igår, men är inte riktigt helt frisk ännu. Näsan rinner fortfarande och jag tror att jag ska ta en alvedon innan jag lägger mig. Sjukt jobbigt att springa till toan vart 30 min för att snyta sig. Gissa om jag typ blev röd om näsan?! xD HAHAH. Ja, så kan det gå! OMG, kolla, jag skulle på toa för att snyfa mig och så öppnar jag tolettdörren och där står det redan en kille och snyter sig och ja ba; OJJ! Förlåt! Och så sprang jag därifrån! Hahha, pinsamt!

Happy test

Istället för träning blir det ett litet test för jag är ju inte på topp men de kommer snart så. Gör den ni också, eller vänta, gör inte det.. Ingen svarar ändå när jag skriver så ska göra den för mig själv.. Som en emo som jag är. Vad heter det?! Ett emo, eller en emo? :S

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare. Trasig dock!
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[ ] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter. The Voice räknas väl?
[x] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[ ] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[ ] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.

Total:
———————————
Total :

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

21 - Du mår toppen, du är lycklig! :)


Honestly I'm tired of people talking crap, and being tow-faces. It just show how low you are.


Sitter här och är febrig! ÅÅH, så jävla jobbigt. Näsan är täppt och halsen gör ont. Kroppstemp. strular och jag hoppas på att det blir bättre imorgon eller senare av dagen. Får inte missa NP matte B på tisdag fan. Om jag så är sjuk så kommer jag ändå att gå. Så enkelt är det. Ja, ville bara meddela det. Ska ta och käka nåt så kroppen får lite extra näring. Ojuste, ska också dricka massa vatten! Vätska, det är bra för kroppen.

Eurovision 2011 Azerbaijan: Ell & Nikki - Running Scared


Ell & Nikki - Running Scared

Vilken spänning!! Åh, skrek och skrek när Sverige fick så dåliga poäng trots att hhalsen svider som fan!! Men inte dåligt, trea iallafall. Eurovision i år var fan grym, massa bra låtar! Gillade Rysslands, Danmarks och Irlands väldigt mycket. Tysklands var ganska så annorlunda så den gillade jag med. Riktigt bra! Trots att jag inte hejade på Sverige så vill man ju ändå att de ska vinna. ;) Men nåja, grattis till Azerbajan! :) Vilka var er favoriter?! :)

I was down for the count, feeling like I've come to the end

Jennifer Lopez - Until It Beats No More
Det gör såå ont att se unga flickor ta botox! Kollade nyss på Aftonbladet.se och såg att en 8-åring flicka får botox av sin egen mamma! Alltså det är sjukt!! Får en sån obehaglig i händerna när jag ser det. Det liksom sticks till ;S Dumma föräldrar som stoppar upp sin dotter fullt med botox. Annan sak om hon var typ 30, men on är fan 8! Då ska inte botox existera i hennes liv ens! :O

No strings attached


Bildkälla & textkälla

HANDLING;
Emma och Adam har träffats slumpmässigt genom åren. Efter en vild natt hamnar de i säng med varandra. De ingår en pakt: ”No strings”, alltså ingen avundsjuka, inga förväntningar, inga bråk, inga blommor och inget bebisspråk. Det innebär att de kan göra vad de vill, när de vill, var de vill - förutsatt att de inte blir kära i varandra.

ÅSIKT;
Helt okej film, liknar en annan film som jag inte kommer ihåg vad den heter.... Åh.. kort minne, vad ska man göra? Anyhow, tidsfördriven film. Man kunde ana vad som skulle hända så inga superstora överraskningar.  Dock fanns det lite överraskande repliker som man inte förväntade sig så det var lite roligt. Rekommderas till alla som gillar drama-komedi. Den får en 6/10 av mig.

You know my name but not my story.


Perfekt..... Nu har halsen fu*kat och jag hoppas på att jag inte blir sjuk nu. Åhh.. typiskt. Varför måste det vara fredag den 13? Hm.. det är därför huh?! Ska ta och glo på Nikita nu alltså, var ett tag sen så ligger efter lite. C.S's - brorsans kompis - tjej avslöjade massa till mig! :O Okej, inte massa då, men att typ Jaden skulle dö. Och när hon dör så måste man ju kuta till datorn och kolla så byebye!

How old would you be if you didn't know how old you are?


Ibland går önskningar i uppfyllelse! Ville ju ha lite regnar så man orkar plugga och vad fick jag. Jo, precis det. Eller okej, inte precis då men nästan. Helt trist ute och solen vill ju inte ens fram. Men det gör inget för min del. Har så himla ont i foten och halsen börjar knasa sig. Gäspar också konstant nu och nu vill magen också ha mat. Nä, ska fan fixa käka nu, dööörr!

Double long belts


Extra lång skärp som jag införskaffade i tisdags från Glittar. Hittade aldrig mitt speciella dubbelskärp från HM så lika bra att köpa detta. Har dock inte använt den än, men det kommer! ;)

What you eat in private, you wear in public.


Så ser färgerna ut! Mycket finare än de förra bilderna, right? Dessutom är färgerna mer rättvisa.
Lacrosse baby, lacrosse! ja, det körde vi på gympan idag. Asroligt när man väl har lärt sig lite, dock lite boring när alla är såna vinnarskallar att de inte passar till de som är mindre bra, mig tex......... Men det är lugnt, jaga efter bollen som en hund så inga problem. Har förövrigt tappat all min koncentration på plugget nu och allt jag har att skylla på är faktiskt det fina vädret! Ibland önskar man att det regnar så att man faktiskt kan plugga utan att få ångest..

High five for first kiss


Nästan så att man dör lite va! Hhahaha, how cuute!?
Krigare jag är! Hahha, satt och pluggade matte inför NP nu på tisdag med en kompis och vi satsar hårt alltså. Fast det var rätt skönt och helt okej. Satt utomhus och nördade sönder oss. Sen blev det lite kallt så det blev att åka hem och på vägen träffar man på en gamla klasskamrat och vi snackar en ganska så lång stund. Och nu sitter man när och ska förberedda sig för redovisning imorgon på svenskan. Så onödigt jobbigt att det inte ens är värt, but you gotta do what you gotta do!

What doesn't kill you make you stronger or should we say, cooler.


Tre nya nagellack! Se ser rätt så mörka på bild men de är inte det i verkligheten. Ska ta och fota dem imorgon ute så får ni se :) Gotta love them all, måste köpa korallfärg och pastell snart! :O

Gaalen man, läskigt också för den delen! Alltså ja, M.T och jag stod och väntade på tåget i Slussen när en man kommer fram till och och ger oss massa komplimanger om hur fina och vackra vi är. Man ba; Ehhhhhhh....... okey... thanks. Ah, han snacka engelska. Om jag inte var där skulle M.T förmodligen kuta där ifrån, men som tur gjorde hon inte det. Helt konstig snubbe alltså,gjorde också reklam för sin butik man ba; Yeah right att jag kommer... -.- Inte nog med det, sen träffar jag samma snubbe senare idag!!! SOM ATT HAN STALKAR MIG! Gud, vet vad han snacka om sen, relations och inte vilket som helt. LOVE. :S Dude, han måste vara minst 25 gå och skaffa en annan tjej.. :S

Whisper a wish to a butterfly and it will fly up to heaven and make it come true.


ÅÅÅÅHH, så varmt såå skönt!! Dags med lite tunnare och somriga kläder huh? ^^ Måste köpa lite nya kanske också för den delen.. Trots att vädret har varit super så var jag inte ute så himla mycket i skolan. Blir ju ganska lätt solbränd och det ni.. det gör ont och det är inte fint. Blir ju helt röd så jag avstår nog. Men så fort jag kom hem la jag mig på hängmattan och chillade galet med musik strömmande ur hörlurarna. Snart är det dags för träning åter igen. Jag borde springa ute nu, men jag liksom orkar inte.. vill hellre köra crosstrainer.

Don Omar - Danza koduro


Don Omar - Danza koduro
Sommarlåt 2011!

Har åter igen suttit i solen och blivit ytligare lite rödare. Hoppas på att jag inte ser ut som en tomat senare under veckan. :S Skulle inte vara så vacker syn. Anyhow, musiken ovan ↑ dunkar från högtalarna och jag njuter. Kommer bli värsta sommarlåten iår, tror jag. Den låten kom iallafall i slutet på filmen fast five så jag diggar!

Make them wonder why you're still smiling.


Gaaah, har blivit liiiite solbränd. ja, sådär lite röd... blää. Nåja, det svider inte ÄNNU så det är lugnt. Ska ta det lite försiktigt med att "sola". Blir ändå inte brun men det skadar inte att ligga där och njuta, right? (; Det var det jag gjorde efter vårstädningen idag vid elva. Duktig flicka jag är va? ^^ Nu är jag iallafall skittrött och funderar starkt på att sova men ändå inte. Dilemma!! :O

Fast five


Bildkälla & textkälla

HANDLING;
Sedan Brian och Mia Toretto fritog Dom från häktet har de korsat många gränser för att kunna undvika myndigheterna. I Rio de Janeiro har de slutligen hamnat i en återvändsgränd och måste göra en sista stöt för att kunna vinna sin frihet. Medan de samlar ihop sitt gäng av toppförare vet de fortfarande att det enda sättet för dem att verkligen slippa undan är att konfrontera den korrupte affärsman som vill se dem döda. Men han är inte ensam om att vilja få tag på dem. Den hårdkokte FBI-agenten Luke Hobbs missar aldrig ett mål. När han får i uppdrag att sätta stopp för Dom och Brian sätter han ihop en insatsstyrka av elitpoliser och går till frontalangrepp. Men under sin jakt över hela Brasilien inser Hobbs snart att det är omöjligt att skilja de onda från de goda. Nu måste han lita till sina instinkter för att fånga sitt byte, innan någon annan hinner ikapp dem.

ÅSIKT;
Asgrym film! Åhh, gotta love it all ^^ Vad ska man säga egentligen? :) Det ända jag kan klaga på är att handligen var ganska så väntad, men det gjorde inget. För the action was awesome och the stunts var ashäftiga de med! 10/10 får den av mig och rekommenderas till alla som gillar bilar och action.

Like father, like son. I say, like mother, like daughter.


Aslänge sen man såg på bio så det blev en biokväll idag! Ååååååhh, fast five och den var asgrym! Kommer en liten review på den senare ;) Efter filmen lyckades jag tjäna lite pengar, är man tung eller tung! HHAHAH, ååh.... sådan far sådan son brukar man säga men jag säger sådan mor, sådan dotter.

Three new rings


Kände för att gå runt i centrum trots att jag var kissnödig idag och lyckades fiska upp tre nya ringar. Eller fem nya ringar, om man räknar ringarna för sig. ^^ Den där leopard ringen gillar jag inte så värst mycket men köpte den för de två andra guldringarna för de är riktigt snygga och diskreta.

Awesome rings form Topshop

Omg... jag dör lite. Det var ett tag sen jag bar mina ringar som nu ligger i en skål men känner att jag behöver lite nya nu när man har kollat in på topshop's hemsida. Brukar aldrig kolla in på deras sida eller ens gå in i butikerna, men det får nog bli slut med det! Ska börja gå in i massa olika butiker, inte bara alla standard. Man hittar så mycket ju :D Älskar verkligen alla ringar, men de som är mina favoriter är de som har två-tre ringar i ett, if you know what i mean ^^

I live on the beach, get the sand out ya shoes. And all of that changed since I met you.

Jennifer Lopez Ft. Lil Wayne – I’m Into You
Jag som tyckte att datakunskap var helt okej, but now i just lost like a puppy! Lunchen idag var inte okej alltså. Jag lovar, nudlar och ris är heligt för oss asiater, trust me, I knooow. Och vad tror ni man ser i skolan? Jo, kokta nudlar med enbart kyckling. Alltså nej.. det var såå inte okej för min del. Sen äter folk nudlar med ketchup, gräddfil och jag vet inte vad! :O Alltså är asdålig på att beskriva, men tänk er misslyckad vita, vattning nudlar med vit kyckling? Jajo, jag kuta och köpte två mackor och baxa en donuts från en kompis. Min lunch det! :)

The rite


Textkälla & bildkälla

HANDLING;
En amerikansk präst reser till Rom för att medverka i Vatikanens exorcismskola. Hans upplevelser förändrar både hans syn på sig själv och på sin religion.

ÅSIKT;
Jag tyckte filmen var riktigt bra faktiskt. Speciellt början då den var spänningsfull med bra och passande musik. Sen lite vid slutet blev det lite fjasko, men helt okej avslutning. Riktigt bra faktiskt med tanke på att det är en svensk som har producerat filmen :) 8/10 av mig och rekommenderas till alla som gillar skräck och thriller.

OOPS, såg att det finns två likadana bilder, ignorera det ^^

You shot me through the heart staring in your eyes

Diggy Simmons Feat. Bruno Mars - Click Clack Away
Middag är avklarad och jag sitter nu med en kopp te med smaken av tropiska frukter, yummie! Har så mycket att göra, men samtidigt inte. Veckorna framöver är proppfulla med saker som skas göras att det inte ens är intressant att nämna det här. Ojuste, såg Ritualen i fredags or so, glömde göra en lite recension on that one. ^^ Men det kommer på nästa inlägg ;)

The sea has many drops of water, but the salt won't let you taste the sweet.


NP engelska och det gick väl som det gick. Min magkänsla säger att det gick uselt, men vi får se hur det blir. Jag har rätt höga krav på mig själv säger folk hela tiden. Iallafall, för att släppa loss den tanken så tillbringade jag håltimmen till att klå en kompis på fotbollsspelet och vi ägde så grymt! Sen när det var en mot en så gick det inte sådär jättebra...... ahahhaha, stackars kille som tror att jag fuskar! xD För att komplettera själva förlusten körde vi biljard och där vann vi grovt hårt! :) Hahha, ja, jag är en riktigt vinnarskalle daah.

Things will get easier, people's mind will change, and you should be alive to see it.


Tröjan är alldeles för stor trots att det är strl S! :O Måste fixa till den nertill nu i helgen alltså.
Känner mig sådär extra glad idag trots att snön föll ner tack vare matteprovet som jag fick tillbaka! VG! Åhh, ville döö av glädje lite där. Sen kom läraren och döda min glädje med snack om NP. Han måste alltid förstöra mitt humör juuu...... -.-' Nej, skojar bara! Så fira det lite med tårta och fanta med M.T. ♥ Annars känner jag mig förövrigt lite tjock nu.. magen bara hänger ner och känner hur nervositeten kommer komma upp imorgon med tanke på att det är NP engelska... Men det ska nog gå bra, hoppas vi!

Forget what hurt you in the past. But never forget what it taught you.


Åh, är sååå sugen på fruktsallad men det finns inga frukter hemma. Bara massa glass och läsk.. great liksom. Jag som försöker att träna till mig en najs belly. ÅÅÅHHH.. ska ta och käka glass sen och skippa träningen. Måste plugga till ett förhör imorrn and i can nada :S Vet knappt vad jag gör här när jag behöver all tid jag kan... later! ^^

Well, sometimes it's easier to be mad at the people you trust. Just because you know they'll always love you, no matter what.


Sitter sådär här och döör lite. Lyssnar på en kille som spelar gitarr och han är skitbra! Inte då där "hej-jag-kan-spela-gitarr-och-är-grym-på-det-kontrakt?" utan mer "jag-spelar-gitarr-för-det-är-roligt". Asgrym kille, måste lära mig snart alltså! Säger så hela tiden.... ååh, får se hur det blir! Måste ju prioritera andra saker före nu, men snart så! :)Vet inte vem som är efterbliven, jag eller min lärare? Hon sa att hon hade lagt upp en sak på fronter inför provet på tisdag men jag hittar den inte. Och jag har inte mitt häfte här utan den ligger i skolan, great! -.- Så nu får jag bara läsa igenom boken för jag vet inte vad man ska kunna.......

A day without sunshine is like, you know, night - Steve Martin


Hoppas ni hade en schysst valborg! Det hade jag iallafall, trots att det blev lite rörigt och sånt. Men jag är van nu ;) Musiken strömmar ut ur högtalarna och vi har precis städat klart huset. Nu blir det att plugga inför läxförhör and stuff, inte världens roligaste med det måste ju göras. Det är ju trots att drygt en månad kvar till sommarlov, snacka om frihet då!!

Majbrasa 2011


RSS 2.0